Alle innlegg Sukkerforum

Blir litt oppgitt jeg nå

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym marini sø. 5 juli 2009 21:51

Fikk et veldig hyggelig brev fra en mann her i går, og jeg takket for et hyggelig brev, men skrev at vi kanskje ikke passet helt sammen, og ønsket han lykke til videre og en fantastisk sommer....

Fikk svar tilbake der han kalte meg frøken OVERFLADISK, og at han ikke ønsket kontakt med sånne som meg uansett. Jeg skrev tilbake at jeg syntes han var for ung for meg, og at jeg er på utkikk etter en mann med barn, og at han helst burde være på min alder eller eldre. Jeg skrev at han burde tenke over hvordan han taklet avslag, men ønsket han masse lykke til videre, smiletegn ++.

Fikk til svar at jeg visste vel ingenting om hvordan han taklet avslag...

Hvor er selvinnsikten til enkelte menn? Her prøver jeg å være høflig, men får bare drit tilbake, ikke særlig hyggelig synes jeg. Jeg skriver ikke mer med han nå, det er sikkert, men føler meg egentlig litt trampet på.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 21:56

Han der høres ganske så utafor ut spør du meg. Selvinnsikt og folkeskikk er 2 egenskaper han ikke har, og da ville han vel ha fallt fra fort uansett. Det er godt mulig han er usikker på seg selv, og slike tåler ofte ikke avslag.

Skjult ID sø. 5 juli 2009 21:57

Har akkurat for samme type brev fra en fyr nå, som fikk standard høflig avslag. Han visste ikke om han skulle le av meg eller syns synd på meg....

Skjult ID med pseudonym up-and-go sø. 5 juli 2009 22:00

menn er heeelt håpløse, asså

Skjult ID med pseudonym Sunbum sø. 5 juli 2009 22:01

Det samme skjer meg titt og ofte. Ikke rart man slutter å svare etter flere slike tilbakemeldinger....
Jeg skjønner på mange måter at det kan være sårende med avslag, men for Guds skyld, det må man da regne med her inne!

Sett sort hjerte, og VIPS, så er de borte! :-))

Skjult ID med pseudonym kk sø. 5 juli 2009 22:02

send høflig svar og deretter sett svart hjerte.
Da slipper dere eventuelle kjipe meldinger tilbake......

(mann 52 år fra Akershus) sø. 5 juli 2009 22:05 Privat melding

Prisverdig av deg å gi avslag på en hyggelig måte på første meldingen. Hvorfor du etterpå gidder å gå i "dialog" når det kommer fornærmende brev, skjønner jeg ikke. Smiletegn etter fornærmelser hjelper skjelden :-((.

Er desverre slik at det finnes flere som trenger diagnoser og terapi, før de trenger kjærester.

Skjult ID med pseudonym XYZ sø. 5 juli 2009 22:05

Bare en ting å gjøre når man får sånne svar: sett et svart hjerte og bli kvitt vedkommende!

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 5 juli 2009 22:10

Har hatt noken sånne eg og,, kanskje samme menna,,
Veit om menn innpå her som heilt sikkert skulle hatt seg noken terapi timer. Men helddigvis er dei i fåtall. Mange flotte og hyggelige menn her :o)
p.s. kjekt å sjå deg igjen innpå forum spitch :o)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 22:10

@up-and-go: Nå må du ikke ta alle under en kam. :)

Jeg har alltid sendt hyggelig melding med smileys tilbake når jeg fikk avslag. ;-)

Skjult ID med pseudonym Sunbum sø. 5 juli 2009 22:12

@spitch:

True that!! ;-)

Skjult ID med pseudonym Pixie sø. 5 juli 2009 22:15

Det første svarte hjertet jeg delte ut gikk til en sånn, som jeg kjente igjen fra en konkurrerende side. Ikke tale om at jeg ville gi ham sjansen til å skjelle meg ut igjen, når alt jeg gjorde var å takke høflig nei og påpeke at han er 23 år eldre enn meg og bor i en annen del av landet. Det var ikke måte på hvor frekk, overfladisk, dømmende og upålitelig jeg var! Nesten underholdende på samme måte som en film kan være så dårlig at den blir morsom:-)

Skjult ID med pseudonym marini sø. 5 juli 2009 22:18

Tom Tom

Ja, det er nok riktig, har opplevd veldig lite tull her på Sukker. 99% av alle meldingene er hyggelige. Og ikke fått en eneste slibrig melding.... Men noen rare forslag har jeg vel fått. Men det var bilder og tekst på msn, og nå bruker jeg ikke msn lenger, blir jeg nysgjerrig får jeg telefonnummeret, da er det lettere å gjøre litt research.Er telefonnummeret hemmelig, er det en grunn til det, og da kutter jeg ut kontakten.

