Alle innlegg Sukkerforum

Driftige jenter, og engstelige gutter..HJELP!

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 6 juli 2009 21:36 Privat melding

Nå lurer jeg veldig her...

Jeg er ei jente som er trygg på meg selv og lever livet til det fulle. :-) Føler jeg kan det siden jeg ikke har barn og er singel, men vet jo at livet endrer seg over tid.
De som kjenner meg godt vet at jeg elsker utfordringer, og er ikke redd for å prøve nye ting.
Er nok hva de fleste vil kalle en feminin guttejente, som trives best med "gutteaktiviteter"..Men som er opptatt av å være jente.:-)

Nå har jeg sendt noen hilsener her inne til gutta, og får titt og ofte tilbakemelding om at jeg har en spennende profil osv...MEN...
Skremmer profilen min gutta??
Hadde virkelig satt pris på tilbakemelding på hvilket inntrykk den gir. Det er jo meg..hehe..Sikkert på godt og vondt.. Og alle kan jo ikke like alle, men jeg grubler litt på dette altså.. :-P

Kanskje jeg peiler ut "feil" karer? ;-)

Venter i spenning på "dommen". :-D

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 6 juli 2009 21:48 Privat melding

Til femina..

Mulig du ikke ønsket tilbakemelding fra jenter, men gir en alikevel jeg..
Hadde jeg vært gutt, hadde jeg likt din profil.. Du gir mye av deg selv i det du skriver, og du er ærlig på det du ønsker.. Mulig gutta blir litt skremt av det, og føler de ikke har " alt " du ønsker.. Men ellers syns jeg du har et bra album med bilder. Det viser både den usminkede jenta, og jenta til fest.. Og det viser at du er aktiv, og hva du liker å holde på med.. Det syns jeg selv er viktig også.. Lykke til..

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 21:49

Jeg tror at flere blar videre når de leser om interessene dine. Det er ikke noe galt med interessene, men du kan til en viss grad høres for aktiv ut for "Ola Nordmann".. Jeg vil tro at du lokker til deg mer "extreme sports" type gutter til en viss grad.

For min del, så er det ikke så mye som skremmer. Jeg scorer forresten 100% på hva du ser etter i en drømmemann. ;)

(kvinne 73 år fra Akershus) ma. 6 juli 2009 21:54 Privat melding

Flott jente fin profil. Men tror allikevel du tar pusten fra gutta med alle dine flotte interesser.
Lykke til

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 6 juli 2009 21:57

Mulig hun tar pusten fra gutta, men jeg er nå opptatt av ærlighet jeg da.. Og dette med interessene vil jo komme for en dag alikevel senere.. Så like greit å si noe om det m en gang..
Takk for sist foresten Carmina, hyggelig fest..

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 6 juli 2009 22:00

s.a.me
Takk det samme. Ha en fin sommer :-)

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 6 juli 2009 22:02 Privat melding

TomTom:
Det var det som bekymret meg litt. At bildene fra Veko kan gi feil inntrykk. Er "ekstrem" 1 uke hvert år.. hehe..Ellers meget bedagelig anlagt. :-P

s.a.me:
Takk for flott tilbakemelding. :-) Kanskje jeg bør presisere at jeg ikke er ute etter noen "adrenalinjunkie". :-)

davidxx76:
Verden er ikke enkel dessverre.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 6 juli 2009 22:04 Privat melding

Syntes ikke femina sin profil var noe skremmende i det hele tatt. Hadde det vært noe mer om fjerne himmelstrøk hadde jeg overveid å sende en melding :)

(mann 52 år fra Akershus) ma. 6 juli 2009 22:04 Privat melding

Ingen enkeltsaker som skremmer i profilen din, men hadde vi overført teksten til min profil, hadde jeg garantert blitt stemplet som mann i midtlivskrise :-))

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 6 juli 2009 22:04

Flott profil, du virker som ei sprudlende jente :o)
Skremmer du bort noen så er det vel de som ikke har tilsvarende interesser eller aktivitetsnivå - og de er vel kanskje ikke helt målgruppen uansett? Regner med du vil ha noen som vil dele litt av fritiden din også..

