Alle innlegg Sukkerforum

Tatoveringer

Vis siste innlegg
(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 6 juli 2009 22:22 Privat melding

Nå er det jo ikke lenger særlig uvanlig eller oppsiktsvekkende med tatoveringer på begge kjønn. Kom i kontakt med en hyggelig fyr i går og han lurte på hva jeg mente med at drømmepartner burde ha sansen for tatoveringer. Jeg sa som sant er at jeg har noen selv, som forsåvidt er ganske synlige på bildene mine, og at jeg er i gang med et middels stort prosjekt på armen. Da ville han plutselig ikke mer, for jeg var visst ikke en dame han evnt kunne ta med hjem til mor som han sa.
Er det sånn at man velger partner utifra hvem man kan ta med hjem til mor? Og er det at jeg tatoverer hele underarmen noe jeg burde opplyse om? Jeg mener at det som kommer frem av profilen min burde være holde, har jo synlige tatoveringer på bildene..

(kvinne 43 år fra Buskerud) ma. 6 juli 2009 22:31 Privat melding

Jeg har en tatovering selv, og har sørget for å vise den i ett av bildene mine.
Noen liker kroppskunst og andre kan ikke fordra det..Sånn er det bare. :-(
Selv synes jeg det kan være supersexy på noen, og helt feil på andre.
Hvis man har spesielt store tatoveringer, så burde man kanskje vise de eller fortelle det tidlig..Det vil jo komme for en dag uansett mener jeg.
Vær stolt av de, så vil den rette like deg uansett. :-D
Lykke til!!

(mann 52 år fra Akershus) ma. 6 juli 2009 22:33 Privat melding

Har du synlige blekkbilder på bildene dine i profilen burde det ikke komme som noen overraskelse. Og.... Ja, for mange er det et kriterium at man kan ta med seg en partner hjem til mor, uten og lage splid i familien :-(

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 6 juli 2009 22:35

Hehe. Hvis han lar mamma velge damer for seg så har du nok neppe gått glipp av mye der, frøkna ;p

Skjult ID med pseudonym unggutten ma. 6 juli 2009 22:37

Tattoveringer er jo smak og behag. Dersom han begrunnet det med at han "ikke kunne ta deg med hjem til mor", så tenker jeg med en gang dårlig unnskyldning eventuelt litt for knyttet til mor sin.
Vi vil vel alle at familien skal like partneren vår, men jeg tviler på at de fleste går rundt og tenker "hun/han kan jeg ikke ta med hjem". Personlig er jeg av den oppfatningen at dersom familien min liker min nye partner, kjempeflott. Dersom ikke, synd for dem. En familie skal ikke presse deg til å ta et valg mellom dem og han/henne. Gjør det de er iallefall valget ganske lett for meg.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 22:45

Selv om det er blitt ganske så vanlig med tatoveringer, bør det da ikke komme som en overraskelse at dette automatisk gjør deg uaktuell for en lang rekke menn? De fleste som er skeptiske til dette, kan nok tolerere en og annen diskre tatovering, men når det er snakk om store "prosjekter", så blir nok terskelen langt høyere.

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 6 juli 2009 22:48 Privat melding

Jeg er uten tvil stolt av tatoveringene mine og det kommer garantert til å bli fler etterhvert.
Og at denne karen ikke var den rette er det jo ingen tvil om. Mulig jeg burde nevne mer om det i profilen, men tenkte vel i grunnen at det holdt å ha bilder hvor de er synlige samt skrive at evnt partner må ha sansen for blekk..
Mistenker at ta med hjem til mor linja var dagens tynneste unnskyldning ja ;)

Skjult ID med pseudonym Giogta ma. 6 juli 2009 22:49

Jeg liker ikke tatoveringer. Små diskrete, plassert der de kan skjules under klær går an. Men ikke store prangende, som alltid vil være synlige. Men det er meg :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 6 juli 2009 22:53

Moren min er så åpen for allt at jeg kunne tatt med hvem som helst hjem.. Hadde ikke gjort noenting om det var store tatoveringer eller ikke. Slekten min derimot.. der går det mye på image. Når jeg skal ha dame, så gir jeg totalt F i hva slekten min mener om hun. Det eneste som teller er at jeg er stolt av henne. Det er hva jeg vil som teller!

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 6 juli 2009 22:56 Privat melding

Elsker tatoveringene mine, de er fine og jeg er glad for de!

