Alle innlegg Sukkerforum

Menn som sutrer.............................

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym øyyyyyyyyy ma. 15 juni 2009 11:45

Det finnes i hovedsak to typer innlegg her inne, menn som sutrer og kvinner som klager over at menn sutrer. Allikvel finnes det stort sett like mange single kvinner som menn................. Hvorfor?
Se for deg følgende situasjon. Ved bardisken står en singel normalt pen hyggelig jente hun blir forsøkt sjekket opp 20 ganger i løpet av en tur på byen. Hun rusler imilertid hjem alene fornøyd. Hvorfor? Jo fordi hun vet at hun ikke trenger å være singel om hun ikke vil. Det er hennes valg. Ved siden av henne står en godt over gjennomsnittlig flott fyr, men som sliter med å ta kontakt med ukjente kvinner. Vi alle vet at han blir stående der til likbilen henter han eller en av damene fra Pondus sjekker han opp. Legger han seg fornøyd, nei. Denne mannen var meg for 10 år siden (20+) nå har jeg mer livserfaring og en helt annen selvtillitt. (likbilen kom ikke men Pondus-damene, huff og huff........) Joda jenter sjekker de også. De sender korte blikk og spiller ballen over til mannen..........

Tygg litt på den og si din mening

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 15 juni 2009 12:34

Litt usikker på hva du vil vi skal komme med av innspill her?

Du virker da godt fornøyd med din egen oppsummering?

Skjult ID med pseudonym :)) ma. 15 juni 2009 12:49

Hva er ei pondus-dame?

Skjult ID med pseudonym Løven ma. 15 juni 2009 12:50

Send korte blikk du og da vel, vis at du er interessert så tar kanskje dama kontakt til slutt. Damer er like usikre de og, men den som ikke tør får heller ingenting...

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 juni 2009 14:05

Sorry, men det er flere attraktive damer enn menn (dvs damer som er søte, slanke, har orden på livet sitt, velfungerende sosialt og samfunnsmessig). Det er rett og slett veldig mye bra damer i Norge. Jeg synes jo mennene her er ganske bra de også, men snittet på damene er enda bedre. (Forholdet er forøvrig det samme i andre land jeg har vært i; det finnes flere pene italienske damer enn menn, eller ameikanske for den saks skyld). Så en godt over gjennomsnittlig utseende mann med orden på livet kan faktisk velge blant ganske mange. Men det er opplagt at selvtillit hjelper, uansett hvordan fyren ser ut.

Den gledelige betydning det ahr for dere menn er at jenter i snitt ikke kan vente seg å treffe en mann som matcher dem selv, men må fire litt. Den litt uheldige meldingen er at mange jenter da helelr vil være alene.

Nå får jeg sikkert mye pes her, men jeg er sikker på det er flere som har observert det samme.

Skjult ID med pseudonym Jarle89 ma. 15 juni 2009 14:49

Mjo, har i alle fall observert noe i den samme rettningen.

Skjult ID med pseudonym arne ma. 15 juni 2009 15:40

det kommer vell litt ann på øyene som ser tror jeg
dem gutta jeg kjenner har vell firt mere enn scora åver deres nivvå - får og si det bannalt
Sjenerelt tror jeg sellbildet blannt nordmenn ær litt lavt- å att jentene derfår ser etter en mann som virkeli ær noe til kar å kann bekrefte demmselv . hjelper ikke og se bra ut om en ikke oppfører seg såm Verdensmester å ikke viser "svakhet" ve og være snill- dærfor enner mange atraktive jenter åfte opp me oppblåste lite emmpatiske kjekkaser

Skjult ID med pseudonym mann35 ma. 15 juni 2009 16:01

De fleste ser vel på sukker som kun en ekstra-arena for å skaffe seg en partner, og de færreste er vel innstilt på å "ta til takke" med noe dårligere enn det man kan skaffe seg IRL...snarere tvert i mot... resultatet blir vel, som nevnt i en rekke tidligere innlegg under diverse tråder, at de færreste finner noe her inne de er fornøyd med...Det må jo være en grunn til at de samme menneskene er på sukker måned etter måned, år etter år...?
Jeg er mer usikker på bakgrunnen for å hevde at det finnes "flere attraktive damer enn menn" på sukker? Men for all del, har du sjekket samtlige profiler skal du virkelig ha honnør for jobben..

