Alle innlegg Sukkerforum

Guide til å avsløre fake sukkerverden

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr.Perfect lø. 4 juli 2009 14:04

Jeg er en mann på 28år, men dette gjelder nok for begge kjønn

Har du blitt tiltrekt av et skikkelig fint profilbilde og noen tvilsomt bra albumsbilder, snakket drømmende i timesvis for så å møte en person du ikke gjenkjenner fra bildene i det hele tatt.
Vel det har jeg og jeg har blitt så skuffet at jeg nesten har lagt meg ned for å gråte, men jeg fullfører ihvertfall en date uten dårlige unnskyldninger eller avvisning bare så det er sagt.

Det er noen ting som går igjen på de fleste profiler, det er liker å trene, familieliv, venner, reising, mat, vin, øl, liker barn bla bla.
Og alle har enten Normal, muskuløs eller en slank kroppsbygning.

Hvordan skal man da skille de ekte fra de falske og unngå bommerter?

1. Ting som ike er utfylt: dette er ikke bra, er det ikke utfylt kroppsbyggning, så er de feite.

2. Uten bilde: ikke undervurder dette, mange pene som rett og slett ikke har digitale bilder som de klarer å laste opp, men kan også være mindre pene, spør hvorfor de ikke har bilde, be om bilde. (ellers se punkt 1)

3. Profilbilde: det eneste du kan se her er om de definitivt ikke er noe for deg, hvis du tror de er pene så må du minst se 5-6 andre bilder, uklare bilder og bilder fra avstand tells ikke. Photoshop, sminke og lys kan gjøre utrolige ting med bilder.
Har du en drink i hånda på hvert bilde så vet du hva du får, og kan like gjerne finne 100 sånne på byen.
Er ikke kroppen med på noen av bildene så vær skeptisk, og husk at trikset med å holde inn magen, stramme musklene eller tildekking er brukt på TV-shop i tiår allerede

4. Kroppsbyggning: står det slank så er de neppe feite, står det normal så kan de være hva som helst, står de par kilo for mye så er de feite siden par kilo for mye er normalt for de fleste.

5. Trening: Liker å trene: hvem faen liker å trene, skal du trene så er det blod svette og tårer til du spyr, de som virkelig trener liker at de akkurat har trent. Har treningskort på elexia: Ja det har de, men de bruker det faen ikke. Prøver å trene: de skulle ønske de hadde trent, tenker på det, men trener ikke

6. Fritidsinteresser: Liker å gå turer: neppe. Venner: ja hvem har ikke det?. Reise: De fleste bare drømmer om å reise, få som virkelig gjør det. Og har du bilde fra du var i Ibiza som 19åring så tells ikke det.

7. Forhold: Flørt som kan utvikle seg: de er kun ute etter sex, men ikke noe forhold.

8. Beskrivelse av drømmepartner: JA nettopp DRØMMEpartner.
Da får jeg ikke skrevet mer :P

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 4 juli 2009 14:14

Hvor mange har du møtt da? Når det gjelder pkt 4 blir jeg lettere irritert. jeg har svart et par kilo for mye på min profil, men det betyr ikke at jeg er fet bare så det er sagt - blir for dumt med generaliseringer

Skjult ID med pseudonym Riverend lø. 4 juli 2009 14:31

Hehe, jeg tror man må kunne se humoren og sarkasmen i dette, og ikke ta alt bokstavelig.
Tingen er rett og slett at mange begir seg ut for å være noe de ikke er.

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 4 juli 2009 14:41

Ja det er mange som ikke ser ut som forventet , det har jeg opplevd selv. Menn som har lagt inn 10-15 år gamle bilder...

Men klarer desverre ikke å se humoren i innlegget

Skjult ID med pseudonym 666 lø. 4 juli 2009 14:44

du legger litt for mye vekt på det fysiske synes nå jeg......du må være en Brad Pitt kanskje?

Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 4 juli 2009 14:47

Ikke til forkleinelse for deg, TS, men jeg synes du virker en smule overflatisk...

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 4 juli 2009 14:47

Jeg synes det er ett morsomt innlegg, og det går klart frem at det ikke er 100% seriøst.. Se på det mer som en slags pekepinn. :-)
Har selv så mye erfaring at jeg visste om de punktene fra før. Jenter har det med å prøve å kun vise sitt beste, og håpe på det beste når man treffes.

