Alle innlegg Sukkerforum

Ikke damemagnet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym r lø. 4 juli 2009 19:10

Når man ikke akkurat er noen damemagnet, ender man da med russianbrides.com o.l.?

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 4 juli 2009 19:21

Beror väl helt på...
Har du gett upp hoppet så är det väl stor risk för det ja.

Skjult ID med pseudonym rambutan lø. 4 juli 2009 19:55

en russisk dame er ikke det verste som kan skje.

forøvrig finnes det etterhvert mange skilte russerdamer i det norske bruktmarkedet. hva nå det måtte være et tegn på.

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 4 juli 2009 19:57 Privat melding

Når man har gitt opp håpet senker man kravene og blir sammen med en som er "så där". Etter noen uker begynner man å lure på om det ikke var bedre å være single. Man begynner å bruke mindre tid sammen og etterhvert funderer på hvordan man skal komme ut av det hele uten å såre den andre. Brått har man hatt enda ett 2-3 månders forhold.

(Det beste slå-opp-trikset til nå har vært å sette dama opp med en annen mann!)

Skjult ID med pseudonym Giogta lø. 4 juli 2009 20:03

Russerinner kan være blant verdens vakreste, og blant de mest velutdannede i verden. Men de fleste er vel helt vanlige jenter, akkurat som norske jenter her inne er.

I tillegg kommer russerinnene kanskje fra vanskelige og fattigere kår enn de fleste norske jenter og gutter (for den saks skyld).

Men det betyr jo ikke at de er annen rangs mennesker, eller borgere for det.

Selv om en del nordmenn, som verken har bodd, studert eller jobbet i utlandet, later til å tro akkurat dette.

Skjult ID med pseudonym Giogta lø. 4 juli 2009 21:10

Du mener, pene damer kan umulig være sammen med typer som ikke er "kjekke".

Joda, det kan de :)

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 4 juli 2009 21:35

Hehe. ja... Jeg må skylde på varmen. ;-)

Nå er det omformulert:

Jeg ser ofte pene damer som er sammen med en som overhodet ikke er en damemagnet, så det er bare tull at man må importere noen fra f.eks. Russland.
Du må bare trykke på de rette knappene, og da mener jeg ikke de to på brystet i første omgang. ;-)

Skjult ID med pseudonym gammeldags lø. 4 juli 2009 21:45

Du kan jo sjekke ut de tre damene her, de ser ut til å være et varp alle tre:
poikanb, laykan34 og jessafr.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 4 juli 2009 21:54

Etter en linje i profilen, så gikk det klart frem at de Russiske.. ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 4 juli 2009 22:14

@gammeldags
De har jo faktisk betalt medlemskap for tre identiske fake profiler!
Og relasjonstesten er utfyllt med neste-neste-neste. Altså vi som har minst ett absolutt krav får match <70. Sikkert derfor jeg ikke har oppdaget nevneverdig med fake profiler før.
Siden de har betalt er det jo ikke noe problem å finne ut hvem som står bak - dvs avsløre en kredittkortsvindel i samme slengen!

Skjult ID med pseudonym zz lø. 4 juli 2009 22:58

Skal høre mye før øra detter av gitt

Skjult ID med pseudonym r lø. 4 juli 2009 23:33

Regner forøvrig det å være damemagnet som mer enn utseendet.

Men med en date via sukker på 1.5 år (mai 08), og når det vanlige er avslag/ikke svar, samt at de veldig
få mailutvekslingene/chattene jeg har hatt har dødd ut ganske ut fort (også de få gangene
en dame var initiativtaker).

Da begynner jeg å skjønne tegningen...

