Alle innlegg Sukkerforum

Jeg forstår dere, jenter!

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) sø. 14 juni 2009 23:34 Privat melding

Tro det eller ei, jeg har forstått noe. Om jenter! En bitte liten bit. Deres hjertelige frustrasjon!

Har overbevist en venninne om at hun burde lage profil på sukker. Hun har kommet igjennom relasjonstesten og mens vi sitter å snakker om hva hun bør skrive i profilteksten dukker det opp en mail om at noen har merket henne som intresant. Hun har altså en profil uten bilde, uten tekst, kun et tre og hurtigfakta.
Hvem er så denne Don Juan? Han har en profil uten tekst, uten bilde og bare delvis utfyllt hurtigfakta. Og matchtall? 78!

Tenk om vi gutter hadde hatt det så lett for å vekke damenes interesse.... Eller er det bare meg som ikke er så populær? Ville jeg blitt mer tiltrekkende av å fjerne bildet? Kanskje også teksten? Litt mer mystisk og spennende kanskje? Hva mener dere, dere jenter som ikke trenger å være bekymra for å ta fra meg motet?

(mann 34 år fra Telemark) sø. 14 juni 2009 23:47 Privat melding

Nå er det jo slik at kattene jakter på mus, ikke mus som jakter på katt.

Skjult ID med pseudonym amethyst sø. 14 juni 2009 23:51

Hallo i luken! Jeg vil jo ha en mann som SER meg, som er interesert i akkurat MEG. Hadde jeg fått 100 av den type meldinger (på det grunnlaget) hadde jeg ikke svart på en eneste en.
Det er vel ikke hvor mange brev man får som er viktig, men at det er den rette som skriver. Derfor er det viktig å ha en profiltekst som tiltrekker seg akkurat den type menn som jeg tror jeg vil passe sammen med;)

Skjult ID med pseudonym undres ma. 15 juni 2009 00:01

@Ensiferrum
Siden jeg er 20 år eldre enn deg husker jeg godt at jeg jakta, men husker ikke helt hvorfor:))

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 juni 2009 10:28

Noen typer setter antageligvis hjerte på alle kvinner (eller alle jenter som ebksrivger seg som slanke), så siler de heller ut de de får respons av.

Damene kan ikke se hvor mange andre som har hjerte, men det blir jo tememlig gjennomskuellig når det er som her! Men jeg tror strategien funker dårlig; de de får svar fra er enten da fryektlig naive eller får veldig lite annen oppmerksomhet.
Men jeg tror de alle fleste jenter vil si som amythist - man vil jo ha en person som SER en. Det gjelder vel menn også.

Så pekuempe, jeg tror ikke du trenge å tenke på den slags som veldig sterk konkurranse:)

Skjult ID med pseudonym øyyyyyyyyy ma. 15 juni 2009 11:10

En oppfordring til alle menn. Vær litt kresen med hvem dere setter hjerte på, mailer til og i det hele tatt klikker på profilen til. En del kvinner blir veldig høy på seg selv her inne på grunn av oss. En dame skriver f.eks at 18000 har sett hennes profil i profilen! Andre skriver at vi menn bør sikte litt lavere..........

Skjult ID med pseudonym Løven ma. 15 juni 2009 12:56

Jeg tror at alle skal sikte på de dem har lyst til å ta kontakt med, hverken mer ell mindre. Prøv og bli litt kjent med de en skriver med istedenfor å jage videre etter 1-2 mailer. TTT :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 15 juni 2009 19:12

Hehehe .. leser en liten smule av ironi mellom linjene... ??

Ja de jentene er heldige sånn, oss damene derrimot er det værre for ... ;oP

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 15 juni 2009 19:32

Tja, jeg sikter relativt bredt når det gjelder å sende meldinger og sette hjerter, ettersom noen få bilder + marginal tekst sier meg generelt svært lite om personen bak profilen. Jeg bruker heller tiden til å bli kjent, etter at kontakten først er blitt etablert.

Når det bare er 1 av 10 som responderer på mail, så er den tiden hvor jeg la all min sjel i å skreddersy lange interessante meldinger til hver enkelt mottaker definitivt forbi. Man blir bare desto mer skuffet når man ikke får svar tilbake.