Alle innlegg Sukkerforum

En kvinnes kropp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sannah ma. 6 juli 2009 00:51

Jeg er ei vanlig dame. Helt vanlig. Noenogtredve år. Ikke spesielt pen eller stygg. Mange syns jeg er søt. Noen kilo for mye, etter normen. Det er det mange som ikke liker, og det har jeg heller ikke noe problem med. Kiloene kan jeg trene vekk. Bare jeg gidder.

Det som plager meg, er dere menns forventninger til kroppen min. Jeg har født to barn. Det har satt spor på kroppen min, spor jeg ikke kan trene eller operere vekk. Du som er mann over 30, vil du droppe meg fordi jeg ikke er like fast i fisken som da jeg var ung? Hva tenker du om strekkmerkene mine? Hva tenker du om at puppene har ammet to barn, og er litt slappere enn de du ser i magasiner og på film?

Jeg vet at jeg er god nok - inni meg. Men utenpå vet jeg ikke om jeg duger.

Er det håp for oss vanlige jenter, som har brukt kroppen vår til det den er laget for?

Skjult ID med pseudonym staples ma. 6 juli 2009 01:01

JA!

;o)

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 6 juli 2009 01:04

TS, du berskriver deg selv som en våken elegant gjennomsnittlig kvinne,
om du skinner positiv avslappet og fornøyd og ser muligheter fremfor begrensninger.
frister du de våkne skapninger av det motsatte kjønn, ikke plage deg med de kritiske av de mest kritiske blod-røde konservative gutta i sin snevre hermetikkboks med et bittelite kikkehull..
nyt dine positive skjulte egenskaper så skal du se....

Skjult ID med pseudonym staples ma. 6 juli 2009 01:05

hmm utdype litt kanskje:

Nei, jeg vil ikke droppe noen på grunn av fisken....

Ja, det er håp!

(Er vel ikke alle menn som er like barske som modellene i magasiner heller)

Skjult ID med pseudonym lille meg ma. 6 juli 2009 02:08

Sannah!!

SELVFØLGELIG er det håp for deg også. For en så reflektert dame som deg, er vel ikke så veldig interessert i de overflatiske fyrene som kun ser på kroppen og ikke evner å se hvem DU er på innsiden?

Du vil vel ha han som ser på akkurat deg som verdens vakreste, og som, en tidlig morgen uten sminke og med håret til alle kanter holder deg i armene sine, ser deg dypt inn i øynene og forteller deg akkurat det - at DU er verdens vakreste!!

Nei, alle de andre vil du ikke ha, så dem er det ikke så farlig med!!!

Det er håp for deg, akkurat sånn du er!!

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 07:40

Det er bare illusjon at alle fokuserer så mye på kropp. Det er ikke noe galt med deg, og det er håp.

Har selv funnet ei med noen kilo ekstra, og hun er ei prinsesse for meg.. Liker å ha litt å ta i jeg. ;-)
Det er flere bare på forumet her som ikke bryr seg så mye om ei er fyldig eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Mann1972 ma. 6 juli 2009 08:04

Et par strekkmerker og pupper som er "litt slappere enn de du ser i magasiner og på film" er helt OK.

Fedme er derimot ikke OK.

Mitt inntrykk er at jenter generelt bekymrer seg alt for mye for strekkmerker og alt for lite om fettet sitt. Vi menn presumere at feite damer er late, udispiplinerte og dumme. Tilsvarende gjelder ikke for jenter med strekkmerker.

Mitt råd til deg er derfor å få bort det overflødige fettet og glem strekkmerkene.

Skjult ID med pseudonym Jippi! ma. 6 juli 2009 20:33

Hvis alt dette er topp, hva fa.. har jeg jobbet med å få den perfekte kroppen for da???? ;-)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 20:44

Det er en smaksak, men det kommer også an på hvilken aldersgruppe du er etter.

Skjult ID med pseudonym Akvarel ma. 6 juli 2009 20:51

Mye å si at dama er sikker på seg selv også. Møtte en dame som var fin som få, Men hun hadde relativt store pupper, så så hun hadde noen strekk merker rundt puppene. Jeg brydde meg fint lite, men merket hun stivnet helt til når jeg skulle ta av henne BHn. Så jeg stoppet der selv. Så viktig at hun er fornøyd med seg selv.

