Alle innlegg Sukkerforum

Arrogante brukere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blåveis lø. 11 juli 2009 20:06

Du sender et brev til en du finner interessant. Kort og greit, sjarmerende og humoristisk(det er da avsenderen sin mening med brevet). Ikke noe vulgært. Brukeren har lest mailen, men verken svarer eller titter innom profilen. Greit, du er ikke interessant for denne personen, men hva med å si det da? Hvorfor stille og rolig logge seg av og late som du aldri har fått brev? Er det mye å be om?
For min del svarer jeg alltid!

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 11 juli 2009 20:16

Det er bare å venne seg til at det er slik det er. Ikke noe svar = ikke interessert. Bare gå videre. Du får svar fra de som er interessert. Det er vel også noen som alltid svarer og det er vel også de som er påmeldt den greia med "garantert svar".

(mann 37 år fra Oslo) lø. 11 juli 2009 20:19 Privat melding

Yup, yup, yup. Medium speaks the truth,

Glem alt du har lært om normal skikk og bruk. Det gjelder ikke her.

Takker for seg, og ønsker alle en god kveld.

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 11 juli 2009 20:34

Etter å ha vært her i noen dager, slår det meg an mengden forsmådde gutter er stor. Det sier seg da selv at attraktive jenter mottar tonnevis av brev daglig, og da er det ikke så rart at de ikke gidder å svare på alt. Spesielt ikke dersom gutten ikke på noen måte virker interessant eller etter hennes smak. Selv forventer jeg sjelden å få svar om jeg våger meg til å sende en av de mange pene jentene her inne en liten hilsen. Hadde ikke giddet å svare alle de uinteressante jeg heller - om jeg var en rålekker blondine med store pupper og et søtt fjes.

Skjult ID med pseudonym Blåveis lø. 11 juli 2009 20:41

Jeg bryr meg ikke annet enn at uhøflige folk irriterer meg. Men nå er det sikkert slik fordi jeg selv hadde svart på alle. Hadde jeg tid å lest alle mailene jeg fikk, hadde jeg også tid til å skrive at jeg ikke var interessert. Men nå er det vel slik i dag at man skal tolke diverse handlinger som "ikke interessert", og det er for så vidt greit det også. Det bare irriterer meg.. like mye som det irriterer meg at bilister ikke kan fylle på blinklysolje. Lite jeg kan gjøre med det. Latterlig å bruke energi på ting man ikke kan gjøre noe med ;)

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 11 juli 2009 20:43

Ja, et er så mye å irritere seg over her i livet at det har jeg gitt opp for lenge siden. Det er bare å akseptere de ting man ikke får gjort noe med og heller bruke energi på de ting man faktisk kan påvirke. ;-)

Skjult ID med pseudonym (*) lø. 11 juli 2009 20:48

Da vil jeg også komme med en ting som irriterer meg, og det er alle påstandene om at "jenter mottar tonnevis av brev daglig". Humbug.
(Jeg er nok ingen puddertøs med blondt hår, men attraktivt er så mangt, selv om jeg kanskje er latterlig ;).

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 11 juli 2009 21:00

@* : Gi meg nicket ditt så skal jeg sende deg tonnevis av brev daglig.

Skjult ID med pseudonym (*) lø. 11 juli 2009 21:08

Hehehe :)
Jeg var ikke på fisketur bangalter. Men du skal ha takk for tilbudet!

Skjult ID med pseudonym morheg sø. 12 juli 2009 21:54

Ikke glem alt du har lært om normal folkeskikk vært så snill, bare godta at ikke alle andre ikke har lært det.

De finnes de som i perioder får så mye brev at det er umulig å gå igjennom alle. Ok, kansje ikke umulig, men jeg skjønner at folk ikke gidder å bruke hele dagen forran dataen. Jeg har sett selv en jente som huka inn over 50 brev på en dag. Og det er forståelig at hun ikke gidder å lese både brevet og profilen samt sjekke bildene til hver eneste en. Men som hun selv sa, det er veldig periodisk, noen ganger 40-50 brev på en dag.. andre ganger ett brev i uka...

Jeg skjønner godt at det er irriterende, men er enig med blåveis i at det ikke er verdt å bruke energi på :)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 12 juli 2009 21:59

Har du tid til å lese meldingene, har du også tid til å lime inn et av standardavslagene. Å bruke dårlig tid som unnskyldning, er derfor rimelig patetisk

Skjult ID med pseudonym lise sø. 12 juli 2009 22:03

enig med wintermute. Å bruke tid som unnskyldnig er lavmål.

Det tar 2 sekunder å sende ett standardavslag. Dvs at man bør rekke 50 meldinger på noen 2-4 minutter.....

Skjult ID med pseudonym Ada sø. 12 juli 2009 22:05

Helt enig. Jeg aksepterer ikke sånne unnskyldninger.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 12 juli 2009 22:11

Jo da enig med dere over her at man burde svare på hyggelige meldinger. Men huker man av for standard svaret så får man kritikk for det også. Og hvis man skriver en melding med høflig avvisning så får man tilbake at man er overlegen/sær etc........ så derfor hender det at jeg ikke svarer. Har noe med tid, humør osv også! Og noen ganger svarer man etter ett par dager fordi man har god tid:-) Ikke mulig å gjøre alle til lags her inne! Desverre.

Skjult ID med pseudonym Løven sø. 12 juli 2009 22:16

Men, så svar da for svingende, kan da ikke være så vanskelig det... Vil bare si at det er utrolig mange menn som ikke svarer heller, så slutt og syt. Jeg gir alle et svar uansett om jeg får mye ell lite post en dag - 2 tasteslag bruker jeg på det. Prøv det du og neste gang !!

Skjult ID med pseudonym jørgen jr sø. 12 juli 2009 22:18

@skjultid
Hvorfor leser du dette når du er så lei av dette maset? Jeg tipper at du er en av de pene jentene som får haugevis av meldinger hver dag og som ofte ikke svarer på meldingene du får. Er alltid de som klager mest på at det er mye mas om ikke svar.....

Og ikke glem at det kommer stadig nye brukere til, så dette emnet vil fortsette å dukke opp omtrent hver eneste dag inntil folk begynner å oppføre seg like pent som de ville gjort hvis noen pratet til dem på gata. (med andre ord aldri.....)

@meg
Etter at du har gitt standardsvar, så setter du også ett svart hjerte (som også bare tar 2 sekunder til).
Da er problemet ute av verden. Du har en profil mindre å forholde deg til og det har personen som sendte deg en melding også. På toppen av det hele så fremstår du også som høflig fordi du svarer. Det er jo en vinn/vinn situasjon for alle parter :)

Skjult ID med pseudonym meg sø. 12 juli 2009 22:26

@jørgen jr
Gjett om jeg gjør det;-) hehe

Skjult ID med pseudonym Løven sø. 12 juli 2009 23:09

Jeg har aldri opplevd at noen har blitt sinte ell sure etter et avslag fra meg. Får ofte en høflig mail tilbake om at de er så glade for at jeg svarte. Det koster så lite å være høflig og ha respekt for andre mennesker.