Alle innlegg Sukkerforum

Dumme menn og troll til kjærringer.

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Akershus) ti. 9 juni 2009 10:52 Privat melding

Etter å ha lest en del tråder lurer jeg på følgende:

Er det virkelig så få på sukker som har positive erfaringer med det motsatte kjønn? På meg virker det som om sukker er som et fluepapir på mennesker som totalt mislykkes ute i det virkelige livet også. Er det bare en minoritet av menn som har trua på kvinnen eller visa versa.

Er det en gjengs oppfattning at sukker er en ”hallik” som skal ordne opp i problemene med manglende samliv og kjønnslig omgang, eller er det på tide å hoppe ned fra gjerdet og gjøre en innsats selv?

Om det er noen som ikke føler seg truffet, enser jeg håp for kongeriket og dets borgere :-)

Skjult ID med pseudonym ole tull ti. 9 juni 2009 11:05

Er vel ikke så sikker på at sukker fungerer så veldig bra. Og neppe noe bedre enn i det daglige liv.
Trikset er jo at sukker må ikke bli livet ditt, men ett supplement til andre sjekkearenaer.

Og til slutt, det er helt natulig at man hører lite om det positive her. De som har funnet den rette, er jo ikke her lengre..... :)

Skjult ID med pseudonym suk ti. 9 juni 2009 11:09

Ikke bare negative, tro meg.. Men det er litt rart at vi har lettere å klage enn å vise glede.
Kanskje trenger vi hjelp til det, ikke vet jeg ...
mere hulder enn kjærring til troll her :))))))))

P.s. Ha en finfin dag alle sammen!

Skjult ID med pseudonym ikke dverg ti. 9 juni 2009 11:16

For å si det slik, jeg er utrolig glad at ikke mitt liv er et speilbilde av hva som skjer her inne, nettet og spesielt disse sidene gjør noe med folk, men gudsjelov er det bare sånn her inne og ikke ute i IRL og takk for det (enda). Men hvis man bruker disse sidene på rett måte tror jeg det er helt greit, men ikke legg for mye alvor i det, da kommer det mye dårlige følelser inn i hode.

Skjult ID med pseudonym d40+ ti. 9 juni 2009 11:31

Tror faktisk ikke mange som finner den rette her inne. Må nok ut i det virkelige liv da. Et bilde sier ikke mye om kjemi, heller ikke omtalene i profilene.Har selv vært her i flere år, kanskje for spenningens skyld. Har iallefall ikke funnet noen jeg.Har ikke datet mange heller da. Synes det er krevende dette å date, legger mye energi i en person, så blir det bare helt feil. Får vel vente til det forhåpentlig vis dukker opp en prins helt tilfeldig, som passer inn i mitt liv.

Skjult ID med pseudonym suk ti. 9 juni 2009 11:37

@d40+
Hvis du lar tilfeldigheten bestemme for deg, så kan hende du må vente leeeeeeeeeeeeeeeeeenge...
Jeg mener at man må hjelpe skjebnen sin, men lykke til uansett hva du gjør.

Skjult ID med pseudonym mini ti. 9 juni 2009 11:54

@spitch
Jeg lurer på akkurat det samme som deg........

Skjult ID med pseudonym d40+ ti. 9 juni 2009 11:54

Venter gjerne en stund jeg, på den rette, har vel heller ikke noe valg hehe.

Skjult ID med pseudonym ikke dverg ti. 9 juni 2009 12:03

@d40+ hvorfor tror du at det å vente gir deg større muligheter til å treffe den rette???? Blir det flere "den rette" så det blir letter å velge hvis du bare venter lenge nok, nei du. Det er et utrykk som sier: Det er lettere å stupe i det, enn å krabbe!! :-)

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 9 juni 2009 12:56

Virker ikke som om det er veldig mange her inne som ønsker seg en kjæreste. Når en tar kontakt får en sjelden respons, får en respons så er det ca 2-3 mailer - så over og ut. Tror faktisk det er lettere å finne seg noen IRL enn her inne. Virker som om menn her inne bare er ute etter et nr for helga, bor du ikke i Oslo er du helt uinteressant,! Dette er min erfaring med sukker så langt. Var ute forrige helg og responsen ute var atskillig bedre enn her inne. Selvtilliten steg noen hakk etter all nedturen her inne - kan man vel si.

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 13:08

Menn er bare ute etter et nr for helga, og Løven får ikke noe fordi hun ikke bor i Oslo????

Skjult ID med pseudonym d40+ ti. 9 juni 2009 13:10

Helt enig...Løven, får prøve å komme seg mer ut i det virkelige liv. Flere her som er noe useriøse, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 9 juni 2009 13:12

Vel, jeg håper jo ikke at dårligere erfaring hindrer folk å prøve på nytt? Man kan jo ikke gi opp! Alle har jo blitt såret noen ganger, og det er en del av livet.

Å ikke tørre satse på nytt, da har man vel tapt?

