Alle innlegg Sukkerforum

Under 70 matchingpoeng

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 10 juli 2009 17:42

Hei!

Er ny her og synes hele denne sukkersiden virker helt ekstremt knotete og uoversiktelig, men det er vel bare fordi jeg har retningssans som en svimmel padde. Jeg prøvde å spørre i en annen tråd, men fikk ikke svar der - så prøver igjen; hvordan finner jeg brukere med lavere matchingpoeng enn 70? Det hadde vært morsomt å finne ut hvem Sukker mener passer meg aller minst av alle jentene omtrent på min alder her. Jeg tror vi to har et par høner å plukke med hverandre.

-bangalter

Skjult ID med pseudonym carmina fr. 10 juli 2009 17:50

Du går inn på "min profil" og synlighet. Der kan du krysse av for å se de under 70 i match

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 10 juli 2009 17:54

Det kan jeg ikke finne. Eneste med "match" og "70" der er "[ ] Profilen vises ikke til profiler med en match lavere enn 70".

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 10 juli 2009 17:58

Carmina..der har du feil..Det er bare hvis DU vil at de under 70 skal se DEG.
Du går på onlinelista og trykker "ALLE" menn/kvinner...alt ettersom hvilket kjønn du er..

Skjult ID med pseudonym G35 fr. 10 juli 2009 17:58

Sørg for at den boksen ikke er krysset av. Så kan du gå til Matchlister/Online nå!, og klikke "Alle kvinner" (eller "Alle menn", da om du er kvinne). Men da får du opp *alle*, i "usortert" rekkefølge.

Ellers kan du kjøre et uspesifisert matchsøk, og rett og slett bla deg bakover i listene til du ender opp på rundt 70 til slutt. Det kan du jo gjøre i den vanlige Online-lista også, når jeg tenker meg om. Linken for å bla seg videre der er vel nederst på siden.

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 10 juli 2009 17:58

Bangalter.
Du finner ikke de som har profil under 70, men ved å krysse av der gjør du profilen din tilgjengelig for de som du har under 70 med. Du kan kun finne profilene til de med match under 70 ved å søke på konkrete nick.

:-)

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 10 juli 2009 18:01

eliseb: Æsj. Det var kjedelig. Da får jeg heller ta personlighetstesten og svare stikk motsatt av hva jeg normalt ville ha valgt - og så se hvem jeg får best match med.

Skjult ID med pseudonym G35 fr. 10 juli 2009 18:07

Uff - hva er det jeg tenker med!!? Beklager, men eliseb har jo selvsagt rett.

De *under* 70 sliter du med å finne, ja. Da må du i så fall som du sier forandre på matchen din sånn at du matcher dem bedre for en stund, og så gå tilbake til "den du egentlig er" når du har tatt en titt. Men det er jo vanskelig å vite hva som gjør at man har under 70 i match da. Som regel betyr det bare et enten de eller du har noen 'absolutte krav', og/eller at alder,høyde og om de har barn/ikke barn gjør at det blir sånn.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 10 juli 2009 18:15

Velkommen , det kan kanskje virke overveldene dette , men tro meg ,du kommer for inn i det . ;oP

Som stjerne sier .. gå inn på "online nå" under "Matchlister". Der står det over bildene et punkt som heter "Alle kvinner"..
Da kommer alle opp... men det står ikke noe matchtall på de som er under 70 i match.

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 10 juli 2009 18:48

@eliseb
Tenk en gang til over hva du har skrevet!
Selvfølgelig finner du matcher under 70.Når du gjør din egen profil tilgjengelig for de under 70..må det jo være noen som kan se den..Det gjelder jo andre veien også..altså for deg også!

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 10 juli 2009 19:07

@stjerne
Siden jeg har så mye dødtid på jobben nå, så tok jeg utfordringen din og tenkte en gang til over det jeg skrev.
Jeg må dessverre skuffe deg og konstatere med at jeg fortsatt står på mitt. Jeg får ikke opp noen med match under 70 på "Online"-søket.

Jeg siterer Sukker som back-up for min teori (merk deg siste setning, i parentesen):
"Matchtallet sier noe om sannsynligheten for at forholdet vil vare. Jo høyere tall desto bedre vil dere passe sammen. Laveste matchtall er 0 og høyeste er 100 (laveste tall som vises er 70)."

Skjult ID med pseudonym lillemjau fr. 10 juli 2009 21:19

Bangalter: det er såre enkelt å få en oversikt over de dårlige matchene, uten å "endre egen personlighet" : online nå, og "alle kvinner". de under 70 står som "Ingen match".... det morsomme er jo at du kan ABOLSLUTT finne en god match der, selvom TALLER er under 70. jeg håper inderlig ikke det er mange her som stoler blindt på disse tallene...de er ikke nødvendigvis verdt en dritt..... ;)

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 10 juli 2009 21:21

eliseb: Du har nok rett. Står "Ingen match" på de under 70. Fant et tre som så ut som det var avbildet i oktober. Sikkert 90% rødt eller orange. Det burde vel være potensiale for litt av hvert der.

lillemjau: Jeg tror nok ikke det er noen som stoler blindt på disse tallene. Ingen andre enn de som spår dagen i te-koppen sin, iallefall. ;)

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 10 juli 2009 21:23

Jeg får ikke opp en eneste person med under 70 som match, så da er det ikke slik hos meg!

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 10 juli 2009 21:25

eliseb: Når jeg går på online brukere, og "Alle kvinner" (eller hva pokker det sto), kom masse jenter i random rekkefølge. Godt over halvparten av disse hadde "Ingen match". Ser derimot at vi er match made in heaven <3

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 10 juli 2009 21:44

@eliseb
Det står ikke noe matchtall på de under 70..det står <70 ....ellers hadde det ikke vært noe vits å åpne for de under 70, om ingen kunne gå inn..
Gå på onlinellista di. Der er det tre kolonner under tittelen. Beste matcher jeg søker alle menn

Trykker du på: alle menn: kommer alle opp i "hulter til bulter"

Du får altså ikke vite machtallet,men du ser profilene...også de du eventuelt har satt sorte hjerter på.Har de åpnet sin profil for besøk under 70 kan du lese og sende mailer til dem. Har de ikke åpne profiler får du beskjed om det med en egen " boks" med melding fra Sukker.
Rart om du har et annet system hos deg enn vi andre har.
@bangalter
Har du kommet så langt at du har sett et tre som er avbildet i oktober..har du vært inne på en profil med match under 70