Alle innlegg Sukkerforum

Svar uten besøk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS lø. 11 juli 2009 17:15

Blandt alle tråder her hvor folk klager over at de ikke får svar på meldinger er det en gruppe jeg stusser mer over: de som svarer uten å besøke profilen. Har skrevet litt med ei som er veldig ivrig etter å fortelle om seg selv. Hun stiller aldri spørsmål til meg og har etter 8 meldinger ennå ikke besøkt profilen min. Hva er det for noe? Hvis hun er intressert skulle man jo tro at hun hadde en eller annen grad av nysgjerrighet? Hvis hun ikke er intressert (hvordan kan hun vite det uten å se?) hvorfor sitter hun da og skriver mye personlig om seg selv til en totalt fremmed? Vil hun ha en monolog om seg selv, opprett en blogg!

Svartiden varierer fra 1 time til 4 dager. Nå hadde det akkurat gått 4 dager siden sist jeg skrev til henne, og reaksjonen da jeg nå fikk melding var mest, "jøss, hvorfor svarer du?". Jeg tenker å fortsette å svare. Kanskje det blir mulig å finne ut hvilken type spill hun bedriver.

Det har skjedd før at folk svarer på meldinger uten å se på profilen, men det har aldri tidligere gått mer enn 3 melding før de har tittet innom - og deretter sluttet å svare :)

Jenter er rare. Noen i norsk betydning, enda flere i svensk betydning :)
(Poster anonymt nå i tilfelle hun skulle titte innom og tilpasse spillet etter diskusjonen)

Skjult ID med pseudonym willywanka lø. 11 juli 2009 17:27

slike hakke jeg tid å bruke ressurser på.Sett svart hjerte,hadde jeg gjort.

Skjult ID med pseudonym carmina02 lø. 11 juli 2009 17:34

Ikke la dette bli et problem. Kutt ut og finn på noe annet å tenke på. Eller spør henne rett ut hvorfor hun ikke har lest profilen din ?
Da får du enten svar eller ikke......? Ikke verre enn det.

Skjult ID med pseudonym Rugg lø. 11 juli 2009 17:38

Kanskje det er oppmerksomheten hun får og muligheten til å få skrevet om seg selv som er drivkraften? I så fall har du fått et ganske godt hint om noen personlighetstrekk som hun har. Hvis du er en person som liker å gi av deg selv uten tanke på å få noe tilbake er det bare å kjøre på .-)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 11 juli 2009 18:02 Privat melding

Hmm..jeg kan godt ha en laang samtale med noen uten å være inne på profilen deres..synes det er litt spennende å ikke vite noe om den andre, det er jo sånn det er når man treffer noen i "den virkelige verden"...
Og avhengig av type samtale, er det ikke sikkert at jeg stiller så mange spørsmål om den andre, men jeg synes gjerne det kan være kjedelig å snakke om jobb og interesser, det er jo gjennom å oppdage den andres meninger/tanker/mål/drømmer man blir kjent..Men er det en tørr samtale om jobb og diverse andre fakta, er det naturlig å spørre den andre også, i hvert fall hvis man er over middels interessert..
..så det vil jeg kanskje ikke tro at hun er, men kanskje hun bare er for høflig til å avvise deg? Jeg tror ikke jeg hadde giddet å opprettholde en sånn samtale, move on:)

Skjult ID med pseudonym XYZ lø. 11 juli 2009 19:22

@TS: Opplever det samme som deg da ei jeg skriver med for tida kun har vært inne på profilen min en eneste gang etter at vi begynte å sende meldinger for noen uker siden. Hun er ofte pålogget, men det går fort ei uke før hun svarer tilbake. Har ikke lyst til å gi henne opp heller da hun virker til å være ei bra jente....man må være tålmodig med dette her!:)

Skjult ID med pseudonym TS lø. 11 juli 2009 19:32

Det tar meg to sek å svare henne, og en god del lenger tid å lese meldingene jeg får. Det gjør meg ingenting å ha en ekstra meldingsskriver ved siden av de andre. Jeg bare forundrer meg over oppførselen.
Siden hun skriver så mye tror jeg neppe det er forsøk på høflig avvisning. Hun er kanskje som Bazookah antyder - søker spenning i å ikke vite noe mer om den hun snakker med enn hun ville har gjort på byen.