Minner meg litt om et engelsk ordtak jeg hørte. Who wants 72 virgins!!? Rather give me 72 slutty women who know what they are doing ;)

Skjult ID med pseudonym g ma. 6 juli 2009 21:02

Etter å ha slanka bort 10-15 kg er huden min litt for stor, så kroppen min kommer aldri til å bli stram på samme måte som hos en som alltid har vært slank. Puppene mine bærer preg av å ha minka to cup'er. Det bryr meg mye i innledningsfasen, da jeg selvsagt vil se så bra ut jeg kan for ham. Men stort sett driter jeg flatt i hvordan jeg ser ut, jeg kan godt surre rundt naken selv om han er der. Selvsagt er det ikke alle som tenner på kroppen min, men de som gjør det får ei dame som fokuserer 100% på partner og har det gøy! Så innstilling er alt, er man avslappet til seg selv og fokuserer på å nyte og slippe seg løs har det ikke så mye å si at puppene henger litt eller magen har en valk. Men jeg må si at jeg sjelden tar kontakt med menn som tydelig er opptatt av eget utseende med tanke på trening og klær, fordi sjansen er større for at disse vil se mine flaws som et problem!

Skjult ID med pseudonym HUNK ma. 6 juli 2009 21:05

Jeg syns damer bare modnes med årene og blir bedre og bedre. Strekkmerker og slappere pupper er naturlig, hvertfall etter en kroppslig påkjenning som to graviditeter samt at du har hatt barna "hengende" i puppene i ca 2 år! Skulle likt å sett en mannskropp bli utsatt for den samme påkjenningen og resultatet av det :-)
Du burde være stolt og virker stolt av kroppen din! Jeg vil ikke ende opp med en Dorte Ska(ll)pel! Ære være den naturlige modningen av kvinnekroppen!

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 21:12

Jeg har snakket med Dorthe Skappel i virkeligheten, og hun ser utrolig fin ut men det er ikke en dame jeg kunne tenkt meg å være sammen med for fremtiden. Foretrekker naturlige damer som ikke bruker alle mulig triks for å se HOT ut. Har ett bilde av bare meg og Dorthe, og hun er nærmere 1.90 eller noe. ;)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 21:14

...men hva med dine egne krav, Sannah? Det er jo ikke akkurat mangel på menn her inne med både valker og bilringer som aldri får en eneste mail. Hvorfor tar du ikke kontakt med disse? Når du får tenkt deg om, så er du kanskje en smule overfladisk selv?

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 6 juli 2009 21:16

Hmm... dette lukter litt av bullshit gutter.. ;-)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 21:20

@Wintermute: Den satt som ei kule. ;-)

@Sunbum: Kan du si hva som lufter? :-)

Skjult ID med pseudonym Sannah ma. 6 juli 2009 21:21

@wintermute: Jeg foretrekker faktisk dem med litt ekstra på kroppen. Samtidig er kropp ikke avgjørende for meg, jeg har vært sammen med menn av veldig forskellige størrelser.

Det som betyr noe, er hvor morsomme og oppegående de er, - samfunnsengasjement og latter, nærhet og kos.

Jeg har ikke beskyldt noen for å være overfladisk, jeg bare innser at for mange betyr kropp veldig mye.

Men.... Jeg skriver ikke til noen som ikke skriver til meg først. Jeg besøker profilen deres, og satser på at mennene skriver til meg. Feig? Ja, det kan du vel si. Overfladisk? Niks.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 21:50

@sannah: Der har vi kanskje problemet? Folk som er tilsvarende usikre på kroppene sine, kvier seg kanskje for å ta kontakt, fordi de er redd for enda et avslag? Skal det skje noe, så må du nok antageligvis vise litt initiativ selv. Dette er tross alt 2009 og ikke 1950.

Skjult ID med pseudonym Sannah ma. 6 juli 2009 21:51

Jeg får masse post, så det er ikke problemet.

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 6 juli 2009 21:52

Det siste som blir diskutert her har jeg diskutert med flere av mine venninner, og man har jo ulike erfaringer i forhold til menn man har vært i forhold med og datet osv. Man kan ikke generalisere og si at dette gjelder alle, men ble noe sjokkert når det kom frem at samtlige venninner som er en 7-8 stk. har noe lik erfaring til enkelte menn. Der kom vi frem til at de menn ( enkelte og ikke alle ) som er mest kravstore i forhold til kroppen på dama og utseende er menn som har litt for mye selv og som selv sliter med selvtilliten i forhold til egen kropp og eget utseende. Oftest var de over 35, da de yngre gutta ikke er så kravstore. De bryr seg fint lite om at dama kan ha spiseforstyrrelse.

Jeg har selv gått opp og ned i vekt opp gjennom årene. Aldri vært feit eller fått høre det, men kraftig. De gutta som er kjekke og veltrente har hele veien likt meg for den jeg er og kommet med komplimenter, men de overvektige gutta har sett en annen vei inntill man har blitt slank. Jeg selv foretrekker en mann som heller har litt for mye enn for lite, men har dårlig erfaring med de ettersom man må passe vekten hele tiden.