Jenter som ikke er ærlige i profil og bilde, har bare seg selv å skylde på om daten går galt pga. det. Er de ærlige fra starten av, så vet han hva han går til på date.

Det høres ut som om jeg tar alle under en kam der, men i virkeligheten så er de fleste jenter ærlige både i profil og tekst. :-)

Skjult ID med pseudonym Mr.Perfect lø. 4 juli 2009 14:55

Jeg skjønner at folk vil vise seg frem fra sin beste side, men hvorfor heve forventningene opp til skyene og ikke spare noe til en skikkelig date. Hvorfor skal jeg skrive at jeg er muskuløs, det er vel bedre for dere jenter at dere finner ut det først når jeg ligger oppå dere etter en het date.

Skjult ID med pseudonym latterlig lø. 4 juli 2009 15:10

Hvis du er så perfekt, ikke skjul deg bak et pseudonym! Men det tør du nok ikke...?!

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 4 juli 2009 15:23

Mitt inntrykk er at man kan få hint om profilens riktighet igjennom matchtreet. En som i relasjonstesten har svart høy selvtillit og lite sårbar tør også å fremstå mer ærlig i teksten. (Alternativt går vedkommende veldig inn for å lure noen.)
Når noen har svart at de ønsker et langvarig forhold og ikke har svart høyt på ønsket varighet i relasjonstesten er det også noe som skurrer

Skjult ID med pseudonym latterlig lø. 4 juli 2009 15:42

For egen del, sier det sitt om deg!

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 4 juli 2009 15:45

nei blir en fersket i løgner, så er det hardt å se sannheten :-))))

Skjult ID med pseudonym Mr.Perfect lø. 4 juli 2009 15:45

Hvis du eller andre ønsker virkelig intenst å vite hvem jeg er, så kan du bare vise hvem du er så skal jeg besøke siden din, og du ser hvem jeg er ;)

Skjult ID med pseudonym Mr.Perfect lø. 4 juli 2009 16:02

haha pawned!

(kvinne 36 år fra Østfold) lø. 4 juli 2009 16:13 Privat melding

Jeg synes ts sier det som det er jeg egentlig, selv om jeg sikkert faller unner 90% av det han ramser opp...

Derfor, legg ut mange bilder, i de fleste vinkler, så kan folk selv bestemme om de finner deg attraktiv eller ikke. Er jo ikke noe poeng å skremme vettet av folk på første date heller!! Legger man ut penere bilder av seg selv enn hva man egentlig er, for å få mer respons, er man jo egentlig litt.... dum..?

Skjult ID med pseudonym amadeusM lø. 4 juli 2009 16:21

Idag er det 2 nye bruker... en fra trondheim og en fra alta..34 og 35 år.. samme dame , samme profil tekst , forskjellig navn..ler ..det er fake...
Om noen synes litt for mye om egen kropp er vel ikke noe problem.. er vel bare lå seg sende noen bilder som er nye , ref. til pkt 4 i den rare fake sukkerverden
pkt 7... alle forhold starter med en flørt .. i hvertfall i min verden

tror du har truffet noen skikkelige bomskutt Mr.Perfect(not )

(mann 36 år fra Telemark) lø. 4 juli 2009 16:42 Privat melding

Haha har ikke lest alt her, men syns tråden var bra!

(mann 41 år fra Oslo) lø. 4 juli 2009 16:45 Privat melding

tja, det meste stemmer vel overens med egne erfaringer, uten at det er diskvalifiserende for min del. Folk pynter på virkeligheten for å "selge" seg selv, og det er vel strengt tatt nødvendig med tanke på hvor kresne vi er i forhold til profilene her inne.

Det eneste jeg er direkte uenig i er at de som setter "Flørt som kan utvikle seg med...", kun er ute etter sex. Jeg har satt dette selv, og det betyr ikke annet enn at jeg ikke er desperat etter å stifte familie med den første jeg treffer. Jeg har god tid, men jeg er selvsagt klar for et langvarig, seriøst, forhold, dersom den rette skulle dukke opp.

Skjult ID med pseudonym Hansa lø. 4 juli 2009 17:53

Som gutt med mer enn 10 sukkerdater under beltet, kan jeg si meg helt enig i det TS skriver. Dvs jeg er uenig i dette med flørt som kan utvikle seg, det er noe man setter for å vise at man ikke vil ha samboer denne uka, men har lyst til å bygge opp noe over tid.

