Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ski to. 25 okt. 2007 18:03

Hei alle sukkerbiter:-)

Planlegger skiferie til vinteren.....og vil gjerne ha noen tips - hvor det kan passe å dra for kvinner rundt 40 år - som er ute etter skiopplevelse og hyggelige mennesker rundt samme alder (altså ikke typisk ungdomssted)....;-) Vet selvfølgelig at det er blanding - og at skiferie er typisk for unge mennesker - men, noen steder har kanskje større "rundt 40"-faktor?!

Takk på forhånd!!!...og ha en fin kveld:-)

Skjult ID med pseudonym Pippi to. 25 okt. 2007 18:11

Om du vil ha fine skiforhold og møtte mange kjekke menn anbefaler jeg st. anton i østerike!

Er det langrenn du mener er bare å melde deg inn i turistforeningen og gå hytte til hytte i fjellet masse kremgutter der!

Skjult ID med pseudonym ski to. 25 okt. 2007 18:17

Takk Pippi:-) Nå er det alpeferie i feb./mars jeg tenker på:-) Blitt anbefalt St.Anton før, så det er vel noe i det da:-)...

Skjult ID med pseudonym Pippi to. 25 okt. 2007 18:26

I fjor var det dårlig snø etter uke fem ;=) tror ikke jeg ville bestilt etter februar! Januar er den sikreste tiden. I mellomtiden kan dere trene dere i Trysil eller Hemsedal!

Det er ca 80% menn der - og veldig mange på vår alder he he

Skjult ID med pseudonym mrs to. 25 okt. 2007 20:23

Har vært i St.Anton flere ganger og det er mye mannfolk der. Både single og gifte.
Skikjøringen i St.Anton er meget bra. Topptur til Valuga anbefales. Hvite ring i Lech er et must. Rendel hvis det kommer nysnø.
Mooserwith er et heftig afterskisted og ryktene sier at de selger mest øl i Østerrike. Eller hva med en afterski med "Gunnar" hos Piccadilly??

God Tur!

Skjult ID med pseudonym josove to. 25 okt. 2007 21:02

Har vært på flere steder og vil sterkt anbefale Cervinia i italia (like ved Matterhorn) Kan faktisk kjøre på ski til Sveits å spise lunsj i Zermatt. Sterkt å anbefale: ) Brede, fine bakker som er godt preparert
Kjører selv mest telemark utenfor løypene : )

Skjult ID med pseudonym ski to. 25 okt. 2007 22:26

Takk for alle fine tilbakemeldinger!...høres ut som St.Anton er et bra valg i såfall;-). Selv vært i Zermatt - enig med josove;-) Tenkte Østerrike - hørt at stemningen er avslappet og fin der....Har noen erfaring fra Badgastein?

Ellers ha en God natt, alle sukkerbiter;-)

(mann 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 26 okt. 2007 01:46 Privat melding

Badgastein er også en perle, men tar du utgangspunkt i Østerrike er det så si umulig å bomme....

Jobbet noen sesonger som instruktør der nede og var blant annet i Saalbach! En helt utrolig dal som går hele veien opp til over Hinterglemm...
Der kan du kjøre på begge sider av dalen og over i nabodaler vist du vil, et helt enormt kompleks hvor du kjører på samme skipass...

Ha en fin tur da....