Alle innlegg Sukkerforum

Svare/ ikke svare

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 13 juni 2009 16:36

Ser det er mange som klager på at de ikke får svar når de skriver en melding til noen... Men er det sånn at dere som bare skriver en liten kommentar, ett ord eller noe forventer at man skal svare?? Hvorfor skal det være mottakeren som skal starte samtalen?? Er man intressert får man skrive litt mere da...
Jeg har prøvd å være flink å svare alle, men får veldig mange meldinger fra nye hver dag, og da er det ofte enklest å bare lime inn de ferdige avslagene som er her til de som ikke er intressante... Og da jeg får ett krast svar tilbake fordi jeg ikke er intressert, så mister jeg virkelig lysten til å svare alle...
Og til siste... Hvorfor kan ikke folk prøve å ha litt selvinnsikt når de sender en melding.... Er du virkelig mindre pen, så burde du vite at du har lite sjans hos en som er ganske mange kategorier høyere...Det er bare å innse at de fleste mennesker uansett alder, ser mye på utseende, om det er på nett eller på byen el.l.

Skjult ID med pseudonym jepp lø. 13 juni 2009 16:45

...og med det siste avsnittet der håper jeg virkelig at du ikke har svart meg.

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 13 juni 2009 17:27

Det sier mer om deg TS, enn de andre.

Jeg svarer alltid jenter som er flere hakk under meg, fordi de har fortjent hyggelig svar uansett hvordan de ser ut.

Skjult ID med pseudonym Sunbum lø. 13 juni 2009 17:29

@TS

TAKK! Har eksakt de samme tankene! :-)

Skjult ID med pseudonym Løven lø. 13 juni 2009 17:46

Der sa du vel alt TS i siste avsnitt. Det er godt folk har selvtillit, men det får da være grenser til innbilskhet og selvopptatt blære, æsj..

Skjult ID med pseudonym less lø. 13 juni 2009 17:52

Du TS, kan du ikke bare skrive i profilen din at du er overfladisk nok til å vurdere folk etter utseende, så slipper du de plagsomme meldingene fra de som er så mange hakk under deg selv?

Jeg svarer alle. Å gradere mennesker etter utseende gir meg ingenting, det sier veldig lite om personen inni. Jeg søker en person jeg kan bli glad i og utvikle meg sammen med, det har forsvinnende lite å si hvordan de ser ut... Men etter din tankegang er det sikkert bare fordi jeg sannsynligvis er drittstygg selv, eller hva?

Jeg får også mail fra folk jeg ikke passer sammen med (25 år eldre enn meg, bor i feil ende av landet for meg, ser etter noe jeg ikke er), og noen ganger får jeg også bitre svar når jeg skriver nei takk svar. Hvorfor ikke? Det er da ingen av oss som syns det er hyggelig å få avslag? Jeg sletter mailen og setter sort hjerte, og går videre. Men det tar ikke fra meg lysten til å svare neste person på en hyggelig måte!

Skjult ID med pseudonym Blåfisk lø. 13 juni 2009 18:13

Ts snakker fra levra, greit at mange kaller henne innbilsk, overfladisk o.s.v. Men hun snakker nok også sant ut fra hvordan hun ser verden, og er nok flere som henne.

Tenk deg om, mange som klager på at de ikke får svar, kan dette være grunnen til at folk ikke svarer? Jeg skulle ønske vi levde i en verden der folk ble dømt etter hva de mente og gjorde, men slik er det dessverre ikke. Iallefall ikke når det kommer til første inntrykket på sukker. Man går etter det man synes er attraktivt. Tør nok påstå at utseendet har mye mer å si her en på byen. Her mister man stemmen, humoren og kroppspråket. Det har veldig mye å si.

Jeg tror mange som faller inn under TS kategorien er damer OG menn i 20 - 25 års alderen. Med utseendet med seg. Har fra tidlig i 20 årene alltid endt opp med damer nærmere 30 og alltid følt at det er hakket mer reflekterte en sine medsøstre. I tillegg så forstår jeg godt at det er kjedelig å få et kvast svar når man sier, beklager men du er ikke helt min type. Aksepter det. Han / henne var høfflige nok til å svare. Folk som ikke forstår dette fører bare til at man IKKE svarer det neste da man ikke ser poenget med det. Det beste er å gi de avslag og svarthjerte samtidig. Man har gitt svar og sier samtidig, ikke interessert.

Når det kommer til kreativitet, jeg skriver ALLTID kreative og relativt morsomme beskjeder, får i tillegg svar i 80% av tilfellene. Mulig folk skriver. Du er søt, lyst til å bli kjent. Men det er ikke alltid noen relasjon mellom innhold og svar.

God sommer!

Skjult ID med pseudonym Sunbum lø. 13 juni 2009 18:18

Si meg, er dere virkelig så skinnhellige som dere prøver å gi utrykk for, eller er dere bare tjukke i hue??

Når var det utseende sluttet å være det viktigste ved et førsteinntrykk? Å si at man ikke selekterer på utseende er jo blank løgn.
TS har vel heller aldri sagt at hun finner mld. fra mindre pene mennesker plagsomme, bare at endel her inne kunne trengt en real virklighetsjekk!

