Alle innlegg Sukkerforum

barnløse menn over 40 - hard core single for alltid?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym afrodite on. 24 juni 2009 22:46

Jeg er litt forundret over at endel menn som over 40 virker utrolig trege her på nettet.

De kikker på profil, setter hjerte, melder en søt intromail, og svarer når jeg skriver tilbake, men tempoet er veldig lavt - det går flere dager mellom hver gang, de gir fra seg veldig lite "personlig informasjon", og innen de kommer dit at de spør om et treff har i alle fall jeg funnet ut at de har altfor lite drive for meg. Dette er menn som har krysset av at de vil ha barn, og et ute etter langvarig forhold. Man skulle jo tro de da hadde motivasjonen i orden og ikke har allverdens tid. Hadde jeg vært i deres sko, hadde jeg vært mye mer "på" og jeger. (Det er jeg jo nesten allerede, og jeg er mange år yngre).

Er de desillusjonerte og derfor halvhjertet, eller bare veldig veldig trege? Og er det kanskje derfor de er single og barnløse; de er egentlig ikke så motiverte eller de har ikke drive nok?

Kan jo hende jeg ikke har er representativt utvalg, men jeg nevnte det for en venninne som har vært på nettet en lengre periode, og hun hadde akurat samme erfaring, så hun peilet seg heller inn på menn under 40 de over som var uten barn (og ergo uten påviselig erfaring fra forhold) var blitt for sære og trege og "lost case". Det er jo litt brualt da, men jeg begynner å skjønne hvorfor. Selv åpner jeg for de med barn også.

Men hadde vært interessant å høre fra noen av de mennene som er over 40 og har vært lenge på nettet, men som trenger uker eller måender for å avtale en kaffe.

(mann 57 år fra Oslo) on. 24 juni 2009 23:03 Privat melding

Få høre fra de damene som må må skrive meldinger i ukesvis før en kaffe også, da. Et kort møte forteller mye mer enn all verdens profiltekster, bilder, mailer og telefonsamtaler. Hvorfor ikke hoppe i det, man risikerer jo ikke mer enn en halvtime av livet? Da slipper man å bygge opp forventninger til hverandre som er umulige å innfri også.

Skjult ID med pseudonym afrodite on. 24 juni 2009 23:28

Ja, det er akkurat det jeg tenker også - jeg skjønner ikke poenget.
Kanskje det er damer som også er sånn - hører gjerne fra dem også; grunnen er vel den samme.

Er det slik at det holder med en følelse av at man kan, hvis/når man vil - men man vil ikke helt enda (finne seg noen)?
Eller er man redd for forandring? Tenk på alle mulighetene som seiler forbi - man lever bare en gang!
Det blir forøvrig litt ufrivillig komisk når noen av disse typene har "Gi jernet!" som slagord. Må være på alle andre områder da, enn på kjærestearenaen.

Men mulig det er vanskelig å få noe svar... at dette er et segment som er omtrent like lite meddelsomme og handlingsorienterte på forumet som i sjekkelivet.

Skjult ID med pseudonym råkk on. 24 juni 2009 23:32

Med fare for å skyte meg selv i leggen, fordi jeg tilhører den gruppen selv:
Du var såvidt innom det selv, Afrodite...
Hvorfor tror du vi er over 40, alene og uten barn? Selvironi har jeg vaffal :-}

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 24 juni 2009 23:38

Hvorfor ikke heller satse på oss som er 30+ med barn, og lange forhold i bagasjen? Vi er så hjelpeløse og desperate etter å finne en partner som kan hjelpe oss ut av singellivets uutholdelige tilværelse, at vi sier "I do!!!" ved første "Hei".

(ja, jeg har selvironi jeg også ;) )

Skjult ID med pseudonym afrodite on. 24 juni 2009 23:39

Takk for ærlig svar - og selvironi er et pluss:)

Men er du egentlig ute etter et forhold, Råkk?
Eller er det mer slik at det må skje av seg selv, og at internet da egentlig ikke er rette stedet?

Skjult ID med pseudonym suggestion on. 24 juni 2009 23:42

Du har ikke tenkt tanken på at noen kanskje har VALGT å være singel? Du har ikke tenkt tanken på at du signalierer at stasjonsvogn, dame og barn er den ultimate form for lykke? Du har ikke tenkt tanken på at du sier "jeg er bedre enn deg"? Du har ikke tenkt tanken på at man må respektere at noen er mer pågående enn andre - uten at de andre skal "få på pukkelen" av læremestre som deg? ...Og du har ikke tenkt tanken på at de som bruker laaaang tid finner den rette, fordi de ikke ordent seg kjæreste ved "å stå på døgnet rundt"? Man kan når tiden er inne, og det rette er der - vise at man "gir jernet". Du høres forsmådd ut. Lykke til - med å gjøre det på din måte. Ser ikke ut som det du heller har gitt jernet...

