Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym HUNK ti. 14 juli 2009 08:34

Hvorfor er det så mye syting om hvorfor man ikke får svar, kritisering av profiler, type bilder o.l.?
Kan man ikke bare godta det, uten å irritere seg eller måtte diskutere det i det vide og det brede?

Har en oppfatning av at vi gutter/menn forventer at jentene/dame skal svare på "simple" hilsner og vi har en lavere terskel for å sende en melding. Hadde jeg vært dame, hadde ikke jeg heller giddet å svare alle, selvom "har man tid til å lese meldingen, har man tid til å svare" som er gjenntatt x-antall ganger her inne på forumet. Å ikke få svar, sier vel det samme som at man ikke er interessert? Eller er det sånn at dere må få det skriftlig for å forstå det?

Det er kanskje en grunn til at de samme som syter og syter fortsatt er single? Godta at ikke alle svarer og se heller det positive i det dersom du får svar.

"Vær litt mer positive a"

Skjult ID med pseudonym Ctöu ti. 14 juli 2009 09:00

Tror folk har lett for å ta ting litt vel personlig. Virker som om det blir mye drama ut av veldig lite, men men. :)
Det er jo som du sier; hold deg positiv. Får du ikke napp på ei melding så er det jo bare å se om ei anna vil svare. Det e jo haugevis av jenter inne her som er ute etter kontakt, så man ska drive på ei stund før man går "tom" for kandidater. ^_^

Skjult ID med pseudonym HUNK ti. 14 juli 2009 09:08

Hehe, skal litt til før man går "tom" for kandidater ja :-)

Skjult ID med pseudonym argus ti. 14 juli 2009 09:17

@hunk
Hvorfor skal man ikke kunne iriitere seg over dette? Hvis du ikke har oppdaget det så er dette ett forum hvor man skal kunne skrive akkurat hva man vil. Og når dette emnet kommer opp hver eneste dag, så er jo dette ett reelt problem på sukker og ikke bare noe som ett par stykker irriterer seg over.

Forøvrig morsomt at du sier..."vær litt mer positive da"
Tja...kansje de som ikke svarer folk også kunne være litt mer positive og rett og slett svare? :)

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 09:24

Sukker og andre datingsider på nett er den meste overfladiske arena som finnes.
Man velger bort mennesker basert på ytterst få kriterier. Et menneske er mye mer komplekst enn som så og den berømte kjemien kommer jo aldri fram gjennom noen bilder og ord.

Verden vil bedras.........og sukkerbrukere er regelen som bekrefter regelen.

De "fineste" damene her inne er her av ren nysgjerrighet og for å øke sitt enorme ego ved å motta et titalls komplimenter hver dag. De beste "hunkene" er de som drar de "nest fineste damene". Disse hunk`ene får tilfredsstilt sine lyster ved å prøve seg på de som reelt sett er under deres nivå og damene er et lett bytte i så måte.

De gjennomsnittlige sitter igjen med svarteper. De gjennomsnittlige damene og mennene prøver alltid å oppnå kontakt med de høyere på "attraktivitetsskalaen".......og ingen lykkes noe særlig med det. Damene oppnår litt kontakt og "hunk`ene" krydrer interessen deres bare for å styrke sitt eget ego. Disse damene føler derfor at de har noe på gang med disse og lar seg ikke imponere av de gjennomsnittlige mennene..... om de somler seg til å sende en melding til et slikt hunkjønn.

Skal man ha noen suksess på sukker må man som regel gå ett hakk ned i nivå. Er man fornøyd med det, så kan man møte mange. Og hvis vedkommende ikke er så overfladisk..........tja.....hvem vet hva som kan skje?

Skjult ID med pseudonym jente ti. 14 juli 2009 09:44

Yeah er ikke helt på jordet. Jeg har aldri fått melding først av en jeg anser som mer attraktiv en meg selv. Men veldig mange fra de jeg anser som mindre attraktive. Jeg har nok gjort det samme selv: skrevet til dem som er hakket mer attraktive enn meg ved første øyekast. Tror alle gjør det.

Jeg må da legge meg i selen og skrive noe morsomt som fenger - og på den måten får jeg i blant svar. Jeg vet at det ikke nytter å si: "Hei" og håpe det beste. Da må man ned ett hakk eller to for at den taktikken skal funke. Vil man ha en storgeveninst, er det jo naturlig at man må jobbe litt for det. hehe..

