Alle innlegg Sukkerforum

Hopp og sprett ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sprek ?? on. 17 juni 2009 23:17

Har inntrykk av at alle er på treningstudio , ja eller så er de på tur i fjellet el , så hvordan rekker dere å være her inne ? mellom middag og og dessert kanskje ?? uansett så tror jeg det flux med medlemmer som juger på seg det å være i god form m.m ....

Skjult ID med pseudonym B on. 17 juni 2009 23:47

Haha :) jeg tror du har rett! Samtidig nevner en jo heller treningsstudio/fjellturer (som kanskje tilsvarer 2-10t pr uke), enn de timene som brukes foran tv, data osv.. Ingen som gidder nevne hvor mye tid som blir brukt til husarbeid, shopping, i tlf osv.. hver og en understreker de gode egenskapene og holder kjeft om de dårlige. Slikt blir det mye fjellturer av ;)

Skjult ID med pseudonym ensiferrum to. 18 juni 2009 00:22

Vel, er mange som definerer gåturer på tredemølle to dager i uka som trenging...

Skjult ID med pseudonym ensiferrum to. 18 juni 2009 00:37

øøøøh... trening, ikke trenging

Skjult ID med pseudonym Kent1980 to. 18 juni 2009 00:43

Tok en tur til postkassa istad og tilbake. Teller det som trening?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 18 juni 2009 02:15 Privat melding

skal ikke så mye til for å få tid til å gå på styrkerommet 3-4 gang i uken 1 time om gangen gitt =)

Skjult ID med pseudonym AtilBpå123 to. 18 juni 2009 04:54

Nå kommer det jo an på definisjonen også. Med mindre du er Lars Monsen så er du neppe ute i fjellet 24/7, men du kan fortsatt ha det å ferdes i marka og på fjellet som en interesse. Er mange som trives med å gå tur i fjellet eller i skogen, men jeg har til gode å finne noen som i sin profil sier de BARE gjør det og ikke noe annet.

Når det gjelder treningsstudio er det som regeay sier, behøver ikke ta mye tid å gå på f.eks. styrkerommet 3-4 ganger i uka.

Selv trener jeg 6 av ukens 7 dager. Tre av dagene trener jeg hjemme med sykkelen. 20 min intensivtrening hver gang, hverken mer eller mindre. De andre tre dagene på treningsstudio. Maks 50 min hver gang, med dusjing, skifting etc. tar det meg maks 1t 15min.

Jeg trives også å gå i fjellet, men gjør det selvsagt ikke hver eneste dag. Ikke hver eneste uke heller. Men det er forsatt en av mine store interesser. Poenget mitt er at det kommer an på hva og hvordan du definerer:)

Skjult ID med pseudonym flo joe to. 18 juni 2009 08:56

Man rekker det man vil rekke:) Handler om prioritering.
Trener selv daglig. Fra 1 til 2 timer,- avhengig av type trening. Spinning + styrke tar feks 1.5 time,- ikke lang tid det når døgnet har 24 timer:))
Fjellturer,- ja......noen turer i løpet av sommeren eller vinteren. Da går jo den andre treninga ut til fordel for fjellet.

Men jeg tror @trådstarter har rett i at det er flere som skriver at de er opptatt av trening og livsstil,- enn de som praktiserer det.
Lett å tenke at man burde, ønsker osv. Møtt flere menn som har sagt de har vært opptatt av dette, men som har hatt kropper som bærer preg av noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Påsan to. 18 juni 2009 13:49

Til trådstarter: Vi er her inne i arbeidstiden og på kveldstid, sånn rett før man stuper i senga :-) Inn mot konkurranser kan jeg trene opptil 9 økter i uka.

(mann 29 år fra Oslo) to. 18 juni 2009 14:00 Privat melding

Holder med Påsan : ) Men trener nok bare 3 ganger i uka gitt... Jobben er fra 9-3 så trening derfra til 5-6, kan si du da har hele 6 timer å sitte her inne på før det er sengetid! Jeg ser kanskje ikke sterk ut fordi jeg ikke har store armer og sånt : P ? Kommer nok ikke til å få så store armer heller, men sterke sener. Ligger til familien.

Skjult ID med pseudonym BZ to. 18 juni 2009 14:04

Kropp, kropp, kropp........... utseende ,kjekk høy og mørk, muskuløs,
Er det noen som bruker hue også ?? Tid til å lese bøker fx ?

