Alle innlegg Sukkerforum

Sitter du og sjekker utboks om meldingen er lest?

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 14 juni 2009 13:17 Privat melding

Slutt med det! La folk få en sjanse til å svare!
Ikke alle har anledning til å svare med en gang meldingen er lest, og kan lese meldingene for å senere sette seg ned å svare på de! :)

Dere må ikke være så utolmodig.
Men det er jo bare en gang jeg har blitt skjelt ut for ikke ha å ha svart en på to dager. To dager hvor jeg ikke en gang var pålogget.

Skjult ID med pseudonym suk sø. 14 juni 2009 13:23

En desperat fyr altså ?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 14 juni 2009 13:26

Ja sjekker det om det går dager opp til uke uten svar ...
Men vet det ikke er noe vits ... for de som ikke er intressert kan bare slette meldingen uten at den er lest og uten å være innom profilen .... Det er heller om det er en jeg har snakket med over tid.

Skjult ID sø. 14 juni 2009 13:27

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk i det hele tatt gidder å klage på at de ikke får svar på meldinger jeg.... Da har de jo fått en form for tilbakemelding, de er uinteressante for vedkommende... Lev med det og finn noen andre.... Jeg kunne aldri tenkt meg å falt så dypt, og klaget til en person som ikke ga meg tilbakemelding på en melding jeg skrev.... Tragiskt egentlig synes jeg... Ja sikkert normal folkeskikk å svare, men hvis folk ikke har mer å ta seg til enn å bekymre seg for om de får svar på en melding på sukker eller ikke... så er det kanskje på tide å finne seg en hobby!

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 14 juni 2009 13:30

Ja jeg ble litt skremt faktisk! Jeg hadde ikke svart og ble skjelt ut. Jeg var dømmende og fordomsfull.
I neste melding var jeg uærlig og falsk. I neste patetisk, og han syns synd på meg.
Til slutt sa jeg at han måtte gi seg eller så rapporterte jeg han. Da skulle han rapportere meg. Da blokkerte jeg han!

Har også flere menn som er eldre enn det jeg søker som blir småhissig når jeg sier fra: beklager du er 62 år og jeg ønsker meg en mann under 40, fordi jeg vil kanskje ha barn. Ja men blabblabla... Bare godta det. Ikke alle i 30 åra, vil ha eldre menn, og jeg er en av dem.

Måtte bare blåse ut litt her ;)

Skjult ID med pseudonym Rafa sø. 14 juni 2009 13:30

Helt enig med den siste (skjult id).
Det bør ikke være en krise å ikke få svar, og få deg en hobby hvis det føles som en krise:)

Skjult ID med pseudonym CCL77 sø. 14 juni 2009 13:32

Sjekker det nå og da, og er det ikke noe svar innen en ukes tid, så vel moving on.

Er de ikke interessert, så er de ikke interessert uansett.. Bli gretten i mail gjør de jo ikke mer interessert heller akkurat....

Skjult ID med pseudonym meg sø. 14 juni 2009 13:33

Det har jeg blitt skjelt ut for flere ganger! En gang kom det til og med en sinna melding etter 5 minutter...
Jeg leser ofte meldinger på jobb, og så svarer jeg på kvelden eller når jeg får tid:-)
Men på en måte er det jo greit at disse gutta sier fra såpass fort at de er uberegnelige, så slipper vi å bli kjent med dem;-))

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 14 juni 2009 13:35

meg: Ja det er jo sånn det blir da!! Man blir litt skremt og lurer på HVOR desperat er man om man ikke kan gi vedkommende litt tid å svare før man begynner å kjæfte!

Skjult ID sø. 14 juni 2009 13:35

Hehe helt klart "meg" godt de gir seg sånn til kjenne med personligheten såpass fort ;)

Skjult ID med pseudonym suk sø. 14 juni 2009 13:42

Har aldrig blitt sjelt ut med privat melding, men opplevde noe ubehag her på forumet. Bestemte meg da å ikke diskutere med hissige folk...da er de enda mere sinte:)))

Skjult ID med pseudonym nitten974 sø. 14 juni 2009 13:57

Nå må du svare på mailen jeg sendte for 10 min siden @pusen1975. Snart kommer det purringer og varesel om inkasso!!!!!

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 14 juni 2009 14:51 Privat melding

Sjekker utboksen for å se at meldingen jeg akkurat sendte faktisk ble sendt før jeg lukker meldingsvinduet. Det har hendt et par ganger at sendte meldinger ikke havner i utboksen, ei heller i innboksen hos mottager. Litt dumt å miste kontakten med noen fordi man tror vedkommende ikke gidder å svare når det viser seg at hun selv ikke har fått svar.

Skjult ID med pseudonym Løven sø. 14 juni 2009 23:10

Jeg har aldri fått kjeft av noen jeg har avvist, derimot har jeg fått hyggelig svar og takk for at jeg i det minste tok meg tid til å svare. Det er koselig det, jeg sender alltid selv takk for svar når jeg selv får avvisning. Jeg liker ikke alle så hvorfor skulle alle like meg.. Og jeg sender aldri purring om jeg ikke får svar, jeg flytter bare videre, enkelt og greit. Inn og utboks sjekker jeg selvfølgelig når jeg logger på og når jeg logger av, mesteparten av sukkertiden bruker jeg her på forumet, så klart - koselig her !

(mann 29 år fra Oslo) fr. 19 juni 2009 09:45 Privat melding

Hva er egentlig vitsen med å lese om du ikke har tenkt å svare med en gang? Sier ikke det er ulovelig, men hva er vitsen : P ? Skaper bare uro hos senderen. Eller paranoide tanker, uansett om man er desperat eller ei.

Skjult ID med pseudonym Niq-a fr. 19 juni 2009 10:18

Svar til Jarle:
Det kan jo være at man står pålogget uten å sitte spikret foran skjermen med et hav av tid. Kanskje sjekker man innom en ledig stund før en må gjøre noe annet og finner et interessant brev, da vil en vel helst få svart skikkelig, ikke bare hive ut av seg noen raske ord.

(mann 29 år fra Oslo) fr. 19 juni 2009 10:46 Privat melding

Hvorfor ikke like gjerne vente med på lese den til du har bedre tid? Slipper du å skumlese den også. Jeg svarer alltid etter jeg har lest for å hindre at den andre skal få slike tanker uten grunn. Er en som har lest min mail men ikke svart på snart en uke, så begynner å lure på om jeg skrev noe feil i den.

Skjult ID med pseudonym Niq-a fr. 19 juni 2009 10:51

Blir jo litt nysgjerrig da, når det ligger et brev der og stirrer tilbake på deg.. Men en uke uten svar, det blir drøyt lenge ja. Tenker mer på noen timer eller en dag maks. En uke uten svar betyr nok at det ikke kommer noe svar, ikke nødvendigvis fordi du har skrevet noe dumt, men fordi vedkommende har retter interessen sin mot noen andre. Kjipt er det, men prøv å ikke ta det innpå deg.

(mann 29 år fra Oslo) fr. 19 juni 2009 10:54 Privat melding

Nyskjerrig blir jeg også, men klarer nå å beherske meg. En time eller en dag hørtes mer logisk ut ja. Neida, skal ikke det. Finns fler fisk i havet : ) Men noen må du svømme dypere for å nå.