Skjult ID med pseudonym Niq-a sø. 5 juli 2009 22:18

Hehe.. spørs om vi ikke har ramlet borti de samme mannfolka her damer. (Kanskje ikke veldig ulogisk siden vi alle henger på samme sted :p )
Selv har jeg fått så øra flagret fordi jeg høfflig avslo en forespørsel om å legge en fyr til på msn (ingen dialog på forhånd), så når jeg sier at dette er noe jeg ikke gjør uten videre, men foretrekker å ha snakket litt her inne først, så tilter det for fyren. Han kunne visst ikke annet enn å le av slike useriøse selvdiggere fikk jeg høre.. og når han så hadde fått blåst fra seg blokket han meg :) Ganske ironisk i grunnen, og ikke minst bekreftende på at jeg gjorde lurt i la være å legge han til.. ;)

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 5 juli 2009 22:19

Bare husk at når dere setter sorte hjerter og har åpnet profilen for de under 70 i match..kan de fremdeles se dere!
Men du selv kan ikke se dem.

Skjult ID med pseudonym marini sø. 5 juli 2009 22:21

Niq-a

Bra du luktet lunta, en gang ba jeg en mann beskrive seg selv på msn....han begynte å beskrive utstyret sitt... Ha ha, blokket han fort!

Skjult ID med pseudonym marini sø. 5 juli 2009 22:23

Stjerne

Finnes det ikke muligheter for å blokker noen?

Skjult ID med pseudonym marini sø. 5 juli 2009 22:37

Linn 1982

Kanskje du burde ha gitt opp etter første sms? Men feig var han som ikke svarte deg.

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 5 juli 2009 23:13

@marini
Du kan blokkere med sort hjerte, da faller de under 70 i match.Men da må du samtidig stenge profilen din for de under 70..
Skjønner???Da blir de helt borte!

Skjult ID med pseudonym marini sø. 5 juli 2009 23:24

Å ja, men det har jeg jo gjort. Takk Stjerne!

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 5 juli 2009 23:25

@martini
Å utelukke en mann du liker fordi han ikke står i telefonkatalogen er den dårligste grunnen jeg noen gang har lest!
(jeg forsvant derfra da jeg skulle på tv - litt føre var for å sikre nattesøvnen)

---
Jeg fikk et avslag en gang, så presterte jeg å sende en melding til feil person like etterpå, slik at hun jeg hadde fått avslag fra fikk melding tiltenkt en annen. Resultatet ble date med begge to :)

Skjult ID med pseudonym marini sø. 5 juli 2009 23:33

pgmp

Hvis du hadde opplevd det jeg har gjort, ville du nok ikke ha sagt at det var det dummeste du hadde hørt. Jeg vil ikke utsette meg selv for å møte en mann jeg ikke kjenner identiteten til, og som jeg vet er den han gir seg ut for å være.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 5 juli 2009 23:46 Privat melding

Det er en del menn som ikke er helt i vater, så jeg forstår skepsisen til marini. En løsning på telefonnummerproblematikken kan jo være å treffes kjappere på ett veldig offentlig sted. Hvis det ser greit ut, kan en ta personlige kontaktdetaljer etterpå.

