Alle innlegg Sukkerforum

Hjertebom

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøken ma. 6 juli 2009 13:19

Etter å avsluttet et elskerforhold som har strukket seg over 11 år, dvs felles single perioder, ramlet jeg innom profilen hans her på sukker. Greia er at den siste tiden har jeg ønsket mer enn sex fra fyren. Tror det egentlig handler om at jeg er kjærlighetsnøden og blanda kortene litt. Vi er ingen god match på annet enn fysisk kjemi. Han har såra meg mye i det siste og i går sa jeg endelig hadet. Så slo skjebnens ironi inn og jeg havna på hans profil som ikke har profilbilde, men album. Tenkte være lur og sette sort hjerte med en gang så han ikke kunne se min. Også gjør jeg noe så dumt som å bomme med pila og trykker interessant. Retta opp feilen fortere enn svint, men han får vel likevel en melding om at noen har merket som interessant. Så da er spørsmålet om han ser at det kommer fra meg?
Og selvom dette ble aldri så kleint så kan jeg jo ikke gjøre annet enn å le heller..

Skjult ID med pseudonym HUNK ma. 6 juli 2009 13:23

Ler med deg :-)

Skjult ID med pseudonym frøken ma. 6 juli 2009 13:47

Godt å kunne spre litt latter her. Jeg er jo kjempefornøyd over å gi fyren inntrykk av at jeg er klin hakke gal stalkerbitch!
Jeg banner litt midt oppi all latteren...

Skjult ID med pseudonym charmy68 ma. 6 juli 2009 16:24

Uffda...hehe. Jeg har bomma noen ganger selv i det jeg skal sette et sort hjerte, men heldigvis aldri noe pinlig som det du forteller her. Tror ikke de kommer inn på profilen etter man har satt sort hjerte, og da må han vite nicket ditt hvis jeg ikke tar helt feil her?!

Han kan forresten ikke tenke du er en stalker ettersom han hadde jo ikke bilde på profilen, og du var innom den ene gangen. Vi alle gjør bommerter, men viktig at vi kan le av det..:)

Skjult ID med pseudonym G35 ma. 6 juli 2009 17:55

Han får en e-post om at noen har merket han som interessant (med mindre han har slått av den funksjonen), og kan da se hvilket nick som har gjort dét.

Men i og med at du har satt han som uinteressant etterpå, vil han ikke få deg opp når han kommer hit for å se hvem dette kan være.

MEN - han vet jo nicket ditt fra e-posten, så hvis han gidder å søke på navn så vil han få deg opp, selv om det da vil stå at dere ikke har noen match eller noe i den duren. Så han KAN finne ut at du har vært der, ja. Men han skjønner vel fort at du har ombestemt deg i så fall.

Men det kan jo tenkes at du får et spørsmål etterhvert om hvorfor du satte sort hjerte på ham, hvis han tror alt er OK mellom dere.

Skjult ID med pseudonym frøken ma. 6 juli 2009 18:41

Jeg tror han kommer til å skjønne at det er meg utifra nicket mitt, men pytt sann!
Tror ikke jeg får spørsmål om det sorte hjerte da jeg som sagt sa hadet til fyren. Må jo le litt fortsatt, dagen etter at jeg sier hadet plupper jeg inn på profilen hans og setter hjerte av alle ting. Han er forsåvidt en oppegående fyr så han skjønner nok at jeg bomma. Og tar han en titt her på forumet kjenner han igjen historien ;)
Det er ingen sure miner hos meg, det ble som det ble.
Eneste som er i overkant kjipt her er at jeg nå står uten elsker.
For at han er en fantastisk elsker er det ingen tvil om!

Skjult ID med pseudonym mannemann ma. 6 juli 2009 21:48

Å finne en ny elsker er nok ikke noe problem her om det er det du er ute etter ;)

Skjult ID med pseudonym HUNK ma. 6 juli 2009 21:50

@frøken
Ingen grunn til bekymring, han finner deg ikke når du har satt svart hjerte han!

Skjult ID med pseudonym frøken ma. 6 juli 2009 23:46

Om ikke annet så er det en artig historie =)