Skjult ID med pseudonym Skippern ma. 6 juli 2009 22:08

Femina...?? Er ikke det navnet på en butikk med dameklær a?? Og så dukker det frem en jente som hopper fallskjerm, rafter, kjører bike og greier...
Men jeg synes da du har en fin profil. Man vet liksom litt før man skriver til deg..
Hadde helt klart invitert deg ombord, men jeg er desverre født en 10-15 år for tidlig..

Rafting i Vossaelvi kan anbefales ja. Har prøvd selv.. Og jeg har kjørt stor sykkel. Men hvorfor i all verden skal jeg hoppe i fallskjerm hvis jeg ikke må....

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 6 juli 2009 22:17 Privat melding

kit001:
Hehe.. Fjerne himmelstrøk ja.. Hadde jeg lagt til det også, så hadde jeg vel stått helt alene igjen her inne. :-P

Spitch:
Midtlivskrise er oppskrytt. Bare fordi man endelig har økonomi og tid til å gjøre det i 40-årene, så bør det ikke være galt. Lev livet når man kan. :-)

Kokosøster:
Det er liksom greia da. Jeg er ikke superaktiv..Mot normal vil jeg tro, men liker aktive ferier. Dersom man vil ligge pal på stranda i 2 uker, så klarer jeg det også..(ok, så må man "dope" meg med 10 bøker den tiden, men det går..hehe)

Skippern:
Femina er både nettsted, hudpleie og kleskjede.. hehe...Kjært barn osv...:-P

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 22:17

@femina: Du har rett i det.. Det dreier som "en uke" i året, og da er allt bra. :-)

Jeg er i målgruppen din og bor ikke så langt fra området der du bor, men jeg er desverre ikke ute etter noen for øyeblikket. Om jeg var det, så hadde du allerede fått en melding. ;-)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 22:17

nå er også jeg diskvalifisert, men kommer likevel med synspunkter. Har du egentlig tid til noen kjæreste? Du har en del fremtidsplaner som gir lite spillerom til å utvikle noe forhold. Du søker kanskje etter en mann med tilsvarende aktivitetsnivå, men jeg vil tippe at mange menn i denne kategorien ikke nødvendigvis er ute etter en reisekamerat. Jeg får liksom ikke inntrykk av at du egentlig er ute etter et seriøst forhold, bare at det hadde vært "kjekt å ha" noen.

Skjult ID med pseudonym lingo ma. 6 juli 2009 22:35

Syns du har en kjempefin profil jeg femina! :) Det du skriver til kokosøster kan du kanskje kopiere og sette inn i profilen din så ser gutta at du faktisk kan slappe av også? :)
Ellers så er det noe som heter like barn leker best og din match er nok der ute men mulig han henger i en fallskjerm i stedet for å henge her inne? :)
Kanskje muligheten er større for å treffe han på et av disse arrangementene du er med på :)
Uansett all lykke videre i jakten på drømmemannen din :)

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 6 juli 2009 22:37

@femina

Synes du har en flott profil, og du vil nok finne noen som passer deg. Får ikke et inntrykk at du er aktiv hver dag hele året. Du er veldig tydelig og rett på sak i profilen din om hva du søker. Hvis du da skremmer bort menn så er nok ikke de noe for deg likevel. Hvis jeg kan komme med et godt råd er kanskje å ha flere bilder av bare deg der du viser mer ansikt og mer feminin side og ikke sporty side. Du har et fåtall av de bildene. Du har vakre øyne som du bør vise mer av..:))

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 6 juli 2009 22:38 Privat melding

wintermute:
Jeg har endret profilen min litt nå, men ja jeg har masser av tid til en kjæreste. ;-)
Og fremtidsplaner?? Alt som står der er allerede gjort...hehe Kanskje jeg skal droppe den teksten om at jeg forsøker å realisere minst én drøm i året...hmmm... Takk for tilbakemelding. :-)

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 6 juli 2009 22:42

@Wintermute, typisk sjåvinistuttalelse. Hva er det liksom i hennes profil som antyder at hun ikke har tid til å utvikle noe forhold? At hun kjører mc? At hun er leder i et firma? Dykketurer?