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 16:27

@vibe
Du kan nok ha rett i at utseendemessig er kvinnene i flertall når det gjelder attraktivitet. Men betyr det at det er flere kone-emner enn manne-emner? Betyr det ikke bare at kvinner bruker i snitt mer tid og ressurser på å spjåke seg til...
Jeg tror vi ganske enkelt snakker om hvordan biologien fungerer. Kvinner skal være pene for å tiltrekke seg flest mulig menn, og så kan de selv velge hvem som passer best som far for sine avkom.

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 15 juni 2009 18:26

Mitt råd: MELD DERE UT! Her inne er et veldig bra arena for desperate, rådville og mennesker som bare er nysgjerrig og drømmer om at drømmedama/drømmemannen skal dukke opp.

;D

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 juni 2009 18:27

mann35, antar det ikke meg du sikter til når du vise rtil at noen mener det er "flere attraktive kvinner enn menn på sukker"?
Jeg skriver ikke det. Jeg skriver "flere attraktive kvinner enn menn punktum.
Hva som finnes på sukker har jeg ikke full oversikt, og av kvinner har jeg ingen oversikt.

råkk, joda, kvinner bruker mer tid på utseendet. Eller penger.
Hva menn bruker mer tid på er jeg ikke helt sikker på, men tung åndelig føde er det vel neppe sånn generelt.
Fotball, sportssider, bil&motorsykler&båt, dataspill kanskje? Minst like ressurskrevende og ikke mye mer utviklende.

Men Råkk, det gjelder ikke bare utseende.
Det er flere menn som faller utenfor og flere kvinner som er såkalt veltilpasset i samfunnet. Det er faktisk bevist (sto om det i en artikkel om det i et internasjonalt magasin, der det også ble sagt at dette ble forsterket på nettet, men uten at jeg selvsagt kan obsevrere om det kan stemme). Det er vel en av forklaringene på at flere kvinner /større andel av alle kvinner får barn enn menn, mens de mennene som blir fedre først en gang, gjerne blir "brukt igjen" og gjerne har flere kull - slik har det vært siden stenalderen viser dagens dna.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 juni 2009 18:29

arne,
antar du skriver så mye feil bare for moro skyld. Men synes du har kloke innlegg. Jeg tror i alle fall du er inne på noe her.

Skjult ID med pseudonym råkk ma. 15 juni 2009 18:35

@vibe
Med dine universelle svar, lurer jeg egentlig litt på hva du gjør her. Det kan da umulig være noen på Sukker som er bra nok for deg. Her er jo bare oppsopet av de som "faller utenfor", for å bruke dine egne ord.

Skjult ID med pseudonym Bgmann1972 ma. 15 juni 2009 18:44

Jeg slutter meg til dine gode innlegg her inne Vibe, men med følgende lille presisering:

Det er ikke slik at kvinner i snitt er mer attraktive enn menn. Dere er bare i snitt med pulbare for oss menn enn vi menn er for dere kvinner. Denne gjennomsnittlige grad av pulbarhet er kun en funksjon eller et speilbilde av, at menn er mindre seksuelt selektive enn dere kvinner.

Siden vi menn puler alt, rått og råte, blir nesten alle jenter i Norge gravide, herunder også feite og stygge jenter. Effekten forsterkes av at vi ikke har noe vi skulle sagt mht spørsmål om abort. Mao; om vi ikke har pult på et par ukers tid, knuller vi heller ei feit og stygg dame, fremfor å få to uker til uten sex. Dette resulterer gjerne i graviditet, og jo styggere og feitere damen er jo mindre er sannsynligheten for å få gjennomført en abort.