Skjult ID med pseudonym Niq-a sø. 5 juli 2009 23:53

@martini

Nå er jeg vel og merke jente, men hemmelig nummer har jeg, og det gjør meg verken til det ene eller andre. Bare en person som har valgt å ha hemmelig nummer fremfor å være tilgjengelig for alle.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 5 juli 2009 23:57

Jeg har opplevd et par ganger at de ikke ville snakkes på telefon, men å treffes omtrent dagen etter.. ja, det var helt greit. ;)

Det er ikke en eneste persjon som har hengt seg opp i at mobilnummeret mitt er ett jobb abonnement. Jobben betaler det, og jeg bruker samme nummer 24/7.. Hvor skulle jeg behøve å være så harry og jålete at jeg må skaffe ett privatnummer i tillegg, og fly rundt med 2 telefoner bare for at ei skal kunne se hjemmeadressen min på ett nummer jeg ikke bruker? ;)

Er de så paranoide, så er de ikke noe for meg uansett nettopp fordi de er paranoide. Det sier noe om de som person, og det vil merkes i forhold også.

Skjult ID med pseudonym Spitch sø. 5 juli 2009 23:57

@martini
Tenk deg alle de mulighetene du ville hatt om telefonen var registrert på et STORT firma. Bare å gå inn til P-sjefen å få ham til å ordne tidsskjema for datene. Hadde vært enkelt ;-))

Jeg har en sånn merkelig greie at jeg ikke kontakter de med Skjult ID på forumet. Er jeg slem da???

og hva om, og hva om, og hva om.....

NB! Lite snev av paranoia er vel i bunn og grunn sundt her inne.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 6 juli 2009 00:01

@martini
Jeg aner ikke hva du har rota deg borti før, og jeg tror på ingen måte en oppføring i telefonkatalogen vil være noen garanti for at du ikke gjør det igjen. Tvilsomme folk kan like gjerne har telefoner registrert på andres navn. Har du først fått nummeret og noe skulle skje som fortjener en identifisering vil ikke politiet ha noe problem med å finne den juridisk ansvarlige for abbonementet (som oftest er det samme person som brukeren og dermed også samme navn som ville stått i katalogen, og i de tilfellene som det ikke stemmer kan den juridiske personen fortelle hvem brukeren er.)

Den eneste grunnen til å måtte kreve å få fullt navn på den man skal date er hvis man har behov for å sjekke vedkommendes selvangivelse for å avgjøre om han er verdt å møte!

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 6 juli 2009 00:03

@Spitch: Hvordan skulle du greid å kontakte en med skjult ID på forumet, lurer jeg på da...?

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 6 juli 2009 00:08

merkelig at ingen har tatt brukernavnet "skult id". (Jeg måtte sjekke!)

Skjult ID med pseudonym Spitch ma. 6 juli 2009 00:17

@Joques
Jammen hvis om, hvis om, hvis om og hva om...... og ironi, Joques..........

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 6 juli 2009 08:43

Typisk at sånne personer skal ødelegge for de fleste andre. Skjønner godt at jenter blir ennå mer skeptisk. Og det er jo synd for de med ærlige hensikter. Gi han et sort hjerte og glem han fortest mulig.

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 6 juli 2009 09:08

Til Ts..

Skjønner at du mister litt " piffen " når du får sånne svar tilbake.. Men som hmmm sier, sett svart hjerte, og glem hele fyren. Ikke deg det er noe galt med, men han som ikke kan oppføre seg.. han har sikkert fått mye avslag, så var det deg det gikk utover denne gangen..

Men når det er sagt må jeg nevne et par meldinger jeg fikk her om dagen også... :

- heisann til deg fra Holmestrand... det blir vel krise hvis du skulle få tak i en kjekk kar, for da kan du jo ikke eksponere deg her lenger noe som synes å være selve hovedanliggende for mange damer her.. ( hehe ikke spes hyggelig. Jeg svarer de fleste, men ikke denne )

- Jeg har ønsket meg meg en slik som deg til jul i mange år..........men det eneste jeg får er slike små tykke damer som kun tenker på en ting.. ( herregud er det mulig... dette er en tragikomisk melding syns nå jeg..)

Når disse meldingene er nevnt, må jeg bare avslutningsvis si at jeg får mye hyggelige og seriøse meldinger.

Ha en forts fin sommer, og kos dere med alle meldingene dere får..

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 6 juli 2009 09:53

Du store s.a.m.e ser ut til at du har fått en del rare meldinger selv...lol..

Skjult ID med pseudonym clu ma. 6 juli 2009 10:00

Fikk følgende melding i går : Hei. Ønsker å treffe deg for en kopp kaffe og et knull etterpå.
Det var jo reine ord for penga.