Det er også en mulighet at besøkssystemet til sukker ikke har registrert besøket.
Uansett, det blir interesant å se hvor mye en jente klarer å skrive om seg selv. (Dette må selvsagt generaliseres :) )

Skjult ID med pseudonym Giogta lø. 11 juli 2009 19:32

Spørsmålet er jo hvordan man kan vite om den andre personen er interessant, eller ikke, når man ikke har kikket på profilen. Ganske koko spør du meg :)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 19:34

@ Giogta: Hun liker vel bildet hans, da..bildet hans og det at han lytter til monologen hennes;)

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 11 juli 2009 19:46

Synes bare det viser en del om hvilken type person man er. Får jeg svar fra en dame som ikke engang har giddet å se på profilen min og så spør hun meg om ting så svarer jeg bare høflig at "jeg ser at du ikke har sett på profilen min enda!? Du kan jo ta en titt på den først så kan vi ta det derfra!? :-)"......etter dette hører jeg aldri noe mere fra dem.

Skjult ID med pseudonym Akvarel lø. 11 juli 2009 19:48

Hvem bryr seg... Garantert ikke de som ikke svarer ;)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 19:49

@Medium: Men hva er det som er så viktig med det å se på profilen før man kan snakke sammen da? Hvis du hadde truffet ei jente på fest eller butikken for den saks skyld hadde du jo ikke hatt "fordelene" som du har her på sukker, hadde du avslått spørsmålene hennes bare fordi hun ikke visste nok om deg i forkant..?

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 11 juli 2009 20:12

Bazookah:Synes det går på det å være seriøs. Jeg har jo skrevet en profil for at folk skal kunne vite mere om meg. Hva om det står noe i profilen min som personen ikke fikser da? Hva er vitsen med å sende meg meldinger da? Synes at å lese profilen min viser at man er seriøs og ikke minst høflig nok til å bry seg om det jeg har skrevet.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 11 juli 2009 20:15 Privat melding

Du forlanger for mye kjære venn, dette er Internett, en annen virkelighet.

Ser dere på byen ;)

Skjult ID med pseudonym lise lø. 11 juli 2009 20:18

@sagi

En annen virkelighet? Dette er faktisk like virkelig som noe annet. Det er bare en annen arena enn tidligere......
Og det er faktisk slike holdninger som du har som gjør at det ikke blir noe bedre heller :)

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 11 juli 2009 20:18

Hehe...ja, det er nok sant. ;-) Lykke til på byen! ;-)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 20:21

@Medium: Er ikke noe av samtalen man har basert på at man skal BLI kjent med hverandre?
Hvis jeg liker det du skriver til meg, at humoren eller andre ting du skriver i brevene treffer meg på en positiv måte, er vel det viktigere enn om jeg leser at du liker windsurfing, turer i marka, at du anser deg selv for å være en snill og reflektert mann(dette er bare løse ting, har ikke vært på profilen din;)) og diverse andre intetsigende beskrivelser på profilen din?
Det er jo kommunikasjonen oss i mellom som er viktigst. Klart ting som står på treet kan være viktig, men liker man hverandre finner man ut av det..sikkert..hva vet jeg, jeg er fortsatt singel..;)

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 11 juli 2009 20:31

Bazookah: Jeg ser det du sier, helt klart. Jeg høres sikkert ut som en mann med det jeg skriver da, jeg er mere opptatt av de konkrete tingene mens kvinner ofte er mere opptatt av personlighet og tanker og slikt (lurer på om du er kvinne!? ;-)). Ikke det at jeg ikke er opptatt av det også men ja...du skjønner sikkert hva jeg mener!? ;-) OK daahhh....det hadde vel gått an å slå av en prat uten å se på profilen hennes (men bildet må jeg se). :-)

(men jeg synes likevel det viser at de er uinteresserte/useriøse når de forsvinner etter at jeg ber dem om å se på profilen min da ;-))

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 11 juli 2009 20:40 Privat melding

Medium: Vel, jeg mener også at konkrete ting er viktig, for all del, jeg har da mine ting jeg ser etter når jeg snoker rundt på alle de rare profilene der ute..men de betyr jo ingenting hvis ikke kjemien funker..har skjedd flere ganger for meg, jeg ser en profil, jeg krysser av for at det meste jeg ser etter er til stede, og så er kommunikasjonen helt forferdelig..! Han skjønner ikke humoren min, eller han er kjedelig eller så er ikke jeg sånn som han trodde(ikke at DET skjer så ofte da..kremt;))
Så det å ikke gå inn på profilen er i hvert fall ikke for meg et tegn på useriøsitet, nesten tvert i mot, det kan bety at jeg har lyst til å bli bedre kjent med den andre..jeg har til og med ved en anledning takket ja til å treffe noen uten å ha vært inne på profilen hans først..:)
..men, vi har alle forskjellige behov, og du trenger tydeligvis at jentene har fått med seg alle de fantastiske ordene du har skrevet om deg selv før du kan ha videre kontakt med dem..;P

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 11 juli 2009 20:48

Bazookah: hahaha......nei, jeg skriver sikkert veldig kjedelig så det er ikke noe "verk" de går glipp av da. Vi er alle forskjellige og jeg skjønner at alle tenker på forskjellig måte. Du har din måte å gjøre ting på og jeg gjør det på min måte. Jeg går aldri ut med noen uten å vite hvem det er, men det er min måte å gjøre ting på.

