Alle innlegg Sukkerforum

Tidsfrist...?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jeezlouise to. 9 juli 2009 23:21

Hvor kjapt venter man seg egentlig svar på meldinger her inne? Er det for mange sånn at folk helst bør svare med en gang ellers forsvinner interessen, eller klarer man å vente noen timer på svar?

Jeg er innom innboksen min gjerne en gang i løpet av dagen og leser, men har ikke sjangs til å svare før jeg setter meg ned med dataen på kvelden. I går f.eks, fikk jeg n relativt lang melding av en fyr som hadde satt hjerte på meg. Jeg leste meldinga og tenkte jeg skulle svare i kveld. Når jeg så svarer, får jeg beskjed om at fyren har merket meg som uinteressant. Gråter meg ikke i søvn akkurat, men det får meg jo til å lure litt.

Blir folk fornærmet når de ikke får svar straksens?

Skjult ID med pseudonym ensiferrum to. 9 juli 2009 23:24

Jeg fikk kontakt me ei jente her som har gult hjerte på meg, hun svarer hver 2 dag... Kjenner jeg blir litt irritert da. :P
Synd for jeg syns hun virka spennende

Skjult ID to. 9 juli 2009 23:26

Tror det er en del uskrevne regler her. Svarer man ikke på en mail og logger seg av så tolkes det som at man ikke er interessert. Leser man en mail og gidder ikke engang se på profilen er man ihvertfall ikke interessert. Hastigheten på alt i samfunnet akselereres hele tiden og det samme skjer her inne. Man må prøve å gi et svar med en gang ellers så signaliserer man at man ikke er interessert. Vent heller med å lese meldingen inntil du har tid til å svare fordi da venter vedkomende fortsatt på at du skal lese meldingen.

Skjult ID med pseudonym løffel to. 9 juli 2009 23:29

jeg har vent meg til at mange damer bruker en dag eller 2 på å svare, men synes det er irriterende allikevel. Har man først tid til å lese meldingen, så kan man jo også ta seg tid til å svare.

Hvis ikke så kan det jo være lurt å vente med å lese til man har tid til å svare. Folk ser jo at meldingen blir lest, men ikke besvart. Er nok en del som blir litt snurt da :)

Skjult ID med pseudonym kjekkmann to. 9 juli 2009 23:44

Man bør svare innen et par dager.

Hvis det ikke har kommet svar innen et par uker går man videre... (Husk å krysser av vedkommende som "ikke interessant". Så er vedkommende ute av syne).

Skjult ID med pseudonym jeezlouise to. 9 juli 2009 23:47

For min del er det helt greit egentlig. Om en del karer "utelukker" seg selv ved å bli snurte så er det i grunn like greit å finne det ut med en gang. Tror ikke vi hadde blitt noen match uansett da gitt. :)

Skjult ID med pseudonym ensiferrum to. 9 juli 2009 23:52

Ja jeg blir sur, når e først har funne ei jeg liker lissom. Får lyst å sage sukker.no i to med motorsag av og til...

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 9 juli 2009 23:54

@jeezlouise: Problemet er at det er så veldig få som svarer her inne. Er man heldig så gir kanskje 1 av 10 man kontakter lyd fra seg, og det er inkludert avslagene! Dessuten så blir man jo nærmest indoktrinert med at "ikke svar = ikke interessert" her på forumet. Hvis man så skal vente 2 dager mellom hver melding, så sier det seg selv at sjansen for å finne noen man klaffer med, blir betydelig redusert.

Derfor er sikkert flere her inne litt kjappe på avtrekkeren, med å sortere vekk de som ikke svarer relativt kjapt. Mitt tips er derfor, ikke les meldingen før du vet du har tid til å svare, eller les meldingen, og gi beskjed om at du vil ta kontakt når du har bedre tid til å svare.

Skjult ID med pseudonym hjalmar to. 9 juli 2009 23:54

@jeezlouise
Egentlig så synes jeg det er en merkelig holdning, men det er jo desverre veldig vanlig blandt damene.
Tror gutta stort sett svarer med en gang. Hvis man har tid til å lese hvorfor har man ikke da tid til å svare?
Er jo ingen som sier at man MÅ skrive en avhandling tilbake :)

Og det at man ikke kan være match fordi noen synes det er litt rart at du bruker dager på å svare, er vel enda merkligere. Gjør du slik med andre ting i livet også? det går ett par dager før du reagerer? hehe....