Skjult ID med pseudonym Påsan to. 18 juni 2009 14:22

Når man driver konkurranseidrett, så blir dessverre kropp noe som må prioriteres. Er ikke dermed sagt at jeg krever det samme av en partner.

Selvfølgelig leser jeg bøker, hver eneste dag :-)

(mann 29 år fra Oslo) to. 18 juni 2009 14:29 Privat melding

Bøker!? Du må være riv ruskende gal : P Nei du, leser ingen bøker. Gjorde det før, men ble kjedelig.

Skjult ID med pseudonym BZ to. 18 juni 2009 14:33

.2jarle
Skjerp deg. ! Godt sjekketriks å såørre hvilken bok du leste sist. I gjengen min er de som ikke leser bøker "utenfor".
Du sitter kanskje å ser på Sex og singelliv og Friends og Glamor på TV da ?

(mann 29 år fra Oslo) to. 18 juni 2009 15:54 Privat melding

Haha, nope : ) Trener ikke for å bli muskeløs eller imponerende å se på heller, trener for å holde meg iform helt enkelt.

Skjult ID med pseudonym jente to. 18 juni 2009 16:00

Enig med BZ - veltrent kar er vel og bra det.... men en veltrent oppegående kar vedsettes mye mer enn en veldig trent og minre oppegående kar .... i alle fall for mitt vedkommende :)

Skjult ID med pseudonym my to. 18 juni 2009 16:22

@jarle
Hva snakker dere treningsfreakere om på en date ? Antall sit ups, lengste ski/sykkeltur, råeste bil og været ?

Skjult ID med pseudonym Påsan to. 18 juni 2009 16:34

Så hvis man trener 3 ganger i uka så er man treningsfreak? Jeg kan snakke om alt og ingenting. Det er ikke noen automatikk at de som trener mye kun snakker om trening.

Hva snakker de som ikke trener om da? Jeg tror ikke det er så veldig stor forskjell i temaene.

Skjult ID med pseudonym flo joe to. 18 juni 2009 17:17

Vi som er opptatt av å ha en god helse vi trener litt. Hjertet er faktisk en muskel. Trening er sunt, det forebygger sykdom, trening er godt og det kan også være morsomt:))Men fordi om vi trener så kan vi gjøre andre ting også:) Ikke noe motsetningsforhold her. Jeg leser aviser, magasiner,bøker. Jeg hører musikk og ser litt på TV.
Hvorfor er dere som overhodet ikke rører på kroppen deres så opptatte av oss som trener litt??????

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 18 juni 2009 17:40 Privat melding

Trener 4-6 ganger i uka...det tar ca 1,5 t hver gang..Det gjør jeg etter jobben ...før middag.
Da får jeg tid til både tv titting og Sukker titting...Eventuelt følge barnas aktiviteter eller treffe venner. Da snakker vi om alt mulig untatt trening( mine venner trener ikke) Har da nok av andre ting å snakke om fordet!!!
.Leser ca 1,5 bok i uka..Det gjøres på sengekanten hver kveld..
Alt dette og mer til får jeg tid til...har jo ingen kjæreste:-) Den dagen det skjer..Da må jeg jo omprioritere.Og det gjør jeg gjerne,men kommer nok ikke til å slutte å trene...
Man får alltid tid til det man vil!
Men hvorfor er dere som ikke trener så mot oss som prioriterer dette? Det finnes plass til oss alle.

(kvinne 73 år fra Akershus) to. 18 juni 2009 17:51 Privat melding

Jeg mener trening er veldig sundt og det styrker kropp og sjel. Men man må ikke bli helt "narkoman". Alt skal ikke fokuseres på kropp !
Jeg er av den gamle garde som tok idrettsmerke , statuetten og kruset. Var med på Holmenkollstafetten osv. Vi hadde ikke noe treningsstudio som i dag. Jeg mener det er viktig å holde seg i fysisk form. Men i dag fokuseres det så mye på KROPP!
Jeg driver egen buiseness, har mange verv , leser ,er med i foreninger, har tid til å date, være med her på forum og tid for venner og familie. Alt vi gjør er vel en prioriteringssak.
Lev og nyt livet !!!!!

Skjult ID med pseudonym s to. 18 juni 2009 18:09

Hvis du f.eks. bor i Oslo, og er innom et treningssenter (hovedutfordring: finne en ledig kvadratmeter gulvplass) eller ute i marka etter normal arbeidstid, så skjønner du fort hvor mange som faktisk bruker noen timer i uka på akkurat dette.

