Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer på en ting:-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym meg fr. 12 juni 2009 22:14

Det er mange gutter som setter hjerter på meg, både gule og røde. De har ikke bilde i profilen og tar aldri kontakt. Hva er vitsen?
For meg er bildeløse profiler fullstendig uinteressante......

Vis dere frem gutter!!!

Skjult ID med pseudonym Naam fr. 12 juni 2009 22:17

Irriterer meg over det samme.

Du skal ikke se bort fra at det at de er bildeløse er det mest interessante ved de.....

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 12 juni 2009 22:42

Når jeg fjernet bildene, så fikk jeg mye lettere kontakt med jenter. Jeg tror ikke jentene henger seg så mye opp i om en ikke har bilder i profilen. Har hørt om flere andre gutter måtte fjerne alle bilder for å få kontakt her også. Dette høres helt idiotisk ut, men det er sant.

Skjult ID med pseudonym meg fr. 12 juni 2009 22:47

@ TomTom
men de gutta jeg snakker om tar jo ikke kontakt en gang? De burde kanskje jobbe litt for å få meg interessert vel?

@Naam
enig med deg!

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 12 juni 2009 23:00

@meg.. Ja, noen av de burde jo tatt kontakt.... Hvor gammel er du? :-)

Skjult ID med pseudonym 82 modell fr. 12 juni 2009 23:04

@meg
Setter du hjerter på dem da? Hvis noen setter hjerte på deg er det for å vise at de er interessert, og venter med å ta kontakt til du har satt et hjerte på profilen dems.

Forøvrig er det like irriterende med jenter som setter hjerter og ikke har bilde i profilen sin, så skjønner hva du mener.

Skjult ID med pseudonym up-and-go fr. 12 juni 2009 23:09

Det merkelige er at damene setter hjerter på meg selv om de er eldre enn mine ønsker OG bor i fylker jeg ikke gidder å oppsøke (og har gjort oppmerksom på det i profilen).

Sløve folk, asså.

:-)

Skjult ID med pseudonym meg fr. 12 juni 2009 23:10

@82 modell
Nope, jeg gidder ikke å se på profilene deres engang........

@TomTom
Hvor gammel er du??;-) Jeg føler meg ung, hehe........

Skjult ID med pseudonym meg fr. 12 juni 2009 23:13

@Linn
jeg gjør som du, setter hjerte hvis jeg liker fyren etter noen meldinger.

Skjult ID med pseudonym up-and-go fr. 12 juni 2009 23:15

Tror et hjerte er ment som en ice-breaker. En melding er igrunnen vel så greit.

Skjult ID med pseudonym 82 modell fr. 12 juni 2009 23:18

Om et hjerte er ice-breaker eller ikke, bedre å ha bilde og vise hvem du er med en gang.

Skjult ID med pseudonym serdeg lø. 13 juni 2009 00:02

Billedløse profiler er for feiginger !! Hjerter er ja hva er det egentlig, er det noen so tar noe notis av de??

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 13 juni 2009 00:20

@Meg. Trettisyv... og du? :-)

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 13 juni 2009 04:28 Privat melding

Jeg setter hjerte på de jeg får et godt inntrykk av, men ikke kom på noe vettugt å skrive i farten. Hjertet er på en måte som en melding "Du virker som en intresant person, men profilen din sier for lite til at jeg kom på noe personlig å skrive til deg. I steden for å skrive svada til deg får du her et hjerte. Vennligst gi et pip om du finner noe spennende i min profil".
Brått er det noen som svarer, enten med melding eller hjerte, og da skriver jeg med dem. De som ikke gir noe respons kan da bare ha det så godt.
Kommer jeg over en superintresant profil sender jeg melding, som sjelden blir besvart. De som skriver noe morsomt i profilen får også melding, og de svarer.

Skjult ID med pseudonym up-and-go lø. 13 juni 2009 06:27

@ pgmp

De som skriver noe morsomt i profilen sin sender jeg også gjerne en melding. Gjerne en munter kommentar e.l.. Så kommer svaret: "Jeg tror dessverre ikke vi passer sammen osv..".

Passer sammen, my butt! Jeg er vant til å gi hyggelige kommentarer til folk jeg treffer, uten at jeg nødvendigvis er på jakt.

Blir målløs av sånne folk.

Skjult ID med pseudonym Emmeline lø. 13 juni 2009 07:55

@up-and-go
Men du, hvordan kan de som mottar "en munter kommentar" fra deg vite at du ikke er "på jakt", at du KUN mente å utveksle et par muntre kommentarer? Jeg mottar sånne muntre kommentarer innimellom, og siden Sukker er et nettsted for å skaffe seg kjæreste eller lignende, så tar jeg det som tegn på at de er interessert i å bli bedre kjent med meg. Hvordan kan jeg vite at de ikke er på jakt akkurat da? Det er umulig for meg å vite, da det er mange som ER interessert som også bruker "munter kommentar" i en førstemelding. Finner jeg dem ikke interessante så tenker jeg at jeg vil være høflig og svare dem, og er ærlig og sier jeg tror ikke vi passer sammen. For jeg orker vel ikke utveksle trivilelle, "muntre kommentarer" med gud og hvermann jeg ikke er interessert i, da kunne jeg jo flytta inn her! :-)

Skjult ID med pseudonym CCL77 lø. 13 juni 2009 09:09

Har gule hjerter på en del jenter jeg og som jeg ikke har skrevet til.. Ser ikke hvorfor de skal bli irritert av den grunn, de kan jo alltids sende meg en mail om de er nysgjerrige? De får svar. :D Er mer en reminder til meg selv om hvilke jenter som har interessante profiltekster, og vel det er en god sjanse for at mail kommer ettervært.

