Alle innlegg Sukkerforum

I dag fikk jeg verdens største kompliment

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 21:08

.....men vet ikke helt om jeg skal le eller gråte!

En god venninne av min svigerinne er kreftsyk og hun skal snart dø. Hun ringte min svigerinne og sa at hun måtte love å spleise meg og mannen hennes når hun er død, fordi hun synes jeg er et fantastisk menneske og vil passe godt sammen med han og barna deres!!!!!

hmmmm om ikke annet føler jeg meg ganske flott akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym flo joe on. 17 juni 2009 21:10

Dette var sterkt:) Litt av en attest:) Men kan også muligens bli et press?

Skjult ID med pseudonym tira on. 17 juni 2009 21:13

kanskje du kan gjøre litt av begge deler, men uansett ta komplimanget til deg :D
damen har sikkert hatt mye tid til å tenke på hva som skje med sine nærmeste når hun er borte
holder sikkert fokuset litt borte fra hva som skjer med henne selv

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 21:15

Jeg er bare rørt over henne, hun er så flott og det er så trist at hun skal dø, men nei føler ikke noe press - dette er nok hennes greie og ikke noe mannen hennes overhodet har tenkt på, han har mer enn nok å tenke på nå. Men ja, det var litt av en attest.

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 21:16

@tira, tro meg jeg både ler og gråter over henne

Skjult ID med pseudonym trinemor on. 17 juni 2009 21:16

Dette hørtes helt spooky ut spør du meg... Rart hun ikke ringte deg deg selv om hun syntes du er så fantastisk. Ikke at jeg ikke tror du er det altså, men vel...hehe..

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 21:18

@trinemor - synes ikke det er spooky og er i grunnen glad for at hun ikke ringte til meg og sa det - hva i all verden skulle jeg vel ha sagt til henne?

tror jeg er sånn passe fantastisk som folk flest jeg da :)

Skjult ID med pseudonym trinemor on. 17 juni 2009 21:27

Hvis hun vet at du er et fantastisk menneske og hun også vet at du vil passe sammen med mannen og barna hennes, så må dere vel være såpass godt kjente at du sikkert ville funnet ord..;o)

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 21:37

vanskelig å finne ord for sånt når jeg vet hun skal dø, det skjønner du vel? Utover det kan jeg si at jeg bare har møtt henne noen få ganger da vi bor ganske langt fra hverandre - men jeg må ha gjort inntrykk :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 17 juni 2009 21:38

hadde tatt det som et kompliment jeg:-),
og hvorfor skal det "alltid" noen som skal betvile motiv,oppriktighet,troverdighet osv.....

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 22:12

takk sunway, hadde bare behov for å dele min opplevelse

Skjult ID med pseudonym flo joe on. 17 juni 2009 22:42

@belezza: Ta det som en tillitserklæring du:))
@trinemor: misunnelig du høres det ut som. Og hvis du er som gjenomsnittsnormannen så er misunnelsen større enn kjønnsdriften. Stakkars deg:(

Skjult ID med pseudonym Notnice on. 17 juni 2009 22:44

Det der var noe av det mest creepy jeg har hørt.. Hjelpes!

Skjult ID med pseudonym Isabjella on. 17 juni 2009 22:52

Svigerinnen din har sikkert nevnt deg ved flere anledninger, og om denne damen er en god menneskekjenner, så er det ikke verken så fantastisk eller creepy at hun ønsker deg til sin mann, er det vel? :)
Det fantastiske her er at hun faktisk "sørger" for sine nærmeste på denne måten, og det at hun velger deg, ville jeg personlig tatt som et utrolig stort kompliment. Det viser at du er god nok for hennes nærmeste, og finnes det egentlig noe større kompliment...?
Så ta det til deg du, føl deg både spesiell og unik :)

Håper også at denne kvinnen kan nyte den siste tiden med sine kjære så godt det lar seg gjøre med en slik viten på skuldrene at en snart er borte fra dem...
Huffameg.
En god tanke sendes den ukjente familien fra denne trådskriver, i alle fall.

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 23:01

@ Takk isabjella. Nei, jeg synes heller ikke det er verken creepy eller spooky - men ble paff og ja jeg tar det som en stor tillitserklæring og kompliment. Men man må nok ha levd noen år for å kunne forstå henne.