Skjult ID med pseudonym råkk on. 24 juni 2009 23:45

Jeg tror ærlig talt ikke jeg finner henne her. For meg blir denne måten å møte damer på, å gå baklengs inn i forholdet. Hele rekkefølgen på saker og ting blir komplett feil.
Så nå er jeg her mest for å skravle litt på forumet når det passer.
PS. 1 Ja, jeg er absolutt på utkikk etter en kjæreste !!!
PS: 2 Jeg skal på Operafesten til lørdag !!!

Skjult ID med pseudonym råkk on. 24 juni 2009 23:49

@suggestion
Var den til meg?

Skjult ID med pseudonym afrodite on. 24 juni 2009 23:52

Joda, jeg har tenkt de fleste av disse tankene. Men nå var det på tide å spørre.

Selvsagt velger disse mennene (og kvinnen) på denne måten å være single. Men er det et valg de har tenkt å endre?
Eller er de da på sukker fordi de føler de bør være "out there"? Og joda, suggestion, jeg gir jernet - som er grunnen til at jeg i en lengre periode var ute av sukker - og tilbake igjen. (Jeg har sikekrt andre blindsoner, men akkurat det er ikke en av dem).

Ellers vil jeg jo si at meningen ikke var å gi noen "på pukkelen". Om noen føler det slik, så må det jo være fordi jeg traff et ømt punkt.
Men kanskje noen kanksje trenger å våkne litt; innse at "dette her bærer jo ingen vei"?
Hvis jeg høres forsmådd ut, så er jeg ikke det. Men litt irritert, og litt medlidende. Jeg er ikke bekymret for meg selv, men det er jo trist hvis skuffelser elelr frykt gjør folk apatiske ifht å gjøre noe med livet. Får jo håpe det bare er fordi de egentlig har det bra og egentlig ikke ønsker noe forhold. Men da trenger de ikke være på sukker - det er ikke noe man er forpliktet til, selv om man er single.

Skjult ID med pseudonym afrodite on. 24 juni 2009 23:54

Råkk,
jeg kjenner meg igjen. Opplever det som en litt kunstig måte å komme i kontakt med folk.
Så kanskje det er tull å tvinge seg til det. Men festene kan være verdt å prøve...?!. Kos deg på Operaen på lørda:)
Den utgår for meg pga ... date:D

Skjult ID med pseudonym gemeni on. 24 juni 2009 23:54

Hei afrodite!

For min del henger det vel sammen med mange ting, har vel bla funnet ut nettdating definitivt ikke er så enkelt som jeg trodde!:)
Har også blitt litt "overraska" et par ganger, (opplysninger i profil som ikke stemmer, intensjon med profilen til noen damer her osv)
Og etterhvert som tida har gått, har jeg kanskje mista litt av gløden/interessen/håpet om å treffe noen via nett, men ikke så mye at jeg ikke er innom innimellom:):)
tror noe av årsaken er at man ofte avskriver den man møter etter første daten. Kanskje man bare har sett hverandre 20-40 minutter, og så er man avskrevet..... Møtes man på en fest, eller annen sammenheng er det på en måte mye lettere å prate om naturlige ting, enn på første date! Man har ihvertfall en felles referanse i måten/sammenhengen man møttes på!

Skjult ID med pseudonym afrodite to. 25 juni 2009 00:00

Hei Gemini,
ja, sist jeg var på en nettdate, så tok jeg meg i å tenke at "her sitter vi og gransker og evaluerer hverandre på en måte vi aldri ville gjort hvis vi møtte via venner eller jobb". Forutinntatt som man er sjekker man jo av i forhold til det den andre fortalte - det er jo kjipt å føle seg lurt. Jeg har bestemt meg for at jeg uansett skal være villig til å treffe vedkommende igjen hvis han vil - med mindre jeg er blitt direkte lurt da.. (Og hvis det blir flere nettdater da.) Fordi jeg har utviklet følelser for menn som jeg ikke "så" i starten, men som jeg så etterhvert som jeg tilbakte litt tid med dem - enten på ferietur, lang biltur eller i jobbsammenheng.