Skjult ID med pseudonym Snøflak ti. 14 juli 2009 09:49

@yeah

Jeg tviler ikke på at det er en del mennesker her inne som passer inn i den beskrivelsen du gir.
Likevel forundres jeg over hvordan man i de fleste innlegg her inne skal få alle til å passe inn i samme bås.
Jeg er iallefall ganske sikker på at det er en god del av de "fineste" damene (her kunne vi selvsagt diskutert den subjektive smak vs den objektive, men siden jeg skjønner hva du mener så skal jeg la det ligge) her inne som faktisk er ute etter å bli kjent med den de prater med også. I så måte er det en god avsluttende setning du har.

Men likevel. Folk vet da hva de går til her inne. Okei, kanskje vi gjerne skulle ønske oss en bedre nettverden hvor alle svarte alle, hvor utseendet ikke spilte noen rolle, men at man prøvde å bli kjent med hver og en for den man er. Kom igjen a, vi veit jo at det ikke er sånn det er. Det er ingen vits i å bli bitter fordi man ikke får svar fra noen. Er det rart det blir krig i verden? Og at det som oftest viser seg at den "fineste" jenta vil ha den "kjekkeste" gutten, vel er det egentlig så rart da? Jeg er sikker på at det finnes ganske mange ålreite gutter blant de kjekkeste også.

Om jeg skulle plassert meg selv i en av disse båsene måtte det være noe sånt som gjennomsnittlig pluss. Uten at jeg føler at det har hatt så mye å si i den tiden jeg har vært her inne. Og ja, selv om jeg er hankjønn og kun mottar en tiendedel av de meldingene ei jente antakelig mottar hver dag, så gidder jeg fortsatt ikke (uansett utseende) svare folk som kun skriver "Hei, hvem er du?"

Lykke til alle sammen!
Og smiiiil :)

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 10:04

Jeg tror ikke alle er klar over hvordan det er her inne, men man innser det etterhvert. I mellomtiden blir man litt småfrustrert over hvor vanskelig det skal være og sutrer litt på forumet og sånn.

Men det er lov å spørre seg hvor mange av de som er registrert på sukker som seriøst er ute etter å finne noen? Hvor mange prosent betalende medlemmer finnes her og hvor mange er "gratispassasjere"?
Og hvor mange har funnet hverandre her inne? Litt pussig at det ikke "reklameres" med slike tall. Er det fordi de er så lave at det ikke er så lurt å gå ut med det?

Jeg er rimelig sikker på at den beskrivelsen jeg gir ikke er så langt fra sannheten.........og joda, vi burde vel egentlig ikke bli overrasket over at det er slik.

Skjult ID med pseudonym amadeusM ti. 14 juli 2009 10:08

De som klager og sytre har ikke noe annet å gjøre i sitt frustrasjon , best ikke møte sånne folk irl.. da har man kanske en " ryggsekk" på seg dag og natt etterpå .. ( ryggsekk= psyko )

Skjult ID med pseudonym meitemark ti. 14 juli 2009 10:11

@snøflak
"gidder jeg fortsatt ikke (uansett utseende) svare folk som kun skriver "Hei, hvem er du?"
Slike svar sier jo det meste om deg. Du er sikkert en ok fyr, men tenker tydeligvis mest på deg selv.

ja, man kan gjøre som man vi her inne, men verden tar ikke skade av å være litt hyggelig mot andre. :)
Selv om meldingen du får er aldri så dårlig, så kan man jo gi ett standardavslag og så ett svart hjerte. Hvorfor skal det være så forferdelig vanskelig? Ikke tar det noe tid heller....

@amandeus
De som klager på de som klager er også best å ikke møte RL.. De har jo ingen sympati for andre og tenker bare på seg selv :)

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 10:13

@amadeusM: Best å ikke møte noen som ikke kan å skrive korrekt...! Det betyr vel at vedkommende er lavt utdannet og sannsynligheten for at den personen er kriminell er jo da betraktelig høyere. ;p

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 14 juli 2009 10:33

@yeah
Stygg sak! Ikke alle som er født i norge skjønner du !
Stå på Amadeus du er flink og gir korte og gode meldinger

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 10:36

@carmina: Følte et behov for å synke ned på hans nivå...........og om du synes meldingen han skrev ovenfor her er bra, så håper jeg virkelig ikke du mener alvor...!?