Men okay, som sagt så har jeg vært på mer enn 10 sukkerdates, jeg har blitt dumpet en gang selv. Alle de andre gangene har jeg følt at jeg har møtt noen som har smurt så tykt på at det er nesten frekt.

Dette er også en kommentar til de som kommer hjem fra en "fantastisk" date og finner ut at fyren plutselig har blitt kjølig dagen etterpå. Vel jeg gjør jo det beste ut av kvelden og er jo så klart hyggelig og grei. Vi kan jo ta en hyggelig øl, men terskelene for å dra på date nr 2 når man ikke føler noe som helst tiltrekkelse, ja den er rimelig høy.

Jeg møtte en som var helt notorisk til å lyve i profilen, hun var liksom akkurat kommet hjem fra trening eller skulle avgårde for å trene og var så sprek at det ikke var grenser..Jeg stussa litt på at hun bare hadde hodebilder, disse var manipulerte slik at det så ut som hu sto, når hu lå på sengen..Altså bytta bakgrunn. Jeg tror nesten hu hadde teipa opp dobbelthaka. Jeg fikk iallefall hakeslepp da jeg møtte hu.

Og til dere som kommenterer at de som skriver i denne tråden er så opptatt av utseendet, ja vi er det, vi vil ha noen vi blir tiltrukket av. Dere kan jo skrive til alle guttene som klager over at de ikke får noen meldinger..? Ikke det? Neivel, dere er visst like opptatt selv altså.

Skjult ID med pseudonym Giogta lø. 4 juli 2009 20:25

Jeg derimot. Er akkurat som beskrevet i profilen min :D

Bare så synd at jeg ønsker å være anonym på forumet, jenter/kvinner/damer ;)

Skjult ID med pseudonym sjef lø. 4 juli 2009 21:52

mmm lurer om poikanb , jessafr og laykan34 er drillings søster .. samme tryne samme tekst men dem bor på forskjellige plasser.. oslo og finnmark og hedmark..
det er kanskje ett hint for sukker å delete de gipsiprofiler... obs

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 4 juli 2009 22:00

Kanskje du skulle sende sukkeradmin et hint da, sjef

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 4 juli 2009 22:07

Det morsomste jeg så i en slik profil en gang var:

Bosted: Harstad
Fylke: Vest-Agder
Land: Sverige

Når de legger inn en profil, så bare velger de felter som om de kastet en terning. ;)
Leser man en slik profil på Norsk så er det så dårlig skrevet at det ikke kan være Norsk. Jeg flink med huset. Sterke mann ta hånd om meg. Blommer liker jeg. Du betyr allt for meg..Me love you long time..osv.. hehe

Tidligere i år, så ble en kamerat av meg lurt trill rundt fordi han bare fokuserer på sex og utseende. Det nyttet ikke å si det til han at hun var ute etter å lure han, fordi han mente jeg tok feil. Det endte med at han tapte ca. 14000.- uten engang å ha møtt hun. ;)
Han fant ut at hun ikke var fra USA, men fra Ghana. Han hadde sendt penger til flybilletter til onkler og tanter i 3-4 land. ;) Hallo? Det burde ha ringt en bjelle lenge før det..hehe

Slik kan det gå når man utelukkende går etter utseende og tenker med hjernen til junior. ;) Det er nok mange som blir lurt for mye større beløp. Det hele er så konstruert at det er lett å gjennomskue før man i det hele tat får overført penger. Samtalen med slike er vel som manuset på en B-film. ;)

Skjult ID med pseudonym sjef lø. 4 juli 2009 22:11

kke mitt problem om noen "bønder " gå på limepinnen.. da lærer de kanskje noe :) men fine profilbilder fra beibsne ..hvor er hingsty .. de hadde passset for hans" mule." .ler

Skrev til alle 3. og ba de ut p date.. gå alltid en fly til hu søster i Alta..og jeg trenger noen fra der oppe som kan fikse en fiskekort i "Raipas " for en uke i august uansett :))

Skjult ID med pseudonym sjef lø. 4 juli 2009 22:28

Da er de borte..ler... søren... noen andre som har en fiskekort i Altaelven til "salgs" i august ? :))

Skjult ID med pseudonym Mr.Perfect lø. 4 juli 2009 22:39

haha faen er folk drita eller? tråden har jo sporet helt av :P

Skjult ID med pseudonym g lø. 4 juli 2009 22:40

Haha, underholdning en sliten lørdag!

