Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym date sø. 12 juli 2009 15:46

noen som kan i meg et svar på hvor lang tid man bør skrive med hverandre,,før man treffer noen ....live?????

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 12 juli 2009 15:47

Det som kommer sist av 2 uker og 4 dager, og 23 (mottatte) + 24 (sendte) meldinger

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 12 juli 2009 15:57

Det er delte meninger om dette. Jeg synes at blind dates er best, men ser også fordelen ved å snakke sammen i griselang tid på forhånd og få ett så sterkt bånd at det ikke er noen date når man endelig treffes. Da går allt av seg selv. :)

Det er ikke mulig å snakke mye og lenge med alle, og det er ikke alle jenter som liker å treffes fort. Noen sier at de vil snakke lenge først, men trykker du på de rette knappene så ser du de etter 1-3 dager. ;-)

Det beste er å treffes fort, og så bli kjent etterpå om man liker hverandre. Det blir bakvendt å bli kjent først, og kanksje man bare treffes en gang og aldri mer etter flere uker. Da er allt bortkastet. Noen jenter er skeptiske, og er nødt til å snakke litt først... og de aller fleste får man møtt innen en uke.

Du må bare prøve og feile og gjøre det du synes er best for deg selv. Dette varierer fra situasjon til sitasjon.

Skjult ID med pseudonym date sø. 12 juli 2009 17:22

det var vel noe sånt j tenkte også,,,at d er like greit å møte noen ganske tidlig...bare 30 min,,til der hvor hun bor,,er ik akkurat den som stresser,men da ser man vel om kjemien er der....ser ik poenget i bare å skrive i lang tid,,,da har man jo ingen ting å prate om hvis man evt...møtes............

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 12 juli 2009 17:26

date:
Har du begrenset kapasitet med hvor mye du har å snakke om pr person?
Hvis du er tom for temaer etter å ha skrevet her inne, så sliter du nok ganske greit.

Skjult ID med pseudonym Phixus sø. 12 juli 2009 17:37

@ date: Jeg vil vel tro at hvis kjemien er der så går man ikke tom for ting og snakke om, jo bedre du blir kjent med noen jo mer har dere jo og snakke om siden du da kjenner personen bedre og vet kanskje lit om hva den andres intresser er og hva de liker utover det som står i profilen..

Skjult ID med pseudonym yeah sø. 12 juli 2009 17:39

Jeg vil si omtrent 14 måneder...

Skjult ID med pseudonym Trentino sø. 12 juli 2009 17:49

@date
Ta daten så raskt som mulig, det er best for begge parter!
Har dårlig erfaring med lange mailutvekslinger. Når dere endelig treffes og kjemien ikke stemmer, har dere sløst bort mye tid. Har selv utvekslet meldinger i flere mnd, og blitt skuffet på date når daten ikke er i nærheten av det de har gitt uttrykk for online. Sånn sett kan online dating føre til mye mer tidssløsing enn RL.

PS! De fleste jenter legger også inn bilder som hentes dypt nede i arkivet, og kan ha forandret seg dramatisk siden bildene (fra sommeren 2002) ble tatt :)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 12 juli 2009 17:52

Er litt ambivalent til akkurat det der. Ser absolutt poenget med å møtes raskt for å ikke "kaste bort" masse tid med å bli kjent pr mail, og like dem godt, for så å se at det ikke var noe likevel. Men samtidig merker jeg at jeg er blitt mer kresen.. dessverre.. (klassisk Sukker-syndrom virker det som), og når jeg da møter noen veldig tidlig, som kanskje er litt spent og nervøs og ikke 100% seg selv akkurat der og da, kan det gjøre at vi får litt feil inntrykk og konkluderer med at vi ikke passer, før det har fått en sjanse egentlig... Men har vi blitt litt bedre kjent og fått kjemi her inne på forhånd, så er jeg mye mer positivt innstilt til hele personen når vi møtes, og det påvirker faktisk helhetsinntrykket ganske mye! (noe som gjør en 2. date mer sannsynlig ;o)

@date, hvis du er redd for å "bruke opp" alle samtaleemnene så lurer jeg litt på hva slags kvote det er du har satt deg? ;o)
Klart det er "lettere" å fylle tiden på 1.daten med alle standardspørsmålene man fortsatt har til gode å stille. Men blir det klaff, så vil dere jo fortsette å møtes... forventer du at praten skal ta slutt før eller senere uansett?