Skjult ID med pseudonym pingu lø. 13 juni 2009 18:19

Får være genser hvor mye man skal overanalysere ting, Enten så svarer du eller lar være.
Jeg tar alle mail som et kompliment og tenker at uansett utseende så fortjener denne personen et svar.
De eneste jeg ikke svarer er de som er langt over kanten og bare er ute etter en ting.
Vi har da alle forskjellig smak når det kommer til det motsatte kjønn så hvorfor skal ikke jeg sende melding til en person selv om jeg føler han er penere enn meg??? Jeg går alltid inn å leser profilen til vedkommende som har sendt meg melding for å vite mer om hvordan han er som person. Ser absolutt ikke bare på utseende!! Om det er kun det du er ute etter så skinner vel det fort gjennom i samtaler med de du faktisk er interessert i. Er vel en ganske innlysende grunn til at du er singel for å si det mildt....

Skjult ID med pseudonym less lø. 13 juni 2009 18:24

Hehe, moro:-) Jeg er mange ting, men verken skinnhellig eller tjukk i hue!

Så fint for deg da, at du vet så skråsikkert at jeg juger? Får gjenta "løgnen" min da, og fortsette å kalle det sannhet: JEG selekterer ikke etter utseende. Det er tusen ting jeg ser etter, utseende er ikke en av dem.

Bra vi er forskjellige da, alle de kjekke innholdsløse folka trenger jo også å få bekreftelse på sin verdi:-)

Skjult ID med pseudonym Sunbum lø. 13 juni 2009 18:25

Herre Jesus..

Makan til hyklere....

Skjult ID med pseudonym Blåfisk lø. 13 juni 2009 18:42

Bare for å blåse hull i hodet på denne teorien om at "kjekke" mennesker er dumme / kjedelige / innholdsløse.

Det motsatte er nok ofte tilfellet dessverre. Et konkret eksempel går som følger.
Man ba folk døme 20 bilder og 20 telefonsamtaler hver for seg.
Man tok 20 bilder å skulle dømme dem etter utseendet.
Man måtte så snakke med 20 stykker der man ikke så hvem man snakket med, via telefon. Etterpå skule man gi det en score etter hvor interessant det var å snakke med de. Det viste seg da at de som scoret høyt på utseendet også scoret høyt på hvor interessant man var som samtale partner.

En av grunnene til dette mente man kunne bindes opp mot at attraktive mennesker blir kontaktet oftere i sosial settinger og dermed blir flinkere til å konversere med forskjellige mennesketyper, grunnet at de får mer sosial trening i mangel av et bedre ord. Det finnes selvfølgelig unntak.

Skjult ID med pseudonym Carmina02 lø. 13 juni 2009 18:56

la oss si at vi alle her nå skulle få velge fritt fra de som sitter på stortinget ( mener trynefaktor). Tror ikke jeg i tvil om hvem jentene ville klikke på først. Mere usikker på gutta........
Men det blir kanskje litt vanskelig for dere, da jeg tipper snittalderen på de som er på tråden her nå er mellom 20-25 ????

Skjult ID med pseudonym TS lø. 13 juni 2009 19:18

LESS: Jeg har faktiskt skrevet det i profilen min..

PINGU: Som jeg prøvde å skrive, så har jeg prøvd å svare alle, men når jeg da får krasse svar tilbake fordi jeg ikke er intressert, å svarer ihvertfall høflig nok på det, så minster jeg lysten på å svare..
Og ja den innlysende grunnen til at jeg er singel er at jeg ikke tar en bare for å ta en, ... jeg er lang fra desperat, og venter på den som er meg verdig ..;) Etter og ha vært i ett forhold i over 10 år...

Skjult ID med pseudonym Sunbum lø. 13 juni 2009 19:35

La oss være enige om et par ting.

- Du kan være mindere pen men veldig interessant og snill
- Du kan være mindre interessant men fryktelig fysisk tiltrekkende
- Du kan være mindre pen,fullstendig uinteressant, slem og tjukk i hue
- Du kan være pen,smart,interessant og hjelpe gamle damer over veien.
- Du kan være vakker,uinteressant,dum og selvsentrert.

Vi kommer i mange innpakkninger,skal noen av oss skytes fordi vi vil ha "full pakke"?

Please.......

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 13 juni 2009 19:59

hehehehe .. dette ble tragisk ...
Det er vel ingen som mener at selv om du er så heldig å ha pene gener så er du blåst i hode.
Det er jo det samme som å si at det ikke finnes dumme mindre pene mennesker .... hahahahah

Jeg svarer 90% av meldingene jeg får , men nå er det ikke akkurat så det renner over i innboksen min heller da.
Utseende beytr mye , men ikke alt ....

Det er det ytre som skal fange min oppmerksomhet , men det indre som må kunne holde på den.!!

Heldigvis er det sånn at vi ikke liker det samme... Jeg har min egen mening av hva som er tilltrekkende for meg.