(mann 58 år fra Oslo) on. 17 juni 2009 23:05 Privat melding

Denne var dyp, mange spørsmål å besvare her. Veldig klare ønsker fra din svigerinne, men hva vil du? det er ikke vanlig å arangere giftemål her i landet. Du må i alle fall gjøre det du vil / eller føler for det som er riktig for deg. Kanskje er det riktig hvis du også føler det sånn. Jeg vil i alle fall gi deg et råd om å ta dine følelser på alvor og å finne ut hva du selv , selv om det er vanskelig

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 23:13

@mivata, ja jeg tar vare på meg og mine, jeg kjenner ikke mannen hennes, bare henne!!! Jeg vil ingenting med det annet enn å dele med dere at jeg har fått verdens største kompliment fra en døende kvinne.
Jeg har hatt mine egne sorger og trenger mest av alt en kjæreste som har det bra med seg selv - fordi jeg fortjener det.

Men det var vakkert sagt om meg ikke sant? Merkelig følelse at hun gjorde meg glad samtidig med at jeg synes det er så trist at hun snart ikke er blant oss lenger

Skjult ID med pseudonym Platon on. 17 juni 2009 23:23

...Livets største kontraster; livet og døden. Du velger å juble og fokusere på deg selv når andre ligger for døden, og bekjentgjør slike dype og litt fortvilte tanker på diskusjonsforumet på Sukker... Hadde du tonet ned fokuset på deg selv i en slik spesiell situasjon, og med et så "desperat og fortvilet" utsagn - hadde du kanskje fremstått som enda flottere...

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 23:31

vel Platon, kan ikke akkurat si at jeg jubler - herregud da. Mulig jeg virker selvopptatt men det vet jeg at jeg ikke er - det man skriver her har så lett for å bli mistolket. Jeg håper på det kan skje et mirakel så hun får leve.

Men selvfølelsen min har ikke vært så stor i det siste, så ja jeg ble glad for å høre at hun synes jeg er fantastisk.

Skjult ID med pseudonym trinemor on. 17 juni 2009 23:48

Godt sagt Platon.....

@ flo joe... Selv om man stiller spørsmålstegn ved noe fordi man syntes det er en merkelig ting å ta opp på sukker så trenger det ikke ha noe med misunnelse å gjøre...

Skjult ID med pseudonym Archer on. 17 juni 2009 23:52

Min mor pekte også ut en mulig erstatter til min far. Jeg synes egentlig ikke det er så rart at en mor som vet hun snart skal dø tenker i slike baner. Hun er glad i mannen og barna sine, og vil det beste for dem. Du har fått et kjempekompliment og en stor tillitserklæring. Kanskje du kan gi henne noe godt tilbake, et besøk eller et brev?

Derimot synes jeg det høres litt illojalt ut av din svigerinne å fortelle deg om dette før hun er død. Det hadde vært riktigere av henne å gjøre nettopp det hun ble bedt om; å spleise dere etterpå. F.eks. ved å invitere dere begge på middag en passende tid etterpå. Så kunne hun eventuelt ha røpet det for mannen hvis hun så at det lå an til match. Godt for han å få en slags "velsignelse" og ikke behøve å ha skyldfølelse for at han er sammen med en ny. Nå har din svigerinne i stedet skapt en veldig kunstig og rar situasjon som muligens kan hindre at dere finner hverandre. Men prøv å se forbi det, og gi han i alle fall en sjanse hvis dere møtes. For hennes skyld.

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 23:55

hvorfor var det godt sagt trinemor? Platon karakteriserer meg på en ekkel måte uten å kjenne meg, ikke vet han hvem jeg er, hvilke verdier jeg har, hvor lenge min bekjente har vært syk - ble oppgitt av legene for et par år siden og lever på lånt tid. Jeg er ikke uten følelser og bare tenker på meg selv. faktisk ble jeg enormt overrasket når min svigerinne ringte. Synes mange her er fordømmende til det andre skriver, tar alt i verste mening.

Skjult ID med pseudonym belezza on. 17 juni 2009 23:58

Hei Archer, ja jeg skal besøke henne.

