Alle innlegg Sukkerforum

Albumbilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrer?! on. 2 aug. 2006 18:25

Hva er vitsen med å sette inn bilder av bikkjer, katter, biler og hva vet jeg? Det er jo ikke akkurat det som er spennende. Biler leter jeg etter andre steder!

(mann 47 år fra Akershus) on. 2 aug. 2006 19:29 Privat melding

Vi er alle opptatt av forskjellige ting, og noen synes for eksempel biler er det mest spennende som finnes. Og noen leter kanskje etter en sjelefrende som kjører veteranbil? Eller har en Golden Retriever? Hvis noen synes {bilen,båten,katten,bikkja,sykkelen,kanoen,<din ting her>} er det kjæreste man har, er del vel ikke så rart å putte inn et bilde av denne aller kjæreste "eiendel"? Det sier ihvertfall *meg* noe om personen.

Skjult ID med pseudonym baby on. 2 aug. 2006 20:47

Jeg har jo vært inne på dette med bilder tidligere... Eksempelvis; hvis jeg vil se Norges fjellheim drar jeg dit eller blar i brosjyre fra Turistforeningen. Selve ANSIKTET er viktig. Hodet! Fleisen! Det er jo også på det grunnlaget vi kvinner visstnok gjør ubevisste matematiske utregninger om det aktuelle hankjønn er nettopp aktuelt. Da blir det litt fånyttes å vise bikkja eller en BIL!! :-) Og dropp solbrillene...

Skjult ID med pseudonym Girl on. 2 aug. 2006 22:17

Heeeelt enig!
Jeg gir da fletta i bikkjer, biler, hage, grill eller hvor mange fjelltopper en mann har besteget. Jeg vil se personen tydelig, og jeg vil vite i teksten hvem han er.
Gjerne bilder i situasjoner man kan befinne seg, som matlaging, gitarspilling på jobb, skitur, hytta, reise etc

MEN, når en mann har 7 bilder med seg selv på toppen av en snøkledd fjelltopp, betyr vel ikke det at han bor på den fjelltoppen...eller gjør det det?

Ellers vil jeg si at følgende også er NO NO: bar overkropp og bilde med barna,- altfor intimt for min del. Men, noen vil veldig gjerne vise frem sin bare overkropp har jeg skjønt. Det funker ikke!

Vi er mange jenter som mener det samme, så gutter: les og lær :)
Hvis dere gir et godt førsteinntrykk, så får dere flere napp!

(mann 47 år fra Akershus) to. 3 aug. 2006 12:56 Privat melding

Noen er kanskje mest opptatt av å gi et riktig førsteinntrykk, og er kanskje ikke så interessert i mange napp? Men som det heter; "quality never goes out of style". Det gjelder også albumet her inne, og veldig mange av oss har sikkert en del å lære! Husk at de fleste av oss er noen skikkelige amatører ;) Jeg har sett flere flotte bilder der motivet ikke har vært profilens eier. Sure oppstøt sparer jeg til jeg har drukket alt for mye kaffe eller rødvin, og lar de passere like stille som de kom ;p

(mann 47 år fra Akershus) to. 3 aug. 2006 23:57 Privat melding

Hehe, suverent! Har ikke sett verken dame på corvette eller bikini-dame på harley. Leter sikkert ikke langt nok ned på min matchliste ;p Jeg har en liten og utrolig søt radiostyrt 313 (m/sjåfør) som fortjener avbilding.