Skjult ID med pseudonym Blåfisk ti. 9 juni 2009 13:24

Vet ikke nødvendigvis om folk her inne er mere useriøse, tror heller at det er vanskelig for folk å forholde seg til alt dette, da det ikke finnes noe kutyme for nettdating, og folk vet ikke helt hvordan man skal forholde seg til dette. I tillegg til dette så er mange av oss usikre, klønete ute på byen da vi er utrolig lite å forholde oss til når vi møter en hel ny person. Men der har vi i det minste smil, later, blunk som kommer gjennom.

Jeg har sett litt på fenomener som chatting, sms og email. Og det er veldig lett å feiltolke vitser, følelser og beskjeder som kan ha delte meninger. Poenget er at man velger ofte den negative delen om den kan tolkes negativt. Derfor blir dette å kontakte folk over sider som dette litt vanskeligere en virkeligheten. De fleste av oss har muligens sittet og sett på en sms og tenkt, enten er dette en spøk eller så er personen helt tett.

Opplever også at flere damer ikke liker å snakker med flere om gangen, så om de har en seriøs kandidat så kan de bli litt korte når andre tar kontakt, mens "vi" menn ofte kan fiske med lang line og snakke med flere om gangen. Dette er jo ingen vedtatt sannhet men tror noe av svaret ligger her.

Skjult ID med pseudonym d40+ ti. 9 juni 2009 13:26

Ett problem er vel også at en fort kan komme til å velge feil person, da en bare ser etter utseende på bilder. Kan få ett visst inntrykk av bilder, men de sier heller lite. Mange velger kanskje de med best utseende,men som en viser seg å passe dårlig sammen med ellers. Det jeg vil fram til her er at en ikke må ta seg nær av å bli vraket eller ikke få svar. En må se på dette som en lek, og det kan jo dukke opp en diamant en eller annen gang, hvem vet, ......

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 13:29

@Blåfisk
Svaret på hva?

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 9 juni 2009 13:32

Jeg sliter litt med dette å klare å dele meg like helhjertet mellom alle.
Jeg har 65 hjerter og føler ikke at jeg klarer gi like nye til alle.. særlig ikke om det er et par stykker som har vekket min interesse.
Det er ikke lett! Det er også dumt å holde seg bare til en eller to, for de kan være fort ute av bildet etter en prat på telefon eller et møte.

Skjult ID med pseudonym Blåfisk ti. 9 juni 2009 13:39

Påstand: På deg virker det som om sukker er som et fluepapir på mennesker som totalt mislykkes ute i det virkelige livet også. Er det bare en minoritet av menn som har trua på kvinnen eller visa versa.
Nei dette er nok ikke tilfellet, men regner med at enkelte blir litt usikre, sårbare, bitre når man ikke får noe tilbakemelding og dermed byr på litt eder og gale ute på forumene.

Påstand: Er det en gjengs oppfatning at sukker er en ”hallik” som skal ordne opp i problemene med manglende samliv og kjønnslig omgang, eller er det på tide å hoppe ned fra gjerdet og gjøre en innsats selv?
Som jeg skrev ovenfor, meget mulig at de som er ute på byen får bedre respons der da man har mer å spille på. Samtidig så er det sikkert ikke så kjempe gøy for det fåtallet det gjelder som kun bruker sukker å får null respons. Så nei, tror nok de fleste bruker sukker som et supplement til å møte den rette og ikke ene og alene ser på sukker som den ultimate løsningen.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 9 juni 2009 13:42

Problemet er vel ikke å finne en man vil ligge med, men en man vil våkne opp med hver morgen :)

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 13:56

@Blåfisk
Der ja, da ser vi hva du svarer på ;-)

Skjult ID med pseudonym uuuuuuuu ti. 9 juni 2009 13:57

@pusen

Problemet er å finne en man både vil ligge med og våkne opp med hver morgen. Finner jeg den gidder jeg ihvertfall ikke å skrive om hvor forbanna positivt sukker er. Da har jeg andre ting å gjøre. Det å i det hele tatt være på en datingside er nok for mange ikke toppen av tilværelsen, derfor sytingen................

Skjult ID med pseudonym ikke dverg ti. 9 juni 2009 14:24

Hehehe jeg syns det er mer førnøyelig her nå en de første 3 ukene, nå er det faktisk blitt litt lek over det og det syns også på innboksen min. Hvor enkelte finner noen å ligge meg er vel helt uinteresant, det som er interesant er at når en begynner et medlemskap her så "tror" man ta alle er like interesert som en selv og at det å finne seg en partner skulle være lettere her, derfor blir folk skuffa, tror jeg, fordi at slik er det ikke. Det er utrolig mye enklere å avisen noe her nn i en bar, og det skal smertelig oppleves før man akseptere at slik er det på nett. jeg har fått etter 6 uker her et veldig avslappet forhold til sukker og jeg har fått noen venner av det annet kjønn jeg skriver med noen faller fra og noen nye kommer til, blir kjent med mange etterhvert da og det er posetivt. Og en ting til oss gutta husk at når noen avslår fordi de har og skriver med noen andre, ønsk damen lykke til og vær glad på hennes vegne. Det har jeg fått mange posetive tilbakemeldinger på at jeg er OK fyr.

