Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID fr. 10 juli 2009 20:43

Hallo alle "sukker-unger"! Jeg har meldt meg inn nylig, og har en del spørsmål til dere med mer erfaring med dette. Jeg har skrevet mye om meg selv, og om hva jeg søker, i min profil. Er det dumt? Burde jeg nevne at jeg har vært enke i over fire år? At jeg før det var gift med samme mann i 37 år? At jeg har hatt det tøft - min mann var syk i mange år, og at jeg har mistet ett barnebarn og en sønn? Jeg har ikke lagt ut bilde av meg, men det er fordi jeg ikke har noe nytt. Jeg har kamera, men kan ikke ta bilde av meg selv. Vil ikke gå ut blant kjente for å be de gjøre det heller! Jeg vet ikke hvordan jeg legger det ut på nettet, og den jeg der kan få hjelp av er et barnebarn. Det passer seg ikke, synes jeg. Gode råd mottas med takk. En riktig god sommer til dere alle der ute!

Skjult ID med pseudonym Ada fr. 10 juli 2009 20:49

Hei på deg "62" !!
Velkommen til Sukker:) Du trenger ikke skrive alt dette, synes det er mye bedre å forkorte det helle litt.
Lykke til med alt annet ellers :)

Skjult ID med pseudonym Frihånd fr. 10 juli 2009 20:53

Man trenger ikke fortelle alt på en gang..det kan kanskje bli litt mye der og da.
Men så lenge man er ærlig og ikke legger skjul eller lokk på ting, så går det meste bra....:)

Skjult ID med pseudonym staples fr. 10 juli 2009 21:32

Hei!
Du har fått noen kommentarer om teksten ....

Du nevner et barnebarn :-)
Kanskje du kan få hjelp til å lage en facebook feks. (dette vet barnebarnet ALT om ....)
Så får du hjelp til å ta bilder (må ta litt forskjellige da ) , og også se hvordan han/hun "legger de ut". Om du følger med og spør underveis så lærer du metoden.
Samme fungerer her.

Lykke til :o)

Skjult ID med pseudonym Blåveis fr. 10 juli 2009 21:38

Hei du..

Slik jeg ser det er profilen ment å være en magnet, og det skal ikke være nødvendig å legge ut store deler av livet ditt slik at "alle" kan lese. La de viktigste tingene i livet ditt være for dine nye og seriøse bekjentskaper. Du legger ut det av deg som fenger interesse. At du har hatt det tøft kan fort være negative for enkelte, men ikke nødvendigvis. La heller dette komme til den du føler fortjener å vite disse tingene :)

Lykke til! :)

(kvinne 73 år fra Akershus) lø. 11 juli 2009 13:50 Privat melding

Hei
Jeg er eldre enn deg og har vært på nett et par år. Ble enke for 6 år siden.
Det var faktisk barne mine som oppfordret meg til å legge inn en profil på et nettsted. Jeg har ikke angret på det. Har møtt flere veldig hyggelige menn. Og ikke minst er det koselig å chatte litt i ledige stunder, eller skrive litt her på forum.
Jeg hadde også litt noia med å legge ut bilder, men kjøpte meg et digetalkamera og leste bruksanvisningen for en gangs skyld.
Det er ikke vanskelig å ta bilder selv. Surra litt med å legge de inn på pc`n til å begynne med, men det er bare å prøve seg frem.

Velkommen til forumet. Hyggelig å ha en jevnaldrende her
Synes vi er litt tøffe jeg :-))