Alle innlegg Sukkerforum

litt nyskjerrig på,

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Buskerud) ti. 1 aug. 2006 20:56 Privat melding

det å markere en annen som interessant eller svært interessant.

Blir det egentlig brukt noe særlig? Jeg har egentlig ikke benyttet meg så mye av den funksjonen for å si det sånn. Vet ikke helt hvorfor, men jeg syntes nå det ikke helt passer seg å slenge ut hjerter både her og der...

Ikke at det har blitt så mange markeringer den andre veien heller, men nå er vel det bare fordi jeg ikke er en så interessant person. ;o)

så jeg bare lurer, noen av dere som faktisk benytter seg av det?

hew

Skjult ID med pseudonym baremeg on. 2 aug. 2006 09:10

Ja, jeg har benyttet meg av det. Det er jo en lavterskelsmåte for å indikere en interesse. Og om vedkommende "svarer" med å markere meg som interessant, vet jeg at en melding kan være på sin plass.

På den annen side, om det er noen jeg VIRKELIG er interessert i, skriver jeg like godt en melding.

(mann 38 år fra Oslo) on. 2 aug. 2006 14:54 Privat melding

Jeg foretrekker å være mer direkte og sende en melding (implisitt er man jo da interessert og/eller nysgjerrig). Jeg har ikke tenkt over det at å markere folk som interessante i håp om at den andre skal sette en selv som interessant, kommunikasjon uten ord, er en annen måte å gå fram på. Jaja, det forklarer i alle fall litt.

Skjult ID med pseudonym beskjeden lø. 5 aug. 2006 23:41

Jeg har brukt funksjonen litt.

1. Jeg har brukt den til sortering. Man setter noen som interessant og ser videre. Deretter tar en kontakt med den mest interessante av de man har satt som interessant.

2. I sommer har jeg vært inne en skjelden gang. jeg syntes ikke det var noe vist i å ta kontakt med folk da jeg var her så sporadisk. Nå som jeg er her oftere har jeg en "shortliste" å bla i når jeg skal ta kontakt.

3. Jeg har merket meg at noen har satt meg som interessant i retur ganske kjapt etter at jeg har satt dem som det.Det tar jeg som en forsiktig start..

(mann 38 år fra Oslo) sø. 6 aug. 2006 01:18 Privat melding

beskjeden:
1. og 2. er grei, og jeg kan se at det letter søket. Men hvordan går du fram videre etter 3? Man kan vel risikere at begge sitter litt på gjerdet og venter på at den andre tar initiativ? Eller er det den som først satte den andre som interessert, som da har ansvar for å ta kontakt?

Jeg kan forstå hvordan det å sette noen som interessant blir en svak melding, men hva har man egentlig å tape på å sende en liten kommentar med en gang? I begge tilfeller gir man jo uttrykk for interesse, enten den er eksplisitt eller implisitt. Jeg kan egentlig ikke se at fallhøyden blir nevneverdig større ved å ta direkte kontakt kontra å markere en profil som interessant, men det er meg da. Hvis noen kan kaste ytterligere lys over dette mystifistiske fenomenet, er jeg lutter øre.

(mann 47 år fra Akershus) sø. 6 aug. 2006 02:33 Privat melding

Jeg satte en gang noen som interessant, og fikk svart hjerte og kald skulder tilbake. Omtrent som å blunke til en/ei på byen, der han/hun responderer med å snakke med kameratene/venninnene sine, peke og le. Minimum effort rejection, turboladet sådan. Så sparer man seg bryet med å veksle noen ord - for de som synes slikt er et ork. Svaksynte dyslektikere som bare bruker pekefingrene på tastaturet synes sikkert hjertene er knall!

Fallhøyden er nok en del større i virkeligheten, så kanskje jeg skal klippe ut noen gule hjerter og ta med på byen en gang ;) Kanskje øker det fallhøyden, for hun går bort til vakten og prater i et minutt eller så, hvoretter jeg blir høflig men bestemt geleidet ut med råd om å søke hjelp. Jo, dette hørtes ut som en skikkelig lur idé! Kanskje jeg skal sette på meg navnelapp også! Nei vent, det er jo sukker-fest det der... men der er jo galskapen heldigvis organisert.