Er det rart mange synes dette med nettdating er vanskelig når det sitter så mange kritiske nisser rundtomkring og pirker på selv de minste småting i profiltekster? :)

@my

Jeg tipper at de gærne freaks'ene som trener hele tre ganger pr. uke har minst like mye spennende å prate om på date som dere som sitter foran pc'en og hiver innpå med potetgull og cola til den store gullmedaljen hver dag. Men det er bare vill og hemningsløs gjetting, altså.

Skjult ID med pseudonym my to. 18 juni 2009 18:11

@s
Hater potetgull. Tv`n er stentgt fra mai til sept. Jeg lever og har det helt topp !"!!!!!!!!! Har sykkel og to bein !!!!!

Skjult ID med pseudonym yummy to. 18 juni 2009 18:28

Null trening her i gården, cola og potetgull blir det mye av. Ser ikke at det skal være så mye verre enn å trene 7 dager i uka...

Skjult ID med pseudonym flo joe to. 18 juni 2009 18:55

@yummy: Helsefarlig..........

Skjult ID med pseudonym my to. 18 juni 2009 18:55

@yummy
Hvordan er kroppen da ? Feit med hengemage ?????

Skjult ID med pseudonym Lemen to. 18 juni 2009 20:41

Mulig man lever to år lenger om man trener daglig, men de årene har man jo brukt på å trene.

Selv sykler jeg på jobb og er 1-2 ganger på treningsstudio i uka. Men når jeg kikker rundt på profilene til ymse kvinner her, får jeg inntrykk av at det gjør meg til stuegris...

Skjult ID med pseudonym Jenta to. 18 juni 2009 20:44

Danser 1 gang i uka. Da har jeg fast barnevakt. :)
Får jeg mer barnevakt, går jeg gjerne og trener på studio.

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 18 juni 2009 20:45

@lemen
Hææ! Er ikke det nok da??? Masse frisk luft også! Høres greit ut for meg!

Skjult ID med pseudonym yummy to. 18 juni 2009 21:57

Gode gener er bra å ha ;-)

Skjult ID med pseudonym sprek ?? to. 18 juni 2009 22:49

Takk for div svar :-) poenget mitt var vel att det er mye juging her inne når det gjelder trening ,da jeg har truffet en god del dragstere her inne(biler som går fort ) if you catch my drift !! Uansett strax ferdig med Vip,n her inne så nå blir det IRL en stund på sydentur , så gi gass og lykke til :-))

(mann 29 år fra Oslo) fr. 19 juni 2009 13:56 Privat melding

@My
"Hva snakker dere treningsfreakere om på en date ? Antall sit ups, lengste ski/sykkeltur, råeste bil og været ?"

Har alldrig vært på en date, men det ville blitt for dumt å snakke om hvor sterk man er. Jeg er ingen "treningsfreak" Jeg holder meg i form, er det så galt? Jeg trener ikke for å bli all-matcho eller tøffe meg for folk : P

Skjult ID med pseudonym My fr. 19 juni 2009 14:22

@jarle
Ikke vært på date ?.hmmm
Du får stå på litt da vet du. Du behøver vel ikke føle at det er superkvinnen du inviterer ut på date. Det er for det meste hyggelig å treffe noen til en date. Om man i utgangspunktet bare avtaler et kafe`møte og ikke tenke at det er den store kjærlighet du skal møte. Husk fallhøyden er stor ! Sikkert mange søte jenter på din alder som vil treffe deg her.

(mann 29 år fra Oslo) fr. 19 juni 2009 14:26 Privat melding

@My
Nevn i fleng : )

Jeg har tatt kontakt med mange jeg, null og niks

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) fr. 19 juni 2009 14:26 Privat melding

3 ganger (1time) i styrke rommet i uka, og går 4-6 mil i uka om været er bra..

(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 19 juni 2009 14:54 Privat melding

jess. handler om prioritering. det er faktisk viktig å ta vare på seg selv. det vil du kanskje merke når du blir gammel og grå,
og oppdager at desert etter middag ikke er så bra.
jeg jobber og har en masse som fyller hverdangen min. men i stedet for å spise deserten... så trener jeg minimum 3 ganger i uken. og jeg snakker ikke om å gå på fjellet eller løfte på noen vekter i ny og ne... jeg trener harde treninger, hvor man faktisk er sliten
når man er ferdig, hvor man lett kan gå hjem med brist i ribbbein, knekte tær ol. men jeg trener ikke for å ta vare på meg selv...
men kanskje du skulle droppe deserten og gå på fjellet?

