Alle innlegg Sukkerforum

M. Jackson

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Telemark) to. 9 juli 2009 01:19 Privat melding

Ja, Jackson er død. Men er nok nå... Dette blåses jo opp i media noe så vannvittig, plutselig er det forsider overalt, og radio / tv show om han. Finnes verre ting her i verden enn at et kadaver av et menneske, uten integritet og prinsipper dør. Menmen, plateselvskapet tjener fett på mediahysteri og medlidenhet. Everything dies, get over it.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum to. 9 juli 2009 10:42

Jeg følte en slags sinne når jeg var i platebutikken i går serdu, skulle finne noe nytt, men var MJ overalt for svarte... Jeg har aldri likt MJ heller, ble liksom lei for 20 år siden.

Skjult ID to. 9 juli 2009 11:07

HAR alle i masse mediane å folk ute i verden glemt,
at han er pedofil,,
alle som driver med små barn skulle vert straffes mye mer...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 9 juli 2009 12:12

Du er nok for ung til å hatt noen større glede av MJ.
Men for mange av oss er dette noe utrolig sørgelig og et stort tap for musikken.

Skjult ID med pseudonym trist to. 9 juli 2009 12:19

Tragisk å lese dette her, men det er min personlige mening. Han var kongen av pop og jeg har selv hørt på mye av hans musikk i den senere tid. Mange gode minner..:)
Jeg har vokst opp med hans musikk, og dansestilen. Er det en ting jeg kan si som ikke er så positivt er at han de siste 10-12 årene ikke kom med noe nytt. Det samarbeidet han hadde med Quincy Jones var gull verdt for han, men som entertainer og danser synes jeg han gjorde det best i hans storhetstid. Det ble mye av det samme om og om igjen, og det var lite fornyelse. Han fikk mye kritikk for det også, men han har laget noen fantastiske tidløse sanger som jeg vil lytte til i mange år fremover. MJ var aldri et sexsymbol som Elvis var eller Ricky Martin av nyere tid.

Jeg synes det er veldig trist når man fordømmer mannen pga skandalene, og jeg tror ikke han var skyldig i å missbruke unge gutter. Hvis dette hadde vært sant så hadde han vel aldri fått foreldreomsorgen for de to eldste barna, da hadde nok hun moren til barna kjempet i mot tror jeg. Han ville jo ikke betale han unge gutten, men det gjorde forsikringsselskapet. MJ virket noe umoden og barnslig, og var et *barn * og man skal jo ikke glemme at han ble frarøvet sin barndom av en tyrann til far. Det er ikke typisk oppførsel for pedofile slik MJ har oppført seg mot barn. De skjuler det mer sin begeistring for barn enn hva MJ har gjort. Han var kanskje noe naiv i forhold til enkelte av barna. I et av tilfellene har jo gutten trukket det tilbake det han beskyldte MJ for, og sagt at det var faren hans som fikk han til å gjøre dette. Dette skjer jo ofte i USA og der styrer penger mye dessverre. Uansett hva som er sant og ikke tok nok MJ med seg i graven.

Han hadde det nok ikke enkelt i den perioden han ble beskyldt for dette og kanskje ikke rart han ble preget av det også. Det kan nok ha gått utover hans kreativitet. Uansett jeg vet at jeg går ikke lei av å høre på hans musikk...:)

Skjult ID med pseudonym CyberShot to. 9 juli 2009 12:48

Mye kan sies om denne saken. Musikken? Utdatert. Verdt oppmerksomheten? Vel - i disse tider der deltakere i realityserier blir omtalt på 1. sidene i aviser, ukeblader og intervjuet i magasinprogrammer, kan det være greit å minnes en som virkelig har satt spor etter seg.
Det vi er vitner til er ikondyrking, blandet med næringsinteresser. De som har tid/interesse kan godt lese denne kronikken: http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article3152493.ece

Skjult ID med pseudonym Frihånd to. 9 juli 2009 14:38

Wake up and smell the reality...
Det det som selger kommer i media, og det er alle i verden en del av.....

Skjult ID med pseudonym Løsbart to. 9 juli 2009 15:53

Som i så mange andre saker, mener jeg TV2s Fredrik Græsvik treffer blink her:

http://fredrik.tv2blogg.no/article939688.ece

Skjult ID med pseudonym CyberShot to. 9 juli 2009 18:30

@Frihånd:: Jo da, jeg HAR lagt merke til at omtale av "15-minute-wonders" er et verdensomfattende fenomen, på samme måte som ansvarsfraskrivelser (sjefen/politikere/naboen/byråkrater er teite) brer om seg. Kan det være en sammenheng?

(mann 35 år fra Oslo) to. 9 juli 2009 18:57 Privat melding

Blargh! Kan ikke folk legge de pedofili-greiene død nå? Forlik én gang, frikjennelse den andre. Forlik med Jordan Chandler som har nå innrømmet at han løy og at Jackson ikke hadde gjort noe som helst som kunne oppfattes som antastelser. Det var også med Jordan Chandler at hele dette pedo-maset begynte.