@Linn: visst har menn mensen, den heter mansen og er kronisk!

Noen som har sett slike fake manneprofiler noen gang? Jeg har ikke, er det fordi mannfolk er lettere å lure?

Og Sjef, må det være Altaelven? Har noen knallfine lakseelver her i nabolaget også, med fjellørretfiske som avveksling...

Skjult ID med pseudonym zz lø. 4 juli 2009 23:16

ikke lett dette her gitt. Vi må nok tåle å gå på trynet på noen dater ja, men det jeg ikke skjønner er at man legger ut gamle bilder. For når man står der og venter på den man skal date og det kommer en "vilt " fremmed mot deg.. hva søren skal man tenke ?
Tror nok at mange fyller ut personlighetstester etter hva de ønsker å være ikke hva de egentlig er.........????? Tar jeg feil ???

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 4 juli 2009 23:18

@g
Menn har vel litt hmmmmm sterkere "behov" kanskje ;p
Utrolig hva despa menn gjør for å få seg noe..

Er vel en grunn til at, som nevnt i en annen tråd, de tyr til russianbrides.com og lignende. Har ennå til gode å høre om lignende sider for damer hehe...

Nei, nå drar jeg til Thailand og finner meg en søt liten kar som kan lage middag til meg! :o)

Skjult ID med pseudonym kit lø. 4 juli 2009 23:20

@ Kokosøster, damene drar til Ghana, gubbene til Thailand. Cuba skal visstnok være både for ham og henne... :)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 4 juli 2009 23:22

Der lærte jeg noe nytt, gitt :o)
Jaså... lurte på hva jeg skulle bruke sommerferien på i år ;p

Skjult ID med pseudonym zz lø. 4 juli 2009 23:29

Etter varmerbølgen her drar jeg til Island . Kanskje jeg finner en litt jordnær og kildevarm kar er oppe.....

Skjult ID med pseudonym kit lø. 4 juli 2009 23:29

Men, siden vi er inne på den grenseløse "kjærligheten". Datingeksperten til sukker har ett innlegg om det på datingmagasinet. Litt frisk generalisering over asiatiske kvinner. De har visstnok alle sammen de verdier og prioriteringer som kvinnene i Pataya, Thailand har...

Skjult ID med pseudonym kit lø. 4 juli 2009 23:30

@zz, masse fattige jenter på Island etter finanskrisen... :)

Skjult ID med pseudonym zz lø. 4 juli 2009 23:31

lykke til gutter

Skjult ID med pseudonym zz lø. 4 juli 2009 23:37

Søker gutter og penger er ikke alt. Jeg har så klarer meg jeg...........

Skjult ID med pseudonym seriøs sø. 5 juli 2009 00:08

Det er nok like mange fake profiler av begge kjønn. Det her er også et tema som stadig har gått igjen. Det at folk pynter på profilen sin og forteller en usann historie er jo noe som kun vil ramme dem selv. De vil møte seg selv i døren. Vet om noen fake mannsprofiler her inne og rart ikke sukker har fjernet de. De har et modellbilde og nesten ingen tekst. Slike profiler får ikke svar av meg. Dessuten er det flere mannsprofiler som enten lyver på alder eller har gamle bilder. Menn lyver også i forhold til det med trening, reising m.m.

At noen da er naive og blir lurt hver gang, da bør man kanskje spørre seg selv om man kanskje burde tatt signalene noe tidligere. Forstår godt hvis man blir lurt en gang, men i følge TS så blir jo han lurt hele tiden. Du burde kanskje være noe mer kritisk til hvem du evnt. kontakter og ha de såkalte antennene ute. Dette er ikke ment som kritikk, men et godt råd. Hvis du er overfladisk og kun velger barbie så får du også det du søker..:)

De senere årene har jeg datet svært få fra nettet, men tidligere så traff jeg noen få menn som ikke sto til den forventning som de selv hadde lagt ut. De kunne lyve på høyde, alder, i forhold til kropp, utseende, yrke og sivilstatus. Dette ved at de enten la ut gamle bilder av seg selv eller svært manipulerte. Man bør skrive årstallet på bildene og legge ut nye også. Det er helt greit med noen eldre bilder, men flertallet bør være av nyere dato og ikke før man har lagt på seg 30 kg. Da er man ikke slank lenger, men svært overvektig.

