Alle innlegg Sukkerforum

"Trener på treningsstudio"

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 9 juli 2009 23:30 Privat melding

Når jeg leser på profilene til jenter her og på andre nettsteder, ser jeg at et overveldende flertall velger å skrive at de trener på treningsstudio. Som om at dette er en slags x-faktor som gjør en mye mer interessant for andre. Problemet er bare at når jeg går på treningsstudio, så ser jeg dem ikke. En skulle jo tro det var en lang kø av treningsnarkomane jenter i alle farger og fasonger utenfor der.

Jeg har et spørsmål til alle jenter som har oppført at dere trener i profilen deres;
Hvor ofte er dere egentlig på SATS o.l? Er det noe dere skriver for å gjøre dere mer attraktive? Har dere i det hele tatt medlemsskap på et treningsstudio?

Dette er en halvvitenskapelig undersøkelse jeg kjører for å få svar på ett av livets mange mysterier. Oppfordrer selvfølgelig de ærlige av dere til å svare anonymt ;)

Skjult ID med pseudonym calamity to. 9 juli 2009 23:36

Det er stor forskjell på trening og mosjonering.Intensitet er stikkordet.Mange diller bare rundt og tror de trener.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum to. 9 juli 2009 23:45

Ikke for å være slem, men syns jenter blir mindre intressante når de sier de trener så mye... Hva skjer når de slutter å trene ettervært? De blir feite og sure.

Skjult ID med pseudonym timmy fr. 10 juli 2009 00:01

Det kalles STØTTEMEDLEM !! :-D

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 juli 2009 00:11 Privat melding

Jeg var en så kalt støtte medlem i 2 år... før jeg meldtemeg ut.. kommeg nesten aldri dit og fortrekker heller en tur ute... liker meg bedre ute enn inne å trø på en trimsykkel.. da kan en sykle ute å få frisk luft samtidig.. løpe på tredemølle.. da kan en jogge seg en tur ute..

Så lenge en ikkje skal trene aktivt med vekter ser jeg ikkje vitsen med å være inne...

Men så skal jeg ikkje skryte på meg at jeg trener aktivt hver uke... tar detsom det kommer jeg... bare jeg selv trives og har det bra får andre være fornøyde med den jeg er...liker dei meg ikkje fordi jeg ikkje er tynn nok ol... da er det ikkje han jegleter etter....