Skjult ID med pseudonym LBL sø. 12 juli 2009 18:24

ca en uke eller 5-6 meldinger, og da et treff i helt uformelle omgivelser. Ikke noe middag eller annet arrangement som gjør det vanskelig å forlate tidlig dersom daten går dårlig.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 12 juli 2009 18:29

@yeah: Hva med 2.5 år? ;)

Skjult ID med pseudonym Trentino sø. 12 juli 2009 18:30

@LBL
Godt poeng! Det glemte jeg å skrive. Min mening er at til raskere en går på date, til mindre formell bør daten være. Kafe tidlig på dagen er perfekt for en tidlig date, er da også lett å avtale en ny avtale til senere på kvelden dersom det er full klaff.

Skjult ID med pseudonym yeah sø. 12 juli 2009 18:51

Jeg er bare så glad for alle tråder, som ikke er krysset av for kun seriøse meldinger! ;D

Hvorfor ikke spørre om date i første melding? Hva sier `girlsa` til det?
Virker det despo? Skummelt? No way? Eller spennende?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 12 juli 2009 19:57

Denne girlen tolker det som at han er ute etter en ONS, noe jeg ikke er, så - no way ;o)

Skjult ID med pseudonym mrAl sø. 12 juli 2009 20:01

Så tidlig som mulig

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 12 juli 2009 20:07

Etter min erfaring så tenker ikke jenter ons om man treffes fort. ONS kan man jo ha selv om man har snakket i 2 uker på forhånd. Hvorfor tror du allt dreier seg om sex Kokosøster? :-)

Skjult ID med pseudonym Giogta sø. 12 juli 2009 20:08

REALITY BITES!

Så kort tid som mulig vil jeg si. Tror de fleste opplever hverandre som litt forskjellige i virkeligheten enn i den virtuelle verden, enten dette har vært gjennom skype-kamera, chatting, eller laaange telefonsamtaler. Eller alle tre - i lang tid.

Litt kjedelig, kanskje, hvis du har blitt glad i en person som viser seg å være såpass annerledes i det virkelige liv at din mentale idyll, og følelser forsvinner. Og selvsagt kjedelig for han også.

Slike situasjoner, tror jeg, trenger nødvendigvis ikke være basert på feil informasjon fra den andre. Men mentale bilder man lager er likevel en ting, virkeligheten er (ofte) en annen :)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 12 juli 2009 20:09

Hehe
Ikke overtolk nå - jeg svarte spesifikt på å spørre om date i første melding ;o)
Forskjell på det og å "treffes fort" :o)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 12 juli 2009 23:01

@Kokosøster: Jeg er enig i det. :) Dagsformen har ikke noe å si for date da, fordi man skal like en person om en ikke er på topp også.

@Jackie: Det er skikkelig nedtur det der...Regner med du føler deg snytt nå. Har opplevd det samme med hun jeg er med nå, men endte opp med hun etterhvert. Tror du bare skal snakke mer når du allerede har snakket så mye om du liker personen godt, fordi det kan hende han ombestemmer seg. 3 måneder med kontakt begynner å bli en god stund, så bare fortsett med han til det dukker
opp en annen, eller at han der plutselig vil treffes en dag.. om en uke, eller måneder. Ikke gi opp. :-)

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 12 juli 2009 23:59

Fasiten her er naturligvis 24 dager. Verken mer eller mindre. Da er man klar for en live-date.

Om bilder av kjønnsorganer er sendt, kan denne kortes ned til 18 dager - men ikke et sekund før.

Skjult ID med pseudonym sweetypai ma. 13 juli 2009 00:52

Om ikke gutten spør meg innen en uke hvor vi har utvekslet en del mail, så spør jeg selv. Ta en kaffe på en formiddag eller ettermiddag og se om kjemien fortsatt er der. Man kan si mye på mail som man ellers ikke tør å si RL så om man prater for lenge før man treffes er sjansen stor for at det blir små øyeblikk der hvor alt man kommer på å si er som i reklamen * odd sliter*
hehe var litt på spissen men jeg foretrekker å konsentrere meg om en av gangen og da føler jeg det blir litt bortkastet og sitte uke etter uke og så viser det seg på daten at kjemien ikke var der likevel....

