Alle innlegg Sukkerforum

ikke enkelt å være ny:-)

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Hedmark) sø. 21 juni 2009 23:46 Privat melding

Da prøver jeg meg her på sukker for å se hvilke mennesker jeg kan treffe :-) Men jeg syntes at det ikke er så lett å forstå seg på dette match-greiene....... hvor er alle sammen??????????? Håper ikke at jeg har en så sær profil at ingen liker meg..... Jeg har planer om å få lagt inn bilde etter hvert, men det går ikke særlig fort...(er ikke noen pc-fantast) HÅPER DET ER NOEN DER UTE SOM VIL TA KONTAKT MED MEG;-)

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 21 juni 2009 23:52

@dadda32
Hei og velkommen til forumet.Alltid hyggelig med nye mennesker her inne.
Ikke ha så høye forventninger om det å skaffe kjæreste, fordi det er ikke gjordt over natten.Bare vær tålmodig og vær deg selv så kommer det andre ettervert! I mellomtiden kan du henge her på forumet slik vi andre gjør,Mange flotte mennesker her.Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 21 juni 2009 23:57

Velkommen til deg dadda32 :-)
Mitt tips er å ikke prøve å forstå så mye annet enn å bare være her på dine premisser og på din måte.
Du er ikke så sær at ingen liker deg! Vær deg selv uansett, så er det lettere for menn å se at de liker deg! Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 22 juni 2009 00:00

"hvor er alle sammen???????????"

Kanskje du har krysset av litt for mange "Svært viktig"-er i matchegreia?

Skjult ID med pseudonym mann1 ma. 22 juni 2009 00:07

ser ut som du har svært viktig på røyk og hevdelse.. ?

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 22 juni 2009 00:24

@dadda: Ut ifra profilteksten din så ville jeg kontaktet deg, men matchen er muligens langt under 70.

Litt morsomst at du kun søker etter noen fra den gærne og den riktige sida av Mjøsa. ;)

Skjult ID med pseudonym Lemen ma. 22 juni 2009 22:55

Hmm, røyk var det eneste bladet som ikke var svart. Skal ikke mene at matchen nødvendigvis ville vært bedre ellers, men det er nok noe med relasjonsprofilen, ja. Sikkert greit å være litt mer åpen for geografisk beliggenhet, selv om jeg ser at du bor et sted der kommunikasjonene nok ikke er de beste...

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 22 juni 2009 23:42

@dadda32
Jeg fikk samtlige blader svarte. Aldersblomsten er helt flattrykket. Sansynligvis har du satt litt høye alderskrav også. Sikkert fint med store krav i relasjonstesten hvis du vet nøyaktig hva du leter etter. Da utelukker du de fleste, men de få du faktisk har match med burde også passe deg veldig bra.

Skjult ID med pseudonym Blu ma. 22 juni 2009 23:44

Tja, hva skal man si, veldig svart ja.

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 23 juni 2009 01:53 Privat melding

Hmmm, jeg og fikk svart, og jeg er da i det minste på samme alder... ;)

Skjult ID med pseudonym staples ti. 23 juni 2009 02:39

....... har en litt problematisk match med deg. Det er ingen store, men mange mindre potensielt problematiske ulikheter mellom dere.

Røyk er gulgrønn og kjempestor, ellers er alt svart... og jeg er da minst LITT eldre enn Isabjella. :o) (( fint å se deg i farger også - men det var ikke temaet her ))

Kan sted / fylker også gi svart tre da?

Skjult ID med pseudonym ceci ti. 23 juni 2009 07:44

Her må du nok helt klart gjøre om på relasjonsprofilen din......ikke rart at du ikke får opp noen matcher, her er det jo helt svart som i natten. Begynn med å sett det som ikke betyr all verden for deg midt på skalaen og luk ut KUN det som er helt uaktuellt for deg, så skal du se at du finner mange du matcher med.
Lykke til :)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 23 juni 2009 12:28 Privat melding

Mamma mia, skjekket matchtreet ditt dadda32 sånn for morroskyld. Det er det gråeste treet med de gråeste bladene og det verste uværet jeg har sett i mitt liv. (Betyr at det var en veldig, veldig, veldig lav match under 70) Tror høyde var det eneste jeg matcha på : P

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 23 juni 2009 13:19

@Jarle
Du får starte leken med hvor mange absolutte krav du kan sette før du sitter igjen med kun en match :)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 23 juni 2009 13:44 Privat melding

: ) ? Forstod ikke det, jeg har ingen absolutte krav, jeg har noen få svært viktig.