Siden dere jenter er mer selektive på hvem dere har sex med, enda mer selektive med hvem dere blir foreldre med, god tilgang på bruk eller ikke bruk av preventiver, samt suveren avgjørelsesmyndighet vedrørende spørsmål om abort, er det bare ca 60 % av oss menn som nå blir fedre.

Denne prosentandelen kommer naturligvis til å synke videre fremover, slik at det om ikke så mange år bare er ca halvparten av oss menn som blir fedre. Om det kommer effektive prevensjonsmidler for menn, kan det dog være at lite attraktive kvinner må ta til takke med sæd fra menn på samme attraktivitetsnivå om de ønsker å bli gravide. Dette kan i så fall motvirke en ytterligere reduksjon av andelen menn som blir fedre.

Skjult ID med pseudonym mann35 ma. 15 juni 2009 20:11

Bgmann1972: En aldeles korrekt analyse. Du får garantert en del tyn for denne, men det gjør den ikke mindre treffende..

Skjult ID med pseudonym kit ma. 15 juni 2009 20:28

Nja, ikke helt feil analyse fra Bgmann1972, men den hviler på feil premisser. For meg virker som utgangspunktet til Bgmann1972 er ett rettferdighetsprinsipp om at menn og kvinner har like rettigheter i forhold til barn. Sorry, kostnadsbilde i forbindelse med barne produksjon er såpass skjevt at jeg finner det helt rimelig at de som investerer mest i den, kvinnen, har mest å si. Som mann har du egentlig tatt din beslutningen når du ikke bruker kondom.

Ett annet moment er det er færre kvinner i aktuell alder enn det er menn. Så det er går ikke rundt at alle menn skal kunne spre genene

Skjult ID med pseudonym rambutan ma. 15 juni 2009 20:29

Bgmann1972

greit formulert :-)

(mann 35 år fra Rogaland) ma. 15 juni 2009 21:08 Privat melding

@vibe: rart du ikke klare å observere d dn internasjonale undersøkelsn har funne ut når du sjøl har faktisk klart å stadfeste at d E flere attraktive damer enn menn i Norge, USA og i Italia. Sku tru ei så observant dame som dæ klare å finne d ut heilt på egen hånd. æ syns faktisk at du bør publisere den her observasjonen din i et internasjonalt magasin sånn at d blir en vedtatt sannhet.

"joda, kvinner bruker mer tid på utseendet. Eller penger.
Hva menn bruker mer tid på er jeg ikke helt sikker på, men tung åndelig føde er det vel neppe sånn generelt.
Fotball, sportssider, bil&motorsykler&båt, dataspill kanskje? Minst like ressurskrevende og ikke mye mer utviklende".
mene du seriøst d her?
Fee fi fo fum, I smell the blood of an Ottar

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 15 juni 2009 21:13

Er perfekt, -forventer den perfekte mann.

Skjult ID med pseudonym mann35 ma. 15 juni 2009 21:19

Nå må vi passe oss litt her, kan fort bli sensur av dette..;)

Skjult ID med pseudonym Aje82 ma. 15 juni 2009 22:08

om dem sensurere d æ skreiv der så miste dem et medlem hvertfall:)

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 15 juni 2009 22:12 Privat melding

*Ler godt av Bgmann 1972!!* :-))

Vi skal ikke bort fra at det der var en så god analyse som noe annet !

Veldig funny,med en stor porsjon sannhet i seg! :-))

Skjult ID med pseudonym CCL77 ma. 15 juni 2009 23:21

haha Bgmann1972..

Fikk for første gang litt lyst til å sutre i dag faktisk hehe.. :P

Finner en person svært interessant, noe som skal litt til ut av profil bare for min del... Setter det røde hjertet, og vel skriver brevet nesten en dag senere og bruker ca 2 timer på brevet, når det er ferdig og akkurat når det skal sendes så setter hun meg på uinteressant 10 sekunder ca før jeg rekker å trykke send.. Hadde nettop sjekket besøkende på min side og hun hadde ikke vært der en gang ennå, så ikke så mye profil lesing fra hennes side. Big giant HÆ?!?! forran PCen... takk for den....