Blir jeg "ekskludert" pga av de,så er han ingen jeg vil ha i livet mitt uansett. :-)

Skjult ID med pseudonym frøkenfran ma. 6 juli 2009 23:05

Sånn, et par justeringer på profil og bilder så får nestemann komme opp med en bedre unnskyldning enn mora si ;)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 6 juli 2009 23:11

Lurer på om de som ikke liker tatoveringer ville dumpet kjæresten om h*n gikk hen og skaffet seg en?

Bare sånn i forhold til å kanskje gå glipp av en potensiell ny drømmepartner bare fordi man ser et profilbilde med tatovering...

(har ingen selv, og har ingenting for eller mot det hos andre, bare nysgjerrig på tankegangen her...)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 23:14

Hadde det vært drømmepartneren hadde jeg glatt oversett den heldekkende dragetatoveringen på ryggen :D

Skjult ID med pseudonym frøkenfran ma. 6 juli 2009 23:14

Jeg ville nok aldri godta et forhold hvor han skal bestemme hva jeg får eller ikke får gjøre med min egen kropp. Like lite som jeg vil bestemme over hans kropp...

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 6 juli 2009 23:21

@wintermute
Du gir deg altså muligheten til å finne det ut først?

Du sier "automatisk uaktuell for en lang rekke menn" - og det er der jeg er nysgjerrig; Hvordan vet man at det ikke er drømmepartneren, hvis man med en gang hopper videre fordi huff der var et bilde med tatovering ;p

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 6 juli 2009 23:30

@frøkenfran: Så hvis partneren din en dag hadde bestemt seg for å sterilisere seg, kløyve tungen i to, sette piercing i penis, og tatovere hakekors i panna, så hadde det vært helt greit? :D

Noen prinsipper høres gode ut i teorien, men skal man leve i et forhold må man godta at partneren faktisk har en viss inflytelse på livet ditt, og vice versa.

@kokosøster: Nå snakket jeg faktisk ikke om meg selv tidligere, for jeg takler tatoveringer ganske bra, selv om jeg ikke har noen selv :) Det var mer en forundring over at hun syntes det var så rart at ikke alle menn (eller mødrene deres) aksepterer tatoveringer.

Skjult ID med pseudonym frøkenfran ma. 6 juli 2009 23:31

@ wintermute - jeg er klar over at jeg utelukker en lang rekke menn. Det er helt ok, de er ikke riktig for meg uansett. Det jeg stusser over er når noen kontakter meg som helt tydelig ikke syntes noe om det. Som sagt har jeg endret litt i tekst og bilder. Hadde jo også bilder med både nesering og piercing i nesebro så syns jo hele fyren ble litt merkelig.
Uansett kommer nok min fremtidlige mann til å ha mer enn hele armen dekket også kan han holde meg i hånda når jeg begynner på neste prosjekt. Og det etter der igjen, og etter der igjen. Helt til vi blir 90 og må ligge i strekk for å bli tatovert =)

Skjult ID med pseudonym frøkenfran ma. 6 juli 2009 23:36

Hahaha! Wintermute, i utgangspunktet ja. Har vært sammen med en fyr med ring i penis så den er grei. Ville vel hatt et problem med hakekorset, men da kan jeg velge å gå. og kløyver han tunga så får jeg prøvd det og. Og det er vel å trekke det litt langt å si at jeg påstår at det er rart alle menn og mødrene deres ikke aksepterer tatoveringer? Jeg syns det var rart at en fyr tar kontakt med en dame med blekk og metall plutselig syns det var helt feil.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 6 juli 2009 23:42

@wintermute
Sa jeg heller ikke :o)
Du gir deg muligheten til å finne det ut først? men hvordan er det med den lange rekken som automatisk utelukker folk pga tat-bilde; hvordan er tankegangen (ref mitt første spørsmål). Jeg synes nemlig det er rart. :o)

Forøvrig er vel ikke sterilisering og hakekors den mest saklige sammenligningen akkurat, da det berører en rekke langt viktigere temaer enn en drage på ryggen... eller hva.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 7 juli 2009 00:11

@kokosøster: Poenget mitt er at *alle* mennesker er overfladiske. Vi mennesker bruker kanskje i snitt 5 sekunder på å avgjøre om en person vil være en aktuell kandidat eller ikke. Alle har sine overfladiske kriterier; det kan være kroppsvekt, høyde, hudfarge, farge på øyne, lengden på håret, klesstil, størrelsen på øre, nese, bryster, osv osv.....eller tatoveringer. Enkelte egenskaper er rett og slett ikke tiltrekkende på alle.