Skjult ID med pseudonym jente 32 sø. 6 aug. 2006 19:27

Hmm, litt uenig med deg der Hr1970... Folk som har markert meg som interessant har senere klaget på at jeg ikke har markert dem som interessant. Så det hender innimellom når noen absolutt ikke matcher meg (etter mine kritererier), at jeg setter dem som ikke interessant. Det er faktisk ikke en offentlig henrettelse slik du beskriver det, men en klar tilbakemelding. Så pass får man tåle i dette systemet.

Ellers liker jeg formen du skriver på hr1970...Kanskje jeg skal driste meg til å sette deg som interessant, eller kanskje svært interessant?

Skjult ID med pseudonym jente 32 sø. 6 aug. 2006 19:28


For øvrig synes jeg det er direkte dustete å ha to grader av "interesserthet". Hva i alle dager får man vite om folk gjennom å lese profiler som gjør at man kan gradere noen som svært interessante og andre som bare interessant? Enten er profilen interessant eller så er den det ikke. Hva virkeligheten bringer er det jo ingen som vet!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 6 aug. 2006 21:03 Privat melding

jente 32: Enig at det er unødvendig med to grader av interessant. Hvis man først skal ha det, burde det jo også være to grader av ikke interessant, og det gir heller ikke mening.

Forøvrig er jeg av den mening at Kartago burde ødelegges.

Skjult ID med pseudonym baremeg sø. 6 aug. 2006 22:36

>Jeg satte en gang noen som interessant, og fikk
>svart hjerte og kald skulder tilbake.

Svart hjerte??? Hva betyr det? Er det det du ser om noen markerer deg som ikke interessant?

(mann 41 år fra Oslo) ma. 7 aug. 2006 22:45 Privat melding

Må si meg uenig i det der med 2 grader av interessant.
Den ene sier at det må "mere kjemi" til for å passe, mens meget interessant tilsier jo at man har mange verdier som man setter høyt til felles (som ikke alltid går like godt frem av profilmatchingen).

(mann 42 år fra Buskerud) ma. 7 aug. 2006 22:46 Privat melding

Jeg bruker hjertene tildels efektivt. Det er noen profiler du vet ikke passer deg. Selv om de står langt oppe på lista di. For å fjerne dem, svart hjerte.
Bruken av gule og rød hjerter er som når en er på byen. Av og til er en litt agresiv sjekker. Og andre ganger chil. Og det er en veldig snill måte å si at du kunne gjerne tenke deg litt kontakt. Som nå smile søtt, eller å blinke til en person. Fint å "flørte" litt her og;)

Skjult ID med pseudonym baremeg ti. 8 aug. 2006 15:50

Men til spørsmålet mitt: Kan den andre se at du har markert dem som ikke interessante?

(mann 42 år fra Buskerud) ti. 8 aug. 2006 16:26 Privat melding

ikke på annen måte enn at de ikke er på topp 100 lista din.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 8 aug. 2006 18:04 Privat melding

Freo:
Det blir din subjektive tolkning av interessant og veldig interessant.

baremeg:
Hvis de går inn på profilen din av en eller annen grunn, får de ikke mulighet til å sende melding til deg, og de kan lese nederst i profilen at det står "ikke interessert".

(mann 41 år fra Oslo) on. 9 aug. 2006 20:26 Privat melding

Jepp Elo, det blir min subjektive holdning, men det kan brukes av meg og min "oppfølging" av profilene. :)
Og ved å legge ut min subjektive mening her, så kan jo de som evt. har fått profilen vurdert av meg tolke det på samme måte. :)

Visste forresten ikke at man ikke kan sende melding til de man har blitt satt som "ikke interessert" av...
Derfor jeg aldri får noen meldinger. ,")

(mann 42 år fra Oslo) on. 9 aug. 2006 21:46 Privat melding

Benytter funksjonen når jeg ser en profil som er interessant. Og av og til har man jo behov for å sortere ut de som man ikke føler passer i det hele (såvidt jeg har skjønt det vil match bli <70 da, og går ut av matchlista til begge parter). Men problemet er vel kanskje at noen ikke bruker hjerter i det hele, så om mine hjerter blir besvart eller oversett er jo ikke godt å si ;)

Det er vel forskjellige taktikker ute å går både her og ute på byen. Som nevnt over her av KyssFrosk1, så kan vel det å merke med gule/røde hjerter være som å sende et smil/blunk ut til interessante jenter. Og jeg har vel heller vært sparsom med å sende ut meldinger her inne, men så går jeg heller ikke rundt ute på byen å snakker med alle jenter jeg ser :)

Skjult ID med pseudonym Farlig:) to. 10 aug. 2006 11:46

Livredd