Alle innlegg Sukkerforum

Hva er verdens dårligste sjekketips?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 12 juli 2009 23:43

Min kandidat:
"Bare vær deg selv!"

Noen verre?

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 12 juli 2009 23:48

Stygg? Man hører jo det hele tiden.

Jeg tenker at dette fungerer imot sin hensikt. Sett at en mann har gått i 30 år uten å fått sjøsatt sjarken - så kommer noen hjelpsomme jenter med store pupper og forteller han "Bare vær deg selv, så finner du noen som vil ha deg". Hva har han egentlig vært alle disse årene, om han ikke har vært seg selv? Det fungerer åpenbart dårlig. Et elendig tips, rett og slett.

Skjult ID med pseudonym kjekkmann sø. 12 juli 2009 23:55

"Jenter liker snille gutter. Vær en snill gutt du så skal du se at de blir interessert."

(Selvfølgelig like jenter snille gutter, men det er ikke disse som får jentenes oppmerksomhet).

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 13 juli 2009 00:02

TS har et poeng... Ja, hvem pokker er de om ikke seg selv? :) Det er dessuten ikke sant at det finnes noen for alle - i alle fall finnes det folk som går livet ut uten å finne denne soul-maten som vil bli kjent med deg og som liker deg " akkurat som du er".
Jeg ville aldri si "bare vær deg selv" til noen som var nervøse for et jobbintervju heller. Tipset er i beste fall totalt intetsigende...

Skjult ID med pseudonym Ada ma. 13 juli 2009 00:03

kjekkmann !
Så vær da slemm når du er på sjekken :)

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 13 juli 2009 00:09

kjekkmann: Enig i at det også er ganske elendig. Problemet i disse tilfeller er jo ikke at guttene ikke er snille nok, men at de er kjedeligere enn en sodd. Da hjelper det lite å være snill gutt, og det er jo fullstendig forståelig. Hvem greier å se for seg et liv sammen med noe så ulidelig grått og trist?

Skjult ID med pseudonym Pixie ma. 13 juli 2009 00:11

TS har rett ja, litt synd egentlig...

Et som har vist seg å funke ganske dårlig er jo tipset om å se for seg samtalepartneren naken! Vet det er ment å skulle minske nervøsitet og å minne meg på at den andre er bare et menneske med feil og mangler også, men det har for meg hatt to utfall: enten blir jeg tiltrukket av daten og begynner å tenke sex før jeg ville gjort det om jeg ikke satt der og så ham for meg naken, eller så blir jeg frastøtt og gir dermed partneren mindre sjanse til å vinne meg over med intellekt/sjarm. Det er meg da, kan jo hende det funker for noen:-)

Skjult ID med pseudonym sweetypai ma. 13 juli 2009 00:14

Er man ikke seg selv da? kan ikke være noe annet liksom.....?

Trodde først det sto sjekketriks og der er man jo borti litt av hvert...:)
Du kan jo lese noen av de og så vet du hva du ikke skal bruke forå sjekke jenter ...:)

Denne er selvopplevd og litt morsom: det kom en mann bort til meg i baren og la en femhundrelapp foran meg, -kan du ta denne og drikke meg pen?
Ellers har man jo noen andre morsomme: skal vi gå hjem til meg og strikke sokker? jeg strikker du sokker.....
-Det er godt jeg ikke har sukkersyke siden du er så veldig søt....
-skal vi gå hjem til meg å trylle? først så har vi sex og så forsvinner du...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 13 juli 2009 00:39

Tom Tom:
Enig! Det er ikke vanskelig å finne NOEN om man går inn for det. Men jeg sa ikke at de ikke finner noen - jeg sa at mange ikke finner den soul maten som har lyst til å bli kjent med dem og som liker dem akkurat slik de er... Og at alt som skal til er å være seg selv.. Og det utsagnet står jeg ved.

Skjult ID med pseudonym Spitch ma. 13 juli 2009 00:44

@TomTom

En smule paranoid eller bare et utrolig sterkt selvbilde???

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 13 juli 2009 00:46

Da er vi enige da. :-)

De som ikke er sammen med soul maten, har blitt sammen med noen bare for å slippe å være singel. De kalles for desperate og er i forhold for enhver pris. Det fungerer for noen selvsagt. Har opplevd flere par som ikke har noen kjemi, og det lyste igjennom hvorfor de var sammen. Norge er ett fritt land, og alle får skaffe seg kjæreste på den måten de selv liker.

Skjult ID med pseudonym R ma. 13 juli 2009 00:49

"Jeg forstår at alle dere prøver å drite meg ut, men dere må komme dere mer ut av huset og oppleve ting. Hele tråden ser ut som en barnslig sammensvergelse."

