Alle innlegg Sukkerforum

syns det er litt synd at.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lura lø. 11 juli 2009 21:34

....vi blir gretne av at vi ikke finner drømmepartneren innen x antall dager her inne.

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 21:35

....vel, når de x antall dagene begynner å bli til x antall år, så er det kanskje ikke så rart......

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 21:40

Nei, huff, nå leste jeg mitt eget innlegg og ble litt gretten..ta deg sammen Bazookah, han er rett rundt hjørnet!!! ;)

Skjult ID med pseudonym lise lø. 11 juli 2009 21:40

Tror faktisk ikke det er derfor man er gretne.
Hvis man ser på alle disse klagetrådene, å er det vel heller mangel på vanlig folkeskikk som irriterer folk mest......

Skjult ID med pseudonym Affero lø. 11 juli 2009 22:07

Jeg ser på sukker som en av flere måter og treffe noen på, hvis du ikke lykkes her, så kan man vel vurdere andre steder eller måter og lete etter den rette på, eller kanskje man ikke gjør det rikitg hehe.. sukker er vel ikke løsningen på kjærlighetsproblemene til alle og envher men kan være til hjelp for noen.. hvis du da plutselig finner drømmeprinsen/prinsessen er det ikke da verdt det selv om det har tatt noen år? :)

Hva folkeskikk angår så er det strengt tatt ikke det grann overraskende at folk oppfører seg annerledes når de kan gjemme seg bak pseudonymer. Å irritere seg over andres oppførsel på internet er meningsløst og borkastet energi. Bruk heller den energien på og finne de som vet hvordan man oppfører seg, sjansene er større for at de har samme manerer ansikt til ansikt.. og lykke til :)

Skjult ID med pseudonym pilsisola lø. 11 juli 2009 22:11

@ Bazookah - hehehe

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 22:19

@Pilsisola: takk for at du ler av min ulykke/splittede personlighet.......
..og nå som jeg har oppmerksomheten til alle her på Sukker, eller i hvert fall alle dere andre som heller ikke har ett liv på en lørdagkveld, er noe jeg vil si...for er det noe jeg har lært her inne, så er det at mannfolk ikke vil ha morsomme jenter, de vil av en eller annen grunn ha jenter som er sexy..ikke skjønner jeg, men siden det nå engang er slik har jeg bestemt meg for å legge bort min altoppslukende humor og istedet begynne å fnise hysterisk av alt som kommer ut av munnen på mitt neste offer, ehm, jeg mener date..så får vi se om ikke det endrer livssituasjonen min..kommer tilbake med referat så fort jeg får kloa i en eller annen stakkar..god kveld alle sammen..

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 22:31

@Fakinsupah: Hmm..ok, dette var nytt for meg..nå må jeg bare finne en måte å bli sexy på, og så er jeg jo full pakke!
Tips for hvordan jeg kan oppnå dette, taes imot med takk.

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 11 juli 2009 22:32 Privat melding

@Bazookah: Jeg er i forhold nå og alene ikveld, så jeg kan sitte her litt med god samvittighet. ;-)
Du må ikke endre deg på date. Du må være deg selv uansett hvem du møter på, men du kan gjerne vise forskjellige sider av deg ettersom situasjonen og hvem det er.

Det er så lett å bli demotivert når man ikke finner noen fort nok, og slik har jeg selv vært før i tiden på nettet. Når jeg lærte meg å tolke profiler og bilder riktig, så gikk det mye bedre og kom borti rett type damer. Det er så lett å fokusere på feil ting når man er innom en profil, og man kan lett ende opp med å snakke med feil type persooner. Prøv å tolk profilene på en annen måte, og snakk med en annen gruppe gutter som du vanligvis ikke ville snakket med. Du kan bli positivt overrasket. :)

Den største feilen mange gjør, er å gå i det samme gamle sporet og bli skuffet år etter år. Det er ikke så vanskelig å finne noen potensielle om man ser etter de rette tingene. Det krever litt feiling først, men man lærer teknikken etterhvert. :)

Skjult ID med pseudonym pilsisola lø. 11 juli 2009 22:33

@bazookah. Var en sympatisk latter da.. ;-p

Syns forøvrig du var/er ganske morsom jeg. (Men nå kom jeg aldri så langt som en date da ;-p )

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 22:37

@Laci: Du har nok rett i det med at jeg går i det samme sporet år etter år, for jeg ender alltid opp med å velge enten de som ikke er interessert i meg eller de som jeg ikke er interessert i..merkelig nok..så, da må jo løsningen være å snakke med de guttene jeg ikke allerede har datet her inne, men de begynner det jo å bli ganske få av på dette tidspunkt..hmm..jaja, takk for råd, det setter jeg pris på:)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 22:40

@pilsisola: Vel, jeg vet jo at jeg er/var(? er jeg død nå? Hvorfor har ingen informert meg om dette?) ganske morsom, det er den sexy delen jeg sliter litt med...

