Alle innlegg Sukkerforum

Tips til bruk av Sukker.no.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 23 juni 2009 06:48

1) Super, vip eller ikke betalende. ?
Det å betale for et medlemskap har jo tydelige fordeler. Det beste med å være super er at alle kan se dine bilder, og du kan se alle bildene, i albumet. Som alle vet er jo bildene det viktigste i denne overfladiske nettverden. ;oP Men også teksten i profilen blir synelig.
Så får du fordelen av at alle kan kontakte deg uansett om de er super, vip eller ikke betalende.
Og når man allikevel skal betale kan man like greit satse på Super, det er stort sett billigere enn hva man finner andre nettsteder.

2) Røde, gule og svarte hjerter …
Sett gjerne et hjerte på en du liker, men forvent ikke noen respons på det.
Det er ikke alltid like lett å få med seg alle hjertene som dukker opp. Så om du ikke hører noe eller får et hjerte tilbake kan det være at mottaker ikke har sett det. Det beste er å sende en melding også og fortelle hvorfor du likte profilen. Noen bruker også hjerter som post-it lapp på dem de har vært innom. Svarte hjerter er greit å gi til de som faller helt utenfor det du søker av forskjellige grunner. Men hvis du setter det på alle uten bilde, så husk at bilder kan komme senere..

3) Meldinger (/ Flørter):
Ikke for lang eller for kort. Noe sånn midt i mellom … akkurat den beskrivelsen passer til så mye.. også til meldinger. ;oP
Hver forsiktig med ironi og for drøy humor, ikke alle skjønner den.
Send gjerne noen linjer med tekst med en Flørt.
Tenk deg nøye om før du sender meldingen … er du fornøyd med den?? Hva er mine forventninger til svar fra denne personen? Er de for høye?
Det er noen som går inn på besøkende for å se profilbilde til avsender. Om de da ikke liker det de ser leser de ikke meldingen og bare sletter den. Da vil den stå som ulest hos avsender
Mottar du meldinger har du to valg:
Å svare eller ikke svare … Det er spørsmålet.
De fleste setter pris på et svar om det bare er et ferdig laget. Men de fleste ser jo en ubesvart tilnærming som et negativt svar.

4) Ikke snakk for lenge før et første møte… Du setter deg selv opp til å bli skuffet. Det er vanskelig å ikke ha forventninger til en date, men har man snakket sammen i måneder i forkant er de uvanelig høye. Man lager en person i sitt eget hode som egentlig ikke eksisterer.
Etter hvert som man snakker sammen føler man en tilknytting til denne personen. Man kan t.o.m. bli en smule betatt. Nedturen blir da bratt om han/hun ikke skulle stille til forventningene.

Forts. følger :

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 23 juni 2009 06:50

5) Dating: ”Ikke selg skinnet før bjørnen er skutt” er det noe som heter. Ikke tenk ferie sammen og at dette skal være ”the one” i forkant av en date. Se om du kan treffe noen som du kan bli litt kjent med uansett utfallet av daten.
Hvis du ser at dette ikke er helt rett for deg er det best å være ærlig.. Ja jeg vet … Det er ikke lett å si i fra. Men dumt å få forhåpninger om en ny date, når sjansen for at det skjer er ikke eksisterende.

Det er lurt å ha et enkelt og ikke for langt møte første gangen. Dette er jo bare for å kjenne litt på kjemi og se om dere vil fortsette datingen. Så kan dere heller avtale et nytt møte om ikke så lenge. Man kan jo selvsagt lage store planer a`la : ”Hun ska få en date som hun sent glemmer”. Men det er jo dumt å kaste bort på noen du ikke vet om du liker. Mitt tips er å ta det som en senere date i stede.

6)Festene /matchkort:
Fest er alltid gøy , så lenge man er utadvent og positiv … Det er jo ikke alle som er av den pratsomme sorten, litt sjenert kanskje, men smil … !! Det er lettere å komme bort til noen som smiler enn en som ser sur ut. Ikke ha for høye forventninger til deg selv eller andre … Bare sett det som mål å snakke med minst en som du ikke kjenner fra før.
På matchkortene kommer de som matcher deg best på festen. Ha det moro med kortene og se om du kan finne en eller to av de som er der. Det er et standar sjekketriks: ” Hei, jeg ser vi har bra match, la oss teste det”… hehehehe

7) Matchtallet og Matchtreet:
Selve tallet er det noe forskjellige erfaringer med, men for min egen del har jeg funnet ut at jeg trives best med de som jeg har høy match med. Man har lett for å være på samme ”side” i livet og har mye av det samme synet på mange områder.
Matchtreet er et hjelpemiddel på hva man passer på og hva man ikke mener det samme om. Så er det opp til hver enkelt person om man velger å ta hensyn til det eller om man finner ut at det er noe man kan flekse litt på.
Hver forsiktige med å sette absolutte krav på noe, da må du regne med at fort halve match- listen din forsvinner. Og dette kan være folk som har samme tanker om temaet som du har.

PS : Hver aktiv , positiv og sosial… !!

