Alle innlegg Sukkerforum

Match under 70%

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente 31 on. 24 okt. 2007 15:13

Hei ,lurer litt på de match -tallene.. Hvs du er under 70 i match så må det jo ligge store forskjeller der!!
Har truffen en som jeg har veldig lav match med ,men vi kan ikke finne de såkalte "store" forskjellene.. men vi har kjemi og det er det som teller.. gleder meg til å treffe han igjen.... hi hi hi
Derfor synes jeg det er helt tåpelig å ikke få se de som har lavere match på online lista. Så kan folk bestemme selv om de vil reservere seg mot de som er under 70 %.. Det kan jo faktisk være noen som "passer" sammen der også..

Skjult ID on. 24 okt. 2007 15:19

Det lurer jeg også på!! Dessuten hadde det vært kult å sett et matchtre med BARE røde blader!! Juhu - det lukter skandaledate lang vei - i følge sukker i alle fall... Det må da kunne gå an å få bestemme dette selv??

(mann 40 år fra Oslo) on. 24 okt. 2007 15:35 Privat melding

serveren takler kanskje ikke å vise ALLE profilene, da vil det ta for lang tid å laste sida - bare en teori altså;D kjekt at du har truffet noen da jente 31, god teoretisk match eller ikke, det spiller jo ingen rolle når man kommer til virkelig kjemi:)

(kvinne 58 år fra Oslo) on. 24 okt. 2007 15:45 Privat melding

Hehe gresset er grønnere på den andre siden...
Når dere er ferdig med å pløye gjennom de 2-3000 med match 70% eller høyere så er det bare å søke på kallenavn og finne andre... om du vil. Eller lage en vill profil, eller....

Jeg har også noen med match på 70 tallet og fine trær. Da er det gjerne aldersforskjellen som trekker. Så go for it jente 31!

Det som trekker under 70 er gjerne feil kjønn, den ene har barn og den andre aksepterer ikke det, aldersforskjeller (hvor mye justerer du selv til en viss grad), feiling på match ved absolutte krav, og store avvik i svar, så har du bare svart 1 og den andre 10 på alle spørsmålene blir det nok match under 70 ja :-)

Pløy gjennom de på listen først, det er helt sikkert noen for deg der om man gidder....

Skjult ID med pseudonym jente 31 on. 24 okt. 2007 16:43

he he he.. ja gresset er vel alltid... osv
I mitt tilfelle er vi et års forell på alder.. vi er deffentlig ikke samme kjønn.. he he he... og han har ikke problemer med at jeg har en unge fra før. Så forskjellene må jo ligge i svarene.. jeg har vel svart ganske gjennomsnittelig, tror jeg...men så på match treet. der vare det stort sett grønne blader.. men det virket som om det var få blader ... ikke så mange som det pleier å være.. hmmmm. ja ja .. jeg er glad og solen skinner .. kan ikke klage!!!

Skjult ID med pseudonym Havanadama on. 24 okt. 2007 16:56

Helt enig jente 31, det hadde jo i det minste vært gøy å se hvem som er under 70.
Må legge til ordet ezze og ikke minst ordet da! Husker du? hahaha!

Skjult ID med pseudonym jente 31 on. 24 okt. 2007 19:40

he he he he.. jepp...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 24 okt. 2007 21:49

Dette virker litt merkelig. Har treet fått færre blader også? Og alt er grønt of fryd og gammen?? Og ingen absolutte krav har gjort det vanskelig for dere? Hvis det er korrekt det du opplever (uten at jeg skal insinuere noe her..) så bør en del tusen andre oppleve den samme feilen. Inntil vi hører noe fra dem så tar vi det ikke så tungt dette her :)
Chandler77 har forøvrig et poeng i det han skriver selv om det er noe litt annerledes som er flaskehalsen.

Skjult ID med pseudonym jente 31 on. 24 okt. 2007 22:15

Er dette er et engangs tilfelle ,at to som har lavere match enn 70% har hatt kjemi.??. Dette har aldri vært registert før... hmmm. nå ble jeg veldig nyskjerrig.....at dette er et så speselt tror jeg neppe .. men andre som har lav match har jo ikke fått sett hverandre så...

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 24 okt. 2007 22:17

Trenger ikke ha høy match for å finne hverandre her inne i hvert fall...bare synd jeg aldri fikk møtt henne live *snufs*