Selvsagt er ikke dette bra, og man vil gå glipp av en rekke fantastiske mennesker, ved å ikke gi noen en videre sjanse utover førsteinntrykket. I det virkelige livet, har man flere muligheter til å lære hverandre å kjenne, mens på sukker kan det ene bildet av tatoveringene være nok til at personen klikker videre til neste person.

Skjult ID med pseudonym uvitende ti. 7 juli 2009 01:41

Hva med at Sukker legger til et par nye punkter i profilvalget vårt?

Det kan jo eksempelvis hete "kroppskunst" eller "kroppsutsmykning" eller noe sånt.
Så kan man:
1) Velge å huke av for om man har tatoveringer eller piercinger
2) Velge om tatoveringer eller piercinger er "no go" for folk du vil møte. Ergo, det kan spille inn på matchtreet.

Burde være en smal sak :)

(kvinne 47 år fra Buskerud) ti. 7 juli 2009 04:04 Privat melding

Har fått høre utallige ganger at tatto er harry på jenter , men i det øyeblikket de ser min svale som jeg har på venstre bryst så er det plutselig sexy....En tatovering kan være vakker og et kustverk i seg selv men noen ganger kan det bli for mye. Jeg syns også det kommer an på personen som bærer de. Har en venninne som har en del og blir aldri ferdig med disse prosjektene sine... det blir stadig flere:) Men hun kler det og det er ikke noe jeg tenker over. har derimot en annen bekjent som har en på skulderen og hun kler den absolutt ikke! Er ikke typen til det liksom... Kan kanskje høres rart ut men det er vel omtrent som med en hårsveis eller et antrekk , ikke alle kler det samme..
Jeg derimot har min svale og den har en egen personlig betydning for meg:) Om jeg kommer til å ta flere vet jeg ikke men det er noe jeg selv bestemmer og jeg lar meg ikke forme av hverken kjæreste eller en potensiell svigermor :)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 7 juli 2009 07:19

Min erfaring er at folk eten liker eller direkte misliker tatoveringer. Derfor er det greit at folk opplyser i profilen om de ev. har en eller flere. Like barn leker best osv..

Kom tilbake fra syden for et par dager siden. Var på et hotell med mange britiske gjester. Har sjelden sett så mange tatoveringer både på kvinner og menn. Noen var fine, andre var det motsatte.

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 7 juli 2009 11:03 Privat melding

Jeg gleder meg uansett til kl 15 da jeg legger meg under nåla i en 3 - 4 timer =)

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 7 juli 2009 13:03 Privat melding

Har hatt tatooveringer i over 20 år, og har aldri selv hatt en kjæreste som har de. Dette er selvfølgelig tifeldig.
Det skal også sies at de (kjærestene/samboere) ikke har hatt noe særlig sansen for den form for pynt,men de har vel saktens overlevd MIN trang til å ha de på egen kropp. :-)

Så saken er vel kanskje at man kan leve med en kjærestes hang til slikt, hvis vedkommende har andre egenskaper man setter pris på! ;-))

Skjult ID med pseudonym Påsan07 ti. 7 juli 2009 13:09

Jeg synes ikke tatoveringer er spesielt pent, men jeg bryr meg ikke noe særlig om det. Det spiller stort sett ingen rolle om hun har kroppen full av tatoveringer.

Hvis noen spør meg om hva jeg synes om tatoveringen dems, så får de et ærlig svar :-)

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 7 juli 2009 13:55

Det er ikke helt min stil med tatoveringer, men små symboler (helst svart) kan være ok .
Piercing , nei sorry........

Men gjør som dere vil, det blander jeg meg ikke opp i. Sa bare hva jeg mente:-)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 7 juli 2009 15:09 Privat melding

Man kan vel trygt kalle meg for tungt tatovert. Hele venstrearmen og ryggtavlen er dekket, og selv om jeg ikke engang er ferdig med ryggen enda så har jeg allerede lagt planer for høyrearmen og brystkassa. Sprader også rundt med 2.5 cm store høl i øreflippene. Har derimot ingen problemer med at enkelte syns tatoveringer og denslags er stygt, det er jo bare snakk om preferanser på lik linje med hårfarge, klesstil, kroppsfasong, ansikt, eller etnisitet for de som bryr seg om slikt. Men å bruke mora si som unnskyldning er jaggumeg balleløst. Høres mest ut som han er ute etter ei trofékjerring.

