Alle innlegg Sukkerforum

Om å svare umiddelbart

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig on. 24 okt. 2007 00:07

Hei,
Nå har jeg opplevd det to ganger:

Jeg har fått en melding, bedt om bilde og bare fordi det har gått litt tid (i høyden et par dager) før jeg har fått svart, er jeg plutselig markert som uinteressant. Så jeg får ikke svart! Hallo! Har det slått dere man i blant har andre ting å gjøre enn å være online på sukker eller svare på mail? Eller er det 1 dags svarfrist her? Er man ikke litt selvhøytidelig hvis man alltid venter umiddelbar respons og "straffer" de som er litt trege? Hva mener andre?

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 24 okt. 2007 00:18

hei du,
jeg venter på svar fra noen i 1 uke. du ser at noen leste mailen din dagen etter du sente. i tilleg er denne personer "på" hver dag. uansett venter du opp til en uke. jeg skjønner at man ikke har tid får å sitte og chatte hver dag, men når man er "på" og har lest mailen....... da må denne personen være ganske uinteresert. og jeg gidder ikke å skrive med denne personen heller.
en annen teori sier at man skal ikke svare mail/ sms før så og så mange timer/ dager. svarer man med en gang blir man oppfattet som desperat... i hvertfall i oslo.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 24 okt. 2007 00:26

Jeg må bare svare for meg:

Jeg er nok litt "sær" i forhold til dette. Når noen har lest en mail og ikke svarer på flere dager går jeg lett lei. Da tenker jeg at han ikke er interessert nok, rett og slett. Det tar ikke mange sekundene å skrive litt tilbake. Og om man skal "vinne" må man også prioritere. Jeg tror nok at jeg bevisst eller ubevisst mister interessen om han ikke synes det er "verdt" å skrive til meg ganske fort etter at han har lest.....ikke fordi jeg fortjener det, men fordi jeg ønsker at han skal ha LYST til det selv :-)


Zitelle
Selektiv, men raus.

Skjult ID med pseudonym Tror on. 24 okt. 2007 00:27

Tror nok mange kvinner som menn er ekstra sårbare når de sender bilde av seg på mail. At de setter uinteressant når det ikke kommer en respons forholdsvis raskt kan være et forsvar eller en reaksjon på følelsen av å være avvist. Er du alikevel interessert kan du jo bare svare på bildemailen du fikk utenfor sukker. Meget mulig han/hun blir glad. Akkurat slike mail med første bilde er det hensynsfult å svare på relativt raskt. En linje pluss "skriver mer i morgen" eller noe slikt burde berolige i første omgang. Lykke til neste gang.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 24 okt. 2007 00:38

Forresten, jeg må være enda tydeligere!

Jeg mener bestemt at mannen i mitt liv må ville og ønske å prioritere meg! Ikke som å sitte og holde meg i hånden til enhver tid, men man skal da føle seg verdsatt!

Om en mann allerede her på sukker ikke engang gidder å skrive noen setninger etter å ha lest et "brev" til et menneske som fanger hans interesse, kan det nesten være det samme........da inntar jeg helt akutt en "jeg skrur av-holdning" - og er den følelsen først etablert i meg er jeg skapt som så mange andre kvinner......da er det jammen ikke lett å snu!

Og nå vet jeg at noen vil tenke: Himmel og hav da menneske.....det er jo bare en start, en innledende fase, noen setninger helt uforpliktende.

Men igrunn sier den tanken meg ganske mye - på en måte :-)

Ergo: SVAR folkens....om dere faktisk er ute etter noe seriøst bra!


Hilsen
krevende Zitelle
som vet at hun vil vinne prinsen!
(kongeriket driter hun igrunn i ;-)

Skjult ID med pseudonym munter on. 24 okt. 2007 07:20

Kjære krevende Zitelle,
kongeriket er det meningen at du i egenskap av prinsesse skal bringe med deg.

(mann 40 år fra Oslo) on. 24 okt. 2007 08:06 Privat melding

hmmm, så det er alltid damene som skal være født til titler, mens mannfolka må jobbe for det ved å finne seg ei prinsesse? snakk om diskriminering ass...

