Alle innlegg Sukkerforum

kjærlighetssorg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym knust to. 9 juli 2009 00:58

Starta i ny jobb for noen månder tilbake.
Der møtte jeg den herligste jenta jeg noen gang har møtt
Fra første gang jeg så henne viste jeg at dette var kvinnen i mitt liv
Vi hadde pratet endel sammen før jeg fikk vite at hun var forlovet.
Men klarte ikke holde meg unna, så jeg tok mot til meg å sa hva jeg følte til henne.
Fikk vite at hun og hadde stærke følelser for meg.
Så vi beggynte å snike oss rundt sammen og datet i skjul (jeg vet; vi fortjente smekk på fingern og fy i ansiktet! pga den egentlige typen)
Alt gikk "fint" en god stund. Hun sa b.a. at hun skulle ønske jeg var typen flere ganger
Jeg utvikla veldig stærke følser for henne og hun for meg. (aldri i nærheten følt noe lignende for noen noen gang)
Men så endag ble vi "busta" av typen. (ble masse styr, orker ikke ta det her)
Hun sa hun fortsatt hadde veldig stærke følser for meg, men at hun ikke klarte la forloveden gå (noe jeg skjønner godt)

Så nå sitter jeg her alene tilbake og ting er rett og slett utholdelig. Alt har rakna, måtte si opp jobben(klarer ikke se henne mere når jeg vet at det aldri kan bli oss) klarer ikke værken være med venner(bare tenker på henne), klarer ikke se etter andre damer (føler aldri jeg kommer til å finne noen som er i nærheten)
Alltid blitt sett på som en fysisk og sykisk sterk person; men nå bryter jeg sammen hele tida. Har hatt kjærlighetsorg for men det var som å vinne i lotto iforhold til dette... Trodde ting skulle bli bedre med tida, men jo mere det går opp for meg at det ikke blir oss jo mere vill jeg ha henne

Noen som har noen tips eller støttende ord?

Skjult ID med pseudonym Pixie to. 9 juli 2009 01:15

Det er vanskelig å se det nå, men det blir bedre. Vet ikke hva jeg skal si, for ord kommer litt i veien her. Så jeg sender over en kjempeknusevarelengeklem, og håper vennene dine kommer og tar seg av deg slik venner skal.

Skjult ID med pseudonym kjekkmann to. 9 juli 2009 01:17

Eneste tips jeg kan gi er å prøve å være sammen med venner. Og så ta tiden til hjelp.

Håper du kommer deg gjennom det.

Skjult ID med pseudonym knust to. 9 juli 2009 03:06

takk sinner1 og dere andre
vennene mine har vært supre men alt er like jævlig uansett
Brodern tar meg med til syden på fredag for å hjelpe, men har 0 lyst
ok nå syter jeg vilt sorry...

Skjult ID med pseudonym GM/DM to. 9 juli 2009 07:53

Jeg har vært der, og kan bare si det at dette går over. Men det vil ta tid... Venner hjelper, gjøre andre ting hjelper, og en dag vil hun ikke lenger være den du alltid tenker på :-)
Lykke til, og god tur.

Skjult ID med pseudonym sjef to. 9 juli 2009 09:12

Gå rundt med samme følelese som deg antaglivis siden påske.. bare hun jeg datet har vært singel...tok meg ut feerie og reiste bort..hjalp lite og hadde verdens kjedeligste ferie siden jeg tenkte kun på henne..
Nå hang jeg her på sukker og stenger snart profilen.. orker ikke treffe noen siden det er fortsatt " hun" i bakhode..

Skjult ID med pseudonym timtim71 to. 9 juli 2009 09:42

På en måte måte misunner jeg deg som har opplevd en slik sterk følelse for et annet menneske. Håper jeg får det en dag - samtidig unner jeg deg ikke den smerten. Men tror du skal fokusere på hvor heldig du er som har fått prøvesmake en slik følelse. Mange av oss kommer aldri så langt... Snart vil du si at det var verdt det.

Skjult ID med pseudonym wine to. 9 juli 2009 10:23

@knust

Sender deg mange positive tanker og gode klemmer. Har vært i den situasjonen du er i nå og vet hvor jævlig det er.... Etter en lang stund med smerter og sorg, er jeg nå kommet videre i livet og ser lyst på tilværelsen. Jeg smiler til livet og livet ser ut til å smile til meg også. Selv om det ser mørkt ut nå, vil det endre seg til noe positivt og godt etterhvert for deg!! Kos deg på turen. Lykke til!! PS Det er lov å syte, klage og synes synn på seg selv litt nå.... Men ikke gjør d forlenge!