Problemet er jo å treffe folk utenom ens vanlige ruter.. Sånn sett må jo sukkerfestene være et bra konsept.

Skjult ID med pseudonym gemeni to. 25 juni 2009 00:05

Jada, de festene kan helt sikkert være verdt å få med seg, ihvertfall for å ha møtt damene/mennene i en litt mer avslappa setting enn en date, hvor begge ønsker noe som ingen av de er i stand til å oppfylle for hverandre!
(Ble tung den setninga der, men du skjønte hva jeg mente?)
Og sikkert gansk moro!:)

Lykke til på lørdag da!:)

Skjult ID med pseudonym råkk to. 25 juni 2009 00:06

La meg bare få presisere én ting.
Jeg har mailet og chattet med mange damer her, og møtt en del også.
Men jeg har aldri, jeg gjentar: ALDRI, blitt skuffet. Ganske enkelt fordi jeg har lagt listen akkurat i passe høyde. Hvis du tror du kan bare hente deg en partner her på sukker, på samme måte som du finner en vare på Clas Ohlson, er du fullstendig på bærtur.
Hvis du i tillegg setter antennen på full styrke, klarer du utmerket godt å luke ut de som ikke er noen vits i å treffe allikevel. Du blir da sittende igjen med helt greie, søte, snille mennesker som er hyggelig å treffe.
Men om det er kjæreste-emner, se dét er en helt annen historie.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 25 juni 2009 01:41

Når jeg blir 40 og barnløs skal jeg begynne å kjøre segway i halfpipen!

Skjult ID med pseudonym G35 to. 25 juni 2009 10:28

@ afrodite:
Det er jo ikke så lett, dette sjekke-greiene da. Sikkert mange som har lest sjekkebøker til øyet ble stort og vått før de igjen - kanskje etter lang tid - hopper ut i 'vannet' igjen, og som derfor prøver å virke interessante, 'mystiske' og attråverdige ved å være litt distansert, vente noen dager med å svare, gi ut lite informasjon, ta seg god tid, osv. Akkurat som de er blitt fortalt at man skal gjøre.

-Eller det kan tenkes at de skriver med flere samtidig, og går litt frem og tilbake på hvem som er mest interessant å skrive med...

Alt blir tolkninger, så lenge man ikke vet hva personen faktisk gjør og tenker.

Skjult ID med pseudonym suggestion to. 25 juni 2009 16:53

Afrodite: Det er vel ingen som er på Sukker for å få 'rådgivning' av deg - kjærlighetsgudinnen. Bry deg heller om mennesker på en positv måte - istedet for å klassifisere personer som "stakkarslig" og "dette bærer ingen vei". Det er "mange veier til Rom" - og jeg kan ikke se at du skulle være noen guru. Du har vel tvertimot kanskje litt lite å gjøre, ettersom du påtar deg oppgaven både som dommer og rådgiver. Du høres ut som en bedreviter - og skulle jeg våge meg på et tips vil jeg ikke satsa noe store summer på at du fant en mann i "eliteserien". Men noen er sikkert fornøyd med "å være to" og dermed fornøyd med campingvogn og 4.divisjon, mens noen trives som singel inntil den rette dukker opp. Det er ikke alle som for enhver pris "må" inn i et forhold fortere enn svint, og DU har vel ingen dømmende rett til å si at de som tar det litt "piano" ikke bør være på Sukker. Du får heller komme med noen givende generelle råd om du skulle få gevinst selv, så får innlegget ditt litt mer tyngde enn ei fjær. Du kan umulig være harmonisk med egen tilværelse i dag - ettersom du blir "irritert" over hvordan andre håndterer sine liv og valg. Noe du ikke har noe med. Så kanskje det er du som skulle hatt noen råd? Case closed.

Skjult ID med pseudonym afrodite to. 25 juni 2009 17:42

?
Først og fremst spør jeg.
Hva som er eliteserie i dine øyne må fuglene vite, jeg treffer da stort sett menn i egen liga - vi som faller for hverandre.

Ang råd: Nå er det jo du som kmmer med råd, for ikke å si ordre.
Men råd kan jeg komme med for jeg utelukker faktisk ikke at jeg på noen områder "vet litt bedre", feks enn de som sitter her dag ut og inn, år ut og inn hvis de tror at en kjæreste kommer og banker på døren. For de tar feil.