Skjult ID med pseudonym kjekkmann ti. 7 juli 2009 21:26

Jeg driter i hva moren min mener. Jeg derimot kan ikke tenke meg å date en dame med tattiser. Det er både stygt og harry. Jo større, desto mer harry. Jeg har til og med ditcha en sukkerdate på grunn av en pragende tattis på overarmen. (Jeg sa ikke det var det som var grunnen).

Tydelig at folk er forskjellige. Sorry.

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 8 juli 2009 15:26 Privat melding

@kjekkmann:

Så du sier at uansett hvor tiltrukket du var av en dame (før du så tatoveringen hennes) -og uansett hvor godt du likte henne, så hadde du ditcha henne fr å ha en??

Thats just plain stupid..

Skjult ID med pseudonym june on. 8 juli 2009 16:36

Enig med kjekkmann.
Jeg synes det er frastøtende . Piercing helt gruff.
En solbrun naturlig kropp er jo vakker, så hvorfor ødelegge den? Lurer på hvordan dere ser ut når dere sitter på pleiehjemmet med slakk hud og masse rynker.
Tatovering og tagging er samme greia.
Sikkert mange som blir harme på meg nå, men det gjør meg ingen ting. :-))

Skjult ID med pseudonym frøkenfran on. 8 juli 2009 16:55

@ June - Helt greit at noen syns det er harry, stygt og tilnærmet forferdelig, men å sammenligne med tagging er vel å trekke den litt langt?
Tagging foregår stort sett på offentlige og private bygninger og andre byggverk. Tatovering skjer på egen kropp og i de aller fleste tilfeller med fullt overlegg. Og glem nå hvordan vi ser ut på pleiehjemmet med rynkete tattiser. Det finnes ingen garanti for at jeg blir gammel, og skulle jeg være så heldig vil mine tatoveringer være en like naturlig del av meg som føflekkene deine er for deg. Jeg bærer de med stolthet, de har sine historier å fortelle og vil for alltid være et utsnitt av livet mitt der og da. Jeg velger å bære minner på kroppen i stedet for å lage scrapbook.

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 8 juli 2009 16:58 Privat melding

@june:

Du lurer på hvordan vi ser ut på pleiehjemmet? Omtrent som deg tenker jeg. Bare med litt artigere slakk hud og rynker. :-)

Hvem pokker bryr seg om hvordan man ser ut når man sitter på pleiehjemmet??? :-)))
Og når d e t er sagt, tror du jeg kommer til å være den eneste fra min generasjon som har noen tattiser når den tid kommer?

U funny girl... ;-)

Skjult ID med pseudonym june on. 8 juli 2009 17:04

Jeg har laget en kjempefin scrapbook. Den vil mine etterkommere ha glede av etter jeg er død. Viktig å dele minner med andre.
Skjønner at dere er iritert, men dette er jo meg da.
Jeg driver med kunst selv, men det er på lerret...:-)

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 8 juli 2009 17:19 Privat melding

@june?

En scrapbook? Litt usikker hvor den kommer inn her.
Men ok,gøy hvis en har valgt å ha etterkommere noe jeg har valgt bort.

Men hvis noen har lyst å høre en historie eller to fra meg når jeg blir gammel, kan de bare peke på en av tatoveringene mine så skal de nok bli undeholdt. ;-)

Og vi ser på huden vår som et lerret. Det hjelper da selvfølgelig å ha en god tattoo-artist. Lerret eller hud, ikke no å skryte av såfremt det ikke er bra kunst..-

Skjult ID med pseudonym june on. 8 juli 2009 17:29

@eneli
Du er på hugget nå skjønner jeg. Ok for meg.
Scrapbook henvises til site linje på frøken fran rett over her.
Liker selvstendige mennesker som gjør som de vil selv. Det gjør jeg også, men ingen tatoo eller piercing. Men det har du vel forstått nå.En gresk filosof sa : Skaff deg det du trenger for din kropp - i den utstrekning det er nødvendig for din sjel.

Skjult ID med pseudonym frøkenfran on. 8 juli 2009 17:40

@ June - Noen minner er ment for meg og som Eneli sier, de som spør får en god historie. Du lager kunst, jeg betaler for å få kunst. Riktignok på kroppen, men kunst okke som. =)

@ Linn1982 - Flott at du tenker igjenom det og ikke bare hopper i det. Skulle du bestemme deg for å gjøre det vil du nok ha tenkt deg godt om og valgt et motiv med omhu. Du vet når det er riktig hvis det noen gang blir det.

