Alle innlegg Sukkerforum

Breaking up is hard to do

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SnillGutt lø. 13 juni 2009 00:08

O dere orakler ut i kjærlighetens bratte og kronglete stier, her trenger jeg hjelp til å gjøre det rette. Eller snarere, gjøre det på den rette måten. Og problemet er altså helt motsatt av hva dette stedet handler om, her er oppgaven altså at vi miste noen.

Traff henne for et par uker siden, hos en felles venninne. Vi endte opp med å tilbringe helgen sammen, og har truffet hverandre et par ganger etterpå. Hun er verdens snilleste og beste jente, det føles allerede veldig naturlig å være sammen med henne og vi har det veldig hyggelig. Hun har vært singel en god stund, veldig klar for å treffe en. Jeg merker at hun er i ferd med å bli knyttet til meg allerede, men jeg kjenner at dette ikke er riktig. Og da har jeg ikke lyst til å la det gå videre, selv om jeg absolutt synes det er herlig med både kos og sex igjen etter noen måneder alene.

Sånt bør jo egentlig sies ansikt til ansikt. Pga avstand og at begge har barn, er det imidlertid ikke så enkelt å treffes, og det blir kanskje en uke eller to mellom. Blir liksom feil å avtale møte, la henne glede seg i flere dager, for så å dukke opp med et sånt budskap. Som menn flest er jeg ikke veldig flink til å uttrykke slikt, er redd for å mygge ut (ja, jeg vet jeg er feig...) på telefon eller ansikt til ansikt.

Så egentlig har jeg mest lyst til å skrive en hyggelig e-post, så jeg kan formulere meg på så ok måte som mulig. Jeg hadde foretrukket det selv også, for jeg da ville være alene med reaksjonen min. Men et problem er jo selvsagt at jeg ikke vet hvilken situasjon hun er i når hun leser den. Jeg tror ikke hun leser mail på jobb, men hun kan jo ha barna rundt seg.

Hva synes dere andre er det mest hensynsfulle og ok måten å gjøre dette på? Det blir jo ikke hyggelig uansett, men jeg ønsker å såre henne minst mulig.

(kvinne 31 år fra Aust-Agder) lø. 13 juni 2009 00:17 Privat melding

jeg syns du skal ta det over tlf... da får du forsikret deg om at det er et passende tidspunkt, der dere er alene og har god tid begge to... og da kan du forklare der du skrev her, om at det ikke er for å være feig, men at det ikke skal bli enda mer ukomfortabelt for henne.. det viktigste uansett valg du tar er å gi henne respons dersom hun lurer på noe, eller trenger å prate om det.. det pleier jo som oftest dukke opp tanker når man blir avvist.. og da er det lettere å prate sammen, enn å skrive mail.. det kan også lett oppstå misforståelser osv...

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 13 juni 2009 00:21

Ring henne, det er mest fair! Snu det, om det var deg!
Eneste riktige! :) Lykke til! Det er ubehagelig men er du heldig føler hun det samme ;)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 13 juni 2009 00:35

En telefon er nok det beste, men jeg ville elelrs foretrukket - som du antyder - en mail, framfor å få det sevrert ved et møte man ahr sett frem til.

Synes du ellers er et eksempel til etetrfølgelse - noen menn kommuniserer slikt ved å gå under jorden. Det tror jeg samtilge av min vennniner har opplevd, inkl meg selv, og det er altså det minst respektfulle og tarveligste å gjøre.
Det er i alle fall viktig for hennes del å bli behanldet med respekt vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 13 juni 2009 00:39

Enig enig og enig
Ring, ikke sms/mail. IMO ihvertfall.
Og ikke noe fremogtilbake... vondt, vondt, vondt. Fint at du er ryddig, ikke alle som bryr seg såpass!

Skjult ID med pseudonym nitten974 lø. 13 juni 2009 02:50

Hyggelig e-post??????????????????????????????????????????????? Ring eller så er dui hensynsløs feig

Skjult ID med pseudonym Løven lø. 13 juni 2009 09:18

Vær real og modig - ring!!. Såpass skylder du henne. Ellers er jeg enig med vibe, ordentlig feigt og late som ingenting. Vis at du er MANN og at du tør å ta det hun måtte ha på hjertet. Det å være real skiller menn fra gutter - på dette punktet.

Skjult ID med pseudonym sunway77 lø. 13 juni 2009 14:25

nå kan det jo være at hun ikke er så knyttet selv om du tror det?
kan bare være at hun liker deg,og ikke redd for å vise det
er kanskje slik at hun ønsker å bare ta ting som de kommer,og ikke bestemt seg enda om du er mannen i hennes liv?
du sier det føles naturlig å være med henne,god sex osv,er det slik at du vet at dere aldri blir sammen? eller er du redd for å såre henne mer senere,om dere "dater"over lengre tid?

menn er faktisk eksperter på å være innbilsk;-)
men enig med de over,er nok tlf det beste å gi beskjed,om du ikke har mulighet å møte jenta:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 13 juni 2009 14:31

Det beste er helt klart å slå opp face to face, men hvis man er av den feige typen så bruk telefon muntlig.