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 20:52

Medium: Og enda godt er det! At vi er forskjellige altså..:D

..men jeg lurer på om TS har funnet ut av hva han skal gjøre med hun jenta han nesten snakker med, altså..?;P

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 11 juli 2009 21:34

Ikke inne på profilen etter 3 uker?
Goodbye...

Hun har tydeligvis liten/ingen egentlig interesse av deg, ellers hadde hun i hvertfall sjekket at du ikke skriver at du liker wetsex eller er fanatisk nynazist ;-)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 12 juli 2009 00:06

At hun ikke kikker innom profilen - hvis det skal sammenlignes med sjekking på byen - blir som at hun snur ryggen til og fortsetter å føre dialog. (Eller, nå var det vel monolog her da...)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 12 juli 2009 00:12

(har forøvrig opplevd det samme som TS selv)

Skjult ID med pseudonym timmy sø. 12 juli 2009 12:49

Er det noen sammenheng mellom det du skriver og det hun svarer da, eller kan det være en "bot"?

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 12 juli 2009 18:32

Hvis det hadde vært en Bot, så ville du fått en mail adresse og noe tekst automatisk i første melding. Tviler på at det er ei eneste Norsk ei som bruker bot.

(mann 40 år fra Hordaland) to. 3 nov. 2011 08:58 Privat melding

Hei,
Eg har det same med ei jente no. Eg spurte ho til og med om ho likte profilen min, og då sa ho at ho likte den veldig godt. Men ho er ikkje registrert som "Besøkende". Er det altså mulig å besøke en profil uten at det blir registrert?

For om det ikkje er mulig, så lyger ho jo om at ho synst profilen min er flott.

Ein annan ting ho gjer er at ho aksepterer når eg inviterer ho til chat, og så seier ho hei, hvordan går det og sånn, og så blir ho borte. Det har skjedd to gongar.

Er det ei jente her som kan tolke dette for meg??

Takk!! :)

(mann 47 år fra Oslo) to. 3 nov. 2011 09:01 Privat melding

Tipper at hun av en eller annen grunn ikke er interessert, men velger å svare av ren høflighet eller bare for å ha en hyggelig samtale. Tror egentlig ikke det er verre enn det.

Skjult ID med pseudonym Pedr to. 3 nov. 2011 09:09

Det må være en feil med sukker, jeg har selv opplevd at en dame sender meg melding og refererer fra konkrete ting jeg skriver i profilen min uten at hun er registert som besøker.

Skjult ID med pseudonym kar to. 3 nov. 2011 09:28

Har opplevd noe av det samme. Jenta svarer og spør om ting selv, men det virker rimelig åpenbart at hun ikke har vært innom og lest. Står ikke i lista, og det hun spør om hadde hun stort sett fått svar på i profilen.

Men jeg kan spille med en stund jeg, selv om optimismen rant bort. Relativt ny bruker, så kan hende hun bare er litt overbelastet eller usikker på hvordan opplegget fungerer. Vet ikke helt hvordan de første par ukene her fortoner seg for jentemedlemmer.

(mann 40 år fra Hordaland) to. 3 nov. 2011 09:34 Privat melding

Ok.Er vel berre at ho ikkje er interessert ja. Svarer jo av og til jenter sjølv som eg ikkje er interessert i, men det føles vel annleis når det er andre vegen.. :)

Eg vil tru at populære jentemedlemar får hundrevis av brev kvar dag..Så enten gjer ho berre eit valg og begynner å snakke med ein, og om det er du så er du heldig..

(mann 44 år fra Akershus) to. 3 nov. 2011 10:08 Privat melding

Hvis dama aldri spør tilbake, så dropp det. Enkelt og greit. High maintenance :)

(mann 40 år fra Hordaland) to. 3 nov. 2011 10:12 Privat melding

Det er nok ein god regel. Hvis ho spør eit lite spørsmål då? Må du vere lur og berre svare heilt kort tilbake og eit lite spørsmål?