Skjult ID med pseudonym HUNK ti. 14 juli 2009 10:37

Det som irriterer meg, er at jeg lar meg irritere over all synsingen om utforming av profiler, mangel av tekst, bilder og det å ikke få svar. Det er irriterende å irritere seg over det!

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 10:38

@hunk: Hva med å ikke lese i forumet? ;)

Skjult ID med pseudonym HUNK ti. 14 juli 2009 10:44

:-) Det er noen morsome tråder innimellom og da kommer jeg meg ikke unna å se "klagemuren" :-)
Kanskje det er en ide for sukker, å dele opp forumet i kategorier.

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 14 juli 2009 10:46

@yeah
Jeg vil ikke uttale meg om hva jeg synes om innlegget, men du gikk for langt med den uttalelsen din. Ikke hadde det noe med temaet her å gjøre heller. Ikke hyggelig med folk som slenger "dritt".

Skjult ID med pseudonym Snøflak ti. 14 juli 2009 10:48

@meitemark
Hehe, jeg tar den til meg. Jeg tror uansett at hva jeg skrev kom ut mer kynisk enn hva virkeligheten er. Det var mer for å få gjennom et poeng. At jeg tror enkelte "siler" meldingene sine også ut fra hva en person skriver, og ikke kun utseendet. Tror en god del, da sikkert mest jenter, opplever å få enkelte meldinger de opplever som kopimeldinger. Jeg skjønner godt at de ikke svarer på disse. Og det er selvsagt synd om enkelte hederlige personer som legger mye i sin melding må lide pga disse. Selv om jeg "in the end" synes det får være opp til hver enkelt om man vil svare eller ikke, uten at jeg skal dømme personen særlig negativt pga det. Det føler jeg ikke at jeg har noen rett til uansett.

Til slutt en liten historie.
Jeg fikk en melding fra ei jente her om dagen som jeg skrev til for et par uker siden. Hun beklaget at hun ikke hadde svart meg før, men hun fikk faktisk så mange meldinger i innboksen sin hver dag at hun ikke en gang rakk å lese alle. (og for de ekstremt utseendefikserte som kanskje leser dette så ville dere nok ikke puttet henne i "finest"-båsen). Så kan man selv velge hva man vil mene om dette. Enten kan man tenke at hun nok er ei bra jente, at det er sant som hun sier, og at hun ikke mener noe vondt med ikke å svare alle. Eller man kan tenke at det burde hun virkelig finne tid til når hun først har meldt seg inn her, at hun er lite empatisk som ikke tenker på de som skriver til henne osv osv. Og det eneste jeg tror vi kan enes om der er at mange av oss er av forskjellig oppfatning om akkurat det.

Man må gjerne irritere seg over ikke å få svar. Og jeg syns det er helt greit å diskutere det på et saklig nivå. Jeg velger iallefall å tro at de som velger å ikke svare nødvendigvis ikke er noen dårligere personer enn de som faktisk gjør det.

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 10:51

@carmina: Er du født i forrige århundre eller noe? Jeg sank ned på hans nivå, fordi han kom med en melding som var over streken. Og du uttaler deg over hva jeg skrev, men vil ikke uttale deg om det han skrev? Hva er det for noe tull? Du må jo se sammenhengen her.

Forresten glem det! Dette blir for dumt! Ha en fin dag!

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 14 juli 2009 10:54

@yeah
Takk for den.

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 11:05

Det har vel noe med kjønnsrollen å gjøre også. Jenter skal ikke sjekke.....de skal bli sjekka opp. Men det er kanskje verdt å merke seg hvor mange jenter som ikke "gidder" å betale for dette. Man kan vel anta at disse ikke er så seriøst ute etter å finne noen heller.

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) ti. 14 juli 2009 12:52 Privat melding

Jeg tror mye av folks problemer med mangel på svar ligger i brevskriving. Ser på henvendelses brev jeg får, en kompis og ei venninne har fått.. Det er for det meste brev som vel slenger ballen over i fanget på den de skriver til, sjelden der en får et brev som gir en noe å skrive fra. Får et bra brev, er det jo veldig lett å svare :).

Jeg har nok fantasi til å lage et bra svar ut av de ”hei” brevene jeg får da, men vel hadde jeg fått 50 i uka eller noe slik som venninna mi fikk.. Da tror jeg at fantasien hadde tatt kvelden rimelig fort.