Jaja.. Ikke noe å gjøre med det.. Har uansett mye mere positive enn negative opplevelser med å være her, så vel ser ikke noe grunn for å hyle og skrike. Folk trenger bare å roe ned litt :-|. Dette er jo bare en av flere arenaer en kan møte det motsatte kjønn på. :D

Skjult ID med pseudonym Mann1972 ma. 15 juni 2009 23:56

Enig med at det er leit å bli avvist av jenter som ikke har sett på ens profil. Jeg har også opplevd negativ tilbakemelding av jenter som ikke har gitt seg tid til å se på profilen min før de har avvist min tilnærming. Det føles på en måte urettferdig.

Skjult ID med pseudonym arne ti. 16 juni 2009 16:32

Livet ær ikke bestandi rettferdig skjønneru Go on donn't look bakk !

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 16 juni 2009 20:40

Kan nok på en måte våre en del i det der, men en mann med ett bra utseende som har litt følere ute vil også merke blikk og interesse fra damer selv om de ikke nødvendigvis tar kontakt så ofte.
Så ser jeg debatten går om utseende på menn VS kvinner i snitt, og jeg tror nok en del damer har en overdreven tro på hvor stor andel av dem som har ett godt utseende.
Jeg synes det er svært mange norske jenter som absolutt ikke er spesielt attraktive, og jeg synes synd på dere kvinner om andelen menn som heller ikke er det er dramatisk mye større.

Skjult ID med pseudonym carmina02 ti. 16 juni 2009 21:02

Mye som teller vet dere gutter. Det første jeg ser på er høyden, så hvor i landet han bor . Er det interessant leser jeg resten. Men jeg har tilgode å sette sort hjerte. Skriver bare en lite passende melding. Slenger tilogmed på en klem selvom det ikke er interessant. Alle trenger en god klem !!!!!!

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 16 juni 2009 21:13

hah.....de har vært og sensurert masse her. Makan.............! Det går nok med sukker, som det gjør for de fleste sjekkesteder på nett. ;p

(mann 35 år fra Rogaland) ti. 16 juni 2009 21:15 Privat melding

ka som e blitt sensurert? d e vel ikke sånn at æ ikke ser d sjøl om dem har sensurert d æ har skreve?

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 16 juni 2009 21:23

Jeg har skrevet to meldinger som har blitt sensurert.........og nå blir vel sikkert disse også sensurert.
Man må for all del ikke være kritisk til "regime"!

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 16 juni 2009 21:40

Hehe, regnet jo med at jeg ville få tyn.

Råkk, kan du ikke helelr gi meg noen motargumenter da, fremfor å praktisere janteloven?

Bogmann1972, jeg vil si at det med pulbar er en egen greie - som du har rett i.
Men jeg tror også det er slik når det gjelder å se seg rundt etter noen å slå seg til ro med. At flere damer evner et forhold, enn menn.

Superduper,
jeg må jo si at jeg observerer at det finnes mange andre attraktive damer. Da tenker ikke jeg på meg selv, jeg tenker på alle "konkurrentene" i gatene, på Sats, overalt. Synes det er veldig mange pene kvinner i Oslo, og det har jammen meg utlendinger ofte kommentert, enten det er popstjerner på Norgesbesøk eller modellmammaer.

Aje,
tror dessverre marekdet ville synes en slik artikkel var gammelt nytt. Har du vært i Italia eller USA?
Og en saksopplysning: Jeg er riktignok feminist/for likeverd, men jeg er ikke med i ottar.
Bl.a. fordi de ikke ser at menn og kvinner er litt forskjellige og det rettferdiggjør litt ulike behov. Feks har de en misforstått oppfatning av at BH er en tvangstrøye bare fordi kvinner har den og ikke menn, mens BHen egentlig er en befriesle for oss jenter som liker å være i fysisk aktivitet.