Skjult ID med pseudonym stjerne* to. 3 nov. 2011 10:43

Kan fint holde en dialog med en jeg ikke har sett profilen til:) Ofte er jo matchtallet og bilde en god indekator på om vi er på nogelunde samme hylle her i livet. Men klart etter en stund og tonene er god..kan jeg gå inn å se:)

Skjult ID med pseudonym Lovely to. 3 nov. 2011 11:46

Det er jo litt rart å se at det er så mye motsetninger her. Noen klager på at vi er alt for overfladiske og fordomsfulle, og andre klager på at man ikke er det (indirekte)? Er det rart man blir forvirra, altså.

TS @ som fler har registrert over meg her, så kan det faktisk være sånn at du rett og slett ikke har registrert det at hun har besøkt profilen din. Som regel registreres det én gang når en person besøker profilen din, også blir det med det. Da kommer ikke ansiktet hennes opp på "besøkende", fordi det mest sannsynlig ligger bak i rekken. Eller at det ikke har blitt registrert i det hele tatt. Eller, så kan det hende hun vil prøve noe nytt og at hun vil se hvordan du er uten at hun vet noe særlig mer om hvordan du ser ut osv. Som jeg nevnte innledningsvis, er det mye klaging på overfladiske og fordomsfulle jenter her inne.

Og btw, du er fremdeles en fremmed selv om hun ser fler bilder av deg og leser profilteksten din.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 3 nov. 2011 13:19 Privat melding

Folk tenker og analyserer for mye, altså! Og menn analyserer og tolker minst like mye som damer! Hvis samtalen er hyggelig, hvilken rolle spiller det om hun er registrert på siste besøkende? Den lille listen som man får presset inn på en profil er jo ikke _deg_ - man blir kjent gjennom dialog og felles opplevelser, ikke gjennom en opplistet profil som er beregnet på hele verden. Dere to finner ut hva dere to har felles etterhvert, og profilen betyr mindre i den sammenhengen.

At hun ikke har sett på profilen trenger ikke bety at hun ikke er interessert - det trenger ikke bety at hun er interessert heller, fordi det ikke er et skjult hint eller tegn i det. Hvis hun sier at hun er interessert, så er hun det, hvis hun sier at hun ikke er interessert, så er hun ikke interessert. Spør henne, i stedet for å spørre andre som ikke vet hvordan dialogen deres har vært. Kanskje du blir overrasket over hvor rett frem og ærlig mange kvinner vil svare på et konkret spørsmål til dem!

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 3 nov. 2011 20:00

Altså...

Jeg kan godt finne på å svare på meldinger uten å sjekke profilen. Javisst; Opp til flere. Jeg mener det er noe sært over det å beskrive seg selv gjennom å fortelle at "slik er jeg", og "slik er jeg ikke". Jeg vet godt med meg selv at mine syn, interesser, ønsker og egenskaper ikke er konstante. Av den grunn avviker min egen profil litt fra "normalen", og av samme grunn synes jeg at jeg får bedre informasjon om en person gjennom å utveksle meldinger. Her inne gjelder det i stor grad å fremstille seg selv positivt, og derfor synes jeg den informasjonen som ikke uttrykkes eksplisitt ofte er den beste.

Som kjent er det ikke alltid like lett å se seg selv slik andre gjør det heller.

Når det er sagt, så er muligens litt av grunnen til at jeg tenker slik den at jeg ikke er på akutt kjærestejakt. Skulle noen dukke opp så er jo det flott, men jeg forventer ikke at det skjer, og jeg har ikke noen spes trang til at det skal skje med det samme heller.

I tillegg så er jeg jo såpass nysj at hvis samtalen holder seg interessant så klarer jeg ikke å la være å gå inn på profilen til vedkommede, men som nevnt kan det fort veksles en hel del meldinger før jeg kommer til det.

Kanskje var dette et forvirrende svar, men jeg vil bare frem til at hun ikke nødvendigvis ser deg som uinteressant. Jenter tenker ikke likt (Ja, jeg sa det!).

:)

Skjult ID med pseudonym Noen to. 3 nov. 2011 20:15

Om dama har under 70 i match med deg, vil det vel ikke syns om hun er innom. Har hun over 70, er det merkelig at hun ikke besøker profilen din.

Skjult ID med pseudonym Jeno to. 3 nov. 2011 20:32

Jeg har fått brev fra fler som ikke vises som besøkende, grunnen til det er at de har under 70 i match.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 3 nov. 2011 20:42

@ts
De 4 første svarene du fikk dekker det jeg mener.

@Elikapeka
Fortsatt ikke flyttbar?
;p

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 3 nov. 2011 21:13

"Jag känner en bot. Hon heter Anna. Anna heter hon...." Nanana....

Nei, sånn seriøst, pussig skrue av ei dame. Helt klart en underholdningsverdi her hvis du gidder å fortsette å konversere.