Typisk at det skal være lov å irettesette kvinner for sånne interesser. Ingen ville vel funnet på å si til en mann at han ikke har tid til å få kjæreste fordi han planlegger dykketur til Sharm-el-Sheik?

Kjør på, Femina!

Skjult ID med pseudonym Giogta ma. 6 juli 2009 22:53

Eneste som skremmer her er at du bor i Drammen - hehe ;)
Ellers synes jeg du virker som en helt normal, oppegående og aktiv jente jeg da.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 22:55

Jeg er i Drammen 5 ganger i uka i jobb, og synes den byen har blitt mye bedre med årene. :) De gjort mye endringer til det bedre spesiellt de 3 siste årene.

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 6 juli 2009 23:02 Privat melding

Lingo:
Jeg har tenkt tanken...Men fant jo ingen på Veko, og der tusser det av de.. hehe Har planer om å melde meg på paragliderkurs for å komme i et miljø da. Dyr form for sjekking, men kjempeartig aktivitet da. :-)

Seriøs:
Har tenkt det samme som deg..Fler pyntebilder..hehe..Får se hva jeg får gravd frem, men blir ikke tatt like mye bilder på fest lenger..

Joques:
Takk for at du sier i fra! :-D

Giogta:
Svarte! Jeg visste det!!! Skulle ha flyttet kartanvisningen til Oslo. :-P Har faktisk opplevd at gutter fra Oslo synes det er for lagt til Drammen da. :-o Og når jeg sier at det tar 20 min med bil, så blir de overrasket. *ler* Alt utenfor Ring2 er visst skremmende. :-P

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 23:05

joques: Nå får du roe deg litt. Damen ba om en ærlig respons på profilen, og selv om dette kanskje ikke reflekterer dine tanker, så tror jeg nok at det er mange menn som tenker slik. Det er ikke noe i veien med hverken å lede firma, kjøre mc, eller dra på dykketurer, men føler det blir en oppramsing av aktiviteter som må på plass før man kan realisere seg selv. Damen er 34, og for mange menn i hennes målgruppe så er kanskje barn og stabilitet en viktig faktor. Hadde jeg vært en kvinne og lest enn mannsprofil med tilsvarende tekst, så hadde jeg reagert på akkurat samme måte: hvordan har denne personen tid til et forhold? Ikke *prøv* å gjøre dette om til kvinnesak eller mannsjåvinisme for å score billige sjekkepoeng.

Siden dere har så like interesser, og tanker om fremtiden så har vel egentlig problemet løst seg selv?

(mann 51 år fra Oslo) ma. 6 juli 2009 23:12 Privat melding

De som har tid til å være her på forumet, klarer sikkert å presse inn litt tid til en kjæreste også...

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 6 juli 2009 23:23 Privat melding

kit001:
Ja, du sier noe. :-D

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 6 juli 2009 23:25

Det var ikke noe sjekkeinnlegg :)

Alle har jo fritidsinteresser. Bare tull at de kommer i veien for å ha tid til kjæreste. Hvis jeg hadde ramset opp alt jeg liker å drive med på fritida, kunne noen kanskje sagt at jeg ikke hadde tid til kjæreste. Men så skjer det forunderlige, vet du, at hvis man møter en man blir glad i, så har den der tidsbruken en merkelig tendens til å tilpasse seg. Når det i tillegg er slik at mange av aktivitetene kan være paraktiviteter, så...

Jeg har sett kommentarer om at noen "sikkert ikke har tid til kjæreste", og mener bestemt at det handler om noe annet, nemlig kamuflert frykt for mennesker som er aktive og engasjerte. Bare mitt synspunkt, selvsagt.

(Ellers ser jeg at det kanskje stemmer at "mange menn" blir skremt av slike profiler. Jeg skal ikke uttale meg om statistikken i dette, men mener kanskje at det også er en helt fin måte å sile på :o) )

(mann 43 år fra Østfold) ti. 7 juli 2009 02:15 Privat melding

Synes profilen er bra jeg. Men hvis jeg så den i et søk, ville jeg nok tenke at hun er litt for hekta på andre opplevelser enn det som tiltaler meg. Men det er vel kanskje også hensikten? Man legger vel opp en profil for å tiltrekke seg en viss type mennesker?