(mann 41 år fra Oslo) sø. 5 juli 2009 00:26 Privat melding

Mener jeg er dønn ærlig i min profil.

Ingen av de jeg har vært på date med har vært spesielt annerledes enn det profilen dems sier, i alle fall ikke på vekt.

(mann 45 år fra Vestfold) sø. 5 juli 2009 00:39 Privat melding

Jeg har en ærlig profil, og det synes vel også i teksten. Har ett speilbilde av slik jeg ser ut idag også. Relasjonstesten har jeg aldri endret på, fordi jeg satte allt riktig første gang. Tok hensyn til flere ting samtidig, så det ikke ble virkelighetsfjernt om dagsformen endret seg litt. :)

Skjult ID med pseudonym Erhm sø. 5 juli 2009 04:55

Det er ikke like mange fake profiler av begge kjønn, der er noen menn med fakeprofiler men flere hundre profiler som tilhører kvinner som er fake, har en opplevd å daglig avsløre jenter da de sender bilder til meg som tilhører jenter jeg f.eks har på facebook eller kjenner personlig også "innrømmer de" osv. Nå er det forbudt å kritisere kvinnen og hun er hellig og alt er mannes feil, men det er ekstremt mange fakeprofiler blant jenter, overvektige jenter gjør det de kan for å få oppmerksomhet og bruke veninners eller modellbilder blir et alternativ.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 09:16

@Linn1982: Burde ikke du alllerede ha lagt deg istedetfor å oppdatere meg om geografi fra Telemark Universitetet ? ;-)

@Kokosøster: Hadde dere jenter gitt menn en sjanse, så hadde de sluttet å ty til Russianbrides. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 5 juli 2009 10:32

@TomTom, hehe vel.. nå er det nå engang slik at vi er ganske jevnt 50-50 fordelt på kjønn i dette landet, så det må vel nesten være litt andre grunner også til at det finnes så mange slike dameimportsteder. Bu-hu ingen vil ha meg, jeg får heller skaffe meg ei som ikke skjønner hva jeg sier og bare er happy for å få noen som kan brødfø henne.. Kanskje en del menn burde se litt på sin egen personlighet/oppførsel og sine egne krav, hvis de ikke klarer å få positiv respons fra norske jenter?

@kit, har vondt for å tro at antall damer som flakser avgårde til Ghana eller Cuba eller hvor det nå er, på "gubbeshopping", står i forhold til etterspørselen på herresiden ;p

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 10:35

Takk for det Linn..;-D.. Hvor er du ikke har vært? ;-)

@Kokosøster: Du kan ikke benekte at de Norske kvinnelige er vanskeligere å ha med å gjøre enn de fra andre kulturer. :-) Man skal ikke lenger enn til Sverige før de er mer åpne for menn. ;-)

@zz: "Tror nok at mange fyller ut personlighetstester etter hva de ønsker å være ikke hva de egentlig er.........????? Tar jeg feil ???"

zz: Det er mange jenter som endrer de daglig for å få opp ett nytt utvalg på sukker, og slike kaller jeg desperate. Om de har 95% der og da, så vil det vises i virkeligheten at det matchen er egenglig bare 40%.. Jeg overdriver, men håper du forstår ha jeg mener.

Det er veldig viktig å være seg selv på internett slik at man ikke gir feil totalt bilde, og at daten går i dass fordi man var uærlig på forhånd.
Jeg er oppgitt over hvor mange som tror at det vil gå bra uansett under treff, om de får så bra kontakt på forhånd at den andre vil totalt overse hva som er i vente.

Jeg manipulerte ei for noen år siden til å treffes fort, og det var veldig vanskelig fordi hun hadde møtt på 4 drittsekker på rad. Hun hadde lyst lang hår og var slank på bildet og var normalt pen.
I virkeligheten så var hun liten, rundt som ei kule og hadde mørkt hår. Hun var ugjenkjennelig. Jeg ble satt ut på date, og hun så på meg som drittsekk nummer 5. Hun trodde faktisk det var noe galt med alle gutta, men det er jo henne det er noe feil med. ;-)
Hun lokket til seg gutter med ett tiltrekkende bilde fra yngre dager, men var ett takras i virkeligheten.