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 7 juli 2009 18:15

Er nok enig med innleggs starter... Er veldig mange som har somlet inn bilder av seg selv fra de utfluktene de har vært på, samt overdriver sin egen innsats på trenings studio.... Jeg trener selv 4 ganger i uken i perioder, men er hverken trenings narkoman, eller skryter noe voldsomt av det. Det er viktig å holde seg i form, men en kan starte trening når tid som helst. Så en voldsom samling av tur bilder viser egentlig bare to ting. Endten er du det du gir deg ut for å være, eller så har du et bilde fra hver anledning du deltok :-) Og som andre har hintet inn på. Det er sikkert mange som har kort på trenings studio, men bruker det ikke. Det kalles ikke for å trene ofte, det kalles støtte medlem ;-P

Skjult ID med pseudonym unggutten ti. 7 juli 2009 19:16

@s
Grunnen til at mange er mer kritiske her inne kan jo være at det er letter å lyve/dra det litt langt kontra noen man møter IRL. Er jo lett å modifisere "Har treningsstudio kort i lomma som jeg har fått av jobben, men går der en gang i måneden" til "Så trener jeg litt på treningsstudio".

@sinner1
Å få bygget muskler ved hjelp av arbeid er mye bedre enn jernpumping på treningsstudioet. Får en anne type oppbygde og bedre muskler da. Er jo en grunn til at f.eks. Olaf Tufte kommer fra gård. Og du har rett; det å sitte på en trimsykkel på SATS er noe av det kjedeligste som er. Bedre å komme seg ut i Guds frie natur. Får man luftmotstand også=P

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 7 juli 2009 22:29

Jeg er enig i at det er mye bedre å sykle ute enn inne, men med mindre man beveger seg uti marka, er det et h**vete å være syklist i Oslo.

Jeg sykler på jobb. Da må jeg gjennom to rundkjøringer før jeg kommer til en sykkelsti, og i rundkjøringer er det mange som later som om syklister ikke eksisterer. Så kommer man på sykkelstien, men den blir til stadighet avbrutt av busslommer, der man enten må kjøre rundt bussen eller vente. At folk går over veien før bussen har kjørt, gjør det ikke enklere. At Vegvesenet ikke ser ut til å bry seg om asfalten i sykkelstien, gjør det heller ikke bedre. Så, plutselig, er det ikke sykkelsti mer, man må kjøre uti gata, der biler står parkert langs kanten og plutselig svinger ut uten å gi signal eller åpner døra hardt og bestemt slik at man med nød og neppe klarer å svinge utenfor. Så kommer jeg inn på en sykkelsti igjen, men i den gata er det mange butikker, og det har vel knapt skjedd at jeg ikke har opplevd leverandører som tror at sykkelstien er en reserveparkeringsplass. Til sist før jeg kommer til jobb, må jeg opp en slak bakke der det er umulig å sykle på fortauet og det bare er ett kjørefelt - jeg har ikke tall på hvor mange som har ligget på hornet etter meg der. Og hjem igjen er det det samme.

Men i dag opplevde jeg at det finnes enda verre steder. Jeg syklet nemlig oppover Grünerløkka. I løpet av noen hundre meter måtte jeg i hvert fall svinge utenom fire stykker som trodde sykkelstien egentlig var en barnevognsti. Gjenger med trendy folk står midt i sykkelstien og snakker. Og det er mer enn én butikk som tror at sykkelstien egentlig er deres utstillingslokale. Og også her er det mange som tror sykkelstien er en parkeringsplass.

Jeg bor et sted hvor det er et godt stykke til Marka, og jeg er derfor nødt til å sykle under slike forhold for å få bedre sykkelforhold (selv om ikke alle fotgjengere i Marka heller ser ut til å skjønne at det er syklister der). Så, ja, jeg skjønner godt hvorfor folk foretrekker ergometersykkel.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ti. 7 juli 2009 22:33

Føler med deg, Løsbart. Var det godt å få det ut ;o)

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 7 juli 2009 22:35

Å, jada! Nesten så jeg gleder meg til det blir så kaldt at jeg "må" ta bane igjen etter å ha syklet over Grünerløkka...

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 8 juli 2009 07:23

Er vel samme problem for alle, endten en er sykelist, mopedist, bilkjørende eller vanlig fotgjenger :-)