Alle innlegg Sukkerforum

sjenerte mannfolk = turn-off?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym timmy fr. 10 juli 2009 00:39

Jeg ser det er mange jenter som sier at mannen må ha selvtillit og være barsk og sånn......de er sikkert ute etter de typiske klysete macho-gutta. Betyr det at vi som er sjenerte og litt tilbakeholdne ikke er spesielt ettetraktet?

Skjult ID med pseudonym ensiferrum fr. 10 juli 2009 00:41

Kjære deg, ta en tur ut i skogen og hogg litt ved, spis et par rå egg med wisky og lær deg og snakke møkkete. Så vil drømmejenta komme :)

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 10 juli 2009 00:47

Sjenerte gutter er ikke turn off for mange jenter, men er du så sjenert at du ikke tør å gjøre move...da har du tapt.. Du er nødt til å smi mens jernet er varmt, og ikke vente til det er kaldt. Da er det for sent. ;-) Gutter som sitter med hendene i fanget i den andre enden av sofaen er turn off. Jenta vil da tro at du ikke liker henne, og mister interessen fort.

Du er nødt til å vise at du liker "henne" for enhver pris om du skal komme videre. Det er bedre å kløne, enn å ikke gjøre noenting.
Kløning kan oppfattes som sjarmerende blant noen jenter.

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 10 juli 2009 00:48

Dessverre er det slik. En mann ville sjelden se på det som en stor ulempe at ei kvinne er sjenert, men som sjenert mann kan du se for deg et langt liv i sølibat.

Jeg var sjenert i yngre dager, og det var ikke før jeg la opp til en klysete, gi-f**n holdning, at jentene begynte å legge merke til meg. Heldigvis har man vokst fra slikt, men det er trist at kvinner ikke kan se verdien i de personene som ikke skriker høyest .

De kompisene mine som jeg ville rangert som de beste partnerne er alle sjenerte og uten kjærester, mens de største klysene går gjennom 3-5 jenter i måneden.

Skjult ID med pseudonym Sannah fr. 10 juli 2009 00:48

Nei, det betyr ikke det. Litt sjenerte menn kan faktisk være veldig tiltrekkende, så lenge det ikke tipper over i fløtepus-tøffelhelt.

Ute i den store verden kan jeg godt ta initiativ til å prate med en mann, men her inne har jeg lært meg av erfaring at mannfolka skal skrive først. Så sjenansen bør legges litt vekk akkurat da. Du kan gjerne skrive at du er sjenert, tror mange damer liker det. Iallfall har ikke denne dama noe problem med det.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 10 juli 2009 00:49 Privat melding

Jeg tror ikke nødvendigvis at jenter er enige med deg i at macho gutter er synonymt med klysete drittsekker. Jeg er selv relativt sjenert, og er vel ikke akkurat selve machoidealet selv (for å si det mildt), men jeg opplever da ikke på noen måte at maskuline gutter og menn er mer usympatiske enn de sjenerte. Det er vel snarere slik at dette er noe sjenerte gutter har en tendens til å trøste seg selv med når de aldri får napp.

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 10 juli 2009 00:50

Er "desverre" litt enig med deg, wintermute! Kvinner elsker bad boys...men spørs om de hade blitt behandla bedre av the good guys!?

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 10 juli 2009 00:51

Bad guys = Gutter med selvtillitt
Nice guys = Usikre gutter, eller tøfler

Skjult ID med pseudonym ensiferrum fr. 10 juli 2009 00:55

Men vi gutter "liker jo" klysete jenter også da, de fleste av oss liksom, mens de skikkelige kvinnene smyger seg rundt i skyggen, dominerer oransjbrune solrariumsberter med ulvesmil og vaklete stilløs dansing...

Skjult ID med pseudonym supermix fr. 10 juli 2009 01:03

hehehe

Skjult ID med pseudonym timmy fr. 10 juli 2009 01:20

Mye bra respons her :-)

Jeg mener jo ikke sjenanse kontra selvtillit.....selvtillit og sjenanse er ikke motsigelser i mine øyne. Jeg har mange venner (av begge kjønn) som er "tøffe i trynet" men som innerst inne er veldig usikre på seg selv. Personlig er jeg sjenert, men er ikke usikker på meg selv......som person da....hvis dette makes any sense at all? :-)

Jeg har inntrykk at det relativt ofte kan være nettopp de som er mest usikre som må "kompensere" ved å oppføre seg ekstra "tøft" og legge an en fasade som skjuler deres egen usikkerhet.

Så...hva er best....tøff i trynet med gnagende usikkerhet under overflaten, eller sjenert men bunnsolid trygghet inni? :-)

Skjult ID med pseudonym supermix fr. 10 juli 2009 01:23

Definitivt det siste

Skjult ID med pseudonym tittei fr. 10 juli 2009 16:46

Jeg kan bare svare for meg selv, men jeg er en som ikke vil ha en machotype/klysegutt.. Ønsker meg en rolig og høfflig gutt som respekterer meg.. Jeg er selv litt sjenert, men syntes ikke det gjør noe om gutten også er det. Har man kjemi så klarer man å snakke sammen, og det er jo kjemien og kjærligheten som er viktig.

