Alle innlegg Sukkerforum

Barn fra tidligere forhold, og kvinner over 30

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) to. 18 juni 2009 21:53 Privat melding

Jeg begynte å kjede meg litt her i forrige uke. Det ganske stille i innboksen om dagen, og begynte å bli lei av å se de samme 50 menneskene på online lista mi hver dag, så jeg tenkte jeg skulle gjøre et eksperiment.

Jeg fjernet feltet for 'har du barn' i relasjonsprofilen, og kjørte ny match. Nå fikk jeg opp veldig mange nye fjes på lista. Jeg gikk vel fra ca 6000 til over 9000 profiler med match over 70.

Jeg er klar over at vi barneforeldre ikke er spesielt ettertraktet blant de yngre, og at kvinner helst foretrekker menn uten tidligere historie. Det som overrasket meg var hvor mange kvinner over 30 som overhodet ikke kan se for seg et forhold med noen som har barn fra før, og at mange av disse hadde egne barn selv.

Så dere kvinner som er i denne kategorien. Ser dere for dere at drømmemannen er 35år+, uten barn og lengre forhold bak seg? Dvs kapre den "evige ungkaren", og få han til å slå rot. Eller håper dere egentlig på å treffe noen som er en del år yngre enn dere, som ikke har all bagasjen?

Som mann er det liksom litt utopisk å utelukke kvinner over 30 med barn, for da er det ikke så mange igjen, men dere har kanskje større valgmuligheter og har råd til å være selektive...

(kvinne 50 år fra Vestfold) to. 18 juni 2009 22:36 Privat melding

Merkelig. Nå er jeg riktig nok over førti, men for min egen del skal det mye til for at jeg er villig til å date en mann -uten- barn. Barnløse menn kan vanskelig sette seg inn i hva det vil si å ha barn, har jeg opplevd - de forstår ofte ikke hvilke prioriteringer man er nødt til å gjøre, eller at kjærester nødvendigvis må komme i andre rekke i mange tilfeller.

Skjult ID med pseudonym E to. 18 juni 2009 22:39

Ser ut som vi barnløse menn over 40 bare kan kaste inn håndkledet da... :-(

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 juni 2009 23:08

Neida E, ikke for slike som meg:)

Tror vi er endel, både menn og kvinner, som er litt trege med å få etterkommere - enten det er fordi det er andre ting som har blitt prioritert, ting ikek ahr gått som planlagt eller fordi den rette ikke har dukket opp. Jeg vil ikke si det som et absolutt at han ikke skal ha barn, men jeg hadde nok foretrukket en uten fordi det blir mer balanse på en måte. Men er det barn med så er ikke det noen dealbreaker for min del hvis restene bra, og fyren ikke er fremmed på tanken om (minst) et barn til..

Skjult ID med pseudonym Isabjella to. 18 juni 2009 23:10

Henger meg på Vibe`s uttalelser her :))

Skjult ID med pseudonym davidxx76 to. 18 juni 2009 23:13

@tårnsvalen: ja, når det gjelder de over 40 så har sikkert de fleste åpnet for å treffe barneforeldre, men dere "ser" jeg ikke pga match på alder

Skjult ID med pseudonym s to. 18 juni 2009 23:32

@davidxx76

En liten avsporing: Matchesystemet straffer høyere alder hos kvinner enn menn veldig hardt, eller er dette bare hos meg?

Skjult ID med pseudonym Løven to. 18 juni 2009 23:37

Jeg vil helst ha en mann med barn. Ser jeg på profilen til en som ønsker seg barn over 40 år, hopper jeg videre. Ellers er jeg helt enig med tårnsvalen.

(kvinne 50 år fra Vestfold) to. 18 juni 2009 23:44 Privat melding

Det kommer vel helt an på hvilket stadie i livet man selv befinner seg, skulle jeg tro?

@ s: Hva mener du med at matchesystemet straffer høyere alder hos kvinner mer enn hos menn? Det kommer vel an på hvilke preferanser søkeren taster inn?

(mann 39 år fra Vestfold) to. 18 juni 2009 23:47 Privat melding

@s
Matchsystemet har en bom. Hvis f.eks en jente er 25 og har oppgitt at hun vil treffe menn mellom 24 og 34 og valgt i relasjonstesten at det er svært viktig at menn matcher i alder, så har hun sansynligvis ment at hun vil treffe menn i det aldersintervallet. Derimot får hun dårlig match med menn på 30, som altså er nesten midt i ønsket aldersintervall, fordi matchsystemet mener aldersforskjell på 5år er for mye når dette er satt til svært viktig. Aldersmatchingen tar altså ikke hensyn til hvilket aldersintervall man ønsker seg.

Man bør altså ikke legge for mye i matchtallet, men heller se på treet og blomstene og samholde dette med hurtigfakta, 'jeg søker' og profiltekst. Rett og slett bruke litt sunn fornuft.

Skjult ID med pseudonym s to. 18 juni 2009 23:48

@tårnsvalen

Mulig - men jeg merker meg at jeg har mange, mange matcher på 95-96-97 som er 4-5 år yngre enn meg, men knapt en eneste en som er 2 år eldre eller mer. Det _kan_ være tilfeldig, men det ser unektelig litt rart ut.

Nå kan en sette hvilket aldersspenn en ønsker seg, men jeg trodde ikke dette hadde noe å si for matchberegningen (ikke at den er SÅ viktig, når alt kommer til alt, det er mer av nysgjerrighet).

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 18 juni 2009 23:48

@meg selv
Å hei hvilken matchsystemnerd man blir av å ha vært her litt!

Skjult ID med pseudonym davidxx76 fr. 19 juni 2009 00:04

@s: jeg kan ikke uttale meg om matchsystemet slår ulikt ut mellom kjønnene, men når det gjelder alder på matchene mine, så er de stort sett spredt jevnt utover intervallet jeg har satt, dvs fra 22-38, og svært få treff utenfor dette.

Skjult ID med pseudonym qwana fr. 19 juni 2009 00:38

opplever faktisk flere menn også, som ikke vil møte noen med barn, selv om de gjerne er nesten førti:) Tror det er lettere å finne menn i 30 årene uten barn enn jenter...men har de først nevn at de vil ha noen uten barn, så er de jo ikke spesielt interressante uansett, slike hadde neppe hatt mye forståelse for endel prioriteringer rundt det å ha barn:) De som er godt voksne, som søker noen uten barn får jo veldig liten gruppe å velge i og har kanskje glemt at de selv har blitt eldre og at de fleste får barn før de runder 40...ihvertfall ennå. Alle har en fortid og de som ikke kan takle det, er det jo bare å ønske lykke til å gå videre. Ser bare på barn som noe positivt!!