Kan så være at min svigerinne var illojal, hun hadde nok bare tenkt at jeg trengte et kompliment

Skjult ID med pseudonym Archer to. 18 juni 2009 00:09

Så fint! Jeg mente ikke å "hetse" svigerinnen din, hun mente det sikkert bare godt. Og ingen av oss her har hele bildet, så det det er fort gjort at vi misforstår eller drar for raske konklusjoner. (Og det synes jeg en del her har gjort.) Men akkurat nå er det ikke du som er viktigst, er det vel?

Skjult ID med pseudonym belezza to. 18 juni 2009 00:10

definitivt ikke

Skjult ID med pseudonym trinemor to. 18 juni 2009 00:23

Vel...Han skriver bare at du hadde fremstått som enda flottere dersom du hadde fokusert litt annerledes enn først og fremst på deg selv i en slik stund...

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 18 juni 2009 09:03

Eh... Hva er det dere skriver her...??
Om svigerinnen forteller det nå eller senere er da vel ett fett?? Slik sett så er det vel heller en fordel at belezza fikk høre det nå, og ikke senere. Nå kan i alle fall Belezza, om det er ønskelig, ta kontakt med denne kvinnen som lever på lånt tid, og bare prate med henne. Og jeg synes ikke det var ego at hun tar det som et kompliment, heller ikke jubler hun over at en annen kvinne skal dø, men at den selsamme kvinne faktisk finner henne verdig til å ta vare på hennes nærmeste familie! Et større kompliment fra en annen kvinne kan man nesten ikke få!
Så vidt jeg kan se her, så er det da ikke snakk om at Belezza skal jumpe på mannen hennes den dag i dag heller!
Synes flere av dere har et rimelig snevert syn her! Ta det Belezza skriver her som det det er, et kjempekompliment fra en kvinne til en annen, intet mer, intet mindre! Som hun skriver, hun vet ikke om hun skal le eller gråte. Det er tragisk at kvinnen skal dø, men det er utrolig hyggelig at denne kvinnen finner Belezza så flott.
At hun lufter det her på Sukker, ser jeg heller ikke problemet med.

Belezza: Det ser ut til at denne kvinnen og svigerinnen din finner deg såpass flott at de ytrer sine tanker til deg, jeg tror du bare skal legge vekt på det, og ikke det som blir skrevet her inne :) Du har fått et kjempekompliment de fleste av oss aldri vil få.

Skjult ID to. 18 juni 2009 10:45

Vet dere at de sterkeste følelsene er
1. Hat
2. Misunnelse
De er sikkert sterkere enn kjønnsdriften og enda sterkere enn kjærlighet...

Bare til ettertanken i kommende helg

Skjult ID med pseudonym Mr.Right to. 18 juni 2009 11:20

Det er det sykeste jeg har hørt. Dette stemmer i allefall ikke hos meg der misunnelse er den svakeste av alle følelser jeg har. Men det er jo nyttig å vite hvis dette er fakta. Hvor har du det fra?

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 juni 2009 13:13

Enig med Isabjella her.
Synes ikke det er noe spooky ved det. Det er bare litt typisk for folk i vår kultur å synes alt med kjærlighet skal være styrt av tilfeldigheter. Til alle tider og i alle land har det vært elementer av koblinger - fra tips til avtaler.
Men her er det jo bare en ide eller tanke som en døende kvinne kan trøste seg med - og nå håpe ikke forblir uoppdaget hvis det skulle vise seg å faktisk å være en mulighet for at de ville finne tonen.

Og trinemor og "platon":
Det går faktisk an å ha mangel følelser og tanker i hodet og hjerte på en gang.
Det å bli overveldet av slik attest og at det setter i gang noen tanker som hun får lyst til å dele,
står jo ikke i noe motsetnignsforhold mellom sorgen over venninnens skjebne.

Og når beleeza tross alt skriver anonymt, er det jo en logisk brist at hun hadde fremstått som enda flottere.
Hun står jo ikke frem.

Det må da i alle fall være lov til å ta opp aspekter som berører nettopp livet, døden og kjærliheten?

Skjult ID med pseudonym belezza to. 18 juni 2009 16:10

@isabjella og vibe - tusen takk :)