Skjult ID med pseudonym Agusta on. 24 okt. 2007 08:42

Jeg har en erfaring jeg lærte litt av, utenfra sukker. Jeg fikk i hvert fall beskjed en gang (lenge etterpå) at det hadde tatt litt tid å svare fordi hun ville skrive helt riktig, og jo lenger tid det tok, jo viktigere var det å svare helt, helt riktig. Det ble faktisk aldri noe svar i det hele tatt... Jeg var selvsagt sikker på at hun ikke ville ha noe med meg å gjøre, og vi satt frustrert på hver vår tue og fant ikke ut før lenge etterpå at det kunne ha blitt noe. Prestasjonsangst ftw.

Heldigvis er vi her inne selvsagt alle voksne, kommuniserer tydelig og handler kun rasjonelt og formålstjenlig... takk og lov.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 on. 24 okt. 2007 09:05

Jeg er litt som Søtnos og gir det en uke før jeg gir beng, men har mannen vært PÅ flere ganger etter lest melding og ikke svart på ei uke, vel, da anser jeg ham som ikke interessert og ergo også inne interessant. ;-)

Og som Zitelle skriver, jeg vil gjerne treffe en som VIL skrive med meg, samtidig er jeg nok kresen nok til at jeg ønsker en som ikke trenger å tenke i syv dager før han klarer å komme opp med ett svar som han synes "passer" eller er riktig... tenk fort og vær litt impulsiv, svar slik du ville svart irl i en samtale, det er ikke akkurat sånn at dersom du begynner å snakke med ei dame i virkeligheten, så hører du hva hun har og si, går hjem og tenker deg om og tar kontakt med henne ett par dager senere for å gi henne en respons på det hun sa til deg. Da ville også hennes interesse vært borte nemlig.

Kommunikasjon, det er ikke viktig om det skrives så himla korrekt, det er ordene, innholdet som er viktig. Prat med meg liksom, jeg ønsker meg en partner, ikke en brevvenn.

Skjult ID med pseudonym Anonym man on. 24 okt. 2007 10:50

Er du interessert har du tid til å svare, så enkelt er det!

Hvis jeg kontakter en kvinne som ikke "har tid" til å svare på flere dager, blir jeg skuffet og hun svartelistet....

(mann 48 år fra Sogn og Fjordane) on. 24 okt. 2007 10:51 Privat melding

Om en er interesert svarer en vel kjappt tenker eg, om en er pålogget har en ialefall tid til å svare, personlig hadde eg svart om personen var inntresann for meg i stedenfor å lete etter andre:) synes egentlig det er verre med de som alldri svarer på mail eg da...., men har ikke vert her mer enn noen få dager heller så kan vel ikke klage enda:)

Skjult ID med pseudonym dustin on. 24 okt. 2007 13:35

Tror problemet med mange her inne er at man gjerne vil ha så mange interresenter som mulig, eller ha flere på gress.
Selvfølgelig da og ha flere og velge mellom, men tror da at man ender fort opp med en tom stall.

Har hatt noen som jeg da selv har gått lei på grunn av manglende svar, men da hjertet forsvinner så kommer det fort en melding tilbake fra disse med en haug av unnskyldninger om alt for stressende dager etc., men det rare da er jo at de er pålogget hver kveld og tilogmed i helger hvor de visst nok hadde vært på hyttetur, fjelltur, båttur eller en tur i utlandet. Rart det der :-)

Tror hvis man skal komme seg noen vei her inne så er vel det beste og konsentere seg om en person av gangen.

Skjult ID med pseudonym girlie on. 24 okt. 2007 14:11


Tid...

" har det slått dere at.....andre ting å gjøre enn å være online på sukker eller svare på mail"

Om du har "tid" til å logge på og åpne og lese mailen, har du vel også tid til å svare, enten i form av en respons, eller
"takk for mailen, jeg vil svare senere "(eksempelvis) eller lignende.

Om du derimot ikke har "tid" til det jeg ser som vanlig høflighet til mennesker du faktisk potensielt kunne fatte interesse for,
slik jeg leser innlegget ditt her,
og med noe som tar deg to minutter å utføre, tror jeg du rett og slett ikke har "tid" til å møte noen herfra - in the first place.


Man har tid til det man ønsker å bruke tid til.

