Alle innlegg Sukkerforum

Stopp med sytingen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Slapp av on. 2 aug. 2006 17:42

Hvis du har skjønt litt når det gjelder nettdating så er det mye flere gutter på disse sidene. (Ikke at jeg vet hva den eksakte ratioen er.men men...) Uansett, så er det som regel gutter som skriver til jentene (Gutter er urtidens jegere osv).. Dvs. jentene får rimelig mange meldinger fra gutta. Hvis du skal få noen svar fra jentene så bør det helst være noe originalt, kanskje med litt humor og ikke for langt (Hvis ei dame får 20 meldinger per dag, tror dere hun svarer på alle da? Det var et retorisk spørsmål. Er du av den typen som skriver ei hel side om deg selv, kan du heller slette profilen din og skrive en kontaktannonse, og vær så snill, ikke skriv: "du var søt") Håper dette er svar til en del av dere som ikke får så mye svar eller meldinger fra damer.

Lykke til videre med jakten boys

(mann 38 år fra Oslo) to. 3 aug. 2006 10:51 Privat melding

Har du flere selvfølgeligheter å komme med? Jeg tviler på at en slik liten bergpreken alene er nok til at enkelte tar en U-sving dersom man ikke har fått med seg det du påpeker allerede. Gode eksempler er dog gull verdt.

Hvordan kan du uten videre si at det er flere gutter på disse sidene? Du sier jo selv at du ikke har noen tall å vise til. Selv om guttene kanskje er mer aktive på diskusjonsforumet, behøver ikke det være en indikasjon på det relative styrkeforholdet. Videre, hvis vi antar at guttene også er urtidens jegere og at dette også gjelder her, er det kanskje større sannsynlighet for at de sender flere førstegangsmeldinger til flere jenter av gangen. Dessuten sitter kanskje en del av jentene litt mer på gjerdet og venter på å få meldinger, eller de foretrekker å sette profiler som interessante for å se hva som skjer. Det blir riktignok bare spekulasjoner fra min side. Hva tror du?

Skjult ID med pseudonym Monsen to. 3 aug. 2006 11:13

Ahh... Det er derfor jeg aldri får svar....
Jeg skriver jo ei annet enn " du er super søt".
Kansje jeg skal endre på det?

Skjult ID med pseudonym Slapp av to. 3 aug. 2006 15:13

Skjønner at for enkelte at det er en selvfølgelighet, men for andre er det ikke det...ville bare hjelpe de som ikke fatter det jeg :-) (Koselig med ironiske innlegg Monsen, du er en moroklump)

Med tanke på fordelingen gutter/jenter så kan jeg vise til tv2.match.com f.eks. Sikkert andre som kan bekrefte dette og. Check it out yourself. Desverre vanskelig og sjekke sånt ut på sukker.

Enig i at damene sitter litt mer på gjerdet enn gutta ja, tror de regner med at vi skal ta initiativet. For min del så foretrekker jeg faktisk jenter som tar litt initiativ. Det er sjarmerende.

For de som som har flere eksempler å komme med, så kjør på.

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 3 aug. 2006 15:59 Privat melding

Unnskyld at jeg spør, er du gutt eller jente? Får litt merkelige vibrasjoner her jeg sitter og funderer

Skjult ID med pseudonym Slapp av to. 3 aug. 2006 17:03

Hva får deg til å lure på det? Merkelige vibrasjoner? Hvis du hadde lest innlegget godt nok så hadde du visst det. Ha en ellers fin dag da?

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 3 aug. 2006 17:09 Privat melding

Første innlegget var jeg sikker på at du var en jente. Merkelig kanskje men det var sånn jeg oppfattet det!!

Vibrasjoner kan være så mangt vet du;) De må man nok bare leve med

(mann 38 år fra Oslo) fr. 4 aug. 2006 01:45 Privat melding

Margarita, jeg deler din bekymring. Jeg ville blitt litt fortumlet dersom jeg leste et innlegg av en gutt og fikk vibrasjoner etterpå (med mindre det var jeg selv som skreiv det, for da er jeg jo bare selvdigger :) )

Skjult ID med pseudonym baremeg fr. 4 aug. 2006 08:53

>Hvis du har skjønt litt når det gjelder nettdating
>så er det mye flere gutter på disse sidene.