Skjult ID med pseudonym seriøs to. 9 juli 2009 10:23

Har ikke opplevd helt det samme ettersom både han og jeg var singel, men følelsen at man har truffet "den rette". og en kjemi som overgår alt annet jeg har opplevd har jeg kjent på. Har tenkt på han relativt mye siden i fjor høst da jeg traff han. Han bor dessverre på andre siden jordkloden og vi lever forskjellige liv så jeg fant ut at jeg får bare ta det som et godt minne, men fortsette livet mitt og slutte å tenke på han. Det positive jeg tar fra den erfaringen er at den følelsen vil jeg gjerne kjenne igjen og det tror jeg ikke er umulig, men det skjer når jeg minst forventer det.
Du må regne med at det vil være vondt en stund, men det vil gå over og da vil du se det positive som jeg også gjør. En annen ting du ikke skal glemme og det er ikke for å kritisere henne, men viktig å være realistisk. Hun er utro mot sin forlovede og hvis hun hadde valgt deg hadde du kunnet stole på henne 100% at hun ikke skulle gjentatt dette. Det er jo ikke sikkert dette var første gang hun har vært utro. Det er få som er ærlige på det. Personlig så hadde ikke jeg gjort det, men mennesker er forskjellig.

Du må kose deg på ferie og fokusere på andre ting det kan hjelpe. Flott at du har venner og familie som stiller opp for deg...:)

Skjult ID med pseudonym jeezlouise to. 9 juli 2009 10:31

Karma kalles det tror jeg. Har man seg med andres damer, så får man det gjerne rett i trynet selv...

Nei, men sånn helt ærlig talt. Folk har opplevd vondere ting og kommet seg på beina igjen. Du velger selv om du vil sitte hjemme å sture eller om du vil gjøre noe for å forbedre situasjonen. Ingen kan gjøre det for deg. Gi deg selv en time om dagen til å sutre, utover det er all selvmedlinenhet og ynking forbudt. Lulling og dulling og ligge under dyna og synes synd på seg selv har aldri gjort noen godt. Gled deg over små ting, i begynnelsen må du antageligvis tvinge deg selv til det. Skriv en liste over det du har i livet ditt som er positivt. Etterhvert trenger du ikke lista for å kunne glede deg over livet igjen.

Meeeen, er det så ille som du sier over lang tid ville jeg nok tatt turen til legen, kan være en god start på en depresjon.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum to. 9 juli 2009 10:37

I fjor sommer var jeg helt knust, føltes som en rusten stang igjennom brystet hele tida. Jeg var sammen med ei jente som dumpa meg midt opp i det verste styret med skillsmisse med mine foreldre osv. Jeg var så jævla forelsket i henne, og jeg var blind.

Alt går over, bare prøv å ikke tenk på'a , og prøv noen nye jenter.

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 9 juli 2009 12:07

Leker du med ilden, må du regne med å bli brent!

Vet dette høres litt tøft ut, men ærlig talt, hva regner du med når du begynner et "forhold" til en som er forlovet??
Denne historien er eldre enn Metusalem, Forskjellen er at det oftest er kvinner som roter seg inn i følelsemessige forhold med opptatte menn!

Skjønner ikke helt all denne sympatien TS får? Hadde det som sagt vært "omvendt" tror jeg pipen hadde fått en annen lyd..

Lev med det.

Skjult ID med pseudonym Sunbum to. 9 juli 2009 12:16

Ja, love hurts sometimes.

Ergo: holde seg unna de som er i forhold! ;-) Ellers ber du om det..

Skjult ID med pseudonym CyberShot to. 9 juli 2009 12:56

Helt basic:
- Ikke date damer som er forlovet. Hallo???
- Ikke date kolleger
- Vær forsiktig om dama er separert
Ellers har du min medfølelse

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) to. 9 juli 2009 13:05 Privat melding

@TS Vet godt hva du føler nå... Ble skulder og trøst for den store kjærligheten til en kompis selv da hun trengte noen å prate med for noen måneder siden.. I starten var vi jo bare venner slik det skulle være, men vel etter en tid så kom det følelser på banen og :-|.. Vi gjorde ikke noe mer med det da med tanke på kompisen min, men de neste 3 månedene var veldig harde.

Det blir bedre ettervært.. Det beste er å ut blant folk.. ja faktisk drikke seg dritings sammen med venner var det beste av alt :p.

Skjult ID med pseudonym frøken to. 9 juli 2009 13:19

Jeg føler med deg..
Er nok litt enige med de som mener du burde visst bedre i henhold til å begi deg inn i et forhold med en opptatt dame.
Selv har jeg gryende følelseer for en kompis som venter barn med en annen. Vi har snakket om det, at vi aldri har fått sjansen til å teste ut oss to. Vi vet begge at det hadde vært elektrisk og det river i hjertet mitt når jeg ser han. Men aldri kunne jeg finne på å prøve noe som helst. For min del, for hans del, for dama sin del og ungen som kommer.
Uansett forstår jeg behovet for å finne ut av dette for dama sin del også. Så man ikke gifter seg med et tenk-om-det-var-han-andre... Du har det vondt, det vil ta tid, men det ordner seg til slutt..