(mann 57 år fra Oslo) ti. 23 juni 2009 08:20 Privat melding

Veldig bra råd! Kjenner meg igjen på nummer 4, så nå er det rett på en kaffe i lunsjen.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 23 juni 2009 13:29

@Smily
Veldig bra skrevet. Innlegget ditt burde fått et eget punkt i hovedmenyen!

Skjult ID med pseudonym danserose ti. 23 juni 2009 16:34

Gode tips å ha med seg :)

Skjult ID med pseudonym s ti. 23 juni 2009 17:07

Dette er som det meste annet - helt og holdent individuelt; både fra person til person, og fra gang til gang.

Folk kan lese og pugge dine "tips & trix" til de sovner / sprudler av overbevisning og optimisme, men når de kommer til det store stykket og vender tilbake til virkeligheten igjen, dvs. til ordinær bruk av slike tjenester, er det lett å glemme hva de nettopp har lest. Eller, kanskje de ikke glemmer det, men at det skal føre til konkret holdnings- og atferdsendring tror jeg er litt vel mye å håpe på.

For så rasjonelle er vi rett og slett ikke.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 23 juni 2009 17:14

Dette er bare et forsøk på å hjelpe ... Jeg sier dette er bare tips ... ikke at det SKAL være sånn. :o))

Skjult ID med pseudonym Laci37 ti. 23 juni 2009 17:19

@S: Selv om du ikke har behov for denne informasjonen, så er det mange andre lesere som trenger denne hjelpen. De som er nye på sjekking over internett er ofte usikre på hvordan de skal forholde seg. Denne tråden gjør at det er lettere å komme igang for de og se mer positivt på ting.

Skjult ID med pseudonym belezza ti. 23 juni 2009 17:50

synes nesten Smily fortjener gratis medlemskap!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 23 juni 2009 17:55

hehehehe .. takk for det , belezza :o))

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 23 juni 2009 18:01

Smily, synes dette var veldig gode tips!
Og i tråd med de erfaringene jeg har gjort meg selv - skulle ønske jeg hadde lest noe slikt da jeg var fersk. Men likevel en ålreit påminnelse:)

Og s, ikke alt er så indivduelt at man ikke kan lære litt av andre. Det hender jo ofte at noen spør "hvordan funker det og det?"

Skjult ID med pseudonym Fjøsnisse ti. 23 juni 2009 20:10

Selv om man er aldri så individuelle, så vil det altid utvikle seg en flokkultur. Det er slettes ikke umulig at Smily:o) har satt noen viktige og velvalgte ord på denne kulturen - Både for ringrever og nybegynnere.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 23 juni 2009 23:06 Privat melding

Flink du Smily :-)

(mann 51 år fra Oslo) on. 24 juni 2009 21:28 Privat melding

Smily, bra oppsummering! Håper alle ferskingene leser denne

Skjult ID med pseudonym giggle fr. 26 juni 2009 07:16

Bra Smily:o!
Måtte flire når jeg leste pnk2, "Det er ikke alltid like lett å få med seg alle hjertene som dukker opp. "'
Er det vanlig å få så mange hjerter at man mister oversikten? Isåfall skiller jeg meg ut fra mengden....kniiis

Skjult ID med pseudonym lars fr. 26 juni 2009 12:19

Sukker har en funksjon (for de som ikke har fått det med seg) der man kan få en e-post hver gang noen setter ett gult eller rødt hjerte på deg, kanskje lettere å få med seg hjertene da :)

ellers veldig bra info Smily :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 26 juni 2009 19:36

hmmmm , det er noen av oss som har vært her inne en stund skjønner du @giggle .. hehehe
Det har nok blitt mere hjerter enn jeg har telling over ja... Det er jo selvsagt mulig å gå inn å se hvem du har fått hjerte av ...
Ved å gå inn på Matchlister og inn på det som heter : Hjerter ,flørt og notater...

Skjult ID med pseudonym giggle lø. 27 juni 2009 16:21

øhh, snart vært her i ett år og har 4 hjerter, gule sådanne. Har bilder i profilen og en seriøs tekst, mener jeg selv iallfall.
Fått mye postitiv feedback på utseende IRL.

jaja, sikkert bare uflaks :-)

Skjult ID med pseudonym kit lø. 27 juni 2009 17:32

giggle, medlemskap i sukker utelukker ikke RL. Du kan jo også prøve sukker RL, det virker som det er en del som skal på festen i Operaen i dag, gitt du bor i nærheten av Oslo da ;)

Skjult ID med pseudonym yeah lø. 27 juni 2009 17:40

MItt tips er: Drit i internett og sukker og hele greia. Mann eller kvinn deg opp til å ta initiativet IRL. Er der du virkelig ser de som er interessante..........og da har du sjansen til å skru på sjarmen! Det kan du ikke bak pc`n!

Ut i sola folkens! ;)

Jo, jeg er medlem..........men det skal ikke fornyes. Gi pengene til Redd barna i stedet! ;p

Skjult ID med pseudonym ceci sø. 28 juni 2009 09:41

@sinner1
Det var da litt voldsomt utbrudd på morgenkvisten...vaske munnen din,hehe :)