Alle innlegg Sukkerforum

Agurknytt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 3 juli 2009 20:25

Merker godt at det er sommer nå. Ramler plutselig inn besøk av matcher på 70- og 80-tallet. Er det slik å forstå at man beveger seg nedover på lista i ren desperasjon for å finne noen nye fjes i denne TØRKETIDA? :o)

Skjult ID med pseudonym belezza fr. 3 juli 2009 21:32

for min del er det slik hver fredag og lørdag.....men få som skriver da.

Skjult ID med pseudonym HUNK fr. 3 juli 2009 21:39

Så dere besøker kun de som har en match fra 90 og opp, aldri noen lavere? Stoler dere såpass på sukker sitt matchingverktøy at de på 70- og 80-tallet er uaktuelle?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 3 juli 2009 22:17

Har egentlig ikke rukket å se så mye på dem, fordi det er så mange på 90+. Mange "gjennomsnitt-svar" ute og går her inne.
Og det er samme andre veien, får flest besøk fra den skalaen.

De jeg har sett med lavere match, har hatt vesentlige ulikheter, er vel derfor det blir lav score.. så ja jeg stoler vel en del på den greia. Virker uansett som mange har det likedan ettersom de plutselig kikker innom nå som det er stille... ;o)

Skjult ID med pseudonym HUNK fr. 3 juli 2009 22:59

Hvis du har mange på 90+ og de har mange gjennomsnitt svar, har vel du også det? Da durde du kanskje sette litt mer krav! Eller det tør du kanskje ikke, i frykt for å få med en match på 90+?!

Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 3 juli 2009 23:12

Ja det var nå liksom det jeg mente og da.. :o)

Har svart utfra hvordan jeg er som person, er ikke særlig ekstrem på noen områder... derfor svart ganske midt på treet på mye. Og mange rare spørsmål, så Ikke helt unaturlig at det er mange av oss...

Kanskje jeg skulle "testet" en på 70 bare for å se hvor det skjærer seg, han kan jo være en snill og grei og rabiat propell som kan utvide horisonten min litt hehe.

Skjult ID med pseudonym zz fr. 3 juli 2009 23:16

Begriper ikke at dere tar det med match tall og treet så høytidelig. Har hatt mest positive treff på de rundt 70-80. Ikke rart det er tørke i boksen deres

Skjult ID med pseudonym HUNK fr. 3 juli 2009 23:23

Jeg bryr meg fint lite om hvordan tallene og fargene er!

Skjult ID med pseudonym Frihånd fr. 3 juli 2009 23:26

Samme, bryr meg lite om tall og farger....helt til det kommer til alder og da kan man jo se en viss forskjell i matchtall uansett.
Så det er en viss rød tråd der, ellers går jeg for en bra profil, tilrekkende utseende, akkurat som ellers i livet......

Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 3 juli 2009 23:28

@zz
Så bra da :o) Har tenkt det var en ulempe med vesentlige ting som matcher dårlig... må ha misforstått noe ;p

Merker at det er færre nye fjes men det er som sagt sommer og tydeligvis mindre aktivitet generelt. Men klarer meg fint med de jeg har kontakt med så langt... no worries :o) MEN stusser på at jeg nå for tida får mer besøk fra lave matcher enn vanlig, så derav spørsmålet mitt i første innlegg.

Men interessant da, siden dere reagerer sånn: Er det mange her som ikke tenker på matchen i det hele tatt??

Skjult ID med pseudonym carmina fr. 3 juli 2009 23:29

Det er ikke alltid at like barn leker best. Jeg bryr meg ikke om å analysere treet eller matchpoengene Det blir bare pirk.
Vil dere at personen dere møter skal være "perfekt"....uff da er det ikke rart det er så mange som surmuler over lite respons.
Jeg tror man finner mere ut av en person ved samtale face to face enn å taste frem og tilbake på nett.

Skjult ID med pseudonym g lø. 4 juli 2009 21:14

Slenger meg på lista over dem som har mange flere besøk fra profiler med lave matchtall enn normalt! Og gutta er 5-6 år yngre enn normalt også... er dette et helgefenomen? Flere som vil ha noen å kose med i varme sommernetter?