Alle innlegg Sukkerforum

Menn med bilde av motorsykkelen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pippa sø. 12 juli 2009 15:46

Er bare så turn off......

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 12 juli 2009 15:48

Enig.. men så er jeg mann også da..

Skjult ID med pseudonym willywanka sø. 12 juli 2009 15:54

jo mindre de har å by på,jo mer "piss" må de ha på bildene.Gjelder også "svette" damer med bilder fra div turer og fjelltopper +snowboard meg i r***.Men det er ikke turn-off i samme grad som motorsykkel.Bare svett!!

Skjult ID sø. 12 juli 2009 17:13

En rosa moped derimot... Det er saker det:-)

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 12 juli 2009 18:24 Privat melding

Menn på plastraketter er knalldigg! Da skjelver JEG i knea :D

Skjult ID med pseudonym timmy sø. 12 juli 2009 18:28

Kan sidestilles med jemter som sitter overskrevs på en oppvaskmaskin?

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 12 juli 2009 20:00 Privat melding

hehe, enig, å vise fram de materielle godene blir likssom litt, ja, turn off...*sukk*
"se biken min...:", " her er seilbåten min".....

Skjult ID med pseudonym Giogta sø. 12 juli 2009 20:19

Men kanskje ikke hvis man er oppriktig interessert i motorsykler, eller seiler selv?

Det er nok ikke alle (noen er det sikkert) som har bilde av sine kapitalvarer, det være seg bil, båt, motorsykkel, fly, helikopter, hytte, sommerhus etc. fordi de ser på det som et statussymbol. Det kan være at dette faktisk opptar mye av fritiden til vedkommende, og derfor forteller noe viktig om denne personens liv.

Det finnes faktisk personer med en pasjon for seiling, sykkelturer, bilkjøring, vedlikehold av realkapital/arv som hytter etc.

Men det er nok litt vanskelig å forstå for en del..som vanlig.

Skjult ID med pseudonym ja ja sø. 12 juli 2009 20:34

Ja ja, da var sykkelen borte fra profilen! Godt poeng Giogta! For min del så var det vel bare for å vise hvilke interesser jeg har, ikke for noe annet.

Skjult ID med pseudonym Isabjella sø. 12 juli 2009 20:38

Nja, å vise frem materielle goder... Tja, om han har bilde av et råflott hus, splitter ny bil, fet mc, svær yacht og viser alt på en og samme profil så blir det muligens någet overdrevent... Men at han viser bilde av mc`n sin, eller av en bulkete rallybil... Som GiOgTa sier ovenfor her, så viser det bare at han har en interesse som han gjerne bruker tid på, og som han kanskje også setter pris på at hans utkårede kan bruke tid på, i alle fall godta at han bruker tid på den...

Jeg har en del naturbilder i profilen min, jeg :) Ikke noe kostbart å flashe med, men det viser at jeg liker å gå ute i naturen til hverdags. De som har brukt bilder fra 5 div reiseplasser viser at de bruker tiden sin på å reise, fordi det er en interesse de har..

Ikke vær så trangsynt da, damer :) DET er turn off, det ;)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster sø. 12 juli 2009 20:44

Fjerne bildet fordi to damer på forum synes det er turn-off? Hmm....

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 12 juli 2009 20:52

Så ei jente her inne som hadde bilder av møblene sine... Sikkert en interesse hun har, men muligens ikke det som trekker flest menn ;-p

Skjult ID med pseudonym Carmina sø. 12 juli 2009 20:54

Hva i all verden er så galt med en motorsykkel ? Har alltid ønsket å være rypa bakpå jeg. Men traff bare en som hadde moped. Det var slitsomt å sitte bakpå den skal jeg si dere.
Mye kresne folk her.

Skjult ID med pseudonym Niq-a sø. 12 juli 2009 21:09

Nja.. kan ikke helt si meg enig jeg da, nettopp av samme grunn som Giogta påpeker. Om jeg finner raske biler og tøffe motorsykler i en profil, så tenker jeg at dette er en kar som har nettopp dette som interesse og må regne med at han nok også vil bruke en del av sin tid på det. Turn off? Ikke for denne jenta ;) En må jo naturligvis se på helheten da.. Om profilen ellers er blank og mangelfull så stiller det seg jo noe annerledes. Skal vi snakke turn off så vil jeg heller dra frem bildene med "muskel-briefing" i bar overkropp. Da finner i allefall jeg veien fort ut igjen.. :p

Skjult ID med pseudonym Ada sø. 12 juli 2009 21:20

For min del er ikke selve bilde men akkurat denne interessen som er turn off. Har ikke vært her inne lenge nok, så vil ikke generalisere, men har tastet med to herrer med mc som hobby og begge fikk denne interessen etter skilsmissen...
40-års krise, spør du meg :) Enda verre når det er en 50-åring som plutselig vil tøffe seg på 2 hjul.