@TomTom - Er du nevnt noe sted her i det hele tatt? Har jeg gått glipp av noe?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 13 juli 2009 00:49

Vel Tom tom. For min del kom jeg hjem fra ferie nå i kveld og jeg aner virkelig ikke hva du refererer til... Sammensvergelse? Tipper du har rådet noen til å være seg selv, da? Hvem har ikke det? Det er jo nettopp TS sitt poeng! At det sies hele tiden, og er godt ment... men gir kanskje ikke så mye til den som får høre det? Men for all del, det kan jo aldri bli helt feil heller... :-)

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 13 juli 2009 00:55

TomTom: Jeg vet ikke helt hva du sikter til, men jeg aner ikke hvem du er og jeg forstår ekstremt lite av disse paranoide sammensvergelsestankene dine. Mulig du bare fleiper. Håper det.

Lilleulv: Jo, det kan ofte bli helt feil. Faktisk så tror jeg det ofte fungerer totalt imot sin hensikt, da da fleste tross alt er seg selv. Når det da ikke funker, vil et slik tips fungere som maursyre i et åpent sår. Tanken er vel sikkert god, men det er et uintelligent og lite gjennomtenkt tips.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 13 juli 2009 00:57

Det som som går igjen i tråde her, er ting som jeg har skrevet i forumet minst to ganger idag i andre tråder her, og flere ganger tidligere. ;-) Det var ordrett av det jeg har skrevet, så jeg er ikke paranoid. ;)

@Lilleulv: Jeg forstår hva du mener, og takk.. :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 13 juli 2009 01:05

@Bangalter: Da har jeg slettet litt av innlegget, men synes det er greit at resten vises. Nederste linje er litt stygg, men det er sagt på en så pen måte som mulig...håper jeg.. ;)

Tro meg.. det er mange som driver skuespill der ute for å virke bedre enn de egentlig er. Det blir gjennomskuet om man driver skuespill på date, og kommer videre til forhold. Tiden vil vise at personen er annerledes enn den han/hun utga seg for å være. Har tilogmed vært sammen med ei en gang som ikke var seg selv for å få meg på kroken.

Når narsister, drittsekker, egoister, ugler, samfunnstapere og takras er i forhold med noen.. ja, da er det håp for alle.

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 13 juli 2009 01:05

TomTom: Så du mener altså, helt oppriktig, at denne tråden har noe med deg å gjøre? Jeg har vært på forumet bare et par dager, og har ingen anelse om hvem du er eller hva du har sagt. Det er ikke akkurat slik at "Vær deg selv" er din oppdagelse. Det er et utbredt og elendig sjekketips. Føler kanskje du er i overkant selvsentrert her.

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 13 juli 2009 01:07

Ha ha.... Get over yourself, TomTom.

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 13 juli 2009 01:10

Det var litt vel mange tilfeldigheter på en gang her... ;)

Jeg skal innrømme at jeg tapte, og vifter med det hvite flagget. ;-)

Skjult ID med pseudonym sweetypai ma. 13 juli 2009 01:19

@TomTom.- Det er da ikke noe uvanlig at mennesker tenker likt? Ikke har jeg kopiert deg i noen som helst grad iallefall..
Leser jeg en tråd og føler for å kommentere den så er det fordi jeg sitter med tanker som jeg vil formidle. Humoristisk eller seriøst.
Om man bruker sitater generellt så kan man ikke tilegne seg disse på et slikt vis at andre ikke skal kunne bruke de uten å få en tordentale fra deg om at det er en slags sammensvergelse mot deg??

Skjult ID med pseudonym sweetypai ma. 13 juli 2009 01:21

Ok ser at du vifter med det hvite flagget og tar tilbake reprimanden....:) hehe klarte bare ikke dy meg :)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 13 juli 2009 01:24

Du kan kalle det tordentale ja, men hadde du hørt det muntlig så hadde du kallt det noe annet. Sitter og smiler her. ;-) Jeg beklager det uansett. :)

Det er jobb om 5 timer, så det er snart på tide å finne senga.

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 13 juli 2009 09:40

Jeg må si meg fundamentalt uenig med TS. I den grad noen klarer å fremstå som en annen enn den man faktisk er på førstedaten, vil man neppe klare å opprettholde fasaden over lengre tid. Hva da? Er det ikke da bedre å prøve å finne en som faktisk blir tiltrukket av den man er?

Jeg har tidligere prøvd å finslipe personligheten på dater, men syntes ikke det fikk noen innvirkning på suksessraten, hverken opp eller ned.

Nå er jeg bare helt og fullt meg selv når jeg er på date. Det er best for alle parter. Jeg slipper å prøve å fremstå som noe annet enn jeg er, og hun får tatt et informert valg. Jeg kan ikke si at suksessraten har gått verken opp eller ned som følge av dette.