Dette er jo litt forskjellig fra sted til sted, og fra alder til alder. Blink har, ialflall hadde, synlig statistikk. Jeg merket meg en gang at på et alderstrinn var det flere jenter enn gutter.

Ellers er jeg nok litt skeptisk til smørbrødlister om hva man skal og ikke skal. Jeg har eksempelvis hatt hell med å gi helt enkle komplimenter (type: du var søt) i første mail. Forutsetningen er at man sier det på en måte som er/virker spontan og ærlig, dvs er ikke en standardfrase man alltid bruker. Jenter ELSKER komplimenter. :)

>Unnskyld at jeg spør, er du gutt eller jente? Får litt
>merkelige vibrasjoner her jeg sitter og funderer.

For meg betyr det ikke så mye hvilket kjønn han er. Jeg leser innholdet og vurderer dette uavhengig av person.


>For de som som har flere eksempler å komme med, så kjør på.

Følgende er selvfølgelig en klisjé, så les det kun som en påminnelse: Stikkordet er selvsikker uten at det er blærete, og morsom uten at det er flåsete. Dette er iallfall trylleformelen min i damesjekkking.

Og mer praktisk: Avslutt meldingen alltid med et spørsmål!!! Det skal være et gjennomtenkt spørsmål som viser at du har lest profilen og er oppriktig interessert i henne som person, men også et spørsmål som er lett å svare på. Og optimalt, et spørsmål hun har LYST til å svare på. Ser du noe hun er eller burde være stolt av, men som hun ikke har sagt med klarttekst i profieln, så spør om det. Din mail blir da en kjærkommen mulighet for henne til å snakke om en side ved seg selv hun liker.

Siden det eneste kvinner liker bedre enn å snakke om seg selv, er komplimenter fra deg, hvorfor ikke forsøk å kombinere de to: Still et spørsmål som er et kompliment og som hun har lyst til å svare på! Har hun eksempelvis bodd i utlandet, så: "Du må være modig som tør bryte opp slik, hvordan følte du det egentlig?".

Spørsmålet må komme helt til slutt i mailen din. Tanken er jo at akkurat i det hun er ferdig å lese din epost, skal hun ha et morsomt spørsmål på tungen, sånn at hun svarer før hun åpner neste (da glemmer hun nemlig raskt din epost).

Innrøm gjerne en "svakhet", men bare en "positiv" en. Eksempel: "Jeg kan nok være litt overfladisk, i den forstand at jeg bryr meg for mye om hvordan jeg ser ut". Dette singaliserer både ydmykhet og at du er slank og kler deg pent osv.

Og en siste ting: Le og verden ler med deg. Gråt, og d

Skjult ID med pseudonym baremeg fr. 4 aug. 2006 08:55

Og en siste ting: Le og verden ler med deg. Gråt, og du gråter alene. Følelser smitter. Jenter (mennesker, egentlig) tiltrekkes av mennesker som har det bra, som er positive, som liker livet sitt. Så om livet ditt er i dass for øyeblikket, lat som om du lever på roser. Men vær gjerne trist åp en positiv måte, dvs en måte som ikke er kompliserende, som er forbigående og som viser at har myke verdier. Eksempel: Jeg er litt lei meg om dagen, for katten min ble syk og måtte avlives hos legevakten. Har du ikke katt? Vel, det er lov å lyve. Når løgnen senere må avsløres (noen år etterpå, når dere er forlovet), si at "jeg vare bare litt desperat etter å gjøre inntrykk på deg, for du var så herlig".


(mann 38 år fra Oslo) fr. 4 aug. 2006 10:19 Privat melding

baremeg: synes det kommer mye fornuftig fra brødsaksa di jeg!

Men sånn ellers kunne man eventuelt bytta ut katt med gullfisk, maurtue, lus eller spyflue? Hva tror du?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 4 aug. 2006 11:36

Vi kan opplyse om at fordelingen på sukkers aktive brukere er 45% jenter og 55% gutter. Så det er ganske jevnt. På festene pleier det å være rundt 50/50, da vi aktivt sørger for at det skal bli en slik fordeling.