Skjult ID med pseudonym rulleben to. 9 juli 2009 13:48

@knust
Sorry, ingen medlidelse herfra. Du har bedt om det selv og burde sett faren, ingen å skylde på for situasjonen du er i nå. Det var du som ikke klarte å holde deg unna og måtte fortelle henne hva du følte, det var der du gjorde feil. Du skulle holdt det for deg selv.
Selv var jeg sammen med en dame i underkant av 2 år etter å hatt en veldig flørtete tone (ingen fysisk kontakt) og levd i håpet i nærmere 3 år, tidvis var hun opptatt. Jeg kunne gjort alt for henne og håpet det skulle bli OSS TO. Forholdet tok slutt for snart 2 år siden, nå er hun min aller beste venninne og vi treffes jevnlig (uten fysisk kontakt). Vi kan prate om alt mulig med en litt flørtet undertone selvom hun nå er i et forhold. Jeg vet det ikke kan bli oss og tenker eller prøver ikke på det heller.
Det jeg vil frem til, er at hvis dere hadde holdt dere til praten, kunne hun blitt en god venninne, og hvis samboerforholdet hennes skulle ta slutt, kunne det kanskje blitt dere! Nå sitter du kun igjen som en taper med et hode fult av tanker om henne og syns synd på deg selv... Du startet dessverre i feil ende.

@Sumbum
Som om jeg skulle sagt det selv og selvfølelig HELT enig!
Man roter seg ikke borti en person som er i et forhold, uansett hvor mye det er "kvinnen/mannen i ditt liv". Er de opptatt, så er de OPPTATT!

@cyberShot
Ehhhh... Litt selvmotsigende med den listen og samtidig ha medfølelse vel?

Skjult ID med pseudonym My to. 9 juli 2009 14:14

Føler med deg. .
Jeg har vært i en liknende situasjon. Han var separert og lovet meg gull og grønne skoger. Forholdet varte et halvt år og jeg så bare stjerner og var opp over ørene forelsket. Vi la mange planer for fremtiden........MEN ...... han hadde tre barn og de bombarderte han med telefoner og bedyret at ders mor ville ta livet av seg om han forlot dem.
Jeg skjønte han var i en vanskelig konflikt mellom barn og fraseparert kone.
Vi hadde planlagt en reise.....så fikk jeg en telefon som var kort og brutal : Han valgte å fortsette tidligere forhold pga. barna.
Jeg var knust, trodde ikke det var sant, ville dø på stedet........... jeg gråt og hylte i uker, bannet ,og tryglet..
Etter en stund begynte jeg å tenke på om forholdet noen gang hadde blitt ok med han siden han måtte velge mellom meg eller barna. De betyr jo mye !!!!!
Livet gikk videre . Jeg traff en god venn via nettet som ble min gode samtalepartner (ikke noe mer). Han var god å ha.
Vi gikk ut og moret oss og gikk turer sammen.
Liver går videre, men det tar tid å komme over slik.
God sommer og se lyst på livet.

En klok mann har sagt at. : Det er bedre å bli forlatt, enn aldri å ha elsket

(mann 49 år fra Oslo) to. 9 juli 2009 14:39 Privat melding

Dont screw the crew... uskreven lov og ikke til å bryte den ..

Skjult ID med pseudonym CyberShot to. 9 juli 2009 18:42

@Rulleben: Jeg synes ikke dette er selvmotsigende. Du kan godt føle med et menneske som er i sorg, til tross for at vedkommede har vært naiv. Vitsen er vel å lære av sine feil? ; )

Skjult ID med pseudonym LBL to. 9 juli 2009 19:20

Jeg kan ikke se at trådstarter har vært naiv på noen måte. Han møtte drømmedama. Selvfølgelig prøver man seg. Hallo? Hun er jo drømmedama! At hun er forlovet betyr bare større risiko for at man ikke lykkes, men for drømmedama så sater man. For meg er det helt opplagt. Hva så om man feiler? Om man må droppe jobben? I et livsløp er det bagateller. Lykkes man og ender opp med drømmedama er det ikke noen bagatell - selv ikke i et livsløp.

Dessuten, følelsene var jo gjensidige. Var du tro da du ikke bedro den du ikke elsker?