Er det rart man må være en slags superman for å finne den rette her inne? :)
Men ellers så skal du selvsagt ha lykke til i jakten :)

Skjult ID to. 9 juli 2009 23:56

Problemet er vel at en kan se om meldingen er lest. Hadde det ikke vært for det så hadde sikkert ingen klagd på det :-)

Skjult ID med pseudonym jeezlouise fr. 10 juli 2009 00:21

Men altså, "problemet" er at innboksen er relativt full. Det tar litt tid å pløye seg gjennom, og så tar det litt tid å svare. Og jeg har dessuten observert at mange av disse mannlige beilerne også kan bruke litt tid på å svare. Mulig det er som en reaksjon på at jeg er litt treig... Kan ikke si at jeg blir spesielt fornærma over det. Egentlig synes jeg bare det er et pluss at de ikke alltid svarer med en gang jeg da, for det betyr at de kanskje har et liv utenfor sukker og at de pleier alle disse fantastiske interessene de skryter på seg. ;)

@hjalmar
Hender faktisk jeg bruker et par dager til ting i livet, ikke før jeg reagerer, men før jeg gjør noe med det. :) Tenker som så at det ikke er noe match hvis fyren faktisk blir litt småsnurt og putter svarte hjerter på meg. Ikke liker jeg folk som blir snurte for alle mulige saker, og ikke er jeg spesielt begesitra for folk som har dårlig tid. Så da blir det jo en dårlig match, gjør det ikke...? :)

Skjult ID med pseudonym hjalmar fr. 10 juli 2009 00:33

tja....la oss se det heller på en annen måte.
Kansje noen prøver å være effektive her for å få tid til ett liv utenom pc'en? Da vil man jo gjerne ha ett raskt svar :)

Skjult ID med pseudonym ...! fr. 10 juli 2009 11:39

Tror kanskje det også kommer av at enkelte tenker som så at det er lurt å ikke virke 'desperat'? At det er 'desperat' å svare med en gang? *Jeg* tenker ikke sånn, men det er jo så mange "regler"...

Jeg gir gjerne folk et par dager på å svare; jeg kan jo ikke vite hva som skjer i livet deres - ikke sikkert de har muligheten før da.

Samtidig så sitter man jo kanskje der og lurer da... Går kanskje til utboksen, leser meldingen man sendte om igjen, og gransker innholdet for å se om det var dumt skrevet, om spøken kanskje ikke var så god, om man skrev for lite, for mye.....!
Og det er jo kjipt.

Men når det er sagt, har jeg begynt å gi litt mer 'beng' i det siste. Tror det generelt er lurt her inne. Da er det lettere å være seg selv i meldingene også. Om man ikke tenker på den man skriver til som den fremtidige "drømmedama/typen, men bare skriver det man har lyst til "med hud og hår", så blir det mere ekte og personlig (og morsomt kanskje). Hvis vedkommende da ikke liker det, vel... Værsågod neste! :-)

Men - ideelt sett (for å komme litt tilbake til temaet...) skulle jeg jo ønske å få svar så fort som mulig, også fordi at om det da er et avslag, kan man 'komme seg videre' til neste. Høres jo nå ut som jeg har kjempe hastverk - men man er jo her for en grunn da, og noen av oss betaler jo også for å være her. Greit å i det minste slippe å kaste bort tiden her unødig.

Skjult ID med pseudonym Joques fr. 10 juli 2009 11:50

Jeg pleier å gi det en ukes tid etter at jeg ser at meldingen er lest. Hører jeg da ikke noe fra vedkommende, er det svart hjerte (ikke av vrangvilje, bare fordi det er greit å rydde vekk tydelig uinteresserte fra listene) og kikke videre. En ærlig sak, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym (*) fr. 10 juli 2009 11:59

Jeg vet med meg selv at de jeg liker godt, svarer jeg fort. Fordi jeg gleder meg til neste melding.. :)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 10 juli 2009 13:35

Jeg forventer ikke et svar på føste melding.... hvis jeg får det, er det bare positivt uansett når det kommer.