Får de rødt hjerte, da får de mail veldig fort.. lett ;).

Skjult ID med pseudonym Løven lø. 13 juni 2009 10:29

Jeg satte noen hjerter i begynnelsen da jeg kom på sukker, men har så langt ikke fått en eneste respons på hjertene mine. Jeg sender heller brev hvis jeg er interessert. Jeg har heller ikke "svart" på hjerter jeg har fått. Har i grunnen ventet på mer initiativ fra den kanten da.

Skjult ID med pseudonym Blu lø. 13 juni 2009 10:34

Bruker mere hjertene som, HEY! Først hjerte, så melding. Aldri rødt.

Skjult ID med pseudonym meg lø. 13 juni 2009 11:45

@pqmp
Du har jo bilde i profilen din og da blir det litt anderledes, da oppfatter jeg faktisk hjertet som et slags "Hei!" Og jeg får lyst til å se på profilen din da.
Men jeg skjønner ikke de gutta som setter hjerter når de har ikke bilde i profilen og aldri tar kontakt. Hva vil de oppnå? For meg blir de heller helt uinteressante enn spennende.....

@TomTom
ett par år eldre enn deg ;-))

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 13 juni 2009 11:58

@up-and-go.. Jeg er slik at jeg bare sender en hyggelig kommentar tilbake... og skulle de vise seg at hun var interessert i meg, så kommer det en enda mer givende melding fra hun når hun fikk svar. :)

@meg.. jevngammel med andre ord. ;-)

Skjult ID med pseudonym meg lø. 13 juni 2009 11:59

@CCL77
jeg blir ikke irritert over disse hjertene, bare skjønner ikke pointet.......
og de fleste av hjertene fra "tomme" profiler er røde......
Skulle jeg satt rødt hjerte på noen så ville det være på en person som jeg virkelig liker! Og da hadde han vist om det;-)

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 13 juni 2009 15:35 Privat melding

Man kan jo lure på hvorfor folk gidder å gå igjennom hele relasjonstesten, for så å ikke spandere noen ord om seg selv. Det blir som å løpe oslo maraton og stoppe på aker brygge for å rekke båten til nesodden (hva man nå skal der å gjøre) fremfor å løpe de siste 100m over mållinjen og ta neste båt.

Skjult ID med pseudonym meg lø. 13 juni 2009 16:53

@pqmp
Nettopp! Du har skjønt hva jeg spør om!! Og vi andre er da ikke synske heller. Eller kanskje de tror at vi forstår hvor spennende og spesielle de er når de ikke har skrevet en dritt om seg selv og ikke har noe bilde? Mulig det??

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 13 juni 2009 17:09

@TS
Du lurer jo faktisk på to ting her : 1) hvorfor sette hjerter uten å ta kontakt ,2) hvorfor ikke bilde på profilen.

1) Hjertene blir brukt på mange måter og det blir lett missforståelser.
Noen setter hjerte og ser om den andre tar kontakt /setter hjerte tilbake.
Det som ikke helt stemmer her er at det er ikke alltid man for med seg hjertene som dukker opp.
Noen bruker hjertene som post-it lapper over de profilene de har vært innom og har egentlig ikke til hensikt å bli kjent med deg.

2) Dette med bilder er mye diskutert ... uten at det blir noen enighet om det.
Noen mener det er et absolutt andre mener det ikke er det . Jeg gidder ikke bruke tid på de jeg ikke har en ide om hvordan ser ut.
Men man må også tenke på at mange (de fleste mener nå jeg ) ser bedre ut i virkeligheten enn på bilde. Jeg er blandt de som er veldig lite fotogen.

Skjult ID med pseudonym meg lø. 13 juni 2009 17:23

@ Smily
Nei det jeg egentlig lurte på var hvorfor gutter som ikke har bilde setter røde hjerter uten å ta kontakt. For meg virker det fullstendig meningsløst.
Helt greit at noen ikke har bilde i profilen sin, det kan de sende på andre måter hvis de får meg interessert i seg. Men hvis det er som du sier at de bruker hjertene som post-it lapper så begynner jeg å forstå litt av tankegangen dems.

Og ja, helt enig at bilder juger, både den ene og andre veien. Men de fleste av oss er jo uansett best i virkeligheten!!

Skjult ID med pseudonym less lø. 13 juni 2009 17:37

Haha, moro å lese hvordan hjertene blir definert av en profil som nettopp har satt hjerte på meg:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 13 juni 2009 17:47

Jeg skal innrømme at jeg har satt hjerter på flere jeg kanksje aldri kontakter. Ser på det som bokmerker over mulig interessante senere. Det går ikke på bilde eller utseendet, men at noe i profilen kan ha "skremt meg" unna.