De som skriver at TS har gjort en tabbe eller vært naiv bør etter min mening revurdere hele sin livsførsel og indre driv. Jeg for min del bejubler valget til TS. Synd det ikke lyktes, men slik er det desverre å leve helhjertet. Heldigvis er tiden din venn selv om det nå fremstår som en mager trøst. Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym unggutten to. 9 juli 2009 19:33

Kjenner situasjonen.
Var hodestups forelsket i ei jente som jeg hadde truffet et par ganger og hun var 100% klar over hva jeg følte for henne. Tror det varte i flere måneder. Jeg trøstet henne etter at hun gjorde det slutt med typen som var en drittsekk og jeg tenkte at dette er starten på noe virkelig bra. Så en dag mens jeg satt på forelesning og snakket med henne på msn(kjedelig foreleser) så kom steinen. Hun var hos en som hun håpte det skulle bli noe med, som det gjorde etter hvert. Jeg var knust og hadde lyst til å hive laptoppen gjennom forelesningssalen og skrike ut "Faens kjerring".

Fortalte ingen hva som hadde skjedd og følte at jeg aldri kunne finne meg ei jente igjen. Først var det sinne og frustrasjon, så var det sorg. Så kom sinnet tilbake, men da med tanken "Hvorfor skal jeg bry meg med henne? Hun lurte meg jo faen trill rundt, snurret meg rundt lillefingern og utnyttet meg som en slags backup-plan." Ristet det av meg og klarte litt etter litt å fjerne bli kvitt følelsene for henne.

Nå sitter jeg her på sukker, med situasjonen friskt i minne. Selv om jeg ble knust lærte jeg at det finnes helt sikkert ei jente for meg og ikke faen om jeg skal la meg bli brukt på samme måte. Jeg er lei av å være rebound-guy og fra nå av skal jeg kjøre ei seriøs linje.

Jeg klarte meg med at jeg hadde skolen og jobb, noe jeg kunne jobbe med som fikk tankene vekk, om ikke hele dagen så ihvertfall en liten stund. Selv om frykten var at hun skulle komme inn på restauranten jeg jobbet med typen dukket opp i ny og ne, så klarte jeg å holde meg oppegående, noe som mine kollegaer(som ikke kjente til min situasjon) skal ha stor ære for. Jeg klarte igjen å flørte med jentene på jobb og selv om jeg har blitt knust i ettertid har jeg nå blitt sterkere. Selv om sitatet "Whatever doesn't kill you makes you stronger" er jævlig å høre der og da, er det sant. Det eneste du trenger er noe å fokusere på, noe som ikke er henne.

Skjult ID med pseudonym yeah to. 9 juli 2009 19:56

Nei, sorry! Just deal with it and move on! ;)

Skjult ID med pseudonym knust to. 9 juli 2009 20:21

@ LBL
takk :)
Sånn jeg så det og. jeg satset alt. desverre gikk det ikke.
Men tror jeg ville gjort det samme igjen om jeg kunne spole tiden tilbake.
Tida jeg hadde med henne er uten sidestykke den beste jeg har opplevd.
Mens nå er den værste
Jeg er ikke sur på henne, det klarer jeg ikke; liker henne for godt.
Selv om hun har knust meg og jeg føler at hun er feig og tar den enkle utveien
Ettersom hun sier hadde det bare vært et forhold kunne jeg slått opp....

Skjult ID med pseudonym skult id to. 9 juli 2009 20:31

finn deg en jobb der du ikke trenger å tenke på noe annet enn jobben!

Skjult ID med pseudonym my to. 9 juli 2009 21:17

Spol aldri tilbake....Se fremover

Skjult ID med pseudonym ja ja to. 9 juli 2009 21:27

Nå er jeg kanskje vel krass, men er seriøst den dama noe å satse på!!!! Eller så kan du vente på at forholdet til forloveden tar slutt, for det vil det vel mest sannsynlig gjøre. Og så gjør hun det vel med deg som hun gjorde mot forloveden, Makan, man gjør bare ikke sånt... Jeg har vært ute for noe av det samme selv, og jeg ble sittende igjen uten noe. Min ex drev med MIN forlover i 6mnd og fyren bodde i samme gate som vi gjorde... Og tro meg, det er ikke sånt man gjør mot andre!!!! Respekt for andre og du vil få den respekten du fortjener!!!. Det står ikke mye respekt av det dere har gjort eller drevet med...

Skjult ID med pseudonym timmy to. 9 juli 2009 22:11

ALDRI ALDRI ha forhold til kollegaer...ville aldri falle meg inn i mine villeste drømmer. Det burde igrunn vært oppsigelsesgrunn (det er det i USA i mange bedrifter).

Skjult ID med pseudonym Nonstop fr. 10 juli 2009 00:32

Er du med på leken så får du faen meg tåle steken.

Er vel bare en ting å si: DU HAR DRITI PÅ DRAGET