Alle innlegg Sukkerforum

En trist historie

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MannX lø. 27 okt. 2007 14:03

Leste i avisa at en 21 år gammel gutt ble dømt til fengsel og bot for å ha hatt nakenbilder og elskovsklipp av sin 17 år gamle nåværende kjæreste (under 18 år regnes visst som barneporno).

Og så gidder ikke politiet ta uprovoserte overfall og nedsparking av folk på åpen gate alvorlig. Men å bruke tid og krefter på en sak som den over, der har de ressurser.

Er jeg på villspor, eller er det norske rettsystem helt ute på viddene i prioriteringene sine?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 27 okt. 2007 14:52 Privat melding

Ja, det er litt underlig prioritering der i gården. Men jeg regner med de har kvoter å fylle i de fleste forbrytelseskategorier og tar tak i det de får.

Skjult ID med pseudonym fyf... lø. 27 okt. 2007 16:32

vel ble stoppet i går,avskiltet,,, var 250 kr i gebyr jeg ikke hadde betalt.....3 menn (damer) brukte 30 min å få av skiltene,satt så godt fast,skrapet opp bilen min bak og knakk dekslet bak skiltet,så mye jobb for 250 kr,men staten skal ha sitt,eneste som fungerer i landet er når man skylder staten penger,da kan hver krone kreves inn,men snakk om å skyte spurv med kanon....
leide henger i dag500 kr,(taxi hjem i går 400 kr) skiltene kommer vel på tusen lappen,s¨å det skal svi mest mulig... tom falken måtte ha 1500 siden forsikringen ikke gjaldt lengre....heldigvis kjente man noen med lappen for kjøretøy med henger for over 3500 kg... fy så fustrerende.....

Skjult ID med pseudonym jadda..... lø. 27 okt. 2007 16:56

Rimelig teit av deg å ikke ha betalt det gebyret i tide da!!!!

Til temaet ....Ideelt sett burde rettsvesenet, politiet kunne klare å hantere alle saker som kommer inn. Men verden er og kommer aldri til å ble perfekt:-))