Og har jeg absolutt ikke noe med hvordan andre håndterer sine valg - når det involverer meg selv? Det ahr jeg selvfølgelig.
Jeg irriterer meg fordi jeg kaster bort tid på menn som kun skal ha en svak bekreftelse og utgir seg for å være ute etter noe annet enn de er. Det er jeg i min fulle rett til, som andre irrietrer seg over folk som er i forhold men likevel utgir seg for noe annet.

Hvis det er vanskelig for deg å forstå mitt genrelle råd, så kan jeg godt skrive det eksplisitt:
Hopp ut i det, treff de du skriver med. I morgen kan det være for sent.Hvis du ikke akter å treffe noen; skriv det i profilen din.
Og så skal du skal få et spesielt råd: Ikke kjenn andre på deg selv. At du er fordomsfull og dømmende, betyr ikke at du må lese andre som det. Jeg spurte, har folk gode forklaringer - så er det lettere å aksepetre (enn ren egotrip). Og kanskje noen også fikk en påminnelse om at man faktisk må gjøre noe selv. Men nå kan jeg kan i alle fall tenke meg ikke bare en men to grunner til at du er her inne.

Skjult ID med pseudonym arne to. 25 juni 2009 18:18

@afro dite

Bra med sjenneralisering . det gjør vell alt litt lettere ?

Gubber å kjærringer på 32 ,oppegåene åvergjenommsnitlig kjappe folk på 50 ær min erfaring

at en ikke får svar kjappt betyr ikke at en er treig såm person - kansje at en har andre og fårhålle seg til vettu
ikke alle såm er date-løse såm ær over 39 ;)

(mann 48 år fra Buskerud) to. 25 juni 2009 18:19 Privat melding

det er nok ikke sant det du skriver der det er jo heller motsatt spør du meg
det er damene som må skrive i 14 dager ,må vite mest mulig før en kaffeflørt
da er det lettere å møtes etter en chat på nettet ,da får man se hvem man chatter med

Skjult ID med pseudonym Yoyoyo to. 25 juni 2009 18:19

...Du irriterer deg over de som ikke tenker som deg. Du har vel også bare ett liv; skal du benytte det på å irritere deg over at noen ikke gir jernet som deg? Det høres ikke ut som du finner noe du "kan hoppe i". At man ikke er like pågående som deg betyr nødvendigvis ikke at man "venter at noen skal banke på døra". Men det kan jo hende du skremmer noen menn - men å gi jernet (hvordan du enn gjør det da..).
Mitt råd er: Kom deg vekk fra PC, og ut i finværet.

(mann 49 år fra Oslo) to. 25 juni 2009 21:42 Privat melding

Selv sier jeg det kort og godt slik: Skal jeg bruke noe som helst av tiden min på en kvinne, må hun vise at hun er verdt det. Det betyr mer konkret at hun må ta initiativ selv, og gi tindrende klart uttrykk for at hun synes jeg er spesiell, og at hun vil ha akkurat MEG: Hvis afrodite er opptatt av at disse mennene har så liten "drive," hva da med henne selv? Er hun så forbannet arrogant og bortskjemt at hun tror hun kan sitte og spille utilnærmeliog på glassberget sitt, og ta for gitt at den ene mannen etter den andre skal komme og gjøre seg liten for henne?

Ideen om at mannen på død og liv skal være den som tar initiativ, mens kvinnen er passiv, hører med til de gode (eller ikke fullt så gode) gamle, tradisjonelle kjønnsrollene. Hvis afrodite tenker så tradisjonelt omkring kjønnsroller, så er hun sikkert innstilt på å gjøre alt husarbeidet selv også. Eller er det slik at tradisjonelle kjønnnsroller bare gjelder i den grad det passer deg?

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 25 juni 2009 22:02

@TS

Skal skjerpe greiene. Men, nå skal jeg på ferie, asså.

Skjult ID med pseudonym afrodite to. 25 juni 2009 22:08

Arne, det pusige er at mønsteret er ganske konsistent... Det gjelder feks ikke menn som har barn har jeg erfart.

Berntern, ja,d et kan jo hende damer også er slik. Men jeg snakker også om folk som ikke engang chatter. De er meldinger som er helt uten mål og mening fra barnløse menn over 40 som etter scoren både er ute etter langvarige forhold og barn.

Yoyoyo, nei, jeg irriterer meg ikke over de som ikke tenker som meg.
Jeg irriterer meg LITT (bare litt altså), over at menn over 40 som er på sukker og har vært her lenge, har så lite drive når de får hyggelig svar (i samme sjargong som deres egen) at det tar dagesvis før et nytt svar, og ukesvis før avtale om en kaffe, og som regel går det ikke på første forsøk. Men er egentlig mer forundret enn irritert.