Skjult ID med pseudonym kit lø. 4 juli 2009 23:35

r, du bør ikke basere alt på nettdating. Det er ett virkelig liv rett utenfor døra

Skjult ID med pseudonym rambutan lø. 4 juli 2009 23:41

mange russiske jenter ER velutdannete. men, husk, deler av gymastiden i russisk skole regnes som universitetsutdannelse. universitetstitlene oppfattes nok som litt tyngre av oss enn det kanskje er grunnlag for (vel, akademiske titler sitter etterhvert løst i Norge også).

mange av russerjentene liker Norge for 1) personlig sikkerhet/trygghet, 2) troen på at offentlig forvaltning er til for borgerne og ikke er til for offentlig ansattes egen vinning, 3) mulighetene for å gjøre karriere gjennom hard jobbing. det siste er russiske jenter ofte innstilte på - de kommer fra betydelig hardere materielle kår enn det nordmenn gjør.

Skjult ID med pseudonym g lø. 4 juli 2009 23:56

Noen av de som ikke er damemagneter finner frem til slike som meg, helt vanlige jenter som ikke er herremagneter. Ikke tro at det bare er mannfolka som sliter med responsen på sukker, det er ikke lett å få respons når man ikke er pen. Jeg har mange gode sider som veier opp for det, men får ikke vist dem frem siden så mange går etter utseende først. Kan selvsagt fjerne bildet og håpe det hjelper, men da vil jeg jo havne i den kategorien som "lurer" gutta og skaper skuffelse på første date;-)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 juli 2009 00:11 Privat melding

De russerene jeg studerte sammen med var meget disiplinerte og så ut til å lære raskt. Det gjaldt forsjåvidt kineserne og inderne også. Vil tro de ser et internasjonalt universitet som et større privilegium enn det vi gjør i vestlige land.

Men det som gjør meg skeptisk til å bli sammen med utenlandske jenter er kommunikasjon. Når begge i et forhold må snakke et 2. språk begrenser det seg litt hvor mye som leses mellom linjene. Med en partner som er oppvokst med samme kultur og språk går det ann å legge inn referanser til folkeeventyr, nasjonal historie og andre små detaljer i språket som setter en ekstra spiss på kommunikasjonen. Det var i hvertfall det jeg savnet mest med norge de årene jeg var utenlands.
(Jeg vet jeg er sær, har høye krav, osv. Men når kommunikasjonen med en partner er gøy blir ikke forholdet kjedelig!)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 5 juli 2009 00:18

She knows what to do
She knows what to say
She's gonna try it anyway
She's back

Tell her not

He's always new
Seems so disapared
Leaves her over there
Think she's lost

Tell him not
Tell him not

He's giving up

Tell him not

to

-----
[Bjarte Ludvigsen / Poor Rich Ones]

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 00:52

@R.. Det finnes dame magneter som ikke har utseendet med seg, men de ordner seg damene i RL. Det er jo kjent at det er vanskeligere over internett, fordi det er så mye mer som må klaffe i starten, og ikke minst ha ett veldig bra førsteinntrykk.
Internett blir vanskeligere for hvert år som går, fordi alle får mer erfaring og blir enda mer kravstore enn før.

Du vil helt klart ha en mye større sjanse utenfor internett. Jeg har selv nylig bare gått bort til flere ukjente jenter i Oslo for moro skyld for å spørre om ting jeg allerede visste svaret på, og merket hvor lett det var å komme i samtale. :-)

Jenter er bare vanlige mennesker, og det er ikke farlig å kontakte de i RL hvor som helst på gata eller i butikker.

Skjult ID med pseudonym r sø. 5 juli 2009 15:07

Det er bare det at på et tilfeldig sted i RL er vel de færreste single,
og av de som er single er det veldig få en har nok felles med til å
holde en samtale i gang med.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 5 juli 2009 15:32

@R
Kjenner problemet. Og at single jenter man møter på tilfeldige steder også går med en ring som lett forveksles med noe gjør ikke saken enklere

