Alle innlegg Sukkerforum

Hvor avhengig er dere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende on. 10 juni 2009 23:16

En dag uten å logge seg på Sukker...klarer dere det? Ser ut som om maaaange av dere er hekta! (er i ferd med å bli det sjøl) Mange er her time etter time kveld etter kveld (og dag!)
Hvor iherdig leter dere etter den ene perfekte? Har opplevd å være på en alle tiders drømmedate i 5 timer, der han flere ganger lot meg forstå at vi hadde kjempekjemi...og da jeg kom hjem koblet jeg meg opp på Sukker for å se på posten min..og der var han allerede....blir sliten, jeg....jeg har da et liv? (Eller ikke..?)

Skjult ID med pseudonym 82 modell to. 11 juni 2009 14:52

De fleste klarer vel en dag uten å logge seg på sukker, jeg har ivertfall klart det ;) Men tror det er lett å bli hekta. Av egen erfaring logger jeg som regel på sukker når pcen er slått på, ikke at jeg nødvendigvis sitter ved pcen. Pcen står på hele tiden mens jeg driver med andre ting hjemme, ser på tv, vasker eller lignende. Da står jeg jo automatisk pålogget sukker også, noen ganger opptil flere timer av gangen, så det kan virke som jeg sitter her time etter time uten at jeg egentlig gjør det.
Noen i herdig leting etter den perfekte gjør jeg heller ikke, sender skjelden brev, og tar isteden ting som de kommer.
Alle har et liv utenom sukker, selv om det av og til ikke virker sånn. Hvis du blir sliten av det, kanskje du ikke burde logget på sukker når du kom hjem etter daten og istedet ventet til neste dag med å logget på?

Skjult ID med pseudonym Undrende fr. 12 juni 2009 11:56

@ 82 modell: Takk for det hittil ENESTE svaret! Er fordi jeg har truffet spikeren på hodet for mange og påpekt noe som er virkelig sant...og folk ikke tør innrømme at de er hekta? Er det slik at den som tier samtykker......? Det jeg blir sliten av er jo det at man hele tiden føler at man ikke er god nok, pen nok, passende nok...selv om man får kjempekontakt noen så "må" motparten lete videre...hvorfor? Hvorfor ikke la sukker ligge litt og utforske det forholdet som lover godt i stedet for å hele tiden ha et skjevt øye til nestemann å bli kjent med? Jeg tror at nettdating gjør noe med oss, vil nesten påstå at mange blir kyniske og får en skikkelig bruk og kast mentalitet...vi får en rastløshet i oss som ikke er bra for et eventuelt forhold...eller er jeg helt på jordet?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 12 juni 2009 13:09

Hei, undrende. Det er nok mange som kjenner seg igjen.

Men er du sikker på at han logger seg på for å lete hektisk videre? Gjør du? Det kan vel være like mye for å se om det er noe post fra den dere har vært ute med? Kanskje begge tenker slik? Og dermed sitter det to stykker som irriterer seg over å finne den andre på Sukker uten at det er kontakt mellom dere... ?
Er det en mulig forklaring? I alle fall del-forklaring?

Skjult ID med pseudonym Løven fr. 12 juni 2009 13:25

Eller kanskje dere begge er på forumet, det er her jeg er mest når jeg er logga på sukker.

Skjult ID med pseudonym 82 modell fr. 12 juni 2009 13:45

@ Undrende
Jeg må si meg enig med Lilleulv at det kan være like mye for å se om det er noe post fra den personen man har vært ute med hvis daten gikk kjempebra, det hadde nok ihvertfall jeg gjort. Du skrev jo selv at du logget på for å skjekke posten, mye mulig han gjorde det også. Tror faktisk det ikke er fordi han leter hektisk videre, hvis ikke han syntes selv innerst inne at daten ikke var topp da, men da burde han jo gitt uttrykk for det på daten istedet for å gi deg troen på at dette kan komme til å fungere.
Kanskje han ikke vil la sukker ligge før han er helt sikker på om dette er et forhold han burde satse på, og noen trenger jo som regel et par eller fler dater for å finne ut det, selv om første daten sier mye.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 fr. 12 juni 2009 15:35

@undrende
Jeg har det vel på samme måte som 82-modell.... har en jobb som gjør at det kan se ut som om jeg er her 24/7 selv om jeg gjør andre ting samtidig... ;-)

Det har vært diskutert en del rundt det om nettdating/sukker gjør at man blir "kyniske/rastløse", og min tilnærming til dette er at det blir som man gjør det til.... Man kan jo oppleve en kjempe "high" om man kontakter profiler i bøtter og spann og får positiv respons.... enkelte kan vel gå på date opptil flere ganger i uken med forskjellige profiler hver gang, og det vil jo selvfølgelig "booste" ens selvbilde... problemet med det er, som med all annen "rus", at på et eller annet tidspunkt så får man en nedtur..."dopet" er ikke lenger tilgjengelig... Jeg har personlig valgt å forholde meg til en og en person om gangen, fordi at for meg er det den eneste måten å bli kjent med personen bak profilen... jeg liker ikke å være "et nummer i rekka", og utsetter heller ikke andre for det samme...