Mr X, jeg snakker ikke om at menn skal jakte. La meg presisere en ting her; jeg tar inittativ, men de jeg tar kontakt med selv kan jeg ikke forvente noe av. De jeg snakker om, er de som tar kontakt med meg først. For å surre med små enlinjes setnigner frem og tilbake med noen dagers mellomrom, og i.l.a. noen uker ikke - til tross for sprøsmål - klarer å avtale en kaffe.

Bertern, Yoyoyo, Mr X; har dere en stor terskel for å avtale en kaffedate og må det i så fall gå minimum en fire-fem uker med tre setnigns lange meldinger først? For det er de jeg snakker om. Det virker om dere her tror at jeg mener at en mann skal være "på" fra første stund. Jeg snakker egenltig om å ha en uoverstigelig terskel for å avtale en første treff.
De det ikke gjelder trenger ikke - eller kan ikke ? - svare på det. Og det kan sikkert være noen kvinnelige svarere også.

Skjult ID med pseudonym afrodite to. 25 juni 2009 22:09

Haha, yeehaw, så bra - god ferie!

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 25 juni 2009 23:42

Thanx :-)

Skjult ID med pseudonym Frihånd fr. 26 juni 2009 00:19

Vet ikke hvor seriøst man skal tolke en slik tråd med det utgangspunktet....få opp øynene, se verden utover horisonten...........

Skjult ID med pseudonym start sø. 28 juni 2009 11:50

hei afrodite,
tror nok at du har mye rett i dine antagelser om de på 40+ som er treig å svare osv.
Men det at de yngre er mer på hugget, gir jo ingen garanti for at de er mer villig til å inngå et forhold med gjensidig respekt.
Og vi er jo her stort sett alle sammen for å finne noen som vi kan få et forhold til over tid.
Men de på 40+ som svarer på mail , bør jo ha lært å være dannet og formulere seg med respekt for andre mennesker, for hvis ikke er det et klart faresignal og jeg tør si at de ikke er noe å satse på.

Skjult ID med pseudonym mikro sø. 28 juni 2009 21:38

Jeg forstår akkurat hva du mener Afrodite, og har opplevd det selv. Har hatt kontakt med hyggelige menn her og siden på MSN. Noen ganger har jeg vært først ute og spurt om date, andre ganger han.

Har fått inntrykk av at mange menn her inne nå har bestemt seg for at damene skal være de mest pågående og spørre om date først? Har som sagt gjort det av og til, men av og til har jeg også bestemt meg for å være "laid back" og vente på hans initiativ.. Dette er noe som går begge veier og er opp til begge føler jeg! Så hvorfor vente i evigheter på at h*n skal be om date først?

Har også følelsen av at det er menn bak de mest agressive innleggene her. Truffet spikeren på en eller annen måte?

Skjult ID med pseudonym Lionking sø. 28 juni 2009 22:50

Herregud... hva er vitsen med a spille dette spillet? Er man interessert, sa onsker man mer kontakt... er det verre enn det?? Jizzezz

Skjult ID med pseudonym Totem ma. 29 juni 2009 00:08

Faen, jeg liker jo ikke kaffe.....

Mange bra refleksjoner her, og noen ikke så bra :-0
Har opplevd noe lureri ihht til etpar damers profiler. Disse var kun ute etter et lite kort eventyr. Skriv det da. Don´t waste my time.
Vi over 40, forøvrig bare et tall i min verden, er kanskje ikke så påtrengende ovenfor kvinnen rett og slett for at hun selv skal få avgjøre om og når hun evt vil treffes.
Jeg er vel en av de utålmodige som er lett skeptisk til handleliste-med-bilde prinsippet ved nettdate, men har altså erfart at jo raskere hun gir ut sitt nr jo mindre seriøs er hun. Kan være med på kjappe svar og skriving men jeg kjeder meg fort.
Men som sagt, paradokset oppstår når hun vil være rask på labben for flest mulig sommerflørter.
Oppmerksomhetsbehov kalles det visst. Har fortsatt troen, bare ikke akkurat på forum som dette.
Og kjære piker: Når dere skriver "gjennomsnittlig" så betyr det at man veier GODT UNDER 120 kilo........

(mann 49 år fra Oslo) on. 1 juli 2009 12:59 Privat melding

finnes vel en flust av barnøløse kvinner i 40 åra også...hardcore singel de og