Hvis det er en man snakker med vil jeg ha et svar når han har tid til å svare.
Man må se om vedkommende er pålogget eller ikke ...
Men det er klart til fortere han svarer til bedre er det jo ;oP

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) fr. 10 juli 2009 15:05 Privat melding

Får jeg ikke svar innen en uke, så er det moving on.. Setter ikke svart hjerte da... Det blir bare om noen skulle oppføre seg dårlig :p (ikke skjedd ennå).. Som regel er det 1 eller fler brev daglig, noen sender sjeldnere..

Fikk jo sånn plutselig svar fra 2 stk jeg hadde sendt mail til for lenge siden her forrige uke.. Det var jo rimelig overraskende kan du vel trygt si.

Skjult ID med pseudonym jeezlouise fr. 10 juli 2009 20:26

Hmmm. Ja, jeg begynner jo å forstå at jeg tydeligvis har en altfor avslappet holdning til det her... Har ikke veldig dårlig tid med å finne noen heller, så dermed tar jeg den tiden jeg trenger jeg. Sikkert voldsomt irriterende for enkelte. Får i det hele tatt litt "ti på tre" følelsen av hele greia jeg da, når folk har det så travelt... ;)

Og om jeg svarer fort eller ikke trenger overhodet ikke ha noe med om jeg liker vedkommende godt eller ikke. De jeg liker skriver jeg ofte mye lenger meldinger til, og da vil jeg heller vente med å svare til jeg har tid til å sette meg ned å skrive ned noe fornuftig. For min del er det i alle fall ikke noe "hard to get"-spill over det, men rent praktiske årsaker til at det tar litt tid å svare. Når jeg sier tar litt tid, så er det snakk om i løpet av et døgn da, ikke ukevis liksom.

Det med å vente med å lese meldingene til man har tid til å svare. Det går ikke. Jeg er jente, jeg er nysgjerrig. Og jeg liker å kose meg med meldingene jeg har fått i løpet av natta med morgenkaffen min. :)

Skjult ID med pseudonym Rugg lø. 11 juli 2009 16:10

Personlig blir jeg ikke fornærmet om jeg ikke får svar på meldinger jeg sender. Det er jo bare slik det er her inne, som mange andre menn opplever jeg at veldig få jenter svarer på meldinger man sender. Dette kommer sikkert av at de fleste jenter får veldig mange meldinger og dermed blir det jo mye jobb å svare på alt. Kanskje er jeg litt for "effektiv", men jeg tolker følgende scenarier som manglende interesse og dermed settes hun som "ikke interessant" innen ett døgn: 1) meldingen blir lest, hun sjekker ikke profilen og svarer ikke, 2) meldingen leses, profilen sjekkes, men ikke noe svar 2) meldingen leses ikke, men hun har vært innlogget. Dette er en "spillplass" hvor kvinner opplever så mye interesse at jeg vil tro at de blir langt mer kresen enn de ellers ville vært, og derfor skal man skille seg veldig ut for å få rask respons.

Skjult ID med pseudonym XYZ lø. 11 juli 2009 19:33

hmm....virker som om veldig mange er stressa og har veldig dårlig tid her inne ja....man må vel i det minste kunne gi den andre en dag eller to til å svare, men går det fort en uke uten å få svar så kan man jo bare utelukke vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Akvarel lø. 11 juli 2009 19:52

Forstår at at folk frekventerer sukker med forskjellig frekvens.... ;P

Men. Om jeg ser at det er på 2 - 3 ganger i løpet av en uke uten å svare kan de seile i sin egen sjø.

Hvorfor er det så fantastisk få bra damer her? Mange er konge i profilen, men svært få lever opp til dette når man møter eller sender meldinger, da er de dvaske, kjedelige individer.

Svar når du har tid, men ikke la det gå fire dager fra du leser meldingen til du svarer.

Skjult ID med pseudonym gammeldags sø. 12 juli 2009 14:18

Jeg svarer med en gang for at jeg vil snakke mer med vedkommende. Ikke for at jeg er desperat. Når det tar 3-4 dager mellom hvert svar tilbake, er det for meg i lengste laget. Da kan man jo lure på hvor interessert hun egentlig er i å snakke med meg.