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 9 juni 2009 14:38

Spitch - Hvis jeg bare vil ha sex så er ikke det noe problem, men jeg vil ha mer, og jeg kan ikke tenke meg å ha one night stans.

Skjult ID med pseudonym ikke dverg ti. 9 juni 2009 14:48

@ løven hvordan kan du vite på forhånd at det blir mer en en natt i senga

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 9 juni 2009 14:54

Jojo, men hvem vet vel hva som kan skje her inne da? Ja det er som å lete etter nåla i høystaken, men det kan jo være verdt det?
Jeg har møtt hyggelige menn fra nettet før, kan sikkert skje igjen :)

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 15:25

@Løven
Sorry, men det lå bare så lagelig till for en herlig "feiltilkning" tideligere. Kunne ikke dy meg ;-)))

Ned fra gjerdet og jobbe med saken. De som ikke har gitt respons, eller bare dårlig respons, glemmer du, og fokuserer energien fremover ;-) Gjort er gjort og spist er spist :-)))

Skjult ID med pseudonym Lemen ti. 9 juni 2009 16:33

Det er som det ble sagt tidligere, de som har lyktes er jo ikke her.

Selv tror jeg at det dreier seg om å treffe den man tar kontakt med IRL jo før jo heller. Merker du at dere har felles ting å "snakke" om her, så går det trolig enda bedre over en kaffe e.l., og du vil også mye raskere finne ut om det er liv laga. For så mange pene og tilsynelatende oppegående kvinner som finnes her, nekter jeg å tro at alle bare er her for moro skyld...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 9 juni 2009 16:36

Jeg har selv anbefalt sukker til mange, og alle bortsett fra to har funnet noen her. Urk......er visst ikke like enkelt for alle :-)

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 16:58

@kke dverg
Deilig å leke og flørte litt. Finner liksom noen hele tiden på et eller annet nivå. Kanskje ikke en kjæreste, kanskje bare et par meldinger, eller.... Et par meldinger fram og tilbake kan også ha dekket et behov for begge der og da ;-)

@Zitelle
Regner med at de fleste som finner leter, ikke bare satser på og bli funnet :-) (Og jeg regner ikke med at du kjeder deg her inne på forumet heller ;-)))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 9 juni 2009 17:01

Spitch.
Om jeg skal være ærlig som alltid, så kjeder jeg meg faktisk enormt mye her inne på forumet for tiden :-)
Dessuten sitter jeg ikke bare og venter på å bli funnet. Trodde du det?

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 17:06

@Zitelle
Nei DU er IKKE en av de jeg trodde satt stille og ventet på prinsen :-)))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 9 juni 2009 17:07

.........men jeg er ganske mye hjemme da - og kan liksom ikke helt forvente at han bare kommer og ringer på døra mi og sier:
"Hei vennen. Der var du endelig! Deg har jeg lengtet etter siden før jeg traff deg. Kom....."

;-)

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 17:12

Er ikke sikkert det er noen som kommer på døra uventet, Zitelle. (Om du da ikke bestiller julenissen og spiller overrasket). Kan hende du har truffet og snakket med prinsen allerede. Tar bare litt tid før dere begge oppdager det. Som over: Lov og ha det gøy og leke i mellomtiden :-))))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 9 juni 2009 17:17

Njaaaaah.....skeptisk, Spitch :-)

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 17:23

Deg om det, Zitelle. ;-)

Skjult ID med pseudonym Løven ti. 9 juni 2009 17:26

Spitch - selvfølgelig kan jeg ikke vite det, men hos meg er det ikke sjangs på one night stands for jeg er ikke interessert. Ganske så greit, og det er ikke forde jeg er gammeldags ell moralistisk, jeg gidder bare rett og slett ikke.

Skjult ID med pseudonym Spitch ti. 9 juni 2009 17:29

Kortere eller lengere dialoger om fellesinteresser eller fjas sidestilles ikke med one night stands, men kan tilfredstille andre behov..... der og da.

Skjult ID med pseudonym my ti. 9 juni 2009 19:51

Tør snart ikke gå på byen i Oslo. Hver dag er det innslag i nyhetene om knivstikking og voldtekt . Tryggere her på sukker da

Skjult ID med pseudonym Avslappa ti. 9 juni 2009 21:29

Vet ikke om det nødvendigvis er så mange her inne som er at "feil" syn på det motsatte kjønn, men kanskje mer at her blir man "utsatt" for andre menneskers synspunkter. Det vil alltid finnes de som mener at det andre kjønn hovedsaklig kun kan brukes som sexleketøy (på den ene siden) eller lommebok (på den andre).
Jeg har sett begge synene bli argumentert for her inne... uten at jeg føler at majoriteten slutter seg til disse synene.
Folk er (både heldigvis og dessverre) forskjellige...