Har møtt noen andre jenter som også jugde mye på forhånd, men ikke like mye. De har seg selv å takke for at de ikke får noen
på kroken.

Vis hvem dere er jenter! Det fungerer ikke slik dere tror med mindre dere møter en som er desperat. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 5 juli 2009 10:48

@TomTom
Jo, en slik generalisering benekter jeg. Norge er full av helt vanlige damer som ikke er vanskelig å ha med å gjøre. Hvis en mann har en slik innstilling som det der så mener jeg bestemt at han har mye å jobbe med hos seg selv først og fremst.... synes det høres ganske opplagt ut, hehe. At et land generelt skal ha vanskeligere damer enn et annet...? Vel, du kan jo spørre alle de menn som er sammen med norske damer, har deres norske damer egentlig utenlandske gener uten å vite om det?

Men man får det man ber om, det er klart. Vet ikke hva du legger i det å være "enkel" å ha med å gjøre, men faktum er at mange kulturer har kvinner som ser det som sin naturlige plass å stå på pinne for mannen 24/7 og ikke ha et eget liv. Er det det man krever fra damer så ja, da er nok norske damer "vanskelige" - og heldigvis for det ;o)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 11:12

@Kokosøster: Jeg er enig med deg.. Noen vil ha de som gjør allt for en, og slike damer er KJEDELIGE etter en måned. Sofasliter damer.. kjedelige etter en måned. Damer som har ben i nesa, ærlige, reflekterte, og kan ha dype samtaler. Ja takk!

Nå er jeg langt unna en som noengang hadde trengt å ty til utenlandske damer, og tanken har aldri fallt meg inn en gang. Liker jenter med motstand i. :) Har allerede funnet ei, men ikke på sukker. ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 5 juli 2009 11:32

Hvorfor si at TS virker overfladisk ? Nettet ER overfladisk!
Har man ikke bra bilder kommer man ikke langt her inne eller andre nettsamfunn.
Derfor er det mange som legger ut de beste bildene av seg selv .. de som kanskje lyver litt i forhold til det du møter IRL ..
Det er for å oppnå kontakt ... med noen.

Men husk det er mange som ser mye bedre ut enn bilde sier også... ;oP

(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 5 juli 2009 12:23 Privat melding

Jeg har vent meg til at opplysningen 1.83 om høyden på en mann nesten som regel er en løgn. Jeg er nemlig 1.78 selv, så når fyrene jeg møter faktisk er lavere enn meg selv, ser jeg jo det straks.

På den annen side: Det kan sikkert finnes noen som synes det er drøyt at jeg påstår at jeg har "et par" kilo for mye. Det er vel, om jeg skal være helt ærlig, mer enn et par. Samtidig kvier jeg meg selvfølgelig for å krysse av for noe mer enn det - ikke fordi jeg går inn for å lyve, men fordi vekt faktisk er relativt, og selv om det sikkert finnes noen som vil beskrive meg som tjukk, finnes det andre som klasifiserer meg som fyldig. Der har du fordelen med å være høy, nemlig. Jeg HAR mer enn et par kilo for mye, men jeg har en lang kropp å fordele det på. Det ville sett helt annerledes ut dersom jeg var 1.65.

Jeg kompenserer med å ha lagt ut noen bilder i profilen min, så får folk dømme selv. Og herved er dere advart, gutter: Det er mer enn et par kilo for mye. Personlig trives jeg med å ha former. :-)

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen sø. 5 juli 2009 12:26

PS: Han jeg håper å møte, bryr seg ikke om at jeg har en valk og noen celulitter. Han har ikke vaskebrett og sixpack selv, heller, men er "i godt hold". Men gjerne over 1.90 - på ordentlig. Jeg kunne tenke meg å treffe en svær bamse. :-)

Skjult ID med pseudonym zz sø. 5 juli 2009 15:26

@tårnsvalen.
Ta det med ro. kropp er kropp og føler du deg behagelig med slik du er så hold hodet høyt og ryggen rak.
Jeg sliter med å legge på meg litt. Vil jo ikke at gutta skal få gnagsår.....he-he.
I profilen står det høy og slank. Får ikke meldinger som renner ned i bioksen her heller.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 5 juli 2009 16:41 Privat melding

@Kokosøster. Jeg uttalte meg ikke om antallet gubber eller kjerringer, jeg ville bare spare deg for bomturen til Thailand for å kjøpe en mann som lager mat til deg ;)

Jeg forstår både de som importerer og blir importer, og respekterer deres valg, selv om det ikke er noe som passer meg.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 16:51

Det er ganske vanlig at en 50 åring flyr rundt på gata med ei Filipinsk på 20 år nå, og det har blitt mer og mer akseptert.

