Alle innlegg Sukkerforum

Langvarig forhold vs. flørt som kan føre til noe

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 20 juni 2009 23:26

Dette har sikkert vært diskutert før, men jeg synes nyansene er litt uklare. Selv har jeg krysset av for "langvarig forhold", men det er jo vanskelig uten først å være gjennom en "flørt som kan føre til noe". Så jeg lurer vel først og fremst på hva folk mener med "flørt som kan føre til noe".

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 20 juni 2009 23:33

Jeg hadde også krysset av for langvarig forhold og har gjordt det om til flørt som kan utvikle seg... Hadde litt på følelsen at gutta trodde jeg ville gifte meg i morgen! Tenkte det samme som deg.Det hele må jo begynne et sted.

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 20 juni 2009 23:38

Jeg ser på "langvarig" som at man er ute etter noe litt mer seriøst enn en sommerflørt/søndagskjæreste..selv har jeg valgt å ikke sette noen betegnelse på hva jeg er ute etter, så kan det bli en flørt som kan føre til noe mer, eller bare en flørt, alt etter som hvordan ting utvikler seg..:)

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 21 juni 2009 16:16

Som mann tenker jeg nok av og til litt det stjerne skriver, at de damene med "langvarig forhold" står nederst i kirkegangen med brudekjolen allerede på seg.
Har valgt "flørt som kan...etc" rett og slett fordi vi må da være i stand til å flørte med hverandre før vi eventuelt etablerer noe mer seriøst?

Skjult ID med pseudonym danserose sø. 21 juni 2009 16:26

Når det står "flørt som kan føre til noe" blir jeg skeptisk og tar det som at de bare er ute etter en flørt og jeg er da redd for å ta kontakt.
Da jeg er ute etter et langvarig forhold er det det jeg ser etter på profilene også.... og så for det virke så skremmende det bare vil på noen. De er da sikkert ikke noen for meg uansett.

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 21 juni 2009 16:31

Har nok aldri valgt bort noen kun fordi de hadde satt "langvarig forhold", men har nok sjaltet ut de som har hatt "elsker" eller "kort flørt" da det blir litt for lite poeng her inne.

Skjult ID med pseudonym Giogta sø. 21 juni 2009 16:50

Jeg håper da folk krysser av for det de mener :)

Hvis ikke blir det jo litt vanskelig å forholde seg til "realitetene" her inne.

Jeg er ung mann, og har krysset av for langvarig forhold. For meg er det viktig å signalisere at jeg virkelig har lyst til å satse med ei (heldig) jente - hehe.

Men selvsagt ikke uten flørt etc.

Må jo begynne et sted ;)

Skjult ID med pseudonym girlfriend ma. 22 juni 2009 16:29

Jeg hadde flørt som utviler seg i lang tid,men de typene jeg traff da ville jo bare ha en flørt. Så jeg forandra til langvarig forhold, selv om jeg også mener at man ikke kan ha et forhold uten en flørt først. Men hvis man vil noe mer så tror jeg det er smart å skrive at man er ute etter noe mer...

Skjult ID med pseudonym jente76 sø. 28 juni 2009 17:01

Jeg var åpen for at en flørt skulle kunne føre ingen steder, men ville neppe innledet en flørt med noen jeg ikke trodde det kunne utvikle seg med. Og håpet absolutt å finne mannen å dele livet med. Krysset av for "flørt som kan utvikle seg", da jeg hadde en åpen innstilling, og syns det passet min holdning til å ta ting lett til å begynne med og være åpen for å se hvor ting leder (og syns "langvarig forold" virket for låst fra start). Jeg hadde for så vidt en flørt jeg visste ikke ville utvikle seg så mye og, men kom fram til at selv om det er fint, blir jeg fort forvirret av det. Jeg innledet et seriøst forhold senere, med en som hadde krysset av for "langvarig". Jeg var dødsseriøs og forelsket, men redd for å binde meg til eller love noe før vi var blitt godt kjent. Dette skapte en usikkerhet hos ham, som var med på å gi hele forholdet en skjev start vi aldri klarte rete opp, med svært ulykkelig resultat.

Nå har jeg krysset for langvarig forhold. Det er jo det jeg ønsker i lengden, og det sier seg selv at alle forhold må starte med flørt, åpenhet og usikkerhet uansett. Men jeg skal ikke være feig. Jeg har kommet i kontakt med mange kjempebra gutter med den headingen! Og har de krysset det samme, vet vi jo begge at den andre er seriøs - det eliminerer usikkerhet, men absolutt ikke flørt, tvert imot!

Tror at det er glidende overganger i de to kategoriene, og at man ikke skal dømme folks intensjoner utfra nyanseforskjellene i dem...

Skjult ID med pseudonym Lemen sø. 28 juni 2009 22:19

Enig i at det er en glidende overgang. Jeg bryr meg egentlig ikke om hvilket av dem en kvinne har krysset av for, eler for den saks skyld om hun ikke har valgt noe i det hele tatt, så lenge det ikke er "kort flørt", "elsker" eller "venn av motsatt kjønn". Heldigvis har jeg få av disse på matchlista mi...

Poenget mitt er vel at det er vanskelig å skille det reelle innholdet i disse, men kan valget kanskje ha noe å gjøre med hvor seriøst man går til verks? Jeg vet ikke, men tenker det kanskje kan være en mulighet?