Alle innlegg Sukkerforum

Svar til: Hvor lenge? :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hvor lenge ma. 22 okt. 2007 20:22

Hei, til deg som tenker litt på hvor lenge du skal vente med å la livet gå videre, og å treffe nye parnere:-)

Jeg tror at til spørsmålene du ønsker tilbakemelding på, finnes det ingen fasit, og ingen regel.

Men erfaringer tilsier at det kan være lurt å prøve å finne seg sjøl like etter et brudd, finne litt ut hva man vil, og kanskje nyte friheten litt også, til å gjøre ting man ellers ikke kunne..?

Noen føler for å treffe en ny partner umiddelbart etter et brudd, fordi man takler ikke følelsen av å stå alene. Det er vel ofte et dårlig utgangspunkt for et forhold som skal vare en stund... På den annen side, er det kanskje det man må regne med også, at man må treffe flere partnere man er sammen med en stund, før den store kjærligheten inntreffer igjen...

Når du først er her på sukker, og leter etter en partner, da tenker jeg at du ikke trenger legge bånd på deg mhp hvor tidlig du skal treffe den som du snakker med, på sukker feks. For min del, har jeg funnet ut at det er fint å treffes så tidlig som mulig, for da unngår man at man "lager et forhold" i tekst, et forhold som kanskje ikke stemmer med det man føler når man endelig treffes live... På den annen side, bør du allikevel prøve å føle om det er trygt å møte den du snakke med, be om bilder, og snakke gjerne på telefon noen ganger. Da vet du mer om hva som venter deg når dere møtes også:-)

Klem i fra meg:-)

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 22 okt. 2007 20:34

Takk, det var mange kloke ord til ettertanke!

Jeg tenker selv også at det kan være lurt å vente litt med å involvere seg i noen, men samtidig er det sånn at når et fohold endelig er overstått, så har det vært en veldig lang og tøff periode forut for bruddet. I denne perioden har det gjerne vært lite kos, lite komplimenter, lite oppmerksomhet.... Så da begynner man å lengte etter nettopp dette; kos, komplimenter og oppmerksomhet, blant annet..

Jeg føler jeg takler greitt å stå alene, men savner følelsen av å være forelsket og ha noen som er forelsket i meg....

Får vel bare ta tiden til hjelp og se hva som skjer....