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 13 juli 2009 09:59

Det er da ikke nødvendigvis snakk om en date, her. Jeg snakker om dette som et generelt tips for å få seg kjæreste. Er man kapabel til å komme seg på date, er man jo uansett såpass at man kommer seg opp og frem i livet. Det er svært mange som aldri kommer så langt, og for dem er "Vær deg selv, så kommer damene strømmende!" bare en bekreftelse på hvor mislykket de er.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum ma. 13 juli 2009 10:16

Jeg pleier å kile jenter jeg har lyst på .... Funker ofta bra. :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 13 juli 2009 10:23

@Joques:
Jeg tipper at du er utenfor faresonen for det rådet. Tenk deg godt om.. Har du selv fått høre: "Bare være deg selv!" i jakten på kjæreste? Jeg tviler på det. For det er gjerne noe de som klarer seg bra sier til de som klarer seg mindre bra, for ikke si elendig.

At det er viktig å stå for den man er og ikke gi seg ut for noe annet på date, er vi helt enige om... men det er så vidt jeg kan skjønne ikke det dette handlet om..

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 13 juli 2009 10:35

Er ikke enig i at "være deg selv" nødvendigvis trenger å være et dårlig råd. Kommer helt an på - ikke alle er helt seg selv til enhver tid, selv om de liker å tro det. De som klarer å være seg selv, og slappe av, utstråler ofte en trygghet som virker behagelig og tiltrekkende på andre, da andre gjerne ubevisst føler at DE og kan være seg selv, i deres selskap.

Da jeg var yngre hadde jeg ganske dårlig selvtillit, så det hendte jeg prøvde å være annerledes sammen med gutter fordi jeg var redd de ikke skulle like meg, synes jeg var kjedelig, etc. Resultatet var at et par av de jeg ble sammen med, trivdes ikke JEG med, både fordi de hadde en personlighet som jeg ellers ikke ville dratt til meg om jeg ikke oppførte meg som jeg gjorde - men også fordi jeg ikke følte jeg kunne slappe av og "være meg selv" senere heller. Slitsomt. Det var først når jeg sluttet med dette og ga F***, og var meg selv - at jeg fant kjærester som det fungerte med. (Trenger ikke kommentere at jeg er jo singel nå, hehe.. det har mange andre årsaker ;o)

Forøvrig, i visse tilfeller er det et dårlig råd..

Jeg har en venninne som har sosial angst, hun er "redd" for å måtte kommunisere sosialt med andre, uansett om det er vennskapelig eller med tanke på å få kjæreste. Hun sliter litt, for å si det sånn, i perioder. Å si til henne at hun skal være seg selv, er derfor dødfødt. Det er å IKKE være seg selv, som kan hjelpe henne, ved å tvinge seg selv til å gjøre ting hun ikke fikser, for å lære å bli trygg på seg selv i sosiale situasjoner. Ikke lett, men det må til. Det er en øvelsessak.. derfor litt enig i ditt siste svar, bangalter ;o)

Skjult ID med pseudonym Stbk ma. 13 juli 2009 13:48

Spill slem og uinteressert. Da faller de som fluer.

Og kiling er hysterisk teit, forresten. Men jeg er vel miljøskadd av en usmakelig jente som i flere uker har kilt meg mens hun sier "poke poke poke" med babystemme, for at jeg plutselig skal få lyst til å dytte huet mitt mellom beina hennes. Jawohl!

Skjult ID med pseudonym hjelp ma. 13 juli 2009 13:51

Stbk:
Hvorfor i all verden har du latt en usmakelig jente kile deg i flere uker????? My god.

(mann 45 år fra Vestfold) ma. 13 juli 2009 15:12 Privat melding

@Kokosøster: Du har helt rett i det med de med sosial angst. De kan heller ikke manipuleres til å treffes, og de vil føle seg mer stresset av det og føle seg enda dårligere. Den mentale sperren de har for å være sosial kan ikke brytes av andre, men de kan bryte den selv over tid. De er nødt til å være sta med seg selv ,og fokusere mer på det positive for at det skal løsne. For noen så kan det ta opptil flere år før det værste er over. Internettsjekking er ikke noe for de med sosial angst.. Men den angsten der varierer fra person til person. Jeg har møtt 3 med sosial angst via nettet på kort tid, men man kan ikke forvente at de fleste er villige til date. Slike kan ikke være altfor sosiale i forhold, fordi de blir slitne av det.

Skjult ID med pseudonym ensiferrum ma. 13 juli 2009 17:31

"Du ser bedre ut, enn du danser"

Er det bra?