Alle innlegg Sukkerforum
(mann 46 år fra Akershus) ti. 23 okt. 2007 18:10 Privat melding

Lurer på noe, har skrevet utallige mail til jenter her inne og kun fått en håndfull svar.
Jeg har ikke for vane og skrive masse slibrige ting(kansje det er feilen)så jeg tror ikke det er derfor så få svarer.
Har heller ikke planer om og bli sammen med alle jeg skriver til(kansje det er det de vet)men mange virker veldig hyggelig så det hadde vært fint og stiftet nye bekjentskaper.
Tips tas i mot med takk.

Skjult ID med pseudonym høflig ti. 23 okt. 2007 18:48

det at du ikke skriver noe slibrig, burde vel bare være positivt..... selv svarer jeg høflig de som skriver til meg, men det er nok mange som mener at det er bortkastet tid å svare de som ikke er "interessanne"....
Du har nok bare sendt meldinger til feil damer, desverre, du får bare fortsette å sende til dem du syns virker hyggelige, lykke til!!
Vanlig høflighet er vel å svare på tiltale, det er iallefall min mening :-)

(kvinne 54 år fra Hordaland) ti. 23 okt. 2007 19:05 Privat melding

Svarer alltid jeg da, enten for å takke for henvendelse eller å informere om at "slibrige" henvendelser ikke er ønsket, men har faktisk aldri mottatt noen slike henvendelser her på sukker, har fryktelig dårlig erfaring fra andre nettsteder. Har faktisk hatt mange henvendelser i det hele tatt...tydelig at jeg bor på "feil" side av fjellet.
Tips til deg.....fortsett slik du gjør du, svarer ikke folk, er jo det en grei "siling" også.....å ikke svare er og et svar.....

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ti. 23 okt. 2007 22:37

Jeg sluttet å svare alle etter at jeg endte opp med en skikkelig "krangel" når jeg svarte uten å være interessert.

Det å skulle måtte forklare hvorfor, få slengt skit etter seg fordi man liksom er overfladisk som ikke bare blir kjent med alle som har lyst, og man får aldri nok bekjente og vet aldri hvem som kan bli interessante bare utifra profil og bilde.... og masse mer, fant jeg ut at avgjorde at jeg slutter å være normalt høflig her inne.

Så nå svarer jeg dersom det er noen som er interessante, svarer også dersom det ikke er en som er interessant men som skriver noe som får meg til å ville svare, men det er sjeldent.

Når jeg sender meldinger, forventer jeg ikke svar heller, dersom ikke vedkommende er interessert. Er ikke her i utgangspunktet for å treffe nye bekjente, er her for å ha enda en mulighet til å treffe en jeg vil dele livet med, da er det ikke like interessant å skrive med folk jeg ikke føler er rett på den måten. Regner med at mange andre også har det slik, og forventer derfor ikke svar så lenge det ikke er noe interesse der.

Men det er jo bare å fortsette allikevel, jeg gir meg ihvertfall ikke selv om det er flere menn som ikke svarer, det håper jeg da ikke mennene her inne gjør heller. :-)

plutselig en dag, og da er jo alle de som ikke var interessert eller interessante totalt ubetydelige.