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 8 juli 2009 17:40 Privat melding

@june:

Ja jeg så den meldingen til frkfran litt sent. My bad.
Og din greske "venn" har et meget godt poeng. Tatooveringene mine er på en måte nødvendig for min sjel. Veldig nødvendig faktisk.

Men det vi begynte å diskutere her var hvorvidt nen mennesker velger bort andre fordi de har tatt ett valg rundt huden sin..
Noe som "sinner" her oppe ganske riktig kommenterer begynner og bli så vanlig at det nesten er kommers!

Vi har alle kriterier for hva vi trenger for å like noen. Jeg, som veldig mange andre, har selv div. overfladiske greier som må være på plass for at det skal pirre meg både nord og sør for navelen..

Her skrikes det da opp om at man er en lite dyp person fordi man velger bort folk som foretrekker sofaen og fett fremfor å ta vare på kroppen sin. DET er liksom feil å ha en ærlig mening om. Men at noen her sier de ikke vil date en oppegående,fysisk tiltrekkende og artig person pga noen tatoveringer, DET er helt greit?? I just dont get it...

Men som du sier: smak kan vel i bunn og grunn ikke diskuteres. Reagerer bare på hvilke "greier" som legges til grunn i utvelgingsprossesen her.. ;-)))

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 8 juli 2009 17:41 Privat melding

PS! Selv har jeg aldri opplevd at noen har "takket nei" pga blekket mitt.. ;-)

Skjult ID med pseudonym june on. 8 juli 2009 17:52

Jeg gir meg. Men håper jeg kan få være med i klubben deres på gamlehjemmet. Skal spandere en god rødvin :-))
Ha en god kveld,

Skjult ID med pseudonym Xen on. 8 juli 2009 21:21

PÅ meg er tatovering over en stor del av kroppen direkte frastøtende.......... Men er du happy med det så ok. Bare jeg slipper å se det.

Skjult ID med pseudonym Sunbum on. 8 juli 2009 22:32

tror xen mener "for meg", og ikke "på meg".

ellers har du et problem, eller hur? ;-)

(mann 34 år fra Oslo) on. 8 juli 2009 22:32 Privat melding

Om store tatoveringer er frastøtende på deg, så er det da bare å ikke tatovere seg. Så slipper du å se røkkelet også.

knegg

Skjult ID med pseudonym Viking to. 9 juli 2009 01:09

Var nok som sagt en dårlig unskyldning ja.
Nokså enig med "June", bortsett fra det med gamlehjemmet, hehe.
En liten tatovering på jenten gjør ikke meg noe. Blir det mer, som du sier på store deler av armen, så er det ikke min cup of tea. Ville aldri tatt en tatovering selv!

Skjult ID med pseudonym kjekkmann to. 9 juli 2009 01:13

@eneli

En dame som har en tattis er for meg IKKE en oppegående, fysisk tiltrekkende person. Mulig hun er artig og morsom, men tattissene gjør henne lite attraktiv på alt annet enn det vennskapelige planet. Sånn er det bare og det er tydeligvis mange som mener det samme.

Hvorfor skal man på død og liv forandre på noe så vakkert som et naken kvinnekropp?

Velger man å få en tattis velger man samtidig bort en del menn. På samme måte vil en del andre menn finne deg mer attraktiv. Sånn er det med de fleste valg man tar med hensyn til bekledning, utseende og kroppsholdning. Eneste forskjell er at tattisser varer livet ut. En uheldig hårfrisyre er man kvitt etter noen uker. Tattisen er det for alltid.

Skjult ID med pseudonym Eneli to. 9 juli 2009 15:18

@kjekkmann:

I dont belive you... ;-) Er sikker på at det finnes plenty av fine,kule,snille,smarte damer med tattiser som du ikke hadde sparket ut av hverken sengen eller livet ditt,, :-)

Skjult ID med pseudonym My to. 9 juli 2009 16:02

Kjekkmann tok ordene ut av munnen min !!!!!

Skjult ID med pseudonym Løsbart to. 9 juli 2009 16:04

@kjekkmann
Greit nok at du ikke synes kvinner med tatoveringer er tiltrekkende (det gjør jeg, selv om jeg ikke har noen selv), men å påstå at de ikke er oppegående? OK, jeg synes nok hun belgiske som tatoverte 56 stjerner i panna, men skyldte på tatovøren da faren hennes så det kanskje ikke virker som den skarpeste kniven i skuffen, men, hei, den typen finner du også blant ikke-tatoverte jenter (og gutter).