Har et godt eksempel fra det virkelig liv. En fyr jeg har hatt et til og fra forhold til i løpet av de siste 7 årene. Det er ingen match når det kommer til kjæreste materiale, men som venner/elskere så fungere det mer enn bra. Det har ihvertfall gjort det hittills Jeg avsluttet det for 2 år siden, og plutselig tar fyren kontakt igjen og er rimelig snurt fordi jeg er nå blitt den slanka og flotte dama i følge han. Det synes ikke jeg selv og mener jeg er ganske så gjennomsnittelig i kroppen, og det står også på profilen min.

Han vil ta opp tråden igjen pga det, og føler seg noe snytt at han aldri har fått oppleve meg når jeg ser best ut, og dette er hans ord selvfølgelig. Han mener han gir meg kjempe kompliment, men jeg sitter ikke med den følelsen.

Jeg måtte si til fyren at han bør kanskje se seg selv i speilet før man kritiserer andre ettersom han har hele veien hatt litt for mye selv, men jeg har aldri sagt noe på det ettersom det har ikke spilt noen rolle for meg. Han tok kritikk på det, men mener selv at nå er han også i sitt topp form og ser best ut. Uff...jeg synes det blir for overfladisk. Jeg må like personligheten og det er jo helt tydelig at han og jeg er veldig forskjellige selv som venner/elskere. Er det vanlig at det er slik eller er det bare jeg som er noe gammeldags?

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 6 juli 2009 22:07

Er du gammeldags seriøs så er jeg det også, kjenner meg igjen i mye av det du skriver!

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 6 juli 2009 22:13

@ seriøs, måtte le litt nå. Opplevd lignende selv, hatt kjærester som har vært opptatt av idrett og trening men samtidig foretrukket at jeg hadde "litt å ta i" - og nye bekjentskaper som har målt meg kritisk opp og ned mens de selv sitter der med dobbelthake og kulemage :o) Artig.

Skjult ID med pseudonym Pops ma. 6 juli 2009 22:19

Hvorfor er man så innmari opptatt av kropp og utseende? Det viktigste er at man trives med seg selv og har det bra, slutt å bry seg om hva andre syns og mener, da har man det så veldig mye bedre med seg selv. Noen er tjukke, noen er tynne, noen liker ditt og noen liker datt. Sånn er det bare.
Mulig jeg er litt inhabil da jeg selv er god og fyldig, men jeg har akseptert meg selv som jeg er, ikke at det betyr at jeg ikke er opptatt av å være i form, eller gå ned i vekt, men jeg har ett passe avslappet holdning til det, . og er rimelig trygg på meg selv, og utstråler nok dette og får masse komplimenter.
Folk for ta meg som jeg er, hverken mer eller mindre :))

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 6 juli 2009 22:21

@Tom Tom

Dette her gjelder mest Oslo, og ikke så mye hjemtraktene der jeg egentlig er fra. Jeg skriver jo at dette gjelder ikke alle, men enkelte menn og mulig det er tilfeldig. Jeg er ingen sylfide sånn sett. Mener selv jeg er gjennomsnittelig slank med former, og kan aldri bli en sylfide ettersom da mister jeg helt fasongen. Naturlige former har jeg alltid hatt og det er endel av meg.

Hva som er riktige proporsjoner avhenger jo av øyet som ser. Hvis man f.eks. kommer med hvem som gjennom tidene har hatt den mest perfekte timeglassfigur i følge mål så sier endel eksperter at det er Marilyn Monroe. Det kan jeg være enige i, men mange flotte damer med timeglass figur av nyere dato. De damer med timeglassfirgur er også kjent for å ha formene på de riktige stedene.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 22:26

@seriøs: Jeg kom til å tenke spesiellt på 2 av kameratene mine, så jeg deler ditt syn. ;-) De har rimelig slanke damer begge to. ;-)

Det er forresten er en ting jeg har lagt merke til med overvektige menn med kulemage....De tror de er utrolige sexy og deilige, og mener at de er guds gave til alle kvinner. ;-)

Jeg har normal kropp uten en eneste kilo for mye. Magen består av muskler og er fettfri.
Jeg liker best fyldige damer. Det vil si damer med noen kilo ekstra som har kvinnelige former, med riktige proporsjoner, og med kiloene jevnt fordelt overalt. For meg, så er det en veldig deilig og perfekt kropp. ;-) Liker også slanke damer, men de må ha kvinnelige former. Ei dame med guttekropp tenner ikke meg. Da snakker jeg om en del modellkropper f.eks.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 22:32

@Linn.. Hvis det ikke var for at du var for ung for meg, så skulle jeg sendt deg melding forlengst. ;-)

Bodybuilder damer er turn off! De er altfor mannlige etter min smak. ;)

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 6 juli 2009 22:49

@Tom Tom og linn

Jeg liker ikke store mager på menn selv og det er ikke sexy, men litt mage/sideflesk gjør ingenting. Har vært sammen med menn med vaskebrett mage og kan ikke si det er så veldig behagelig å ligge på, men hvis jeg hadde falt for noen så hadde jeg ikke brydd meg om det.