Sikkert like greit at du ikke gjorde det, jeg er nok en god del kjedeligere på date enn når jeg kaprer en tråd..beklager, Lura..S

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 11 juli 2009 22:42 Privat melding

Hvis dere ikke hadde vært anonyme, så hadde dere lettere kunne kommet i kontakt med potensielle via forumet. Man blir kjent på en annen måte her. ;) Jeg synes forumet var bedre enn å bruke matchsøk. Har også hatt en blind date her med Date-Guri, og vi er de eneste som har vært tøffe nok til det. ;-) Det er morsomt å treffe hverandre uten å snakke med hverandre på forhånd. ;-)

@Bazookah: Bare hyggelig. :) Det vil alltid være en nedtur periode for de fleste, men det kommer også oppturer hvor det virker veldig bra. :-) Prøv deg her på forumet istedetfor. :)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 22:43

@ Tom Tom: jeg følte at jeg hadde stukket nesa mi nok fram i diverse andre tråder i kveld, og siden dette var ett hjertesukk ble det rett og slett for pinlig for meg å stille opp med bilde..men for de som er interessert, søk opp Bazookah, kvinne 28.

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 11 juli 2009 22:46 Privat melding

@Bazookah: Selv om du synes det er litt pinlig, så vil det alltid være noen som tenner på deg slik du fremstiller deg her. :-)
Du har en fin alder, og utvalget er stort for din aldersgruppe. Alle tråkker i salaten nå og da, og det er ikke negativt for alle. De som synes det er negativt, er ikke noe for deg uansett. :) Jeg ønsker deg lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 22:47

Hmm... hvorfor står det "(skjult ID med pseudonym [etellerannet])" på enkelte, men nicket som klikkbar link og alder + bosted på andre? Det er vel bare én måte å poste under pseudonym på?

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 22:47

..hmm..den siste meldingen ble visst til Laci i stedet..merkelig;)

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 11 juli 2009 22:48 Privat melding

Nei, TomTom er det anonyme navnet mitt. ;)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 22:48

@duogjeg: Den personen som er klikkbar har ikke profilbilde..

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 22:50

@Tom Tom/Laci: Skjønte det da, syntes bare det var litt morsomt;)

..og dette er vel ikke all verdens seriøst fra min side, bare for å understreke det...;P

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 22:50

OK, beklager hvis noen leste meldingen jeg slettet. Begynner jo å dra på åra. Litt surrete...

Skjult ID med pseudonym Affero lø. 11 juli 2009 22:50

@ DuOgJeg: De som har klikkbar link og navn poster ikke med "vær anynom" huket av heller tror jeg :)

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 11 juli 2009 22:59 Privat melding

@Bazookah: Jeg har ikke alltid vært helt seriøs jeg heller, og mange har misforstått meg. ;-) Hadde de kjent meg i virkeligheten, så hadde de visst hva jeg mente med flere ting. ;)

Meg i tekst/meldinger og virkelighet er 2 helt forskjellige ting. Jeg er en som må oppleves i virkeligheten for å få gitt riktig inntrykk av hvordan jeg egentlig er.

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 23:03

Og hva er dette med at Bazookah må bli sexy?? Har da sett profilbildet, og det hadde da vært mer enn nok for meg om jeg hadde vært innen rekkevidde m.h.t. match og alder (og ellers). Hallo, liksom. Hvis ikke det er bra nok så er det jo ikke håp for noen. :o

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 23:06

@duogjeg: Det er ikke noe problem å se sexy ut på bilder, 3 lag med sminke og photoshop og selv Gro Harlem hadde vært heit, liksom..det er i virkeligheten det er vanskelig, men jeg har funnet ut at det MÅ hjelpe om jeg snakker minst mulig og fokuserer mer på å se deilig ut...

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 11 juli 2009 23:07 Privat melding

Bazookah begrenser seg til Oslo, så jeg ville vært ute av bildet av den grunn selv om jeg ikke bor så langt derfra. I tillegg, så er jeg over aldersgrensen der. Hvis jeg hadde vært på sjekkeren og det passet med bosted og alder, så hadde jeg sendt hun melding uten å nøle. ;-)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 23:09

@ Alle sammen: det er ikke noe problem å få seg en date, jeg er tross alt av hunkjønn og har puls(sist jeg sjekket i hvert fall)
..men jeg tror jeg kommer "lenger" på en date hvis jeg heller mer over på den sexy enden av skalaen enn på den morsomme..