Skjult ID med pseudonym Giogta sø. 12 juli 2009 21:37

Ada:

Betyr det egentlig noe når og hvordan en hobby materialiseres? Er det galt synes du, at enkelte, uavhengig av kjønn, skaffer seg en hobby etter en skilsmisse, eller et brudd?

Kanskje hobbyen har vært en drøm som endelig kan oppfylles? Kanskje hobbyen på en eller annen måte har hjulpet de til å komme gjennom et brudd, eller en vanskelig tid. Kanskje hobbyen har bidratt til at de har kommet seg videre i livet?

Skjult ID med pseudonym Phixus sø. 12 juli 2009 21:37

Hehe, hva ellers skal de gjøre når kjærringa har reist og de trenger en hobby? finens ikke noe bedre en frihetsfølelsen du får av og cruise rundt med gutta med vinden i håret eller tupeen :P
Men seriøst det må da finnes verre ting en voksen mann kan ta seg til en en tur på motorsykkel i ny og ne..
Damer som synes alt menn foretar seg er turn off er vel litt turn off det også :P

Skjult ID med pseudonym Ada sø. 12 juli 2009 22:00

Giogta !!
Absolutt, det er meget fint å ha hobby og interesser som hjelper mennesker igjennom vanskeligheter eller forstarker de gode opplevelser. Det er bare jeg som alergisk mot voksne menn som plutselig oppdager sine store interesser for mc.

Skjult ID med pseudonym LBL sø. 12 juli 2009 22:51

Som mann uten bilder av motorsykkel, bil eller påhengsmotor i profilen så har jeg en oppfordring til dere jenter: Kan dere vennligst slutte å påpeke at slike bilder er turn-off. Dere hjelper mine konkurrenter med å forbedre profilene sine, noe som selvfølgelig er høyst upassende.

Skjult ID med pseudonym Pippa sø. 12 juli 2009 23:23

@LBL - HAHAHA - jeg like humoren din!

Skjult ID med pseudonym Løven sø. 12 juli 2009 23:33

Skikkelig teit med mannfolk som viser motorsykkel og enda værre påhengsmotor.. Hus, hytter og biler helt uinteressant. Det blir litt krampekjør og kompleksgutter. Og hva var det med oppvaskmaskinen, er det et forsøk på den gml filmen "Postmannen ringer 2 ganger " eller noe sånt?

(mann 52 år fra Akershus) ma. 13 juli 2009 00:38 Privat melding

Hvorfor være så fokusert på de som speiler sine interesser i sine profiler, og som ikke faller i smak. Det måtte da være mye bedre og bruke sin energi på de profilene, og det innhold, som tiltrekker en(?).

Mennesker har forskjellige interesser, preferanser, drømmer og ønsker. Jeg håper at dere gjennom tekst og bilder fortsetter og flagge dette. Da kan jeg gå videre fra en profil jeg ikke føler noe samhørighet med og heller fokusere på en som tiltaler meg. Det kan hende jeg sågar markerer den første med ”Ikke interessert” (så slipper denne å pine seg gjennom profilen min), for deretter å bruke min energi på en mail til den profilen som har ”potensiale”.

Oppfordring: Lag en profil som gjenspeiler DEG, så kan det hende du tiltrekker deg de menneskene du ønsker kontakt med. En av dem kan jo være din match ;-))

PS! Din fiendes fiende er ikke alltid din venn :-(

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 13 juli 2009 00:40

Noen har så liten tro på seg selv at de må vise allt de har kjøpt, og håpe på at ei biter på. På bygda så er det jo den med den feteste bilen som drar de billigste damene. ;)