Skjult ID med pseudonym lingo sø. 5 juli 2009 17:08

@ smily
Det er vi mennesker, altså kvinner og menn som styrer nettet og dermed er vi da alle overfladiske?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 5 juli 2009 17:12

jepp ,i bunn og grunn ... viste du ikke det,lingo ?
Som enkeltpersoner er ikke alle det , men som en folkemengde absolutt ;oP

(mann 33 år fra Oslo) sø. 5 juli 2009 17:57 Privat melding

lurer på hva forbannelsen med sukker er egentlig :) er mye lettere å komme i kontakt på andre nettsamfunn

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 18:00

Det er da ikke vanskelig å komme i kontakt med noen her, men jeg er enig i at det er enda lettere andre steder ja.

Skjult ID med pseudonym danserose sø. 5 juli 2009 18:07

Jeg syns det er lettere å komme i kontakt med noen her inne ... Det er nok helt individuelt :)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 5 juli 2009 18:08

Min erfaring er stikk motsatt. På andre sjekkesteder er det sjelden svar å få når man skriver til noen. På sukker hender det jo til og med at noen tar kontakt med meg!

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 18:31

Dette kommer selvsagt an på hvilke andre steder det er snakk om, men det er ikke lov å nevne noen av de her selvsagt.

I en 3 måneders periode, så var det hele 140 helnorske damer som kontaktet meg på en annen side. Da var det snakk om å sile ut de mest interessante ja..hehe. Det er 2-3 år siden nå da. ;-) Jeg trengte ikke å ta kontakt med noen selv dengangen, fordi alle jentene jagde meg. ;-) Det ble en kveldshobby og mye krasj når man skal gi 100% fokus på over 10 på en gang..hehe Aldri mer!

@danserose: Jenter kommer lett i kontakt med noen uansett hvor de er, så de teller ikke. ;-)

Skjult ID med pseudonym danserose sø. 5 juli 2009 18:34

Men jeg får ikke kontakt med menn på andre steder ... Har møtt en fra en annen dating side , men over 20 herfra.
Det sier litt vil jeg si . ;)

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 5 juli 2009 18:42

Glad jeg er ærlig i min profil..Kanskje derfor jeg ikke dater så mye??:-)

.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 18:48

@Danserose: Så du har møtt 20, og ingen klaff? :-)

Ja, siden kan ha mye å si.. Den jeg var aktiv på før i tiden så ble jeg overent med meldinger fra jenter, men her så er det kanskje 1 i uka som tar kontakt.
Det er en helt annen gruppe med mennesker her, så det ble ett nytt utvalg. Ble lei av de samme gamle ansiktene på den andre siden som gikk på rotasjon etter korte kjæresteforhold. Har vært i forhold i 1.5 år siden jeg var på den sida da, men den sida var mye dårligere når jeg kom tilbake.. og derfor havnet jeg på Sukker for halvannen måned siden.

Jentene er generelt flinkere til å skrive lange utfyllende meldinger her da, og det er lett å skrive lange meldinger tilbake.

Jeg har kun hatt 3 dates her på en måned, og en fjerde som var en blind date fra forumet..men det var ikke meningen at det skulle bli noe mer på den uansett. ;-)

Skjult ID med pseudonym danserose sø. 5 juli 2009 18:56

Hehehe ... Det er vanskeligere enn man kunne tro ... Det å få det til å klaffe 100% ;)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 19:01

Forventer du 100% klaff på første date, så kan du heller ikke bli skuffet om du må treffe 80 til. ;-)

Er det så vanskelig, så velger du feil gutter på sukker. :-)

Skjult ID med pseudonym lingo sø. 5 juli 2009 19:33

@ smiley
Joda jeg visste jo det :)
Setter ikke meg selv i den kategorien men det kan jo hende at de som ikke får den responsen de forventer av meg gjør det...?!
Er meg selv og viser meg selv 100% som jeg er i profilen min. Som regel er jeg en liten runde på msn med vedkommende før jeg treffer han og da er det jo mulig å se hverandre på cam :)
Tror nok vi uansett er langt i fra amerikanske tilstander når det gjelder dating. Har en kusine som bor der og det er ikke uvanlig at man dater opp til fem personer på en dag.
Hadde jeg aldri orket for å si det sånn.... Jeg prøver å holde meg til en person av gangen :)