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 6 juli 2009 10:15

hahahaha... Jeg tror jeg ramler av stolen... Skulle nesten ikke tro det var mulig at folk skrev sånne meldinger til ukjente personer, men det er tydeligvis det. Fikk meg i alle fall en god latter nå... Men du verden hvor fri enkelte mennesker tillater seg å være..hahaha

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 6 juli 2009 10:31

Har fått mange rare avslag av menn fra andre nettsteder og hatt stalkere etter meg i årevis, men her på sukker har det ikke vært noe problem. Det kan selvfølgelig være pga at jeg bruker sorte hjerter hyppig, og sikkert mer enn de fleste her inne. Stort sett kan menn oppføre seg her inne, og har opplevd ved flere tilfeller den senere tid at de som jeg har gitt avslag har vært veldig hyggelige i meldingene. Ble i går kontaktet av en fyr som har kontaktet meg mange ganger her inne og tenkte kanskje han ikke husket at han har fått et avslag, men til svar fikk jeg:

" vet det,men du er norges deiligste dame da:) "

Så det finnes noen menn som kan være hyggelige. De som ikke kan oppføre seg har et stort problem. For noen av de kan de aldri forbedres dessverre hvis de ikke innser sine egne feil, men viktig å huske at de fleste menn kan faktisk oppføre seg..:)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 14:10

@clu...Han der skal ha en ting.. han er fullt ut ærlig om hva han vil fra første melding. :-) Før eller siden så treffer han nok på ei det fungerer på...hehe
Dette er mye mer realt, enn å gå rundt grøten og lure til seg ett nummer.

@linn1982: Det er kjedelig dette, men gifte menn er visstnok lette å gjennomskue tidlig. Tror ikke du leste mellom linjene på han. ;)

Skjult ID med pseudonym Niq-a ma. 6 juli 2009 14:35

@Clu.. Bedre å si det som det er, enn å kamuflere det i noe som ikke er ;)

Skjult ID med pseudonym clu ma. 6 juli 2009 14:48

@niq-a
Grei nok den meldingen ! Tok det ikke ille opp jeg. Valget ble jo bare OK eller nei. Så nå kan du bare gjette hva svaret ble.

Skjult ID med pseudonym Niq-a ma. 6 juli 2009 15:05

@Clu
Hehe.. Jeg tipper du ble så ivrig på å svare at du bommet på halvparten av tastene..ikke minst "send" knappen ;p

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 6 juli 2009 15:15

Imponert over siste innlegget ditt på Bok tråden. Hadde du den i hodet eller slo du opp, Ble litt nysgjerrig bare.
Men for å si hva jeg svarte : Takk for tilbudet men jeg tar ett skritt av gangen.

PS Kom på en artig reklame fra 50 tallet " Ta skrittet i dag, bruk Remingtom barbermaskin".ler

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 15:34

@linn1982: Og jeg som har gått og trodd at du var blond hele tiden. ;-) Neida.. mente ikke det. :) Du hadde uflaks da. Neste gang så dater du noen som er ferdige med tidligere forhold. Det er en grunn til at de fleste krever det.. plutselig så går de tilbake, men det er også andre grunner til det. Det er selvsagt noen som kan juge og si at de er ferdig med eksen, men ikke er det også. ;-) Peace? ;-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 6 juli 2009 16:24 Privat melding

De aller fleste jenter, 99% som er innom profilen min setter sort hjerte på meg uten at jeg har skrevet med dem eller de til meg..så hvorfor ikke bare gjøre som dem istedenfor å sende avslag.

