Alle innlegg Sukkerforum

singel på ferie?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trentino ti. 7 juli 2009 23:24

Jeg fikk en litt uvant problemstilling denne sommeren. Vanligvis reiser jeg på ferie med kjæreste eller single venner. Men denne sommeren har jeg klart kunststykke å ikke fått koordinert ferien med mine single venner. Å reise med bare par, er ikke aktuelt, femte hjul på vogna er ikke min stil. Antall single venner går også ned med årene. Og siden jeg akkuratt har passert 30, regner jeg ikke med dette blir siste gang jeg får dette problemet.

Så mitt spørsmål er, hva gjør alle dere andre i ferien? Har alle klart å koordinere ferie med venner uten å bli femte hjul på vogna? Eller reiser dere alene eller med barn? Evt. noen som har anbefalinger til reisemål for single?

Er det andre i samme situasjon, setter jeg stor pris på reisefølge. En eller flere, kjønn er uviktig. Har ferie i august.

Skjult ID med pseudonym ferieløs ti. 7 juli 2009 23:28

Er i samme situasjon, men jeg har ferie nå.

Skjult ID med pseudonym Skippern ti. 7 juli 2009 23:31

Er jo noen arrangører av singelreiser oxo... Du treffer vel andre single der tror jeg....

Skjult ID med pseudonym Niq-a ti. 7 juli 2009 23:41

Er i 30 årene selv og singel med barn. Synes ikke det skal være noe hinder for kos og morro, så jeg har bestilt sydentur til meg og guttungen i august :) Kunne fint ha reist helt alene også, men nå har jeg lett for å komme i kontakt med folk da. Det blir jo så klart en annen type tur å reise slik alene, men tenk så spennende da ;) Synes ikke du skal la singelstatusen din eller opptatte venner være til hinder for å få en koselig ferie. Vær kreativ og finn på noe, hvis ikke er det som nevnt mulig å slenge seg med på singelreiser o.l. men det koster gjerne litt ekstra. Ønsker deg uansett en fin ferie, hva det enn blir til :)

Skjult ID med pseudonym optimist ti. 7 juli 2009 23:53

Jeg er i samme situasjon. Ingen single venner, og sitter dermed litt igjen og hører på alle som legger ut om kjæresteferieplanene som går til eksotiske steder! Igjen sitter jeg med kun en ukes planlagt tur med hunden min... hehe... Men han er koselig han altså!
Har tittet litt på sånne singelreiser, men det er jo veldig dyrt. Noen som har erfaring med det? Er det verdt pengene?

Skjult ID med pseudonym Trentino on. 8 juli 2009 00:04

Jeg har sjekket litt på utvalget av arrangerte singelturer jeg også, men synes utvalget er ganske begrenset. De vanlige reiseselskapene tilbyr som regel kun "slipp å betal for to" løsning, uten noe videre opplegg. Det gjelder vanligvis heller ikke om sommeren eller i "skoleferier". Carpe-Diem virker lovende, men har altfor få turer (kun Irland i august). Jeg faller også utenfor målgruppen på de fleste turene deres.

@Niq-a
God tur til dere også!

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 8 juli 2009 00:16

It´s all in the mind!

Har vært på en uke ferie på Kypros alene og hadde det helt fint. Du bestemmer selv hvordan du vil bruke tiden din: sove, sole, bade, drikke, shoppe, se ting osv..

Mange single sitte hjemme heller enn å dra alene på tur. Det er forspilt liv etter min mening. Hvis du trives i ditt eget selskap og ikke er konstant avhengig av bekreftelse er det fullt mulig å ha en god ferie alene.

PS: Mange drar på tur med venner og opplever seg litt alene de også.

(mann 48 år fra Oslo) on. 8 juli 2009 08:09 Privat melding

Har hatt mange single ferier, og det byr stort sett ikke på noen problemer. Det er hva du gjør det til :-) Det å være 5 hjul på vogna er selvfølgelig ikke noe hyggelig til tider. Men om en ikke forukserer på det, så kan ferien bli riktig så hyggelig selv om en skulle reise med par. Ferie skal jo være hygge, kos og avslapping :-) Har du det som fokus, så kan en hvilken som helst ferie bli bra :-)

Skjult ID med pseudonym midnattsol on. 8 juli 2009 10:20

Andre året på rad med singelferie for meg. Ungene mine har sommerjobber så de blir ikke med på ferie. Vennene mine har familie som de reiser på ferie sammen med. Har ferie i august og synest det er den fineste tiden å ha ferie på.Tenkte egentlig bare å kjøre litt rundt i eget land. Slå opp telt, tenne bål å bare kose meg..... Håper d er trykt for en singel dame med slik aleneferie!!!

Ønsker alle en flott sommer og god ferie med eller uten venner/ kjæreste/ familie å reise sammen med!

Skjult ID med pseudonym S. on. 8 juli 2009 10:33

Jeg har nettopp hatt ferie og reiste alene. Ikke noe problem! :) Om man har en viss grad av eventyrlysthet, og åpen for å omgås andre single er det veldig artig å reise på interrail, også alene. Jeg reiste med tog og bodde på herberger, traff hele tiden nye, hyggelige mennesker på min tur. Men det kan også bli ensomt til tider.

@optimist: alene-ferie er absolutt verdt turen!! Man har friheten til å gjøre hva man vil, når man vil.... og det er også mulighet for en og annen flørt...... ;)

Skjult ID med pseudonym grønn lø. 11 juli 2009 01:00

Prøv:

http://www.unnis-aktivitetsferie.no/

Skjult ID med pseudonym jon lø. 11 juli 2009 01:53

Jeg var på gåferie i england i mai. Det funker det. Men det er klart det blir ikke det samme med feriebildene når det ikke er noen andre med :-)

Skjult ID med pseudonym Smwhr lø. 11 juli 2009 10:15

Ta også gjerne en titt i "Surretråd", der det endte opp med at singel-ferie faktisk ble tema :)

Skjult ID med pseudonym MsDynamite lø. 11 juli 2009 11:06

www.golearnto.com tilbyr ferier som også passer for single, mange forskjellige steder, der man kan lære alt fra matalaging, til språk, yoga, surfing, kiting, dykking, malekurs osv, osv.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 11 juli 2009 12:46

Kanskje en ide for Sukkerfest-arrangørene. SukkerSingelSydentur