Skjult ID med pseudonym Aje82 ti. 16 juni 2009 22:36

@vibe : nåja. en artikkel om at du har funne en måte å sette et tall fra 1-10 på persona som også e universell ,e nok ikke gammel nytt. d vil æ påstå e faktisk heilt unikt.
og nei, æ har ikke vært i nån av dem landan, men vil fortsatt påstå at du ikke har oversikt over ka som befinn sæ der av folk. at du muligens har sett en tendens til d e æ villig til å gå me på, men å faktisk påstå at d E sånn blir nå heilt anna. din definisjon på ka som e pent av kvinner og menn e vel neppe en felles mening?

at popstjerner å sånt lire ut av sæ d typiske svare at d e mange flotte jenter her tar æ kje spesielt seriøst. d e nok et spm alle får i alle land å æ tvile på at dem nån gang sir at d e få pene damer der. å æ føle også at d her spm e spesielt retta mot mannlige deln av popstjerner og kjendisa.
no kan d være at du har formulert dæ litt feil for sånn som du har skreve ting så virke d på mæ at du har et svar i stede for å synse om d..om d bare e masse synsing fra din side så e d kje meir å diskutere fra min side, men om du faktisk mene at d her e fakta så vil æ gjerne høre korsn du klare å rangere alle.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 juni 2009 22:49 Privat melding

Vibe du mener flertallet av menn ikke driver noe form for selvutviklende Cat Stevens-mastrubasjon i den grad kvinner gjør, altså dyrke særinteresser i den grad at en ikke kan ta hensyn til medmennesker, Marx hadde ikke tid til sine barn og de døde av sult, han satt på biblioteket og skrev av andre økonomer før han selv presenterte det som sitt...og at en blir et elitemenneske som ser på det som det selvfølgelige at en er overlegen alt og alle ta en har utviklet seg via lett-litteratur og utvannet Yoga som overhodet ikke ligner på Yoga slik den praktiseres i Østen osv.

Det er ikke alle som kan studere svada og runke seg selv i all offentlighet der de er proklamert som SVs hvite og moderne overmenneske som elsker mangfold og hele verden men greier alikevel å forme sosiantropologi til zoologi da de alltid snakker om andre enn dem som "de" og " de ble så glade og hadde ikke sett solbriller før f.eks". Noen må jobbe 10timer på lager eller bygge cafene som feministene kan hate menn i, noen må faktisk gjøre slik at verden går rundt.

Når jeg observerer jenter generelt så fokuserer jeg aldri på hvilke krav en liksom skal ha eller negative ting, jeg tenker bare at det er 1000 forskjellige ting som gjør at hun er som hun er og det er stort sett et positivt utfall......men når jeg leser det kvinner og menn skriver her er det som om de fører en kjønnskrig i sin egen lille skyttergrav, og de er alltid på laget som taper.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 16 juni 2009 23:24

Men aje, jeg har jo ikke funnet opp noen skala å score folk på. Det har imidlertid sukker, kan jo ikke ta æren fra dem.

Synsingen min er basert på observerte fakta fra både meg selv og andre. Det sies vel også om at de italienske snellene kun er sneller til de gifter seg, da eser de ut og blir kjerringer. Det kan jeg vel ikke skrive under på, for det har jeg ikke obsevert.
Men jeg har vært nok i Italia til å kunne si ut fra i det generelle gatebilde at BMIen på kvinner er tiltalende, at de mestrer høyhælte sko, har en fin hudfarge og er lekkert kledd. Når de mannlige ekvivalentene ofte er små i forhold til vestlige attraktivitetskrav, så stiller de med drawback. Det hjelper da heller ikke mmed vom, store neser og brylkrem i håret. Nå er jo fødselstallene i Italia de laveste i Europa, men det har visst med helheten å gjøre men har med at staidg flere italienske kvinner sier takk, men nei takk til italienske menn.