Skjult ID med pseudonym amadeusM ma. 6 juli 2009 16:27

Kanske du skal skrive til dem Stein..ler

(mann 33 år fra Oslo) ma. 6 juli 2009 16:37 Privat melding

Nei da får jeg ikke svar, jeg har alltid fått hyggelig oppmerksomhet av jenter på fester og utesteder eller sosiale omgivelser men på nettet, nothing hehe.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 17:51

@82Modell(Linn): Stol på tøffe tøflus! ;-) Mvh. John Blund

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 6 juli 2009 17:55

@SteinR
Hadde jeg vært 40 år yngre hadde jeg bedt deg på en tre retters middag med dessert :-))

Skjult ID med pseudonym Niq-a ma. 6 juli 2009 19:48

@Carmina
Haha.. den var fin den 50-talls reklamen.
Ang boktråden så var det litt morro at du brukte akkurat det sitatet, for jeg hadde det i bakhodet selv litt tidligere på dagen når jeg leste tråden, men var litt usikker på om jeg husket det rett. Forfatteren derimot husket jeg :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 6 juli 2009 20:00 Privat melding

Det var hyggelig sagt Carmina :) mitt poeng var at det er ingenting å ta seg nær av en svart drops hehe

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 20:10

Jeg tar meg ikke nær av de sorte hjertene. Jeg er vel snart oppe i 80 sorte hjerter nå etter siste telling. Interessant å se hva slags mennesker som mener de ikke er kompatible :D

Skjult ID med pseudonym ceci ma. 6 juli 2009 20:13

@wintermute
Hvor går du inn for å se alle som har satt sort hjerte på deg?

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 6 juli 2009 20:17 Privat melding

Jeg har vært i kontakt med noen av de selv gitt. En kar kontaktet meg på chaten og han virket helt ok så jeg takket ja. Etter 2 min fikk jeg en telefon og skrev at jeg ble opptatt i tlf et øyeblikk. Han fortsatte med at han måtte komme seg avgårde, jeg fulgte opp med at han kunne sende meg en mail senere da jeg måtte få ta denne samtalen på tlf. Videre skrev han at han var på jobb og ikke hadde nett hjemme. For meg blir dette masing da jeg tydelig hadde skrevet at jeg ble opptatt i tlf. I samme slengen ga han meg nr sitt og ville ha melding på denne. Jeg skrev bare ok da jeg ble litt lei av mas. Skrev en mail til han med en gang hvor jeg beklaget at han ikke fikk sms og at jeg syns det var for tidlig å utgi noe så personlig som tlfnr, som igjen er å utgi navn og adresse, og ytret ønske om å fortsette med sukkermail.
Da fikk jeg beskjed om at det kunne jeg sagt med en gang så hadde han sluppet å vente på melding. Ok, jeg ser den, my bad.
I tillegg spurte han hvorfor det var tidlig å utgi nr. Hallo? Sier ikke det seg selv??
Jeg beklaget at han ventet og forklarte at jeg ikke kunne vite om han var en gærning selvom jeg ikke trodde det.
Da fikk jeg mitt pass påskrevet og fikk følgende:

Ok, men da passer vi nok ikke sammen.
For meg er det viktig at jenta er modig/normal nok til å ville gi litt av seg selv, samt gi et signal om at hun faktisk er den hun utgir seg for (dessverre er det et klassisk trekk ved dem som lyver her inne at de ikke vil gi ut personlig info).

Så jeg er verken modig eller normal og dessuten juger jeg visst så det renner av meg fordi jeg ikke vil gi tlfnr mitt til en vilt fremmed kar..
Er ikke første gangen jeg har vært ute for sånne reaksjoner..
Men likevel tror jeg det er et fårtall av de der ute og takker sukker for de sorte hjertene. Selvom det var jeg som fikk et denne gangen ;)

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 6 juli 2009 20:21

Sort hjerte ?.Er det det samme som å si " Ikke interessert" ?

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 6 juli 2009 20:30

Jeg har satt sort hjerte på drøssevis av profiler som er interessante som bare det, men bor feil sted. Så alle sorte hjerter betyr ikke "uinteressant"! Regner med jeg har fått en hel del sorte hjerter selv, men gidder ikke se etter. Hvorfor fokusere på de som ikke vil ha meg?

Jeg har også fått så huden flagrer fordi jeg ikke vil gi ut tlfnr. Hans argument var at jeg hadde fått hans(jeg hadde ikke bedt om det, han har hemmelig nummer), og at jeg tydeligvis var en player og ikke til å stole på. Vel, ikke meg som er playeren av oss to...

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 20:36

@ceci: Du går inn på online-lista, og velger å vise "Alle menn/kvinner". Så må du klikke deg inn på profilen til de som er satt til "ingen match", og se om de har satt deg til 'ikke interessant'. Man må altså lete litt, men det er forholdsvis lett å finne, f.eks hvis du ser profiler du tidligere har vært inne på, og som nå står til 'ingen match'.