Skjult ID med pseudonym baremeg fr. 4 aug. 2006 12:13

>baremeg: synes det kommer mye fornuftig fra brødsaksa
>di jeg!

Takk for det. :)

Skjult ID med pseudonym baremeg fr. 4 aug. 2006 13:16

En liten ting til: Jenter liker gutter med en viss intelligens. Man trenger ikke være Einstein eller ha lang utdannelse, men... det er fint om man klarer å skrive sånn noenlunde korrekt.

Jeg har selv et snev av dysleksi, så jeg vet godt at skrivefeil ikke nødvendigvis betyr at man er uintelligent. Men likevel, de mest opplagte og teite feilene vil nok iallfall gi grunn til mistanke. En mistanke om at man enten er uintelligent, eller bare slurver. Og ingen av alternativene er særlig atraktivt.

Så, bruk gjerne Words stavekontroll når du skriver til en jente (det gjør jeg, i motsetning til når jeg poster anonymt ;)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 4 aug. 2006 15:55 Privat melding

haha, baremeg = klassiker? :)

Skjult ID lø. 5 aug. 2006 20:40

Mann/kvinneratioen er viktig å vite her.

Tydelig fra kommentarene at kvinner får BETYDELIG flere meldinger enn menn (ok, jeg har ikke lagt ut bilde).(Hmmm...sier ikke at det ville ført til en strøm av meldinger heller akkurat ;-)

Jeg tipper en 5:1 ratio i antall kvinner mot menn. Noen andre gjetninger? ;-)

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 6 aug. 2006 22:44 Privat melding

Jeg tipper at ved å legge ut et bilde ville du kanskje sett annerledes på det.

Skjult ID sø. 6 aug. 2006 23:47

Joda, får nesten alltid svar med bilde, men jenter får vel masse meldinger tilsendt uten å ha sendt først selv om de ikke har bilde, eller?

Sukk....dere jenter har det så enkelt her i verden! ;-)

Skjult ID med pseudonym håpløs? ma. 7 aug. 2006 12:57

jeg har jo etterhvert lest det at kvinner her inne blir totalt nedrent av meldinger.... så jeg begynner rett og slett å få litt dårlig selvtillitt av dette her jeg, for jeg er jo da faktisk kvinne, jeg har bilde og mener nå selv at jeg ikke ser SÅ troll ut, kanskje jeg skremmer med teksten min?
for nedrent av meldinger blir jeg ikke ihvertfall, har da fått noen, og sent noen, men nedrent har jeg aldri følt meg her inne nei.. *flirer*

er det virkelig slik at dere andre jentene her inne får 20 meldinger hver dag og slites så ut at dere ikke klarer å holde styr på alle?
og hva fader gjør dere for å oppnå dette da?

tror nok jeg er håpløs ja.. men pytt. ;)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 7 aug. 2006 19:46 Privat melding

Helt ærlig, jeg tror ikke det er så mange som får 20 mld hver dag! Det er nok ganske oppskrytt. Sikkert et par av de deiligste damene, men ellers er nok ikke det så veldig sannsynlig. Saken er at det er bare et visst antall brukere her, og en dag har man sett alle. Hvis du skjønner.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 8 aug. 2006 18:07 Privat melding

Drop-in rate: Antall nye profiler som skapes
Drop-off rate: Antall gamle profiler som slettes

Det skal godt gjøres å se alle profilene ettersom det stadig er nye folk som melder seg inn på sukker.no.

sukker.no:
Vokser, minker eller er antallet medlemmer konstant?

(kvinne 36 år fra Østfold) ti. 8 aug. 2006 22:40 Privat melding

Det tok meg ganske lang tid å få orden på følelsene mine i forhold til "bare meg", da jeg aldri fikk helt taket i om han var gutt eller jente. (Gutt er det jeg har kommet frem til) Kan være fordi jeg faller av etter noen få linjer, og etter det kun leser et og annet ord.

Men det virker som det er et problem jeg generelt sliter med her inne på sukker, det å skille gutt fra jente o.l. Men det er nok bare meg...