Skjult ID med pseudonym iq-trollet ti. 14 juli 2009 16:07

@HUNK
Jeg er enig i at forumet hadde vært mer spennende dersom det ikke hadde vært så mye syting og klaging. Det kan i og for seg være interessant nok, men lengre nede i trådene tyter det opp folk som ikke er enige i trådens tema og/eller argumenter. Som seg hør og bør hvis man holder seg til sak. Men da begynner det som er virkelig irriterende, personangrepene. Helt usaklige argumenter og drittkasting mot de som mener noe annet.
Det er helt klart et gjennomsnitt av befolkningen her, men det må vel gå an å respektere andres argumenter uten å gå i strupen på folk.
Men det er, som du sier, kanskje en grunn til at enkelte forblir single også.....? ;-))

@Hekla
Tror det du sier er representativt for mange, iallefall meg ;-))

(mann 37 år fra Oslo) ti. 14 juli 2009 16:40 Privat melding

Føler litt todelt rundt dette her.

Når jeg først begynte med nettdating så tenkte jeg at mye av de sosiale reglene gjelder her som i den virkelige verden.
Egoet fikk seg absolutt en knekk i begynnelsen. Det var faktisk litt sårt å ikke få svar, når man prøver å legge essensen av seg selv i et brev. For så å få null respons. Er man faktisk så uinteressant? Bare for å poengtere, jeg leser profilene å skriver som oftest et par avsnitt når jeg først sender en melding.

Men, man er jo et tilpasningsdyktig individ. Så man tusler rundt i denne virtuelle verden å plukker opp kutymen rundt nettdating.
Det man begynner å forstå er at enkelte av oss ikke takler avslag så veldig bra. Har man vært hyggelig å sagt, sorry Borris / Dorris, men du er ikke min type, så respekter det. Er jo klart etter å ha lest litt at enkelte har fått huden full. Da forstår jeg at det er lettere å bare slutte å svare.

Konklusjonen blir vel at i en perfekt verden så hadde alle fått svar, samtidig så hadde man også respektert når noen gir deg et høflig avslag. Personlig så ønsker jeg meg en tilbakemelding, men forstår også hvorfor enkelte ikke har lyst til å gi disse.

Vi mennesker er stort sett veldig like, prøv å sett deg inn i den andre personens situasjon.

PS: Savner en edit funksjon ;)

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 16:41

Jeg gir mest blaffen her inne.........og de jeg har truffet har jeg ikke været interessert i, men da har de blitt interessert i meg.
Moralen må vel da være: Ikke vis interesse..........bare bittelitt! Så får du SE HVA SOM SKJER!

Skjult ID med pseudonym Sagi ti. 14 juli 2009 17:01

Ok, mulig jeg er dum her mr, men hva er poenget med å gi blaffen og møte folk du ikke er interessert i?

Kaster du da ikke bare bort din egen og andres tid?

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 14 juli 2009 17:05

@sagi: Man kan jo alltids bli venner.......og hun kan jo også ha ei interessant venninne. Hvorfor skal sukker bare være seriøse dater? Da hadde det jaggu ikke blitt mange! ;p

Skjult ID ti. 14 juli 2009 17:05

Nå bør sukker gi ut statiistikk over gjennomsnittlig sendte og motatte meldinger.
i aldersgruppen 20-30 år: Hvor mange førstemeldinger har guttene igjennomsnitt sendt ut og hvor mange førstemeldinger har jentene i gjennomsnitt sendt ut?

Hvor mange meldinger mottar guttene i gjennomsnitt og hvor mange meldinger mottar jentene i gjennomsnitt?

I aldersgruppen 20-30 år: Hvor mange i %)( jenter er betalende medlemmer og hvor mange gutter ( i %) er betalende medlemmer

Dette er jo faktisk intereesant i et likestillingsperspektiv.

Skjult ID med pseudonym Niq-a ti. 14 juli 2009 17:13

Så tar vi debatten om igjen.. og om igjen dere :p
Til og med 8-åringen min sutrer mindre enn enkelte menn/kvinner her inne. Skremmende tanke i grunnen.. (!)
Nå må dere da snart gi dere med denne analyseringen og surmulingen fordi verden ikke er som dere ønsker. Bevares.. en kan jo snart begynne å lure på om nettdating i det hele tatt er sunt for enkelte. Om man ikke kan forandre verden, så kan man endre sin egen innstilling til den!

"Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får"

;p

Skjult ID med pseudonym haha... ti. 14 juli 2009 17:18

Noen ivrer etter å framstå som glansbilder her inne............! Lurer på om de blir avslørt til slutt!? ;)
Tør dessuten vedde på at de aller fleste av de som vil fremstå slik er fra Østlandet

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 14 juli 2009 17:20

Hvis man er redd for å ringe på hos naboen, kan det være greit å skaffe seg en jobb hvor det å ringe på dører er endel av arbeidsoppgavene (loddsalg f.eks.). Det er basic kunnskap for endring av atferd.

Kanskje noen skulle bli flinkere til å skrive meldinger og å motta avslag/ikke få svar i det hele tatt? Da tror jeg man takler avslag bedre. Hvis man legger sin flid i dette, kan det jo tenkes man får flere positive tilbakemeldinger enn man hadde regnet med?

Hvis man skriver fem meldinger om dagen i ti dager, hvor mange positive/negative/ikke-svar får man da? Prøv!

Skjult ID ti. 14 juli 2009 17:27

http://www.sukker.no/index.php?page=toplist&task=20

Skjult ID med pseudonym Lionking ti. 14 juli 2009 22:59

Yeah treffer midt i blinken med sitt innlegg, og reaksjonene lar ikke vente på seg... jeg har selv skrevet lignenede tidligere og fått så hatten passer. "Ingen røyk uten ild" er det et ordtak som heter, og jeg tror nok endel her inne med rette føler seg truffet av det han skriver. Er det mulig å slutte med de usaklige personangrepene her inne? På forhånd takk!!

Skjult ID med pseudonym Ada ti. 14 juli 2009 23:47

Hvorfor ?
Hør nu, det er derfor, fordi vi har ikke annet å sette finger i... typisk norsk, spør du meg.
Vi kan ikke leve uten å kritisere og klage...det er sååååå lett. Å være positiv og glad er ganske anstrengende..

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 14 juli 2009 23:51

noen av de mest velvalgte tanker hingsty har sett her inne på lenge ada,
en spesiell unik egenskap å legge sur søppel i bøtta når man kommer til nye steder..i vidt begrep..
dine tanker nyter hingsty, in silence....

Skjult ID med pseudonym Ada ti. 14 juli 2009 23:57

En sukkerbitt tilbake til deg, hinsten :)))

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 15 juli 2009 00:00

SÅ vakkert omtenksomt hjerte matchende den spennede sjelen til ada.. hingsty nyter oppmerksomheten..
skal ikke mere til for avslappede positive hingsty..tenker litt små-forvirret..litt mer....

Skjult ID med pseudonym Ada on. 15 juli 2009 00:04

mer? da bli hinsten bortsemt og skal kreve enda mere oppmerksomhet.
Ada er mor til 2 og hun vet hvordan det er, så ta det rolig higsten og slapp av istedet...
Men,, ett eple kan jeg gi til før hingsty pusser tennene sine og tar kvelden...

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 15 juli 2009 00:09

Dyret vil være bittelitt gjensidig bortskjemt..og..
Hingsty er far til to.. og lytter til sin avslappede ......for omgivelsene.. så de er avslappede..
det nyter hingsty vet du ada..og dyret pusser selvfølgelig tenner... mer??..

Skjult ID med pseudonym Ada on. 15 juli 2009 00:13

Ikke mer, hinsten, lett at det bli for mye på den første "daten", men vi møtes i morgen igjen og da... hvem vet hva hinsten kan få som premie for sin avslappede vennlighet og flørtede måte å være...
Er hinsten nattdyr ? Eller tar vi kvelden og si natti natt til hverandre og alle de andre også ?

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 15 juli 2009 00:17

hingsty går straks passe avslappet og fornøyd inn på sin lune stall, samler energi, klar for morgendagens plikter på jobb.
hingsty speider små-nysjerrig ut i nattemørket og værer litt etter..etter.. og lider litt in silence sene nattetimer.
god natt ada.. (og alle som tar imot)..sånn stalldøren lukkes for natten

Skjult ID med pseudonym Ada on. 15 juli 2009 00:30

sov godt i stallen din og drøm søtt om morgendagens utfordringer og herligheter.
En kos på mullen, hingsten :))

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 15 juli 2009 00:36

hingsty grøsser avslappet, nyter..deiser småvimsete bort til og småbiter diskre adas kinnben, nyter den vakre duften i natt...
positiv laid-back. klar for å ivareta de ansatte på best måte imorgen. Sånn. på stall hingsty..borte.