Med andre ord: Jeg blir på ingen måte skremt av den, jeg tenker bare at vi tenker veldig forskjellig.

Et problem som er uoverstigelig er imidlertid din manglende evne til å nyte fårikål:-)

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 7 juli 2009 08:51 Privat melding

Tja, si det.... etter min mening er det mye interessant og spennende i din profil - du uttrykker humor, interesser, personlige egenskaper, eventyrlyst og selvrealisering, + realisering av drømmer (jeg ville ikke ha kutta ut den biten:) ). Kanskje du virker litt for tøff for en del gutter? Enkelte vil jo gjerne være en beskytter av dama, så hvis dama er for tøff og selvsikker, faller den biten bort....? Til tross for at du også virker veldig feminin, som du selv sier :)
Når det gjelder ekstremsport-biten, er jeg helt enig med deg..... Elverafting er noe av det kuleste jeg har gjort i allefall! :) Et godt reisemål er Soca-elva i Slovenia.... vakker natur og veldig bra rafting-opplevelser!

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 7 juli 2009 10:56 Privat melding

Og til Linn:
fin profil! Så gøy at du er aktiv skytter! Og beskrivelsen av deg selv på ski minner om meg selv:) Jeg har tenkt til å gå kurs i ski-teknikk til vinteren, så blir jeg kanskje flink til å skøyte også :)

(kvinne 43 år fra Buskerud) ti. 7 juli 2009 13:00 Privat melding

Rock_girl17 og Linn:
Takk for hyggelige tilbakemeldinger. :-)

Linn: Kjenner meg igjen når jeg så profilen din. Mange flotte bilder og ei flott, aktiv jente. Vi får bare lete litt dypere... hehe

(kvinne 73 år fra Akershus) ti. 7 juli 2009 15:35 Privat melding

@linn
Jeg pleier ikke gå inn å titte på jenteprofiler. Skjønner det er lærerikt. !
Må jo bare si at du er en kjempeflott jente Masse lekre bilder (likte gamlepus) Du og Femina må jo ikke gå single rundt her............ Kom igjen gutter. Dette er flotte jenter !!!!!!!!!

(kvinne 43 år fra Buskerud) ti. 7 juli 2009 16:31 Privat melding

Tusen takk Carmina. :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 7 juli 2009 16:53

@Carmina: Ja, det er flotte jenter.. men nå har jeg sommer pause. ;-)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 7 juli 2009 16:59 Privat melding

Skjønner ikke hva som er så skremmende med jenter som faktisk viser at de har en personlighet. Alle de klin like "lyset-på-men-ingen-hjemme"-profilene her kjeder meg langt inn i sjela. Heiaheia femina!

Skjult ID med pseudonym carmina02 ti. 7 juli 2009 17:02

@TomTom
Det er kjempeflott i Kragerø om sommeren da..... :-))))

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 7 juli 2009 17:14

@Carmina.. Joda.. men nå bor jeg ikke langt unna Kragerø, men bor i ett turistområde selv. ;-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 7 juli 2009 19:01

Er vi noe nærmere en konklusjon på problemstillingen/e som ble reist i innledningen?

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 7 juli 2009 19:23

@linn
Dristig av deg å legge ut bilde av utsikten fra verandaen din. Nå vet i hvertfall jeg hvilket hus du bor i. Et lite besøk på gulesider bekreftet antagelsen og viste ditt fulle navn.

(kvinne 43 år fra Buskerud) ti. 7 juli 2009 19:38 Privat melding

@linn: Du kommer med kloke ord, og jeg er så hjertens enig med deg. En glad og lykkelig meg, gir energi til en kjæreste. :-)

Dette har vært en veldig lærerik tråd for min del. :-)

Jeg har fjernet noe av teksten som kan gi "feil" inntrykk, og lagt til litt fler "feminine" bilder ønsket av @seriøs.
Tror profilen min totalt sett klarer å få frem allsidigheten i større grad nå. Kanskje fler gutter tør ta kontakt nå? :-D

Takk alle sammen for flotte og hyggelige tilbakemeldinger. :-D

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 7 juli 2009 20:25

Ikke noe galt med profiler som viser personlighet. Tvert imot - det er en betingelse. Men det er jo ulike personligheter, da...