Saken er den Aje at jeg kaller en spade en spade, og når du ikke engang har vært i landene så får du heller ta deg en tur før du avfeier mine ikke-politisk-korrekte utsagn. Kan opplyse om at hvis du drar til Afrika vil du observere at folk ikke bare er mørkere i huden enn her, men at du faktisk kan se forskjell på somalierne, etiopierne, zuluene og egypterne. Men inni er vi like, det her er utenpå :)

SteinR, her har du visst ikke lest løkken som foranlediget hva jeg skrev. Nei, jeg sier ikke noe om kvinnenes åndelige føde eller andre seriøse aktiviteter jeg. Vi er like ille vi, men det er egentlig allerede sagt av Råkk. Min henvisning til at menn (heller) ikke har nødvendigvis med noble aktiviteter var svar på Råkks uttalelse: "Betyr det ikke bare at kvinner bruker i snitt mer tid og ressurser på å spjåke seg til..."

Skjult ID med pseudonym Aje82 on. 17 juni 2009 19:49

no score ikke sukker ut ifra utseende. nå som du gjør, så der tar du vel feil?
ja men no har æ vel vært i andre land der æ mene d ikke stemme så d blir jo hele tia opp til den som ser. no kan d jo være at du har veldi høye krav til korsn en gutt ska se ut for at du ska synes han e kjekk eller ikke. at du har et par feminist venna som også mene d betyr ikke all verden. æ mene no at man sjøl og mange etter sæ ska gjøre flere observeringer før man kan si at d e fakta. at du har sprada rundt i nån bya i italia å usa å sett at 7 av 10 damer e flink å gå i høyhælte sko mens 1 av 10 menn tilfredstille dine krav gir mæ liksom ingen verdens ting av svar på nå.
at fin hudfarge, mestre høyhælte sko, og e lekkert kledd e d som gjør ei dame pen sir jo sitt. e kje selve ansikte vikti her? kan jo få en apekatt til å klare d der.
takk for at du opplyse mæ om akkurat d der, d hadde æ aldri trudd. e godt vi har folk som dæ som kan opplyse oss som ikke e så observant å verdensvant. men vi får være eni i at vi e ueni førr d her blir vi aldri ferdi me.

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 20:12

Har aldri skjønt det der med å "fira på krava" - betyr det utseende? Jeg Faller aldri for bare et utseende, det må være noe i topplokket til en mann for at jeg skal få lyst på han.

De jeg har forelsket meg i opp gjennom årene har vært utseendemessig forskjellige som bare det, noen har vært penere enn meg (utrolig men sant ) andre har vært styggere enn meg, men det de har hatt felles er at de har tiltalt meg intellektuelt. Når jeg er forelsket i en mann synes jeg at han er den peneste i hele verden, synes for eksempel også at mine veninner er mye penere enn andre kvinner, at mine barn er vakrere enn alle andre - fordi jeg elsker dem.

At vi kvinner er mer pulbare er ikke noe nytt, sånn har det bestandig vært. Men vi tar igjen menn på de fleste områder så fortvil ikke - dere blir nok mer og mer pulbare dere også!

Kjønnskrigen her på sukker er i grunnen ganske tåpelig - tror de fleste av oss er her i håp om å finne seg en patner - kanskje finnes det fler attraktive kvinner enn menn, men det hjelper ikke meg - jeg vil ha en mann :)

Skjult ID med pseudonym vibe on. 17 juni 2009 22:15

Aje,
du tar feil - attraktivitet er noe du har gradert her på sukker, om du vekker oppsikt på gaten er max poengsum. Det har visst gått deg hus forbi.
Men du trenger opplagt ingen opplæring i janteloven.

Ellers enig med beleeza, faller aldri kun for utseende.