I begynnelsen satte jeg masse sorte hjerter, men har fjernet alle disse nå. Synes det blir feil å karakterisere noen som ikke interessante på grunnlag av tekst og noen bilder. Folk bruker dette for å sortere vekk uaktuelle kandidater, men det er jo egentlig et fåtall som egentlig er potensielle kjæresteemner, så om jeg skulle sette stempel alle som ikke fyller kriteriene, så hadde jeg ikke gjort annet her inne. Så nå setter jeg bare på de på som har satt på meg først, eller ekstremt plagsomme tilfeller.

Skjult ID med pseudonym Niq-a ma. 6 juli 2009 20:44

@frøkenfran
Jeg lurer på om menn som denne karen her hadde ment det samme om det var dattera hans som satt på nettet.. Spørs nok om det ville blitt en ganske annen sak ;)

Jeg tar mine forholdsregler selv og det har jeg alltid gjort. Den mann som ikke fatter hvorfor har større problemer enn meg. Det er flere ganger at jeg har fått mail fra menn her inne som jeg har blitt nysgjerrig på, men så snart jeg svarer mases det om msn adresse og telefonnummer. Presset blir brått litt for stort litt for fort, og jeg trekker meg da unna. På mine 31 år har jeg erfart nok til å vite at alle menn ikke er snille og greie, og ikke alle sjanser man tar er verdt å ta..

Å være kvinne er ikke det samme som å være mann, noe oppadgående menn også vet og forstår.

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 6 juli 2009 20:47

@Niq-a
Du har et godt poeng der.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 20:47

@Pixie: Glem det han har sagt...Han er bare irritert fordi han er usikker på seg selv, og det gjør han utålmodig. Du er mye bedre enn han tror. :-)

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 6 juli 2009 21:14

Selv om dette ikke er tema som TS tok opp så er jeg positiv til sorte hjerter. Det gjør det enklere å finne noen. Sist jeg tok telling var det over 22 000 sorte hjerter jeg har gitt, og det over en lang periode. Slitsomt...JA. *ler*

Selvfølgelig kan det være mange flotte menn jeg går glipp av som f.eks. de profil løse helt uten tekst og bilde, og JA jeg vet at noen av de har gode grunner til å være så anonyme. Likevel velger jeg de bort ettersom jeg har valgt å ikke være anonym på nettet og vil finne noen som har samme synet på det som meg.

Det er mange grunner til hvorfor man velger å sette et sort hjerte, og ingen jeg har funnet av interesse har satt sort hjerte på meg hittills. Hadde derimot noen likevel gjort det hadde jeg respektert det og det er jo deres valg og ikke mitt, og vet om 3-4 stk. som har satt sort hjerte på meg. Av og til er det null match og det vet man før man har pratet med personen. Det kan være meninger man yttrer på forumet, profilen og bilde m.m. Da slapp jeg å sette sort hjerte først og jeg ble bare lettet . Vil kun ha kontakt med noen der man har et genuint interesse i å bli kjent med hverandre.

Det kan være at enkelte av de jeg har satt sort hjerte på er av typen som er ufin i sine avslag, men heldigvis har jeg hatt fåtall av slike ting når jeg har vært her på sukker.Det var mest det første året, men jeg har vært mye til og fra her på sukker.

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 6 juli 2009 21:32

22.000???

Hvor mange med match over 70 hadde du i utgangspunktet???

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 21:33

jeg mener 'seriøst', at hvis du har satt 22.000 sorte hjerter, så bruker du mer tid på å sortere vekk uaktuelle kandidater enn det du gjør på å finne en kjæreste. Overfladisk er det første som slår meg, når du mener at blant disse 22.000 så finnes det knapt noen "flotte menn".

På den annen side, så er vel sjansen stor for at jeg er blant disse 22.000, og det bør jeg vel egentlig bare være glad for.

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 6 juli 2009 21:35

jeg er helt sjokka !!!