Skjult ID med pseudonym carmina fr. 10 juli 2009 16:54

Har du selvtillit så går dette bra vet du. Stå på. Det ordner seg nok.
De "kjekkeste " gutta på skolen da jeg var ung , var de mest klysete.

Skjult ID med pseudonym frøken fr. 10 juli 2009 16:59

Overdrevent macho er ikke helt min stil, ei heller klysene. En som er trygg i seg selv og omgivelsene er et pluss. Det vil ikke nødvendigvis si at man er trygg på alle situasjoner og nye omgivelser. Men en fyr som er tøff nok til å kalle meg drittkjerring når jeg oppfører meg som en, det hadde vært noe!

(mann 42 år fra Oslo) fr. 10 juli 2009 17:01 Privat melding

Hehe, artig tråd dette.

Hvis jeg skulle dra noen form for konklusjon av det som er skrevet så langt, så er det vel snakk om at ønskene er like varierte som det antall mennesker som har skrevet (ingen stor overaskelse!).

Så for å spesifisere spørsmålet enda litt mer (primært sett til jentene), hva foretrekker dere:
Muskler eller intelligens?
Høflighet eller Tøff i trynet?

Skjult ID med pseudonym carmina fr. 10 juli 2009 17:09

Jeg for min del "dåner" når jeg treffer en mann med fast hådtrykk og et godt blikk. Øynene er sjelens speil.

Skjult ID med pseudonym frøkenfran fr. 10 juli 2009 17:23

Intelligent tøff i trynet med et snev av høflighet og et hint av muskler!

(mann 42 år fra Oslo) fr. 10 juli 2009 17:27 Privat melding

Mange som nevner dette med øyne når man prater med de, og det er vel ikke noen stor tvil om at øynene er porten til de innerste gemakker.
Noen tanker om hva man kan "avsløre" ved å se noen i øynene (bortsett fra de litt mer åpenbare tingene som løgn osv)?

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| fr. 10 juli 2009 17:54

Jeg også har en tendens til å være sjenert. Eller - jeg *hadde* ihvertfall en tendens til det; jeg har forandra meg såpass mye de siste åra at jeg ikke er sikker på om det fremdeles stemmer, he he. :-)

Men så fort jeg blir kjent med folk, er det - og har vært - noe annet. Men jeg er vel fortsatt ikke den som tar 'stor plass' og brøyter meg frem, eller *drar* daten etter meg og skal bestemme alt.

Og jeg har vel ikke så *lyst* til å forandre akkurat den biten heller. Men vi får se; kanskje jeg til slutt *må*.

-Men jeg har et veldig fast håndtrykk, da. :p

Skjult ID med pseudonym carmina fr. 10 juli 2009 17:59

Mener kanskje at et flakkende blikk viser dårlig selvtillit. Et fast blikk viser styrke. Øynene må ikke nødvendigvis være blå og vakre.
Min gamle mor sa bestandig : Om du lyver står det en stor L i øynene dine. Dette er selvfølgelig litt sprøtt, men jeg skjønte hva hun mente.
Jeg er selvstendig næringsdrivende og ansetter medarbeidere. Da er det viktig for meg at de har et fast blikk. Det sier mye om ens personlighet. Samtidig nevner jeg at det verste jeg vet er ent slapt klamt håndtrykk.

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| fr. 10 juli 2009 18:04

OK, da har jeg en god ting til "på lista"; fast håndtrykk og at jeg ser folk (spesielt på date) rett i øynene. :D
Med mindre de spør så direkte og personlige spørsmål at jeg blir usikker på hva jeg skal svare, da. Da kan det vel flakke litt, men det er vel normalt, vil jeg tro?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 10 juli 2009 18:24

Gutter/menn med selvtillit er ikke absolutte "bad boys".
Men vi jenter liker å bli sjekket opp og det trengs en mann med litt selvtillit å gjøre det.
En mann som er litt sjenert og sitter bakerst i hjørnet blir lett oversett.
Sånn er det også med jenter/damer... De som står fremst for mest oppmerksomhet.

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) fr. 10 juli 2009 19:40 Privat melding

Gutter med selvtillit er ikke bad boys, det tror jeg ikke heller så mange synes. Det er vel mer de som har ei ny dame hver helg som er bad boys.. De som er slik kanskje en del gutter ønsker å være på en måte?

Kan ikke se for meg selv i den rollen, hadde slitt for mye med dårlig samvittighet. Har selv problemet med og alltid blir den beste vennen til jentene jeg er glad i, noe som skulle gjerne vært gjort noe med. Vet litt hvordan effekten av slike bad boys har hatt på en del venninner og jenter jeg er glad i nå, så vel ja hehe bad boys/drittsekker. Jeg får i alle fall kontakt med de om ikke annet, men vel er passe gidd å stå der når hun stikker av med en annen hele tida…. :| Kanskje ikke helt sånn nå lenger.. vet ikke helt :p

Er bare sjenert fram til isen er brutt jeg for min del, da er det noe helt annet. Det å gå bort til ei søt jente en er interessert i er mer skummelt enn å lede møte foran et rom fult av gubber med slips, noe som egentlig er litt skummelt. Har en aller først fått kontakt, så er det jo ikke skummelt noe mer :p.