Skjult ID med pseudonym Aje82 on. 17 juni 2009 23:21

vibe, sukker tar ikke ansiktet med i betraktninga når d kommer til score og d e jo d som stort sett e utseende selv om andre ting kan bidra me å trekke helhetsinntrykke opp eller ned.
og du treng ingen opplæring i å se ned på folk, så da har vi begge nå vi må jobbe me

Skjult ID med pseudonym Superduper on. 17 juni 2009 23:46

@vibe

Det er ikke slik at jeg slo fast at det er like mange attraktive kvinner som det er menn i Norge, det er jo uansett en håpløst subjektiv vurdering. Men jeg tror faktisk at en del kvinner overvurderer hvor stor prosentandel kvinner som faller inn under kategorien "attraktiv" for menn.
Har f,eks gjentatte ganger blitt overrasket når venninner av meg har omtalt deres venninner som attraktive, noe jeg ikke akkurat har kunnet skrive under på når jeg har møtt dem.

Men dette blir jo en håpløs diskusjon, da smaken er ytterst subjektivt og det er lett og fremstå som mer overfladisk enn man egentlig er når man skal tallfeste antallet attraktive mennesker i samfunnet.

Hvis det er færre attraktive menn enn kvinner, så gjør ikke det meg noe som helst kjenner jeg.
Håper du har rett ;)

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 juni 2009 14:25

Hehe,
ja, det vil jo du være tjent med. Skulle ønske meg det omvendt selvsagt.

Men selv om smak er subjektiv, er det ganske faste rammer for hva som oppattes som pent og stygt (jevn hud, lang vipper, fast kropp, skinnende hår etc), Men det samme gjelder vel i Asia. Mange finner i alle fall orientalske damer tiltrekkende - det er vel ikke uten grunn det tiltrekker menn på reise - menn veldig får kvinner ville lagt turen til Asia pga mennene der.

Men heldigvis, alt har ikke bare med det ytre å gjøre.

Aje, hvem har snakket om bare ansiktet her? Utgangspunktet avr en "gjennonsnittlig flott fyr". Det har med mye mer enn ansikt å gjøre, som kropp, høyde, hvordan man kler seg, fører seg. Og det liger i sprøsmålet til sukker om attraktivitet, med referanse til at noen snur seg etter deg på gaten. Jeg kan nok være utålmodig, bli lett irritert, forvente merkelig ting av folk - men jeg ser ikke ned på folk; andres verdi har jo ikke noe med hva jeg synes eller mener.

Skjult ID med pseudonym Superduper to. 18 juni 2009 20:26

@vibe

Jo jøss, det er selvsagt visse objektive kriterier for ett godt utseende man kan forholde seg til.
Fysisk form, ansiktsymetri og til en viss grad høyde (for menn) er lett og forholde seg til.

Men selv ut fra disse objektive kriteriene er jeg ihvertfall usikker på om det egentlig står så mye bedre til med kvinner enn med menn her i landet. Men på den annen side legger jeg også merke til kvinner, mens jeg i grunn ikke tenker noe over hvordan andre menn jeg ser på gata ser ut.

At norske kvinner blir ansett for vakre av utlendinger er riktig, men i min tid som kontakt for utenlandsstudenter fant jeg til min store glede ut at menn med typisk nordisk utseende har en meget høy stjerne hos kvinner fra Sør Europa.
Høye og blonde attraktive mennesker fra Norden er litt eksotiske for utlendinger, og dette gjelder ikke bare kvinner.
Så får det heller stå åpent hvor mange menn som faller innenfor kategorien "typisk nordisk".
Etter det jeg har forstått oppfatter ihvertfall kvinner fra Spania og Frankrike det som en mann som er blond, over 1.80 og bredskuldret.
Så vi norske menn er ikke sååå lite attraktive som enkelte her skal ha det til;)

Ellers er det vel ett faktum at kvinner heller reiser til Afrika og Sør Amerika som sexturister, men dette har det vært lite fokus på i forhold til menns sexturisme i Sørøst Asia.