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 6 juli 2009 22:02

@wintermute

Jeg vil heller si at jeg vet så godt hva jeg vil ha og ikke. Overfladisk blir noe feil. Jeg ser på hele profilen og helheten. Det er bare at jeg er kun interessert i å bli kjent med noen rundt min egen alder og ikke 15 år yngre eller 15 år eldre. Noen like interesser og hva man søker i livet osv. Der går veldig mange bort og det samme når det kommer til de uten bilde og tekst i profilen. Har ganske mange igjen på lista, men da slipper man å kaste bort tiden til evnt. potensielle kandidater som håper på å bli kjent. Da kan de heller bruken tiden på andre enn meg.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 7 juli 2009 00:18

Jeg må le her. Her legger jeg ut at alle er så hyggelig inntill en ung fyr blir noe sur på meg fordi jeg ikke tar kontakt eller initiativ til kontakt. Han sier ikke noe stygt, men ble noe kort og sur. Han er 15 år yngre og selvfølgelig ikke i min målgruppe som er 35-40. Noe bitter fordi jeg ikke har tatt kontakt selv om han har sett meg pålogget, men prøvde å si at jeg er ikke helt typen som tar initiativ heller og gjør det først når jeg har blitt bedre kjent. Har nok med å svare de som sender meg melding. Da fikk jeg dette svaret:

skjønnner. lykke til i livet :) adios

Han satt sort hjerte like etter *flirer*

Hadde kun snakket vennskapelig. Slik man kan prate med en nabo.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 7 juli 2009 00:28

ser ikke helt problemet her? han hadde forhåpninger om at du var interessert, men når han endelig skjønte at det var uaktuelt, så sendte han en hyggelig melding hvor han ønsket deg lykke til videre...mener du det beste hadde vært om dere fortsatte å prate som "naboer"?

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 7 juli 2009 00:31

@wintermute

Nå hadde jeg fra første kontakt sagt i fra at han ikke var i min målgruppe, men vennskapelig var helt greit for han. Hvis man da er såkalte venner på nettet så mener jeg at han overreagerte og ble furten. At han da fikk forhåpninger er ikke mitt problem ettersom jeg sa ifra fra dag en. Skjønner?

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 7 juli 2009 00:44

tja, det er litt naivt å tro at han faktisk var ute etter å bare å være nettvenn når han tok kontakt fordi han var interessert i deg på en annen måte. At det ikke er ditt problem er korrekt, men når du heller ikke sendte han noen vennskapsmailer, så var det jo ikke noe å snakke om. Begge var uinteressante for hverandre, og dere slapp å kaste bort mer av hverandres tid.

Selv kutter jeg forøvrig alltid kontakten så snart jeg får høre "men det er alltid hyggelig å treffe nye folk og få venner!". Menn og kvinner lever virkelig på forskjellige planeter :D

Skjult ID med pseudonym ceci ti. 7 juli 2009 00:53

@wintermute
takker for tipset. Dette var jo nesten litt morro tidtrøyte å se gjennom ingen match listen.
Har ikke gått gjennom alle ennå, men foreløpig bare 2 som har satt sort hjerte på meg.....det var ikke så værst synes jeg :)

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 7 juli 2009 00:56

@wintermute

Jeg tolker ikke alle menn til min favør som tar kontakt med meg, og jeg vet mange menn kun er ute etter å prate litt vennskapelig. Jeg måtte bare le ettersom det ble noe komisk synes jeg og jeg forsto han la mer i det enn hva jeg gjorde, men jeg hadde forstått han mer hvis jeg faktisk la opp til det. Det er det som er poenget her..:)

Det siste du skriver kan jeg forstå, men det er aldri noe jeg sier faktisk..:)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 7 juli 2009 01:04

@ceci: ja det er faktisk litt underholdende. Jeg har oppdaget to nye sorte hjerter i kveld, selv. Egentlig så er det veldig interessant å se hva slags mennesker man ikke passer med, så kan man kanskje "justere siktet" litt, men jeg finner liksom ikke noe mønster. De som setter røde/gule hjerter på meg går over hele skalaen, og det samme med de sorte. Har vel et sånt utseende og profil man enten liker eller hater :P

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 7 juli 2009 02:19

@seriøs
Du kan umulig være særlig seriøs om du setter sort hjerte på profiler uten tekst og bilde. Det er mange som tar relasjonstesten en kveld, og fyller ut resten noen kvelder sender. I mellomtiden har du altså dømt en person som uaktuell partner fordi han ikke sitter på sukker hele kvelden.
Forøvrig må du nok ha besvart relasjonstesten i "jeg tar hvem som helst"-stil.