(kvinne 46 år fra Rogaland) ti. 23 juni 2009 14:20 Privat melding

Hei Dadda,

Jeg synes heller ikke det er noe enkelt å være ny her. Jeg har hørt mye positivt om sukker, men for å være ærlig er det den tjenesten jeg har fått minst respons fra andre brukere.

Derfor har jeg nå begynt å snure litt på diskusjonsforumet - med den tanken at kanskje drømmemannen sitter og leser akkurat det jeg har skrevet i en eller annen tråd og tar kontakt hehe.

Foreslår at du som jeg smører deg med tolmodighet og tar aktivt kontakt selv.

Lykke til og ønsker deg en fin St. Hans.

FrknDings

Skjult ID med pseudonym Lemen ti. 23 juni 2009 20:14

Begynner nesten å lure på om dette er en ekte profil. Det er i hvert fall ikke så veldig mange som bor der profilen er plassert på kartet. På den annen side har jeg sett noen som "bor" midt i Oslofjorden, så kven kveit?

(mann 49 år fra Oslo) ti. 23 juni 2009 22:24 Privat melding

Jeg skal ikke forholde meg til alt du skriver i profilen, men det er en ting jeg ikke kan la være å kommentere.

Du skriver at det er viktig med HUMOR (og det enda til med stoe bokstaver) og å ikke ta seg selv så høytidelig. Først: Dette er verdens mest utbrukte klisjeer! Skal du ha noe håp om å skille deg ut, bør du finne noe mer originalt å si. Det er kanskje kynisk, men her kan det være på sin plass med en analogi fra markedsføringens verden. Det første de lærer på BI (bortsett fra å knyte slipset og gå med Dagens Næringsliv i den foreskrevne 30 graders vinkel under armen) er at et produkt som skal overleve på markedet må skille seg ut på et eller annet vis.

Tenk deg om. Hvorfor skal noen velge DEG, når du ikke gir dem noen spesiell grunn til å velge akkurat deg? Når du går i ett med tapetet?

For det andre (og det er her det antagelig begynner å rykke i tastaturfingrene hos en del sukkermennesker): Humor og uhøytidelighet er OVERFLATEVERDIER. De har sin naturlige plass i småprat med halvbekjentskaper (frisører etc.) og i det kyniske sjekkespillet som kanskje kan være innledningen på et forhold. Men hvis man skal ha et dypere, emosjonelt forpliktende forhold til noen er det så mange andre ting som er forbannet mye viktigere. Hvis du synes en permanent tilstand av HUMOR og uhøytidelighet er en nødvendig forutsetning for å komme ut av det med en du kanskje skal dele bord og seng med, har du i virkeligheten distansert deg fra personen og fra livets realiteter. Da har du et like uforpliktende forhold til kjæresten/samboeren som til frisøren.

Igjen – tenk deg om. Når det virkelig skjer noe fælt, noe som får forholdet til å knake i sammenføyningene, hvor viktig er det med ”uhøytidelighet” da?

Hvis man tror at det viktigste her i livet er å ha det gøy, tenker man som et lite barn – et uferdig og uvitende menneske. En dame her skrev at hun ville ha en kjæreste hun kunne ”tulle og fjase” med – som om hun var en slags kjempebaby. Æsj.

Og forresten – jeg har ingen ting imot frisører.

Skjult ID med pseudonym s ti. 23 juni 2009 22:44

@Mr. X

Poenget trenger nødvendigvis ikke å skille seg så enormt ut, for det tror jeg uansett det er ytterst få som får til uten at det hele blir en desperat løpetur altfor langt fra den faktiske virkeligheten. Det betyr ikke at en i det minste ikke kan gjøre et bevisst forsøk på å unngå de mest ihjelslåtte klisjeene som du nevner, selvfølgelig - men det er liten vits å gjøre profilen kjemisk fri for de mest brukte frasene kun for å fremstå som så veldig annerledes.