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 5 juli 2009 20:51 Privat melding

Hjelpes! Jeg velger å tro at TS har satt ting litt på spissen og fikk meg en god latter selvom jeg føler meg en anelse truffet.
Jeg er en av de som ikke har oppgitt kroppsbygning og ja, jeg har noen kilo. Selvfølgelig har jeg lagt ut bilder der jeg selv mener jeg ser ok ut, dog kan man lett se på et av de at jeg ikke har pipestilker til armer og at jeg har en finfin dobbelhake. Den har jeg arvet etter min mor, som igjen har arvet den fra sin mor;)
Har krysset av for flørt som kan utvikle seg da jeg tenker at det er jo akkurat det jeg er ute etter. Noe som kan utvikle seg.
Og det treningsgreiene må jeg bare le av. Jeg innrømmer glatt i min profil at jeg ikke trener annet enn at jeg liker å gå.
Jeg syns selv jeg har vært ærligheten selv i min profil uten å ramse opp en haug av mine dårlige kvaliteter eller skryte på meg guddommelige egenskaper.
Hadde sikkert fått fler treff med nevnte hold inn magen, ut med rompa greia (og photoshop kan jeg ikke) men så er ikke det min stil. Jeg er nemlig en jævli bra dame, selv med noen kilo for mye.
Så er det sagt! =)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 21:22

@Linn1982: Anytime. ;-)

@Frøken: Hvordan er responsen etter all reklamen din på forumet? :-)

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 5 juli 2009 21:26 Privat melding

Ikke særlig god må jeg innrømme.. men jeg skal ha for forsøket!

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 5 juli 2009 21:34

Skulle ønske det var en måte å avsløre om profilene var oppriktige på, jeg...

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 21:43

Det skal du ha. :-) Selv om det går tregt nå, så kan det løsne. Jeg ser ingenting galt i det du gjør, og jeg har selv sett på forumet som en bedre plass å få kontakt på enn ved å bruke den vanlige måten. Du må bare stå på. :-)

@Løsbart: Du kunne spurt meg.. ;-) Jeg er rimelig god til å legge sammen 1+1 ved lesing av profil, og leser godt mellom linjene.. :-)

Skjult ID med pseudonym marini sø. 5 juli 2009 22:04

TS

Jeg er veldig enig med deg faktisk, jeg synes det er både frekt og nesten litt slemt å manipulere bilder og profiltekst på en måte som fører den andre bak lyset. Jeg har opplevd det selv en gang, hadde skikkelige problemer med å holde masken for å ikke såre han. Han lignet overhodet ikke på profilbildet og hadde en personlighet jeg fant direkte lite tiltrekkende. Jeg klarte å komme meg bort etter to laaaange timer. Dette treffet var så ubehagelig at jeg ikke datet på lenge etterpå.

Ingen mann som har møtt meg har blitt skuffet, så JEG er hvertfall ærlig, og da forventer jeg det samme av andre....

Ordlyden i innlegget til TS kan nok provosere mange, men budskapet er jeg faktisk enig i.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 22:22

Jeg har kommet meg unna alle dates med uærlige jenter på under 30 min.. :-) Bare si at du har fått jernteppe, og så sier du ikke stort.. så sier hun (uærlige).. "Det her fungerer visst ikke noe bra, og det er vel like greit at vi stopper her"... og vips.. så er det over. :)

Ikke en eneste gang så har jeg skremt hun i andre enden, fordi jeg har vært som forventet, men det har ikke klaffet like bra som forventet med flere da.

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 5 juli 2009 22:27 Privat melding

Veldig bra skrevet...ferdig med det.
Tatt på kornet får man vel si, en sarkasmens mester...
:)

Skjult ID med pseudonym Mr.Perfect sø. 5 juli 2009 22:29

Takk Marini, godt å få inlegg fra den siden også :)

Mange som blir provosert ja, men jeg har ikke tenkt å bruke en kalori på å forsvare noe av det jeg har skrevet, det er skrevet på en litt overdreven og ikke bokstavlig måte, men det er et budskap ja ;)