Alle innlegg Sukkerforum

"hvor mange år til du vil ha barn"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 47 on. 2 aug. 2006 10:20

Hvordan skal man forstå dette: "hvor mange år til du vil ha barn". Den høyeste verdien man kan gi dette valget er "aldri" og verdier under dette blir antall år. Likevel ser jeg i matchen at dette kan bli et problem da dette ikke passer overens med partneren, f.eks. kvinner over 45. Skal jeg forstå det slik at noen kvinner over 45 har svart et bestemt antall år til de ønsker å få barn? Biologi?!

Skjult ID med pseudonym furia on. 2 aug. 2006 17:47

du sier noe du.....jeg lurte på det samme....kan jo ikke svare at jeg ikke vil....?! Men det er jo et så viktig tema at det kanskje er best å diskutere med noen?!Like greit det.....

(mann 38 år fra Oslo) to. 3 aug. 2006 13:25 Privat melding

antall år: 5
antall barn: 2
antall år mellom hvert barn: 3 (skal være optimalt har jeg hørt, noen som bekrefte eller avkrefte?)
kjønn: 1x XX, 1x XY

Enkelt og greit. Da har man i alle fall slengt ut et anker (jamfør strategiske forhandlinger) og kan gå videre utifra det. Jada, ingenting står skrevet i stein, eller sagt på en annen måte. Planning is everything, plans are nothing. No plan survives first contact with the enemy :)

Skjult ID med pseudonym Mann 47 to. 3 aug. 2006 15:08

Jeg tror kanskje ELO misforstod dette litt. Et av spørsmålene man må svare på er som tidligere nevnt: "hvor mange år til du vil ha barn". Hvis man da har passert 45 og vel så det, bør et svar kunne være at man ikke vil ha barn. Ikke dermed sagt at man ikke aksepterer at partneren har barn fra før. Når profiler så matches - hvordan skal man så tolke at dette ikke passer overens, hvis man har svart at man ikke ønsker barn, og den man matches sammen med sannsynligvis for lengst har passert den alderen hvor det nesten er umulig å bli gravid.

(mann 38 år fra Oslo) to. 3 aug. 2006 15:48 Privat melding

ELO misforstod nok en smule men står inne for det han skreiv like fullt. Forøvrig går det vel også an å adoptere i det siste tilfellet der? Mann 47 (går utifra at tallet refererer til år -ikke IQ) kunne f.eks. adoptert meg sammen med furia :) (obs obs, bortskjemt drittunge)