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 juni 2009 16:50 Privat melding

Ja det klarer jeg fint, har gått litt lei av sukker... klarer meg fint i det virkelige liv har jeg funne ut :-)

Skjult ID med pseudonym Naam fr. 12 juni 2009 17:30

@snupp:

ble ikke det et litt selvmotsigende innlegg?? ;-))

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 12 juni 2009 17:58

Jeg var mer avhengig før ....
Satt i timesvis hver dag ..... Nå er jeg innom en tur 4-5 ganger i uken(hverdager) ,men kun korte perioder ....
I helgen er det verre å holde seg unna , mest for jeg er en sosial person og her inne skjer det jo ofte noe sosialt . :o)

Skjult ID med pseudonym snupp79 fr. 12 juni 2009 18:17

@Naam...

Nei hvordan var det motsigende, jeg er ikkje her inne så mye lenger som jeg en tid var.. kan godt gå flere dager uten å være her inne, med det virkelige liv mener jeg utenfor Pc...

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 juni 2009 23:47 Privat melding

Jeg kikker innom når jeg sjekker eposten min, om ikke hver gang så i hvert fall et par ganger i uka. Jeg var i det storslagne lunet da jeg kom inn her og ble supermedlem for et år eller noe sånt. (og antagelsen var vel at det kom til å bli litt lettere enn i real life å treffe noen her, men dengang ei...)
Håper jo hver gang at en hyggelig dame skal ha funnet meg interessant nok til å ta kontakt, men siden denslags fremstøt også blir varslet pr epost er det liksom lite givende å sjekke en tom innboks her. I begynnelsen var jeg mye mer aktiv med å sende meldinger til folk her inne og å svare på innlegg i forumet, men har nå gått over i "Njæssjmodus" og tar det ikke så tungt.
Nå blir jeg uten nett de neste 3 ukene siden jeg er ute på et oppdrag, så da blir nok sukker sjekket når jeg kommer tilbake.

(kvinne 43 år fra Akershus) fr. 12 juni 2009 23:49 Privat melding

For min del ble det verre etter at jeg begynte å bruke forumet... er en forumsfreak!
Sjekke? Hvor gjør man det? ;)

Skjult ID med pseudonym Mestofolis lø. 13 juni 2009 00:23

Skulle gjerne vist deg pus, men jeg har nok dessverre blitt litt for blass i pelsen for deg. Men så flott, synlig og morsom som du er begynner jeg å lure på om du egentlig har lyst til å bli sjekka, eller om du synes det er for gøy her på forumet? Da burde jo forlengst vært hentet bort herfra av en eller annen stilig hankatt.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 13 juni 2009 00:43

Du rolig, jeg er ikke vant til så mange komplimenter på en gang... *rødme*

Joda, klart jeg har lyst! Er jo derfor jeg er synlig jo! I håp om at noen bare skal komme å ta meg med storm, uten at jeg skjønte hva som foregikk, før jeg sitter i et hus i skogen med diamantring på fingern og to unger... hahhahaha

Skjult ID med pseudonym Mestofolis lø. 13 juni 2009 01:07

Men du er visst kravstor, pusen. Hus OG diamantring? Og barn? Nå husket jeg akkurat hvorfor vi gamle hannkatter ikke skal la oss friste til å springe etter småpuser... ;-)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 13 juni 2009 01:12

Okei da, husvære har jeg selv, diamantringer skiter jeg egentlig i, men om jeg blir fridd til så får han jo by på noe og gjøre det skikkelig (på kne) Jada, sett for mye film!! Jeg vet det! Barn, tar jeg som det kommer! Ikke et must, kanskje et must, usikker! Må se ann situasjon og mannen ;)

Skjult ID med pseudonym Mestofolis lø. 13 juni 2009 01:20

Ha, ha, hadde garantert blitt en kort diskusjon. Ellers hadde jeg krevd penga tilbake.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 13 juni 2009 01:24

Jaja, fins jo menn som vil ha barn da ;)

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 13 juni 2009 11:42

Jeg er som flere andre som likere å fokusere på en person om gangen, men noen ganger så kan det dukke opp nummer 2 selvsagt. Er det bra kontakt i meldinger, så er man jo nesten nødt til å logge seg inn hver dag i den perioden hvis man har mulighet. Nå bruker jeg mest forum om dagen, og blir kjent med damer på en annen og kanskje bedre måte her enn i meldinger?. :)

Skjult ID med pseudonym meg lø. 13 juni 2009 12:36

Jeg innrømmer det! Jeg er hekta, bare må innom og se om det er noen nye brev her flere ganger om dagen.
Ganske sykt egentlig, men er vi ikke slik da, både med mail, sms etc.......? Alle liker vel å bli kontaktet, og det kunne jo hende at neste brev var fra HAN som jeg leter etter:-)))