Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym yeah sø. 5 juli 2009 03:55

Jeg føler meg som verdens mest uheldige...................!

Var ute med noen kompiser i kveld og der møtte vi tre jenter. Problemet var at hun jeg hadde et godt øye til valgte en av mine kompiser.

Vel............man kan vel si at sånt skjer. Men faktum er at jeg ikke har noen problemer med å skaffe meg damer, men bare de jeg er interessert i.

Det er vel ikke så masse å gjøre egentig. Bare håper at det klaffer for meg en gang................!

Skjult ID med pseudonym Deecept sø. 5 juli 2009 10:30

Sånt skjer som du sier.. men i vår kompis gjeng, om situasjonen arter seg slik du fremstiller det.. tar vi alle 2 minutter og åpner for hvem vi er mest keen på. Er det krasj hos noen av oss, blir vi enige om hvordan vi gjør det.
Men aldri moro når ei du bare ikke klarer å la vær å glo litt på, velger kompisen, eller en annen i det hele tatt. Kanskje et hint til at man burde legge om strategien sin?

Vil også kommentere det siste du skriver, at du ikke får dem du er interessert i. Står i nøyaktig samme situasjonen. Er GANSKE sikker på jeg har funnet ei jente som virkelig er verdt å satse på, og kan være i livet mitt lenge. Problemet er bare at jeg blir en usjarmerende, usympatisk og usikker liten guttunge hver gang vi prater. Og jeg er der HELE tiden for å høre alt det idiotiske jeg klarer å si. Flaut flaut flaut.. og når man skal "spille spillet" med å være litt vanskelig, litt hard 2 get, er linja veldig smal for at hun bare syns jeg er en idiot :p

jaja, cheers! Sommeren er her, du aner ikke hva som skjer rundt neste gatehjørne ;)

- Dee

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 5 juli 2009 10:39

Kanskje du/dere skal vurdere å ikke prøve å spille et spill.... og bare slappe av og "være deg selv" og vise at du liker henne?
Er der godt voksne menn ofte klarer seg bedre, da de har vokst av seg slike illusjoner om hva damer vil ha ;p

Skjult ID med pseudonym Deecept sø. 5 juli 2009 10:59

La meg bare si det som det er... er man seg selv, mister jenta interessen ganske fort. For selv om VI ikke spiller spillet, gjør normalt hun.
og, jenter er som oss. De vil ha det de tilsynelatende ikke kan få.. sorry, jeg er HELT med på hva du mener, men det funker bare ikke.
Kommer man opp til ei jente og bare "comes clean", sier man virkelig liker henne, og vil bli bedre kjent, kan du nesten banne på at spenningen forsvinner.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 5 juli 2009 11:20

Dette er et ganske vanelig problem : De vi har lyst på vil ikke ha oss, og de som vil ha oss vil vi ikke ha. !!

Det er derfor de fleste som ikke vil være single er det. Vi stiller for høye krav til en partner.
Den eneste måten å få gjort noe med det , er å se på de som ikke tar vår oppmerksomhet ved føste øyekast. Prøve å grave litt
dypere hos disse for å kanskje finne en person å bli glad i .. :o))

Lykke til :o))

Skjult ID med pseudonym Deecept sø. 5 juli 2009 11:26

Eller kjøpe en hund :p

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 5 juli 2009 11:43

@Deecept
Skjønner at jeg er ganske unik da :o)

Jeg blir nemlig sjarmert av menn som viser hvem de er, og hva de synes. Turn-off er menn som spiller kostbar og slike ting, det gir meg dårlig selvtillit og inntrykk av at de ikke er interessert - og da gidder ikke jeg. Har opplevd å bli fortalt i ettertid at "du var jo uoppnåelig så jeg ga opp" - da det viste seg at det var nettopp denne feiltolkningen som ødela hele starten ;p

Spill er ikke enkelt, og ikke lett å alltid vite reglene...

De jeg har falt for, og hatt forhold til, har ikke hatt behov for å late som noe som helst. Og spenning kan man skape på andre måter, ved å flørte og erte og stille rare og utfordrende spørsmål. Men det har nok noe med alder å gjøre, har skjønt at Game-tendenser er utbredt blandt yngre folk og vel, det ser jo heller ikke ut til å funke så bra da, eller hva...

Bare min mening ;o)

Sorry trådstarter, litt off-topic dette her men kanskje det hjelper å se litt andre synsvinkler på sånne greier..

Skjult ID med pseudonym Deecept sø. 5 juli 2009 15:56

Ja, det er finnes jenter som faktisk åpenhjertig vil ha en ærlig fyr, som bare sier meningen sin. PRoblemet er jo ofte at de gså er de samme som ikke tåler å høre kritikk m.m.

Uansett, TS .. neste guttevors, ta det opp, hør hva de andre mener .. alt for mye fisk i havet til at en kompis ikke kan takke nei til ei schnelle kompisen egentlig er keen på. Han kan til og med benytte muligheten han har til å prate kompisen sin opp for henne :) It might even work!

Lykke til, finner du formelen vil jeg gjerne ha den :)