(Jeg har ca 2050 matcher totalt, har satt ca 10 sorte hjerter, og har altfor mange "ingen match" til å gidde å se etter noen som har satt sort hjerte på meg.)

Skjult ID med pseudonym Niq-a ti. 7 juli 2009 02:58

Er visst helt utenfor normalen jeg, hehe.. Har ikke satt et eneste sort hjerte på noen som helst og har i allefall ikke tenkt å bruke tid på å finne ut om noen har satt på meg. Er det ikke nok å bare ikke være interessert? Hvorfor kategorisere? Mulig jeg har altfor kort fartstid her inne og har misset et viktig poeng!? :p Har nå uansett ingen store planer om å bli så lenge at jeg må underholde meg selv med å telle hjerter i ulike farger. Etter klokkeslettet å dømme har jeg hatt mer enn nok med å telle sauer uten at DET førte til imponerende resultater.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 7 juli 2009 11:49

@pgmp

Merkelig tolkning av det jeg har skrevet. Så de som ikke prioriterer å ha bilde eller tekst i profilen sin over en lang periode er mer seriøse enn hva jeg er, og må bare le av den tolkningen. Dette er jeg så uenig med deg i. Hvis man faktisk er seriøs i sitt søk etter en livspartner på nettet så kan man ikke være anonym er min mening. De som er det er oftest ute etter et eventyr og noe useriøst mer enn de som faktisk har bilder og tekst.

Det går lang periode før jeg faktisk setter et sort hjerte og stort sett når de har vært innom profilen min.

" Forøvrig må du nok ha besvart relasjonstesten i "jeg tar hvem som helst"-stil. " Dette er også bullshit, men jeg antar at det er mange menn der ute som ikke er ærlige i sin relasjonsprofil eller er særlig reflekterte om seg selv.

Når du har så liten match med damer her inne så enten er det fordi du har mange absolutte krav eller så er det fordi mange det står null match på så kan du anta at det er noen som har satt sort hjerte på deg. Det vil jo bare gjøre ting enklere for deg slik at du finner noen som faktisk liker deg.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 7 juli 2009 11:59

@fakinsupah

Det er nok mye mindre tid jeg bruker på det enn 30 sek i snitt. 5 sek. er nok mere riktig ettersom noen bruker man lengre tid enn med andre. Jeg er nok veldig fokusert på hva jeg vil ha og ikke mer enn hva mange andre er tydeligvis, og etter en liten periode her inne med mange uaktuelle kandidater som stadig sendte meg melding så startet jeg med å gi sorte hjerter. Vil heller maile noen som jeg faktisk er interessert i og ikke omvendt. At du og andre da fordømmer bruken av sorte hjerter får være opp til deg, men jeg er ikke på sukker for bare å ha det gøy. Nå er ikke jeg den typen som luker de aktuelle mannfolka inn heller og det trenger jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 7 juli 2009 12:45

@fakinsupah

Ok. Trodde du var i mot sorte hjerter. Har vel aldri tenkt på antallet, men tok en kikk for en liten stund siden og hadde da passert 22 000. Sikkert mange av de som ikke er her ennå eller som har flere profiler.

Ha en fin dag du også..:)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 7 juli 2009 16:04 Privat melding

Sorte hjerter gjør at jeg vil ha lakris!

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 7 juli 2009 17:39

@seriøs
Hvis du vet så god hva du vil ha burde du være i stand til å svare mer spesifikt på relasjonstesten slik at det faktisk er dem du får frem. Min besvarelse gir få matcher og det er jo hele poenget med testen - at man skal få filtrert bort de som ikke matcher og kunne konsentrere seg om de som har størst potensial til å være den rette. Selv med mine relativt få matcher tar det lang tid før jeg har rukket å skrive personlig til alle som har en intressant profil. I et perfekt matchingsystem ville alle hatt kun en match hver og sukker hadde blitt tomt for medlemmer....