Skjult ID on. 24 okt. 2007 14:34

Skjønner trådstarter godt jeg ...
Det er ikke hver dag mann er inne..
Og da er det dumt å bli meket som "ikke intressert" etter å ha motatt en mail for noen dager siden ...
Mann rekker jo ikke lese mailen hvis mann ikke er inne...
Men ¨når mann da leser den er det greit å svare med en gang ,hvis mann liker det mann ser. Det er viktig å gi et klart singnal om at du liker vedkommende.

Skjult ID med pseudonym girlie on. 24 okt. 2007 14:40


Er man ikke pålogget eller mailen ikke er lest, er det jo en helt annen sak..
Er man pålogget og mailer leses, har man vel også tid til å gi et svar, rent logistikkmessig sett.

Skjult ID med pseudonym jenta on. 24 okt. 2007 14:41

fullstendig enig med girlie her og andre, man har tid til det man ønsker...

og trådstarter, om du velger å vente litt før du sender avgårde et svar er det okay, men samtidig bør det være like greit at andre ikke har samme tålmodigheten, eller hur ?

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig on. 24 okt. 2007 14:55Takker for innspill. Jeg tenker også for øvrig at en uke bør være en grei øvre grense på å svare generelt sett - men før hvis man stadig er logget på.

Jeg ser at mange mener det er greit å "svarteliste" raskt dersom man ikke får svar. Jeg synes svartelisting generelt er barnslig. Får man ikke svar, tenker man vel sitt - men jeg ser ikke poenget med å markere hvor fornærmet man er - man vet ikke grunnen til hvorfor den andre ikke har svart - og dersom man ikke har utvekslet mailadresser får man ikke vite det heller... Dere menn skriver jo ofte at det er så irriterende med kvinner som ikke svarer noe, men Jeg har altså opplevd å ønske å svare høflig, men ikke fått anledning fordi det ikke er mulig å skrive til de som har svartelistet meg.

Men jeg er enig at man kan forvente raskt svar hvis man vet at meldingen er lest og vedkommende stadig er å finne online på Sukker. Og man får som regel svart de man man er super-interessert i, men ofte er informasjonen så sparsom i starten at interessen ikke er fattet helt enda. Men unntaksvis er livet slik at andre ting fyller opp slik at man ikke får svart på en dag eller to. I blant er man også bortreist et par dager.

Så girlie: Du er heldig hvis du har et liv som gjør at du alltid har tid til det du ønsker å bruke tid til...:-)

Skjult ID med pseudonym girlie on. 24 okt. 2007 16:49


Som alle andre har jeg noen ganger god tid og andre ganger mindre god tid.
Tid koker uansett ned til begrepet Prioritering, da vi alle har tildelt 24 timer i døgnet, også jeg :-)

Om jeg prioriterer å logge på og lese henvendelser, er det også gitt at jeg prioriterer tid til evt. å svare, om det så skulle være av ulike grunner jeg ikke hadde sett komme, at jeg bør bruke litt tid på å svare, har jeg alltids et halvt minutt på å svare at jeg svarer senere...

Svartelisting er ikke noe jeg ser som en nødvendighet, men heller ikke det å la folk vente en uke på et svar...

:-)

(kvinne 56 år fra Østfold) on. 24 okt. 2007 16:59 Privat melding

Avvisning kaller jeg dette temaet,,,det er aldri noe godt utgangspunkt for et bekjentskap eller et intimt forhold ; ))

Skjult ID med pseudonym munter on. 24 okt. 2007 19:31

"Svartelisting", som dere kaller det, har jeg brukt rett og slett for å holde styr på hvem jeg har henvendt meg til og som ikke har svart innen rimelig tid. Hvis man sender hyggelig mail og den forblir ubesvart en ukes tid etter at den er lest, så tar jeg det som et tydelig tegn på manglende interesse, slik det sies over, og lar det være med det. Og for å holde styr på hvem man har forsøkt å nærme seg og ikke, er det å merke vedkommende som "ikke interessant" en utvei. Det er absolutt ikke noen straffemetode - stakkars gutta, straffen står de jo for selv som lar en fantastisk kvinne som meg passere uhindret! :))))))))))