Skjult ID med pseudonym skriveleif sø. 5 juli 2009 23:15

Styr unna alt som heter russianbrides.com og lignende!!! Har dere hørt om love scams? Jentene er kjempe fine og de skriver til deg alt du har ønsket å høre noen gang. Du er mannen i deres liv osv. Du vet ikke om det er mann eller dame du snakker med. Falske profiler og personer. Skal innrømme at jeg ble nesten lurt selv. Fikk kontakt med ei kjempe søt jente. sende masse bilder av seg selv. sa alt jeg ville høre. skrev fem og tilbake i noen uker. Hun ville komme å se meg. men hadde ikke penger. hun ville at jeg skulle betale for visa og tickets. jeg måtte overføre penger til et reisefirma så skulle de ordne med pass og tur. 11000 kr kosta det. Jeg var faktisk på vei til å betale også, men jeg fikk en magefølelse at det var noe som ikke stemte. jeg backa ut. Fant senere ut, helt tilfeldig ved å søke på kallenavnet til jenta at hun var en love scamer. eller hun, det var faktisk en mannlig hacker fra sveits.. Det er jo så tragisk at man må bare le av det hele..
Det er jo sikkert mange seriøse damer også men det er ikke lett å vite. Jeg er en helt normal kar med normalt utseende og da når du får over 200 mails i løpet av ei uke så er det ikke lett å skille hvem som er hvem.
Pass på. Les linkenen under hvis dere har tenkt på dette.

http://www.russian-scam.org/message.htm

http://www.russian-detective.com/scams/first_things_to_know.htm

Skjult ID med pseudonym GM/DM ma. 6 juli 2009 08:02

Aldri hatt en date, har ikke sendt til så mange heller, men heller ingen i det virkelige liv... Skjønner vel egentlig ikke hvordan dette skal skje heller, annet enn at det er noe galt med meg. Vet bare definitivt at jeg ikke vil "bestille" en kone. Det smaker for mye av menneskehandel.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 6 juli 2009 12:09

@GM/DM
Hvis du ikke har skrevet til så mange har du kanskje grunnen der. Plukk ut de du som har en profil som passer deg. Sett deg i den andres situasjon og spør deg selv om du kan passe til vedkommendes beskrivelse av en drømmepartner. De du da sitter igjen med bør du skrive til. Ikke for langt, ikke for kort - 3-10 setninger. Formuler deg slik at du fremstår seriøs, uten å bli kjedelig. Skriv noe som viser at du har lest profilen og virkelig likte den. Unngå formuleringer som "Kult at du jobber frivillig for Røde kors. Det gjør jeg også!" - heller snu det til "At du tar deg til å jobbe frivillig for Røde kors tyder på at vi har litt av det samme verdisynet.". Prøv også å få med litt humor. Hvis du har god match med en blondine og hun tydelig ikke har lagt noe innsats i den kan du ta noe av typen "profilteksten din står i stil med håret ditt, men med din utdannelsen skulle man nesten tro du hadde noe glupt gjemt innunder"
Anta at du får date med 1% av de du sender melding til. Det betyr at du kan få en date for hver 100 startmelding du skriver!

Stå på!

Skjult ID med pseudonym Blu ma. 6 juli 2009 13:03

En av hundre :S Det var dårlige odds.. Men poenget er vel stå på!

Knallgode tips pgmp.

Skjult ID med pseudonym r ma. 6 juli 2009 16:59

Har selv sendt til maaaange.

Er vel nå ned i ca 3 setninger pr startmail, litt avhengig av profilen.

De første startmailene var lengre, men kuttet ned etterhvert som responsen uteble.
(Samt justerte til lengden av de fåtall seriøse jeg selv fikk)

Så prosenttallet er 1%?

Btw, jeg trenger ikke engang dra til tvilsomme sites for å få spams/scams.
Har fått endel både her og på andre ordinære norske sites, og er lett å avsløre.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 17:18

Oddsen er ikke så dårlig som 1-100.. Jeg fikk respons på ca. hver 5 melding jeg sendte når jeg var aktiv uten bilder. Hvis man tolker en profil greit nok, så bør man få svar på hver 10'ende melding i snitt hvis man har fjernet bildene fra profilen. Mange ganger så ser man før man har tenkt å sende melding at man garantert ikke får svar, og da er det heller ingen vits i å sende noe.