Skjult ID med pseudonym NN ma. 13 juli 2009 00:59

@ Ada..Det er faktisk ikke alltid sånn som du beskriver: "voksne menn som PLUTSELIG oppdager sin store interesse for mc"
Det er en myte som er skapt av damer (og menn)som deg som ikke skjønner bæret! Å kjøre mc er noe man driver med fordi det er digg, ikke fordi man har kommet i panikkalderen, eller fordi man fremstår som ung eller what ever alle de andre dumme påstandene florerer..... Helt tydelig at du ikke har peiling hvordan det føles å suse avgårde med en haug med hestekrefter mellom bena....dessuten har det en praktisk årsak til at de fleste begynner så sent: ungene er voksne, (vanskelig med en hurv med unger som skal kjøres i barnehage osv...kjerringa klager: a,- det er kaldt om vinteren b.- du kjører for fort, c.- sveisen blir ødelagt av hjelmen...osv i det uendelige...når man er 50 kan man endelig gjøre som man vil, dessuten har man bedre råd...mye av gjelda begynner å bli nedbetalt. man kan unne seg noe "egoistisk" nå som unga er store...det er mange grunner til at eldre endelig begynner å kjøre mc.....INGEN av dine grunner har noe med virkeligheten å gjøre.....dessuten er det ikke ofte slik at man plutselig blir interessert fordi man er middelaldrende...interessen har som regel vært der i mange år, den har bare ligget brakk..ventet på den rette anledning (eller alder? Dessuten hilser jeg bilder med mc velkommen, det sier noe om interessen til den som eier profilen...det får i hvert fall meg til å bli interessert...en middelaldrende dame med mc lappen!

Skjult ID med pseudonym ikke dverg ma. 13 juli 2009 10:25

Hhehe her har den norske folkesjela virkelig kommet frem, det begynner å bli litt dumt når damer kaller lektøyene til gutta turn off, har dere ikke annet å kikke på så har dere får lite å gjøre eller det er kansje på tide å innse at gutter vil dere ikke ha.
Jeg selv har hobby med amerikanske biler, og jeg er vel super harry jeg da..... og liker alt Bush har gjort?? Skjerp dere damer av slike meninger.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 13 juli 2009 10:50

@ NN

Det er veldig mange damer som vet hvordan det er å suse avgårde med en haug av hestekrefter mellom beina. Eller i det minste én av dem. Det er vel derfor ridning fortsatt er såpass populært, til tross for at det i dag finnes både raskere og mer lettstelte framkomstmidler ;-) Har forresten sett flere jenter med mc-interesse her inne, og et par med egen sykkel også.

Synes slike diskusjoner egentlig er ganske tåpelig jeg også. Hvis noen har bilder av sykkelen sin i albumet, med eller uten seg selv i bildet, så synes jeg egentlig det sier mye om vedkommendes interesser og derfor har et klart budskap. Det samme gjelder for jenter som f.eks. har et bilde av et vinglass på en balkong med en nydelig utsikt i bakgrunnen i albumet. Det sier noe om hva de liker å her i livet - eller i det minste noe om én av tingene de liker - og dessuten viser det en kreativ og estetisk side ved dem. Så det har et formål. Det samme gjelder bilder av hunden eller katten, eller bilder fra spennende steder de har vært, pene bilder av blomster, bilder som er photoshoppet i kreative nye farger eller lignende, etc. etc. Flere jeg har sett har også tegninger i albumet som de har tegnet selv. Noen ganger imponerende flotte, andre ganger mindre pene men likevel morsomme. De sier alle noe om personen synes jeg. Og meningene med disse profilene er vel først og fremst å vise litt av deg selv og dine interesser, forhåpentligvis på en positiv måte slik at andre får lyst til å ta kontakt? Og i tillegg helst også gi de som ønsker å ta kontakt noe å kommentere eller spørre om? Da er slike bilder verken tåpelige eller unødvendige.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 13 juli 2009 14:48

Om en mann viser et bilde av seg selv på motorsykkelen sin, viser det neppe annet enn at han har en fin interesse utenom jenter. Kanskje kan en kommende kjærestekandidat få lufta seg seg litt.

Skal man først kverulere, og kalle sykkelen en potensforlenger (eller tilsvarende), må man også sette spørsmålstegn ved hvorfor enkelte jenter/kvinner legger ut bilder hvor de viser de KJEMPESTORE puppene sine.

Ta folk for det de er og legg ikke for mye symbolikk i bildene du ser.

Skjult ID med pseudonym Lionking ma. 13 juli 2009 22:57

Og det er absolutt ingenting som er mer turnoff enn damer med mc-bilder i profilen sin......

Skjult ID med pseudonym Omega3 ma. 13 juli 2009 23:05

Damer med flere bilder av kattene sine en seg selv! Der snakker vi turnoff!