(mann 45 år fra Vestfold) ma. 13 juli 2009 01:52 Privat melding

@Sweetypai: Noe lignende det du skriver har jeg prøvd å si til mange, men allikevel så er det mange som mener det ikke er bortkastet tid om man snakker i 2 måneder for å så gå på en date som ikke klaffer.. og så snakker man i 2 måneder igjen med en ny.. og det klaffer ikke. Er det noe rart at noen bruker flere år uten å finne noen? ;-) Det ser selvsagt mulig at det klaffer første gang bare så det er sagt og da var det jo verdt ventetiden. ;-)

Men tingen er.. Det kan være vanskelig å kjøre på fullt på i meldinger over lengre tid med noen man ikke vet om det er noe kjemi i virkeligheten med om man har vært for mye på nettet selv. Det er nesten så jeg misunner de som er ferske på sjekking, fordi de ofte er så godtroende og tror at det er samme kjemi når man treffes. Man må selvsagt tenke positivt hele veien under forhåndskontakt, og ha troen på det iallefall.

Jeg har hatt problemer med å vise mitt beste i kontakten med jenter som spiller kostbare. Skal de leke katt og mus, så backer jeg ut ganske fort. Det er så fjortiss spesiellt når man har passert 30. Damer som aldri stiller ett eneste spørsmål er ofte katt og mus typen. De forventer at "han" skal jage hun igjennom hele "sahara" fra første melding, og da er det bare å gi opp etter noen meldinger. Det er tross allt bare ett klikk til neste i teorien. Slike jenter går glipp av mange, men flere av de er nok her bare for å bli tilfredstillt av å føle seg ettertraktet.

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 13 juli 2009 09:46

Laci, godt sagt! Hvis jeg sender en melding til ei jente der jeg snakker litt om det som står i profilen deres og stiller litt spørsmål, og så får tilbake et svar der det kun er (som regel korte) svar på mine spørsmål, og ikke et eneste spørsmål tilbake; eller at de på en annen måte er med på å drive samtalen, da avskriver jeg det bare tvert.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum ma. 13 juli 2009 17:21

Sånne jenter som vil jages, trenger man bare å fange , misshandle litt, så de tror de ikke har noe håp i livet. Så blir de riktig så hyggelige :)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 13 juli 2009 17:39

Er ikke de som vil jages, som går i den fella der.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 13 juli 2009 19:37

@Jackie: Om det er meg du sikter til, så skriver jeg ikke bare om meg selv i forumet. Har skrevet litt mer om meg selv i de siste postingene da, så du har rett i det. Det er vel bare en dag igjen på sukker nå, så skal du få slippe å lese noe mer nytt fra meg. :-)

Siden du er ny, så vil jeg ønske deg lykke til på sukker Jackie! De fleste er ikke som meg, så ikke bli skeptisk. :-)

Skjult ID med pseudonym epson ma. 13 juli 2009 19:56

Jeg har vært på sukker i snart 2 år, men har enda ikke vært på date med noen. Det er interessant å se at det ikke finnes noe fasit svar på alt dette her, men mye bra meninger og tips.

Min utfordring er at jeg er ganske sjenert, og derfor kvier meg for å komme i situasjoner som kan ende i en date. Jeg foretrekker nok å bli godt kjent først, og gjerne snakke pr telefon litt, slik at det til slutt blir som å treffe en gammel venn når man til slutt møtes.

Det betyr ikke at det må g mange måneder....det kommer jo helt an på frekvensen og varigheten av kommunikajsonen. En mail i uka....da tar det litt tid. Noen timer på telefon hver eneste dag...da går det raskt :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 13 juli 2009 23:25

Off-topic: Jeg fikk lyst til å skrive tidenes beste break-up linje her. ;-)

"Is it someone else?".... "No, its just you!"

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 18 juli 2009 11:02

Er vel ingen gode fasit svar her nei... Noen er kjappe, andre liker å ta seg god tid.

Skjult ID med pseudonym maxm lø. 18 juli 2009 13:41

Etter tre brev er det bare å avtale noe, har selv erfart etter masse mailer å bli skuffet får bare en illusjon av masse skribling, man kan jo være gud og enhver mann.