(mann 34 år fra Oslo) to. 9 juli 2009 19:10 Privat melding

kjekkmann: Hva er grunnene til at kvinner med tatoveringer ikke er oppegående? Jeg forstår at du ikke syns de er attraktive, men blei jaggumeg nyskjerrig på tankegangen bak det fjollete utsagnet der. Jeg regner selvfølgelig med at svaret også gjelder meg, kuk til tross.

Fett å se at du liker hårete legger, armhuler, kuser som man trenger jungelkniv for å finne, sammenvokste øyenbryn, totalt usminka ansikt med alle skrekkelighetene det kan medføre, etc. Mange menn har vanskelig for å innrømme slikt pga. sosiale omstendigheter som trender og lignende, så det vitner om en sterk karakter!

Skjult ID med pseudonym Eneli to. 9 juli 2009 19:57

Hmmmm.....Føler meg ikke veldig dum? Men det kan jo være at alt dette blekket har funnet veien til hjernebarken, og gjort uopprettelig skade som jeg i min dumhet ikke har fått med meg.. ;-)

Skjult ID med pseudonym kjekkmann to. 9 juli 2009 23:39

Jeg synes ikke det er spesielt oppegående å pådra seg en tattis. Selfølgelig kan de være søte, snille, kule - men bare ikke attraktive..

Merkelig nok kommer jeg ikke på en eneste person i min omgangskrets som har tattis. De fleste er i 30-årene, har 5-6 års høyere utdannelse, kommer fra middelklassen (både lavere og øvre) og også de fleste landsdeler.

Skjult ID med pseudonym Giogta fr. 10 juli 2009 00:22

Tenkte jeg skulle skrive noe her, men ombestemte meg. Lufta gikk ut. Knivene ble sløve. trøbbel i tårnet.

Denne tråden er utrolig intetsigende..

Skjult ID med pseudonym lille meg fr. 10 juli 2009 16:12

Det var dette med å finne problemene - eller utfordringene og mulighetene, da....

Stå på - og møt livet med et åpent sinn!!
Jeg har selv ingen tattiser, men kjenner mange som har det, både kvinner og menn - og mange av dem har jeg kjent siden før de fikk sine kjære kunstverk, for det er det de fleste ser på dem som... Og jeg kan ikke si at jeg har merket noen forandring på deres mentale tilstand fra før til etter tattisen var et faktum.
De jeg kjenner som har "pådratt seg" tattiser - har gjort det etter nøye vurdering og lang tids planlegging - og det er mennesker av alle "typer", håndtverkere, kontorrotter, folk i helsevesenet, til om med en adm.dir. i min vennekrets som har store, fargerike kunstverk på armene - ingen dårlige personer av den grunn!!

Det sier da virkelig mer om den som stigmatiserer folk ut fra dette, enn det gjør om den som har en tattis - stor eller liten!!

Men at smaken er som baken, er det vel ingen tvil om - så la nå hver og en bestemme selv om han vil bli kjent med personen bak tattisen, eller om den er turnoff i seg selv!!
Du som har en tattis du er glad i - fortsett med det!!! Den som er så overflatisk at han dumper deg på grunn av kunsten din, han vil du ikke ha alikevel!!!

JA til fritt valg - både den ene og den andre veien!!!!

Skjult ID med pseudonym zz fr. 10 juli 2009 16:16

@lille meg.
Trodde du svevet høyt i skyene nå etter å ha funnet 100% matchen din. Har du funnet noen tattisser på han da ?
Lykke til foresten :-))

Skjult ID med pseudonym lille meg fr. 10 juli 2009 18:30

Hey zz!!

Takk for det :-))

Svever som bare det, jeg ;-)
Er ikke aktiv lenger, bare så det er sagt... Men så lenge jeg fortsatt er superbruker, er det litt morro å følge med på hva som skjer her på forumet... Men det varer bare til 14.7. - og da fornyes det ikke!

Og ja - han har tattisser - ganske store, også! Trodde vel ikke at det var helt "min greie" - og har sagt til han at jeg sannsynligvis aldri ville sett på han to ganger hvis vi hadde møttes på byen .... og det ville vært trist - for han er noe av det beste som har hent meg (bortsett fra ungene, da)!!!

Så møt nye mennesker og situasjoner med et åpent sinn - det kan komme mye godt ut av det ;-)
Man lærer så lenge man lever!!

Nå legger jeg ikke merke til dem lenger, forresten - tattissene, altså....

Ønsker deg en riktig god sommer!!!