Noen liker bodybuildere og andre ikke. Jeg synes ikke det er flott selv og det er ikke spes. feminint på damer. De mister fasongen og får kantete kropp.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 23:13

@seriøs: Det høres fornuftig ut det. :-) Jeg har ikke sett etter perfekt kropp heller, fordi jeg har hatt mer enn nok med å lete etter det rette indre. ;-) Skal man ha i pose og sekk, så må man kanksje holde på i flere år. Jeg er slik at jeg liker de fleste jeg ser jo mer jeg ser de, og derfor har jeg hatt lav terskel på utseende om det indre har vært topp.

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 6 juli 2009 23:32

@Tom Tom

Har nok i yngre årene sett etter det perfekte og skal innrømme det. Det er selvfølgelig personligheten/ det indre som virkelig betyr noe, men man må også kjenne en tiltrekning ellers kan man like godt bare være kompiser.

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 7 juli 2009 00:25

;-) ....mange av oss eldre ser vel etter ei som deg Linn, og det er vel derfor du får komplimenter fra oss.. ;-) Jeg er 10 år eldre enn deg for å ha nevnt det. ;-)

@seriøs.. Man kan bli mer og mer tiltrukket av noen man ikke føler tiltrekning til med en gang.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 7 juli 2009 00:32

jepp, linn er ei fin jente. Tipper at om hun ikke hadde bodd ute i bushen, så hadde hun ikke vært her inne nå :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 7 juli 2009 00:36

Ja, det er hun ;-)..Hun bor bare rundt 6 mil fra meg ser det ut som på kartet, så avstand hadde ikke vært noe problem. ;-) Hun bor i bushen om vinteren og ett overbefolket område på sommeren. ;-) Det er ett turistområde som Stavern osv. Bra på sommertid, og en kirkegård på vinteren. ;-)

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 7 juli 2009 00:38

@Tom Tom

Helt feil når det kommer til denne damen. Slik fungerer det ikke for meg. Enten skjer den tiltrekningen umiddelbart eller så uteblir den. Jeg blir sjelden tiltrukket av menn og der er jeg veldig sær. Slik har jeg alltid vært og tvilsomt at jeg vil endre meg der, og det er ikke noe jeg kan gjøre noe med dessverre...

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 7 juli 2009 00:43

@seriøs: Jeg forstår hva du mener, og alle blir ikke tiltrukket på samme måte..Jeg respekterer det du sier. :-)

Jeg tror Linn blir litt satt ut av oss. ;-)
10 år er ikke så ille, men jeg er over maks grensen din uansett. ;-)

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 7 juli 2009 00:49

@Tom Tom

Der er jeg uenig med deg, men mulig vi snakker forbi hverandre. Det går år mellom hver gang jeg føler en virkelig tiltrekning, og det kan jeg ikke si gjelder de fleste mennesker jeg kjenner. Alle som kjenner meg sier jeg er ekstremt sær på det området. Vet min søster også er av samme type. Ingen av oss er typisk norske av hverken personlighet eller utseende.

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 7 juli 2009 01:01

@Linn: Jeg tror vi hadde møttes på halvveien. ;-)

@seriøs: Det var jeg som formulerte litt feil, og jeg beklager det. ;-)

Ha en god natt og sov godt folkens! :-)

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 3 sep. 2009 10:48

Vis en mann ikke kan elske deg for den du er. Da er han ikke verdt forsøket å bli kjent med engang. Jeg har ikke slike preferanser til det motsatte kjønn. Det viktigste er at man trives i hverandres selskap og er lykkelige sammen. Jeg har lest mange tråder her inne med flere svar på dem. Men må si en ting at folk er for kravstore. Man skal ikke ha noen forventninger til noen før man møtes. Det er da man først får se om man liker personen. Å legge opp smørbrødliste før man møtes er idioti. Da kan dem takke seg selv for at dem er single. Men folk er opptatt av idealer og idoler nå til dags. Brad Pitt og Britney Spears er formodeller som kjæresteobjekter. Det blir bare med drømmen. Folk bør være idealistisk av å finne kjemi fremfor et hav av ønsker.

(mann 29 år fra Oslo) to. 3 sep. 2009 11:06 Privat melding

Enig med deg Xradon. Sålenge personligheten er på samme nivå som deg og utseende er sånn nogenlunde, så spiller ikke resten noe rolle. Dessverre så er det ingen jenter på 20 som tenker slik !!! Skulle vært "Noenogtredve år" så jeg kunne snakket litt med trådstarter : P