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 23:11

Ah - på den måten... Vel - salsakurs kanskje? Hm... Nja - synes vel jenter bør være som de er. Det blir gjerne sexy av seg selv. Men nå merker jeg at jeg må rulle inn litt her før jeg tråkker i noe grøntfôr.

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 23:14

@duogjeg: Aha, se der ja, et konkret tips..bra..bortsett fra at jeg tror kanskje det vil se litt rart ut hvis jeg dukker opp på første date mens jeg danser salsa..alene...

(mann 41 år fra Oslo) lø. 11 juli 2009 23:16 Privat melding

Mangel på folkeskikk ser jo ut til å være en gjenganger her inne, så har ingen problemer med å forstå at folk kan bli sure etter noen dager.

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 23:19

@Bazookah: Nja - det kommer jo an på daten; noen vil nok da løpe i den andre retningen, mens de fleste tror jeg hadde syntes det var kult. Men... jeg tenkte vel mer i retning av å danse salsa med daten da, i den grad jeg tenkte i det hele tatt... ;-)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 23:24

@duogjeg: Ok, da tror jeg ikke at jeg kommer salsadansende på første daten i hvert fall..har nok av fyrer som løper i den andre retningen fra før, trenger ikke noen flere..:S

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 23:33

@Bazookah:
-Nå synes jeg du er vanskelig! Nå løper jeg i den andre retningen selv! :p

Neida. :D Detta årner seg, skal du se. Klarer ikke helt å se hvorfor det ikke skulle det. -Du er nydusja og bruker parfyme på date, eller? Hvis ikke så kan det jo være noe å ta tak i. :p :D

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 23:36

@duogjeg: Så du mener jeg er vanskelig også nå? Ah, detta blir for mye å holde styr på altså, må jo tenke på fryktelig mye nå for at daten min ikke skal skjønne hvordan jeg egentlig er..oh, well, jeg har holdt ut i mitt eget selskap i snart 30 år, jeg orker vel et par tiår til...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 11 juli 2009 23:38

Gretne ?? Hvem ..?hvor?? Nei da ... ikke i det hele tatt !! ;oP

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 23:41

@Bazookah:
Ha ha - leste du hele det forrige innlegget mitt eller? :D
Dette her går så bra så. :D
Er sikkert ikke lenge før det klaffer. Statistisk sett... :D

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 23:44

@Laci37:
Hva er det som står mellom linjene hos dem som svarer, da? :)
Eller er det hemmelig? :p

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 23:46

@duogjeg: Statistisk sett? Hadde du sett statistikken min hadde du skjønt at jeg er et lost case;)
..og jo, jeg leste hele greia, men jeg har lest noe om at feromoner tiltrekker gutter og hvordan vi dekker over disse med såpe og parfyme, og siden jeg allerede er litt etter når det kommer til dette med å oppføre meg skikkelig på en date, tenkte jeg at jeg kunne hypnotisere gutten med feromonene mine..og da kan jeg jo ikke drive å vaske det bort, skjønner du vel..

Skjult ID med pseudonym |DuOgJeg| lø. 11 juli 2009 23:53

@Bazookah:
Nei, det har du jo rett i. Man blir jo ganske svett av salsa også, når jeg tenker meg om. Skjønner ikke helt hvorfor jeg snakker så mye om dét, for jeg kan det jo ikke selv. Je je. Neida, så... Kom som du er og vær deg selv. Hvis ikke det er nok, så... er du vel bare ikke bra nok da! :p Da må du bare kjøpe deg en liten hytte langt ute i skauen, og bo der alene resten av livet. Sånn er det bare, dessverre. :D

(mann 45 år fra Vestfold) lø. 11 juli 2009 23:55 Privat melding

@Duogjeg: Det vet jeg ikke før jeg ser teksten. :)

Skjult ID med pseudonym Bazookah lø. 11 juli 2009 23:55

@duogjeg: Har tenkt på det, faktisk..men er nok litt for allergisk mot pollen for at det er en særlig god ide..da er det mye bedre med eksosen her i storbyen..host!
Neida, jeg har jo skjønt at den virkelige jeg ikke er det helt store, så jeg skal fortsette å nyte lørdagen sammen med hybelkaninene mine..ha en skjønn aften:)