SMS, mail, fax og annen non-verbal kommunkasjon er veldig veldig FEIGT!

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 14 juni 2009 11:34

@TS Du traff henne gjennom en felles veninne, da er det vel i din interesse at du rydder opp på en hensiktsmessig og adekvat måte så du ikke får drittsekkstempel i vennekretsen?

Ta en tlf og forklar henne at dette ikke føles riktig for deg, og at om hun har behov for å møte deg for å snakke om det så er det ok for deg.

Lykke til

Skjult ID med pseudonym m sø. 14 juni 2009 12:07

Jeg er i lignende situasjon, men jeg har ikke hatt sex eller kysset henne engang, vi har vært på 3 dates og sist var hun hjemme hos meg. bør jeg ringe jeg også? eller er det greit med sms ?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 14 juni 2009 13:07

Send en melding og spør om hun har tid til å prate. Ta en telefon. Vær selv den som kommer inn på dette tøffe temaet. Ikke la henne måtte gjette hvorfor du er mer stille enn ellers osv.

Jeg er helt enig med Belezza. Si at du gjerne kan treffe henne om hun ønsker å snakke om dette face to face, men vær tydelig på hva det kan bli og ikke kan bli fra din side. Så får det bli litt opp til henne hvordan ting avsluttes også. For øvrig vil jeg si at det er flott at du ønsker å gjøre det rette her!

Stillhet og utfading uten forklaring er det verste av alt. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 14 juni 2009 13:22

Bruk telefonen!!
Jeg har vært borti de menn som absolutt skal gjøre dette ansikt til ansikt ..... Det er drit kjipt. Mer kjipt en det trenger å bli .
Det er derfor jeg frykter settningen : "Vi må snakke sammen." Når jeg hører den kryper jeg inn i mitt skall og stikker ut alle pigger og blir en "hurpe" uten like.(skyter meg selv i benet her .. men , men ) Har erfaring fra å gjøre det over tlf og det blir noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Rafa sø. 14 juni 2009 13:32

Telefon er en million ganger bedre enn en mail.
Vær ærlig, og så pleier ting å ordne seg.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 14 juni 2009 14:57 Privat melding

@smily
Kjekt å få advarslen mot å slå opp med deg på nært hold før man får behov for det :P

Skjult ID med pseudonym Archer sø. 14 juni 2009 17:23

@m: Tre dater, du hadde henne med hjem, og du har ikke kyssa henne engang? (Hvorfor tror du hun ble med hjem? Se frimerkesamlingen din? :) ) Det var ikke mye til forhold å avslutte? Synes du skal "fade ut" med god samvittighet og stilen i behold, men vær oppriktig hvis hun ringer.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 14 juni 2009 19:40

@m: Hjemmedate uten kyssing? Da tror ikke jeg at du trenger "å slå opp" engang, fordi hun mest sannsynligvis ikke tror at du liker henne uansett. Hvis hun var interessert i deg, så er jeg ganske sikker på at hun ga deg signaler slik at du kunne legge an uten å nøle. :)
Kutter du henne ut fordi hun ikke kastet seg over deg? :) Hvis hun vil treffes for fjerde gang, så venter hun på at du skal få ut fingern. :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 14 juni 2009 19:47

@pgmp ..heheheh ..ja bare pass deg ;oP

Skjult ID med pseudonym m sø. 14 juni 2009 19:52

hehe :) joda..

har datet 3 jenter siste måneden og har faktisk hatt alle på besøk, alle 3 har jeg vel hatt på date 3-4 gang, men jeg gir ikke ut kyss før jeg vet at jeg vil noe med de, kanskje litt unormalt kanskje... men jeg har aldri sagt at jeg ikke er rar :P

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 14 juni 2009 20:03

Jeg vil si at man ikke vet noe før man har kysset ... Da kommer kjemien på plass .. Da kjenner du om det pirrer litt ekstra. :o))
men det er meg da ... Det ligger noe å "skjekke dekkene på bilen før man kjøper den" .... eller noe ... *Fnis*

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 14 juni 2009 20:12

Jepp.. kyssing er en icebreaker...

@m.. du finner lettere ut av det hvis du kysser alle sammen. ;-) Da vil du lettere finne ut av hvem som passer best.

Jeg er glad jeg kun fokuserer på ei om gangen. :)

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 14 juni 2009 20:46

Kyss piken før hun sovner; drikk ølet før det dovner. Eller var det motsatt?

Hilsen Joques, sjarmerende salongberuset fra Belgia, også kalt ølets Mekka.

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 14 juni 2009 21:13

Bra du koser deg Joques:-) Sjarmerende salongberuset... herlig uttrykk!

Tilbake til TS ja... Siden et møte er vanskelig å få til, er telefon beste alternativ.

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 14 juni 2009 21:22

Pixiebabe, har det fra min navnebror, ført i pennen av Frode Øverli :)