(mann 31 år fra Oslo) on. 15 juli 2009 01:46 Privat melding

Jeg liker Sukker fordi det er artig å snakke med folk når man chillern hjemme, selv om man møter nok på byen og andre steder man generelt treffer andre. Jeg slenger gjerne en melding til jenter som har det lille ekstra, eller noe som jeg finner intressant. Om jeg ikke får svar så er det noe biggie, gidder ikke gjøre noe mer med det, får jeg et kort svar som kun ender i et "takk" eller noe annet kjedelig så får det være. Er det noen som liker å slå av en prat så er jeg fullt med. :)

Skjult ID med pseudonym MANN to. 16 juli 2009 03:46

For de av dere som griner og syter, les disse reglene 10 ganger og sett i gang:

1) Takler du ikke rejection med tanken "det er hun som går glipp av noe" her du enten ikke noe spesielt, eller du har et selvbilde som ikke er godt nok. Om du ikke er noe spesielt, skipp sofaen og chipsen og lær deg noe nytt! Du kan bli bedre enn du er i dag! :) Om det er selvbildet ditt som er problemet, tren på å eliminere alle negative tanker fra hodet ditt.

2) Dersom du sender meldinger som tydelig viser at du er lav-status/lav-intellekts mann så skaff deg en venninne (som i venn) og få henne til å lære deg det helt basic rundt kommunikasjon

3) Gjør det du kan for å se bra ut på profilbildene dine. Går til frisør, bli moderne, tren, få litt brunfarge på kroppen, få deg en minimum OK klesstil!

Hilsen MANN

Skjult ID med pseudonym Undrende to. 16 juli 2009 15:23

Latinske damer er i det minste høflige og takker for komplimenter, mens man her i Norge opplver i altfor stor grad at man blir mistenkeliggjort dersom man synes noen er attraktive.

Heldigvis er det unntak her også, men det er jo vanvittig barnslig å stenge noen ut fra profilen sin fordi man har sagt noe pent 1 gang. Har opplevd det, men igjen, heldigvis unntaket.

SOm man sier her lenge roppe, ja, mannen er lettere triggbar når han ser noe vakkert, og de som faller innunder kategorien som de fleste menn liker vil selvsagt sortere med hard hånd hva man vil svare på. Vi gutter har jo stort sett lyst til å snakke om utseendet til damene, og det er ikke bare der kjemien sitter, men det hjelper på. Vi vil jo være ærlige når vi sier vår kjære er vakker, ikke sant? :-)

Skjult ID med pseudonym E.T. fr. 17 juli 2009 10:54

blir syting når man vet at man har gode verdier og tilby! Ikke en falsk fasade som de fleste faller for!

Skjult ID med pseudonym enigma fr. 17 juli 2009 11:09

Vi nordmenn er vel ikke akkurat den sprekeste konfekten i romantikk-posen - det gjelder både våre kjære typiske initetkjønn-jenter og dølle-gutter. Men tror det er noe vi må lære å akseptere, at slik er vi nå en gang her på bjerget. Det handler bare om å gjøre det beste ut av det :-))

Vi nordmenn er da virkelig notoriske for å angripe hverandre over kjønnsskillet...det er oss mot dem. Så masse jantelov.... Annenhver tråd på forumet handler om "oss vs dem". Slutt.

Det vi egentlig burde er å feire hverandre. Guttene burde legge vekt på hvor fantastiske jenter er - de er som gudinner og verden ville vært et mørtkt sted uten dem. Jentene burde beundre mannen og la seg impoenre og bli tatt med storm :-) Vi burde innse at vi faktisk er hverandres mening med livet.

Skjult ID med pseudonym iq-trollet fr. 17 juli 2009 11:47

@enigma

Et fasinerende paradoks det der....spesielt på en dateside....hehe

;-))

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 17 juli 2009 12:37

Så støtter hingsty enigma før helgen inntas på "sin avslappende eng"

Alle kvinner er i utgangspunktet noen skjønne prinsesser med sine særegne unike egenskaper..
gutte-jenter..med betydelig maktbehov i mange sammenheng er også noen spesielle mini-prinsesser,
nei.. hingsty stopper nå..god helg alle som ønsker å ta imot.. so long..avsted med deg hingsty..svisj...borte.."