Alle innlegg Sukkerforum

ENSOMHETEN, siste kap.

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 23 okt. 2007 19:10

Sitter her med verdens største skyldfølelse...
I dag ,i tirlig morgen mørket, satt jeg meg ned på bussen ,og ante fred og ingen fare... nesten i halv-søvne hørte jeg : "Hei du!!"
Da kommer jeg fort til meg selv, for der står hun" den andre kvinnen... Hun setter seg ned ved siden av meg og ordene som følger kommer jeg aldri til å glemme: "Jeg vet... jeg vet alt som skjedde mellom deg og "X" på lørdag."...
Hjerte slår i hundre og ti.. og overdøver mine egene tanker som bare går i surr..... Jeg stammer frem... Eh.. Lørdag?
Vi hadde litt av en samtale på vei til jobb... men hun var IKKE sint.. ikke i det hele tatt ...
Det var nå slutt på det forholdet!!! hun var lei seg og skuffet over han... jeg prøvde å trøste det jeg kunne... JEG!!!!
DET ER JO MIN FEIL!!
Hun ville ikke ha noe fiendeskap mellom oss og var utrolig hyggelig å snakke med..

Er jeg dum her eller... Legger hun store planer i det skjulte???

"Merket jente"

Skjult ID ti. 23 okt. 2007 19:23

kanskje de har hatt et dårlig forhold lenge, og hun bare har venta på en "unnskyldning" til å gjøre det slutt..... isåfall kan hun nå skylde på han, og hun har "ren" samvittighet.....?
Isåfall er jo hun på en måte litt takknemlig mot deg.....?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 23 okt. 2007 19:30 Privat melding

I saw that coming a mile away.

Elendig forhold til å begynne med, bra for henne at hun kom seg ut av det og kan bruke tid og krefter på å bygge noe hun fortjener.

Hvorfor skulle hun legge planer? Forhåpentligvis skjønner hun at hun burde vært ute av forholdet for lenge siden, og ser seg komfortabel med at det er ferdig nå. Så hvorfor skulle hun kaste bort mer tid på fortiden ved å planlegge noe i det skjulte, annet enn å planlegge livet sitt fremover.

Skjult ID med pseudonym Perle62 ti. 23 okt. 2007 19:57

Dessuten, det er han, og IKKE DU som har vært utro. Ikke glem det.
Du kan godt si tusen takk for at hun er så storsinnet.
Lykke til!

Skjult ID ti. 23 okt. 2007 21:01

hei. takk for all støtten .. det vil jeg si ,dette var nesten overaskende.
Men dere sier noe .. har ikke tenkt på den muligheten at de kanskje ikke hadde det så bra sammen...
Det skulle vel blitt slutt på en annen måte men.. gjort er gjort... og er ferdig med det ... har på en måte fått en avsluttning..
Velger å se fremover og se på nye muligheter som har dukket opp etter denne hendelsen... he he he

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 23 okt. 2007 21:13

Vær forsiktig.....igjen.Z.

Skjult ID med pseudonym Lori fr. 26 okt. 2007 19:09

Skjønner ikke hva du sier jeg.. *domm*

Skjult ID med pseudonym Skjult ID fr. 26 okt. 2007 19:13

synes å flytte sammen med en etter to dager teit gjort av deg og jeg synes du virker barnslig og umoden på samme måte som forholdene dine virker barnslige.

Skjult ID fr. 26 okt. 2007 20:53

Hva er det du mener ,sjult id nr 2?
Flytte sammen??? Det er vel ingen som har flyttet sammen... Det er et stort steg som jeg ville valgt å vente i minst 6 md for å gjøre...Dette var ikke et forhold. bare en "en natts glipp" fra min side.
Men du har rett til din mening.
:o)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID fr. 26 okt. 2007 21:15

jeg mente ikke deg, jeg mente å snakke til en jente som slettet det hun skrev om at hun ble samboer etter to dager med typen og at han var utro mot henne og at hun etterpå var utro mot en annen. En lang historie som jeg synes virket barnslig.

Skjult ID fr. 26 okt. 2007 21:29

ok.. fikk ikke med meg den... sorry.... hi hi hi

Skjult ID med pseudonym samboer fr. 26 okt. 2007 22:16

ja jeg slettet meldingen fordi jeg ble provosert over at folk ikke leser det som står!

Jeg skrev "flyttet sammen" etter 2 dager... ble boende sammen i 3 år... selvfølgelig FLYTTET vi ikke sammen.... det var et par anførselstegn der.... ( vi var imidlertid nesten uadskillelige, fordi det var veldig klaff.... ) og historien var faktisk ment for å belyse flere sider av temaet.. det jeg ville frem til var at jeg har vært i begge sine sko, både den som BLE bedratt og den som BEDRO...

...som regel er det noe som ikke er bra eller mangler i et forhold uansett , når en av partene søker ut av forholdet. Selv om det slett ikke er alltid den som søker ut, virkelig vil ut. Jeg ville det, i mitt forhold, når jeg da falt for fristelsen.... FØR jeg gikk ut av mitt 8 år lange samboerskap (nr 2.) Barnslig eller ikke.... det var et uklokt valg, men jeg tok konsekvensen og ryddet opp. (flyttet ut)

Erfaringer er ikke lettkjøpte, de kommer med alder. Enkelte får en god sekk med livserfaring tidlig, andre ikke.... Det du har vært igjennom og går igjennom gjør deg jo sterkere til å møte neste sving, bruk det positivt og tenk på alle de single der ute som er klar for et forhold.

Ikke gi opp kjærligheten hvertfall, det har ikke jeg gjort. selv om jeg altså har hatt en x som bedro meg med en hore på ferietur med meg, på andresiden av jordkloden... to uker før vi skulle gifte oss... barnslig? mulig det.... han fikk oppleve sin drøm.... min ble knust... jeg ville kanskje ikke kalle det barnslig, men tragisk.... ;-)

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 27 okt. 2007 11:08 Privat melding

rare folk, kutt de ut

Skjult ID lø. 27 okt. 2007 11:51

??? Lyst til å si litt mer om hva du mener her , nemo.. Hvem er rare ? :o)

Skjult ID med pseudonym jente32 lø. 27 okt. 2007 16:27


-i dette tilfelle, i lys av hva Nemo66 poster, tror jeg kanskje han snakker om seg selv ;-)

Lykke til både den ene og den andre i denne tråden - livet er en utfordring, motgangen gjør oss bare klokere.... dessverre lærer vi ikke av andre feil - vi må gjøre samme blemmene selv.

Fryktelig ensomt å være "den andre kvinnen" eller "elskerinne" om du vil - man er jo alltid havne på siteplass i prioriteringen. Følelser er vanskelig å styre, men det fører som regel ikke noe bra med seg å vente på slike menn.... men det er HAN som er utro....