Mange prøver å beskrive drømmepartneren hvor alle de positive egenskapene skal komme tilsyne på en gang i et ideelt øyeblikksbilde, uten å tenke på at vi faktisk forandrer oss - både over tid og innenfor kortere tidsperioder, avhengig av hvillken rolle de spiller.

De fleste synes sannsynligvis at de selv har relativt OK humor. Men hva hjelper det om jeg ikke er av samme oppfatning? "DU MÅ HA HUMOR" / "DU MÅ FÅ MEG TIL Å LE" er derfor ikke akkurat lett å bruke som utsilingskriterie - eller jo, for leseren, som kanskje blir sittende å lure på hvorfor vedkommende er så opptatt av å nevne en selvfølgelighet i profilteksten.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 23 juni 2009 22:54 Privat melding

s:

Akkurat - det siste der var noe jeg kunne ha skrevet selv. Nå mener jeg selv det er en vesentlig forskjell på intelligent humor, som får oss til å reflektere over tingene, og den dumme humoren, som egentlig ikke dreier seg om annet enn å bevise at korteste vei fra øret til lattermusklene går utenom hjernen. Men du har helt rett.

De fleste menneskene jeg har satt pris på i dette livet har hatt et svært så avslappet forhold til humor. Mange av dem har ikke hatt humor i det hele tatt, eller de har i hvert fall ikke ledd av det jeg synes er morsomt - uten at jeg av den grunn synes de har en dårlig sans for humor. I de fleste meningsfulle menneskelige forhold jeg har hatt, har humor vært en ren bisak. Det kan vel henge sammen med at jeg styrer unna sånne "å-nå-skal-vi-ha-det-GØY-et-sjampisglass-i-hver-hånd-party-party-party-ingen-ting-fortjener-å-bli-tatt-alvorlig"-mennesker.

Så da kan man jo lure litt på hvorfor jeg er her....

Skjult ID med pseudonym s ti. 23 juni 2009 23:12

@Mr.X

Hehe. Jeg er ikke interessert i å fremstå som profilpolitiet som vet best, men er litt interessert i å finne ut litt mer om hva de som faktisk skriver dette legger i det når de bruker slike fraser.

Jeg mener - det er selvfølgelig lov til å ha det gøy, det er lov å lage show, det er lov å fortelle gode historier, det er lov å lage morsomme situasjoner ut av mindre morsomme ting. Noen er flinkere enn andre, noen er fødte gjøglere - slik er det bare. Men det betyr ikke nødvendigvis at dette er disse personene alle jakter på for det :)

I de fleste sosiale settinger jeg befinner meg i, det være seg med bare en, eller flere vennr samlet, så sitter som regel humoren relativt løst (hvor de fleste som regel ubevisst / bevisst har et eller flere morsomme bidrag til samtalen(-e)) - med mindre samtalen er om et mer alvorlig tema, da holdes humoren som regel utenfor. Slik er det jo i forhold også.

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 23 juni 2009 23:19

Da vår herre delte ut humoren, kom kvinnen for sent som alltid. Derfor ble hun den som ler sist.
(Julie Andrews)

Tragisk !

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 23 juni 2009 23:28 Privat melding

rart...ble det svarteste treet på meg og...med røyk som det eneste fargerike bladet. hmmm...

Skjult ID med pseudonym s ti. 23 juni 2009 23:33

@slagstøvel

Er det noe _rart_ med det?

@Carmina

... og best? :)

Skjult ID med pseudonym sukat on. 24 juni 2009 17:33

Det virker som svært mange her kommer fra Oslo og Akershus og ut fra kartet bor du bare en kjøretur unna. Du utelukker veldig mange når du bare krysser av Hedemark og Oppland. Du virker som ei koselig jente, og vi har en grei match uten noe rødt, men så lenge du kun vil ha kontakt med innlandet er det ikke så mye jeg kan stille opp med.